Alle innlegg Sukkerforum

Barn/ikke barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ferdig fr. 18 okt. 2013 14:31

Er så mange kjekke menn her inne som ikke har barn. Blir litt skeptisk da. Jeg har fått de jeg vil ha, og tenker de kanskje vil ha barn, ikke liker barn eller er ekstremt sære...

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 18 okt. 2013 14:46 Privat melding

Jeg har også fått de jeg vil ha. Om drømmemannen ikke har barn kan han få låne mine når de er hos meg. Det er den beste løsningen jeg har.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 18 okt. 2013 14:46 Privat melding

Ja sånn er det bare )) noen foretrekker at den andre er ferdig noen foretrekker å at den andre ikke har barn og noen ønsker seg barn med en fremtidig partner...))

Skjult ID med pseudonym In Ur Face fr. 18 okt. 2013 15:55

Det der går nok begge veier. Jeg blir skeptisk til damer som har barn, og særlig hvis de sier at de ikke vil ha flere. De er faktisk helt uaktuelle for meg.

(mann 34 år fra Nordland) fr. 18 okt. 2013 15:59 Privat melding

Jeg kan godt tenke meg barn om jeg finner damen for det. Selv om tiden ikke passer, så hadde jeg ikke flyktet om tilfelle var ute. Kan ikke se for meg barn før om 6 år, men det er fordi jeg er ferdig med all utdaning om 6år :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 18 okt. 2013 17:18

@TS

Hvorfor ser du å kjekke barnløse menn når det renner over av kjekke menn med barn?

(mann 41 år fra Østfold) fr. 18 okt. 2013 17:24 Privat melding

Jeg har to fra før av, og ønsker meg en eller to til. Jeg klarer ikke se for meg å aldri få barn med den jenta jeg skal dele resten av livet med. Om hun har barn fra før av er ikke et problem, så lenge hun ønsker flere.

Skjult ID med pseudonym ferdig fr. 18 okt. 2013 17:28

Ser jo ikke om de har eller ikke har før jeg går inn på profilen, kanskje jeg bør være mer spesifik i søkemodusen. Har egentlig bare avstand og alder der...

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) lø. 19 okt. 2013 02:37 Privat melding

Jeg har ikke vært så heldig å fått egne barn enda. Men er onkel til ei jente.:) Men ønsker å få barn i fremtiden,men ikke avhengig av å få egne barn. Skjer det så skjer det,skjer det ikke,så skjer det ikke.

Skjult ID med pseudonym -|-|-|-|- lø. 19 okt. 2013 15:40

@Ferdig
"Er så mange kjekke menn her inne som ikke har barn.
Blir litt skeptisk da. Jeg har fått de jeg vil ha, og tenker de kanskje vil ha barn, ikke liker barn eller er ekstremt sære..."

Ja, det er det helt sikkert, og det kan være helt naturlige og legitime årsaker til at de ikke har barn?

Skepsis er sjelden et godt utgangspunkt for å finne en livsledsager. Var jeg deg ville jeg skrevet i profilteksten din (det trenger ikke være det første du skriver, eller skrive det med STORE bokstaver) at du har fått de barna du vil ha. Da er det kanskje større muligheter for at en passende partner tar kontakt?

Lykke til!

(mann 31 år fra Vest-Agder) lø. 19 okt. 2013 16:10 Privat melding

Damer med barn lander lengre nede på lista, iallefall hvis ikke hun vil ha flere. Stort sett alle menn vil jo bringe sine gener videre. og jenter som har fått nok av barnefødsler bør kanskje heller vie oppmerksomheten til menn som også har barn - men kanskje de ikke er attraktive nok? ;)

. Jeg ser iallefall på det som ett stort tap for menneskeheten hvis ikke mine gener deles videre ;)

Skjult ID med pseudonym Kjersti lø. 19 okt. 2013 16:50

Det er noen av oss som har ikke har barn, som begynner å bli for gamle til å få det, men som likevel er veldig glad i barn.... Hvilken kategori kommer vi under? Jeg har innfunnet meg at jeg selv ikke kommer til å få mine egne, men skulle jeg tatt opp bestilling på drømmekjæreste, så skulle han hatt med seg de ungene han har ønsket i livet sitt, og så skulle jeg bidratt som en ekstra voksenressurs i deres liv. Det er mange årsaker til at noen ikke får egne barn......

Skjult ID lø. 19 okt. 2013 19:19

Jeg har opplevd flere ganger at det står at de ikke har barn, men så har de barn.

Skjult ID lø. 19 okt. 2013 21:20

Hvis han / Hun liker deg for den du er SPILLER DET INGEN ROLLE om du har barn.Det betyr at dere er riktig for hverandre:) De som stiller slie krav i forvi uten ens kjenner vedkommende tenker jeg kommer ha veldig problemer med å finne seg ekte kjærlighet. Hvorfor skulle det være noen problem å ha barn fra før?. Men,men,Vi er jo forskjellige ,og har forskjellige verdier og moraler her i livet.

(kvinne 45 år fra Østfold) lø. 19 okt. 2013 21:22 Privat melding

Kjempe artig profil med en god porsjon humor. Skjønner nå at min egen profil er kjedelig. Sikkert derfor jeg får så lite svar;-) Stå på videre og lykke til videre:-)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 20 okt. 2013 12:29 Privat melding

@ Linn 1982...Det er vel ikke akkurat det at dama blir en 4-5 prioritering, men heller hvordan dere tror det blir.. Vil tro ganske sikkert at dere blir prioritert likt men på forskjellige måter.. Et barn trenger kjærlighet , omsorg og nærhet på en helt annen måte enn en voksen person ..

Så da vil jeg heller dra det over på hvor mye tid man antakeligvis kommer til å få sammen utifra hvor mange barn typen har,hvor ofte han har dem og hva han gjør på fritida..det er jo der begrensningene ligger kanskje... Jeg har selv lurt på mye når en jente har 2-3 barn men sier hun er spontan.. Reiser ofte hit og dit i verden og har så mye hun skal oppleve ... Osv osv..... Da lurer jeg på hvordan man klarer å få til det uten barn når barnefordeling mellom foreldre stort sett ligger på 70-30 i mors favør.... En tanke er jo da at disse barna blir stadig vekk og veldig ofte blir slengt over på besteforeldrene mere enn normalt......

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 20 okt. 2013 12:46

Man får til det man vil tenker jeg, og ser på det som en fordel at hanhar barn. Om man ikke kan treffes så hyppig finnes det jo mange måter å holde kontakt på uten å treffes. Og svært få aleneforeldre har barna sine hele tiden. Selv har jeg 50-50, så da er det jo annenhver uke uten barn. Kan bli kinkig om den andre har barna helt motsatt. Men det gjelder å se løsninger og ikke problemer.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 20 okt. 2013 13:16 Privat melding

Som jeg skrev over ...." Mer enn normalt"

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 20 okt. 2013 16:48

Istedenfor å spekulere, kan du jo spørre om hva de ønsker. Du risikerer å gå glipp av en bra mann hvis du ikke gir dem sjansen fordi du antok noe som ikke stemte.