Alle innlegg Sukkerforum

Hvert på date i kveld

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rage lø. 19 okt. 2013 00:52

Har fått veldig god kontakt med ei dame her på sukker, som jeg har snakket med masse i 3 uker frem og tilbake på meldinger.
Vi avtalte å møtes i dag over en mat bit, praten gikk lett å vi koset åss veldig å lo og hadde det gøy.

Men spørsmålet er hvor lenge skal jeg vente med å ta kontakt med ho igjen eller skal jeg vente til ho tar kontakt? Men er kanskje best å spørre om date nr2 litt etterhvert for å finne ut om interessen er der

Skjult ID med pseudonym forvirret lø. 19 okt. 2013 01:01

Send henne en takk for en hyggelig kveld så fort som mulig

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 19 okt. 2013 01:04

Jeg gjør slike ting enkelt. Jeg kjører det løpet jeg er komfortabel med. Hvis det virker så er hun rett, virker det ikke, vel, da var det ikke oss to.

Skjult ID med pseudonym påutkikk lø. 19 okt. 2013 01:04

@TS
Har du lyst til å se henne igjen så si det og foreslå noe hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym In Ur Face lø. 19 okt. 2013 10:24

Noen jenter sier du bør sende en melding så fort som mulig, gjerne allerede 10 min etter dere har skilt lag og er på vei hjem, fordi det bare er koselig. Andre jenter sier at der er det verste du kan gjøre og lukter desperasjon, og er skikkelig turn off. Så da har du valgmulighetene. Nei, gi det en dag du så daten kan synke inn for henne og hun kan tenke litt. Jenter er litt treige sånn, de klarer liksom ikke alltid å bestemme seg der og da om du er verdt å møte igjen men må tenke og føle på det en natt eller to.

Skjult ID med pseudonym forvirret lø. 19 okt. 2013 10:38

@hemmelig
Helt rett. Å gjøre det som er rett for seg selv er alltid det som funker best i lengden. Å endre seg for andre kommer det aldri noe godt ut av.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fri lø. 19 okt. 2013 11:00

Etter min erfaring har de som ikke har sendt melding senest dagen etter daten ikke noe interesse av å treffe meg igjen, så da kan jeg begynne å se meg om etter en ny date.

(og ja, jeg sender melding selv, og det samme gjelder de som ikke svarer innen rimelig tid).

Har det vært en hyggelig date med god stemning tar jeg det som et kompliment å få "takk for i kveld, og vel hjem (snakkes i morgen?)" 10 minutter etter at vi skiltes.

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 19 okt. 2013 11:16

Jeg tenker at hvis noen kan "dumpe" en potensiell livspartner, som de nettopp har hatt "en hyggelig date med god stemning" sammen med, pga at han ikke sender tilbakemelding innen 24 timer, så har man et luksusproblem. Hvis DET er et ABSOLUTT krav, så lurer jeg på hva det er som faller inn under i kategorien "kjekt å ha". At han puster?

Skjult ID med pseudonym In Ur Face lø. 19 okt. 2013 11:29

@ Frk.Fri

Haha, bare for å gjøre dette enda mer komplisert for gutta, så er det altså en deal breaker for deg (og noen andre jenter sikkert) om han IKKE sender en melding nesten med en gang? For å si det sånn, det med meldinger rett etterpå som turn-off er ikke noe jeg har funnet på. Det er noe flere jentekompiser av meg har fortalt. Så dette er åpenbart nok et problem gutta står ovenfor siden alle jenter er forskjellige og det ikke finnes noen fasit, så du som mann bare må ta sjansen og håpe at akkurat denne jenta liker det på den og den måten, og ikke stikk motsatt. Akkurat som for eksempel å ville ta regninga. For noen jenter er det et krav at mannen gjør det, mens andre hater det. Herlig.

Skjult ID med pseudonym mmm lø. 19 okt. 2013 11:52

Takk for en hyggelig kveld, det var fint å møte deg :-)
Deretter pause minst et halvt døgn (hvis ikke hun sender svar med et spørsmål til slutt).

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 19 okt. 2013 12:01

@In Ur Face

Det tror jeg avhenger veldig av to ting. Hva som står i meldingen og hvor hypp hun er på mer kontakt.

Det finnes, som du selv nevner, ingen fasit med to streker under svaret for dette spørsmålet. En må, bruke sosial IQ hver eneste gang rett og slett. Det er derfor det å følge magefølelsen og la ting føles naturlig er det eneste riktige en kan gjøre.

@Juicer

Jeg kjenner damer som har slike luksussproblem. De er så overøst av oppmerksomhet at de ikke ser skogen for bare trær. De får aldri tid å la inntrykkene synke inn før neste frier står hoppende og krever oppmerksomhet. På meg virker som om de mister helt troen på den O Store kjærligheten fordi alt som skal lede den veien er som å drikke fra an brannslange.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fri lø. 19 okt. 2013 12:17

Tror dere misforsto. Jeg har aldri fått melding fra noen senere enn et døgn etter en date dersom de har vært interessert i å treffes igjen. De som ikke vil treffes igjen holder seg som regel fullstendig tause. Jeg har verken nevnt deal breaker eller at jeg har noen luksusproblem. Jeg forteller hva jeg har opplevd.

Dere må ikke være så hissige ;)

Skjult ID med pseudonym In Ur Face lø. 19 okt. 2013 13:00

@ Frk.Fri

Hei, jeg er bare forvirret :) Det hadde vært så mye enklere (for meg) om det hadde vært jentene som skulle ta alt initiativet i starten, og ikke gutta. Når spørre om første date. Når fysisk begynne å fysisk eskalere. Når gå for første kysset (ok, noen få jenter gjør dette først, men ikke før jeg har fysisk eskalert situasjonen til et punkt hvor hun allerede befinner seg i armkroken min e.l. Men likevel, full respekt for dem!), bestemme hva man gjør med regningen, følge opp daten i ettertid, når gå videre og eskalere til sex, osv osv. Sier ikke at alle jenter er like passive og dårlige på dette,og overlater all føringa til meg, men de fleste er det. Stort sett er det jo også greit, jeg er ikke så dårlig på dette, men noen ganger blir det jo skikkelig ubehagelig også. Særlig hvis jeg feiltolket kroppsspråket til en jente som ikke var særlig tydelig, trodde det var ok å eskalere videre fysisk, og etterpå fikk vite at hun synes jeg klådde eller var påtrengende. Det er veldig ubehagelig, det er jo ikke sånn jeg vil være, men det har skjedd. Samtidig, hvis jeg ikke prøver, så kan jeg derimot få vite etterpå at hun mener jeg ikke prøvde hardt nok, eller hun mener jeg må være feig eller bare uinteressert, siden jeg ikke gjorde et move. Det er ikke så lett alltid det her, og mange jenter er notorisk vanskelige å tyde. Hey, selv andre jenter sliter jo ofte med å se om en jente er interessert i en mann, og dere damer er stort sett bedre til å lese kroppsspråk og ta hint enn det vi menn er. Det hadde vært så mye lettere om det var dere som måtte gjøre all jobben her, eller det meste av jobben, og ikke vi :P

Skjult ID med pseudonym Frk.Fri lø. 19 okt. 2013 14:13

@ In Ur Face

Jeg skjønner det er vanskelig. Jeg sliter med det samme når det kommer til menn, og har funnet ut at jeg heller må spørre/prøve meg/ta initiativ. Jeg er nok ikke den typiske jenta ut fra hva jeg leser her, da jeg er veldig direkte og ærlig med den jeg dater. Jeg har sagt rett frem at "nå bør du kysse meg", og jeg har kysset den andre uten å bedt om tillatelse først. Det finnes nok ingen fasit, vi må bare gjøre det som føles rett. Vi vil alle bæsje på leggen noen ganger siden vi kommer fra ulike steder og tolker ting ulikt. Det er nok en del av lærdommen.

Skjult ID med pseudonym In Ur Face lø. 19 okt. 2013 14:30

@ Frk.Fri

Ja, er ikke enkelt. Bare siste året har jeg mistet sjansen på en jente jeg virkelig likte, og faktisk falt for og småforelsket meg i, fordi jeg "ikke prøvde hardt nok" og hun derfor ikke trodde at jeg var seriøs og særlig interessert, og valgte å satse på en annen. Og jeg har blitt beskyldt for å tafse og ikke ta et hint av en annen jente som (i ettertid i hvertfall) tydeligvis ikke var så interessert. Selv om hun var med på å kysse litt en stund først, før hun stoppet meg. Det var nok likevel ett eller annet hint eller signal jeg ikke tok der, før hun sa det rett ut at jeg gikk for fort frem og jeg selvsagt stoppet. Det var også kjipt, å bli anklaget for å være en klåfingret "nestenovergriper" altså, ikke å få nei. Skal ikke være lett det her. Man må jo bare prøve å føle seg frem, men siden alle er forskjellige og ikke alle er særlig tydelige på hva de vil heller (og jeg mistenker at jenter ofte heller ikke egentlig vet hva de vil), så blir det jo fort til at man tråkker feil noen ganger.

Skjult ID med pseudonym In Ur Face lø. 19 okt. 2013 14:39

@ Kiara

Haha, ja, men nå er det jo til og med forsket på menn og kvinners kroppsspråk og tegn de viser på interesse da. Omtrent alle, også andre menn, skjønner når en mann er interessert og hva han vil, bortsett fra en ting. Og det er om han bare er ute etter litt morro (et ligg) eller om han ser på jenta som en potensiell kjæreste. Men omtrent alle ser at han er tiltrukket og flørter. Det motsatte er ikke tilfelle. I det minste i forskningsforsøk som har vært gjort, med skjulte observatører, så klarer kun omtrent halvparten av andre kvinner som ser på og enda færre av mennene å se om en kvinne faktisk er interessert i mannen hun prater med og som prøver seg på henne. At svært mange menn ikke skjønner det overrasker vel ingen, vi menn er ikke alltid så gode på sånt. Det vet vel alle jenter som en gang bare har vært hyggelig mot en fyr, og han har tolket det som flørting. Men at selv ikke andre jenter klarer å se at mange jenter er interessert i en fyr er etter min mening mer overraskende, og det sier vel noe om hvor uklare, tvetydige og forsiktige mange jenter er når de flørter eller bare møter en fyr de faktisk liker.

(mann 44 år fra Rogaland) lø. 19 okt. 2013 14:42 Privat melding

Hvis pigen man er på date med også er interesseret, så ser jeg bestemt ingen grund til at vente til dagen efter. De få gange, hvor jeg har været på date i mit liv og de har været vellykket, så har jeg skrevet på vej hjem fra daten, at jeg synes det var rigtig hyggeligt og, at hun virkede til at være en sød pige. Hvis hun ikke svarer eller man får et halvt svar tilbage, så har hun ikke hygget sig så meget, at det er interessant.

Hvis en pige fravælger en pga. man skriver en besked lige efter daten, selvom hun har haft det virkelig hyggeligt og synes der er kemi, er jo ikke interesseret, sådan som jeg ser det. Så er vi over i noget med, at man skal spille et spil, så man gør pigen interesseret i at opnå kontakt, da du spiller hard to get og det er i min verden bare latterligt :)

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) lø. 19 okt. 2013 15:10 Privat melding

Hvis jeg hadde vært ute på den date med god stemning, så synes jeg det hadde vært helt ok og fått en melding samme dag/kveld, som feks takket for en fin middag eller noe sånt :-)

Jeg kjenner at jeg ikke helt orker det de styret med når man bør sende melding, hvor fort og hva det må stå. Jeg gjør det jeg føler for, og så får det rett og slett bli som det blir. Hvis jeg likte en fyr jeg møtte, så ville jeg helt sikkert ha meldet ganske kjapt etterpå, mye fordi jeg er ei dame som er veldig glad i å sende meldinger, og gjør det ofte.

Om jeg var videre interessert, så kan det hende jeg skrev noe om det også. Feks at jeg likte daten, og at jeg gjerne gjør det igjen. Eller noe i den dur. Og så får jeg da se hva vedkommende svarer tilbake. Om jeg ikke hører noe, så er jo det i grunn greit. For da ønsker ikke han å møte meg igjen vil jeg tro.

Jeg er i grunn ikke særlig glad i regler og spill på alt dette her.

Skjult ID med pseudonym Rage sø. 20 okt. 2013 01:03

Jeg sendte melding rett før jeg la meg samme kvelden som daten var, det blei godt mottatt og jeg sov meget godt den natta :)

Men vi for se åssen utviklinga blir, for satse på at ho tar litt kontakt også så det ikke er bare jeg som holder samtalen i gang :)

Skjult ID med pseudonym påutkikk sø. 20 okt. 2013 01:08

@Rage
Så bra!
Hun ble sikkert glad for at du turte å vise at du liker henne :)
Det hadde jeg blitt.