Alle innlegg Sukkerforum

Svar til sambo

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 22 aug. 2008 07:49

Da vil hun krype inn under hjernebarken din og overta all smaken din, be deg skifte alle gardiner og kjøpe nye møbler med penere farger. Så må ddu endre deg i mer romantisk retning, ellers blir det ingen sex! Lykke til! :-) hilsen Mann m erfaring

(mann 33 år fra Oslo) fr. 22 aug. 2008 11:12 Privat melding

Hvorfor kan ikke norske gutter ha litt mer machismo? Det er jo bare klaging, syting og offing......ta kontroll, sett jenta på plass, la henne få jobbe litt, svette litt og fortjene deg...se henne inn i øynene og la henne forstå at du er en mann, ha selvtilitt og stolthet hele veien og ikke selg deg ut for den minste ting. Noen ganger virker det som om norske gutter er redd for norske jenter hehe.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 22 aug. 2008 13:05

SteinR:
Synes innlegget ditt var ganske befriende :-)
En skal jo ikke være redd for litt dynamikk og litt utfordringer i forholdet :-)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 22 aug. 2008 13:55 Privat melding

Om du synes det var befriende er det jo godt å høre, jeg skjønner selv ikke hvordan jeg kan få det bedre som mann i Norge..its fantastic:)

Selv synes jeg flørting skal være en lek der en slapper av.....Jeg kan skrive de dummeste meldingene til jenter her inne nettopp fordi jeg synes flørt er alt annet enn kjedlig.. jeg forstår ikke de guttene som låser seg i en slags klagemodus over jenter....Norge har de peneste og smarteste jentene i verden...jentene trener, de sminker seg, de sørger for å se bra ut for oss, de passer på hva de spiser, de lukter godt....kan norske menn få det bedre? det er ingenting å klage over..ha litt stolthet istedenfor, vær litt røff og macho, teit og mannlig og alt som hører med..la jenta være feminin og om hun klager og kjefter så er det bare å kommunisere sitt standpunkt og legge lista lavt for hva hun kan slippe unna med tidlig i forholdet....istedenfor å klage bak en pc.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 22 aug. 2008 14:46

SteinR:

hehe... du har bare en så fantastisk herlig innstilling :-)

... og du får meg til å senke skuldrene litt i forhold til å ganske så ofte få høre at norske jenter/kvinner er håpløse og alt for kravstore...
Krev tilbake og gi litt motstand!

Takk SteinR :-)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 22 aug. 2008 15:00 Privat melding

Selvfølgelig har jeg en herlig innstilling, jeg er en herlig gutt hehe :)

Men bra, senk skuldrene...det vil jeg alltid gjøre...å bli kjent med jenter er og skal være gøy:)

Skjult ID med pseudonym /b/ fr. 22 aug. 2008 16:01

Copypasta ut av en sjekkebok?

Men det funker tydligvis. ;)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 22 aug. 2008 23:24 Privat melding

Nei mer daglig observasjoner, om du f.eks ser en gruppe utenlandske gutter slenge dritt til norske gutter så ser de norske guttene ofte ned i bakken..helt uten stolthet på noen som helst måte....eller om du ser et kjærestepar handle noe sammen i en butikk så blir gutten bussa rundt som en hund..eller om en leser på internett forum i kjønnsdebatter så klager norske menn så sykt mye over nettopp norske jenter...jeg holder hodet høyt og er glad i meg selv...copypaste or not ;)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 23 aug. 2008 10:40 Privat melding

Nå spørs det litt om de norske guttene som får slengt skit etter seg har forstått at de andre bare ønsker å provosere fram en slosskamp. Jeg har aldri sett eller opplevd noe sånt selv, men det kommer kanskje av at jeg lever litt i 100-meter skogen :-)

Hvis de som syter ordlegger seg slik at de ikke generaliserer, så er det greit for meg. Da snakker de tross alt om sin egen opplevelse, og den kan ikke jeg si at er feil. Det jeg kan gjøre, og gjør, er å si at jeg ikke har samme erfaring og opplevelse.