Alle innlegg Sukkerforum

Så lei av å ikke få svar..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tjatjatja sø. 20 okt. 2013 22:21

Er altså så lei av å ikke få svar, man mister jo helt lysta til å være her inne når man konstant blir avvist :P

Hva skjer med damene her inne? Skriver jeg de feile tingene eller? :P

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt sø. 20 okt. 2013 22:25

Det har ofte ikke med hva du skriver, men med bilde og andre ting i profilen å gjøre. . . . Om han er kjempe kjekk, har god jobb, er høy osv så holder det at han sender en melding og skriver Bø. . . .

Skjult ID med pseudonym thisone sø. 20 okt. 2013 22:25

du - velkommen i klubben. Hjelper ikke hva man skriver, morsomt, seriøst, basert på profilteksten - whatever.. Bare en liten prosentandel som svarer, og da er det avslag.. så hva skjer med mennene her inne? :p

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 20 okt. 2013 22:27 Privat melding

Vil gerne lige påpege, at intet svar også kan betyde, at personen skriver med en anden og ikke er interesseret i at skrive med flere :) Så ikke tolk det negativt :D

Skjult ID med pseudonym Dropspose sø. 20 okt. 2013 22:27

Ikke mist motet! Passer du på å skrive til jenter som er innenfor det de søker når det gjelder bosted og alder? Og passer du på å ikke bare skrive "du er søt" eller en annen standardmelding? Trenger ikke være noe avansert, et kort spørsmål som passer til den du skriver til bare. Det er ikke noe mal på hvordan få svar, jeg som jente får heller ikke så ofte svar. Bare å fortsette å prøve :)

Skjult ID med pseudonym tjatjatja sø. 20 okt. 2013 22:31

Jeg sender alltid en relativt kort melding der jeg spør om enkelte ting som har med profilteksten deres å gjøre - gjerne på en sjarmerende spøkefull måte :)

Skjult ID med pseudonym aleks sø. 20 okt. 2013 22:39

Du kan jo melde deg inn i gruppen som garanterer svar i løpet av en uke. Det betyr ikke nødvendigvis at du får ønsket respons, men du vil i det minste få svar.

Skjult ID med pseudonym tjatjatja sø. 20 okt. 2013 22:41

Tror det som er greia her inne at alle går på utseende, det gjør jeg jo selvfølgelig også selv. Men man går glipp av alle dem som er super awesome personlighet.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 20 okt. 2013 22:47

Antallet tråder som dette burde snart få menn til å forstå hvilket overveldende flertall vi er i her inne...

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 20 okt. 2013 22:50

går ikkje sukker ut og seier at det er ganske likt fordelt mellom kjønna da?:)

Skjult ID med pseudonym Lothia sø. 20 okt. 2013 22:52

Tjatja - kan det være at du også går etter utseende og ender med å kontakte de over din liga? Sender du mail til helt vanlige damer/jenter med awsome personlighet tro?

Skjult ID med pseudonym tjatjatja sø. 20 okt. 2013 23:05

Jeg sender til helt vanlige jenter som jeg syns er søte. Jeg setter grensen ved ekstrem overvekt, det liker jeg bare ikke. Jenta trenger ikke være modell for å få en melding av meg... Men likevel få/ingen svar :P

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 20 okt. 2013 23:12

@blindebukk

Det kommer vel an på øyet som ser og den demografiske inndelingen ;) Menn i 30 til rett over 40 årene er nok den desidert største inntektskilden Sukker har. Som jeg har sagt mange ganger, det er sprøtt å se forskjellen på Sukker fra min profil og profilene til mine venninner. det er i enkelte tilfeller så ekstremt at det er ikke rart veldig mange kvinner rammes av prinsesse-syndromet her inne. Mens resten rammes av desillusjon og knallhard kynisme.

Skjult ID med pseudonym tjatjatja sø. 20 okt. 2013 23:15

@hemmelig

Sant nok, jeg tror det fort blir sånn når det er så sykt mange menn (sikkert som du sier; særlig fra 30 til 40 år) som konkurrerer om samme damene.

Skjult ID med pseudonym ana sø. 20 okt. 2013 23:21

Det er faktisk bare dere menn som kan gjøre noe med det:-)

Slutt å skriv til de samme jentene..så er tjangsen større for svar:-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 20 okt. 2013 23:30

@ana

Slapp av! Disse damene blir gamle og grå de også, så da slutter alle mennene å sende meldinger til dem ;)

Skjult ID med pseudonym Mann2 sø. 20 okt. 2013 23:40

Det beste var om det var umogleg for menn å sende førstemeldinga slik at kvinner blei tvungne til å ta initiativet.

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 21 okt. 2013 08:24 Privat melding

Vil nok tro at kjønns fordelingen her inne er er omtrent ganske lik...generelt sett..

Men når det kommer til fordelinga av antall kvinner og menn i de forskjellige aldersgrupper og og match kan nok variere ganske mye..

Så da er det nok noen grupper som det kan virke håpløst å kontakt/ bli kjent med noen ...

Så stå på TS..

Skjult ID med pseudonym In Ur Face ma. 21 okt. 2013 11:15

TS

Noen få jenter er ganske aktive selv her, men det er som regel de av damene som på grunn av alder, vekt eller generelt utseende ellers ikke er så veldig høyt oppe på attraktivitetsskalaen selv. Helt sikkert noen unntak selvsagt, men det er nok langt i mellom disse. Og det er kanskje ikke så rart? De peneste jentene drukner jo nesten i meldinger, flørter og hjerter fra gutta her, og selv de som "bare" er ganske alminnelig pene får stort sett plenty. Jeg har selv vært ute med et par tidligere sukkerdater den siste uka eller to som venner, og jeg mener selv helt subjektivt at de ikke er noe penere enn meg (bortsett fra at de er jenter selvsagt, og jenter er penere enn menn). At vi stiller på samme nivå, i samme liga, sånn omtrent. Hun ene har jeg da også hatt til sengs, skjønt vi er enige om at det ikke bør gjenta seg siden vi nå bare skal være kompiser. Men begge disse to jentene mottar masse meldinger hele tiden, ofte fem, ti eller tjue nye på en dag, og de er verken i 20-åra lenger eller blant de 10 prosent peneste jentene her. De er ganske alminnelige jenter i første halvdel av 30-åra, begge med en gjennomsnittlig eller kanskje litt over gjennomsnittlig pent utseende, i tillegg til å være veldig sporty og veltrente begge to. Og kule og greie selvsagt, det er jo derfor jeg fortsatt liker å henge med dem selv om de var "fiaskoer" som sukkerdater. De mottar altså gjerne 5 – 10 nye meldinger per dag, og i helgene kanskje 20 - 30. Jeg mottar kanskje én i uka, og det er stort sett fra damer som ligger langt unna det jeg søker og som umulig kan ha lest det jeg skriver om hvilken jenter jeg søker særlig nøye (litt stygt sagt, de er for gamle eller for tjukke).

Nei, som mann må du være aktiv her selv, for de fleste pene jentene har mer enn nok med å gå gjennom alle meldingene de selv mottar og velge ut hvilken de vil svare på. Og du må bare aksepterte at 95 prosent av alle jenter som ikke er interesserte, velger å vise dette ved ikke å svare. Lev med det. Og blir du lei kan du jo bare kutte ut Sukker, enten for godt eller bare for en periode. Jeg gjør det selv med jevne mellomrom, er aldri aktiv her i mer enn 2 - 3 mnd sammenhengende uansett om jeg har møtt noen jeg vil satse på eller ikke. Erfaringsmessig får du likevel færre og færre svar og det blir mer og mer deprimerende å være her ettersom du går fra å være et nytt fjes til et gammelt.

Skjult ID med pseudonym hokjønn ma. 21 okt. 2013 11:38

Hvis alle menn slutter å skrive mailer til flere damer samtidig, så blir mailene noenlunde likt fordelt mellom kjønnene her vil jeg tro. Det som er kjipt er at man vet ikke hvor mange av disse som sender mail faltisk er seriøse og er interesserte. Vi er iallfall selektive, men er dere menn selektive når dere skriver til en dame?

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 21 okt. 2013 11:57 Privat melding

@hokjønn Tror der er en del mænd herinde, som bare kaster omkring sig med standart meldinger, som de spammer til alle kvinder, som de finder bare lidt attraktive, men personligt er jeg meget selektiv, skriver kun til piger, som jeg mener passer til mig, både udseensmæssigt og væremåde.

@hans80 What a load of crap, altså det med, at fordeling imellem mænd og kvinder er stortset lige, ihvertfald efter min mening :) Jeg mener.. netdating er stadig i stor grad tabu for en del kvinder "jeg er ikke desperat" men mænd ser det mere, som en mulighed og ikke noget negativt, som er reflekteret på dem. Klart der er kvinder, som ser det på samme måde, men ikke i nærheden så stor andel, som mænd.

Jeg vil, uden at have nogen statistikker at gå efter, anskyde at fordeligen ihvertfald er 70/30 mænd og kvinder.

Hvis Sukker.no skal bevise andet, så må de ta alle kvinders profiler med op igennem tiden, som sammenligningsgrundlag og kun sammeligne antallet med de aktive mandelige profiler :)

Skjult ID med pseudonym In Ur Face ma. 21 okt. 2013 12:33

@ Hokjønn

Du har som mann kanskje litt større uttelling av å sende litt lengre, velskrevne meldinger til jenter enn bare korte "standardmeldinger" som ikke er mer enn minimalt tilpasset den enkelte jenta, men uttellingen er likevel fortsatt lav for de fleste av gutta. Bildene teller mest, i tillegg til bosted, alder etc. Og du har sannsynligvis fortsatt mye større sjanse til å få svar fra 1 av 20 jenter du sender en melding til som du har brukt 1 minutt på, gitt at de ikke er helt idiotiske eller ufine selvsagt, enn du har til å få svar fra 1 av 2 eller 3 jenter du har sendt meldinger til som du hver har brukt 6 – 8 - 10 minutter på å skrive. Tidsbruken blir omtrent den samme, men oddsene dine er mye bedre hvis du prøver deg på 20 enn på 2 eller 3. De aller, aller fleste jenter svarer nemlig ikke uansett, uavhengig av hvor mye tid og følelser du måtte ha lagt i meldingen du sender dem. Derfor sender de aller fleste gutta bare enkle, korte standardmeldinger. Det er ikke vanskeligere enn som så egentlig.

Skjult ID med pseudonym hokjønn ma. 21 okt. 2013 12:43

In your face

Jeg snakker ikke om innholdet i mailene, får jeg en standard melding, så må jeg allikevel innom profilen for å sjekke om jeg finner noe interessant der uansett, hvilket er avgjørende om jeg vil fortsette å maile eller ikke. Men så klart vil jeg jo få et viss inntrykk etter 3-4 mail. Men det er ikke det vi snakker om her, jeg mener at hvis alle menn slutter generelt å ta kontakt med så mange samtidig så slipper man dette problemet.

Pinnemand
Tviler på om det er flere menn enn kvinner på sukker egentlig. Men jeg ville ha trodd dette er avhengig av alder og bosted. Godt du er selektiv når det gjelder hvem du vil maile med.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 okt. 2013 13:11

Det hadde jo ikke vært noen utfordring om folk hadde svart hele tiden. :P

Skjult ID med pseudonym In Ur Face ma. 21 okt. 2013 13:16

hokjønn

Men alle menn kommer ikke til å slutte med dette. Sånn er ikke verden. Og selv om to tredjedeler av mennene skulle klare å bli enige om dette og slutte å sende så mange meldinger, eller til og med 90 prosent, noe som uansett aldri vil skje, så kommer det alltid til å være noen som fortsetter å sende massevis. Og da blir de "juksepavene" vinnerne, og de som bare sender en eller to meldinger for så å sette seg og vente på svar den neste uken, de blir taperne. Med en slik fremgangsmåte kan det fort ta mange måneder før du i det hele tatt får et svar fra en jente, og enda lenger før du får en førstedate. Og selv de fleste førstedatene blir jo ingenting av, uansett hvor godt du likte bildene og profilteksten og medingene fra vedkommende. Det å sende bare en sjelden melding til damer du virkelig liker, det er en utrolig dårlig strategi på nettet. I alle fall for menn. Men tipper det funker fint for unge, pene jenter da.

Skjult ID med pseudonym Tallefjant ma. 21 okt. 2013 14:05

Jeg har kanskje vært heldig tydeligvis. Får 1 til 10 meldinger om dagen, og sender ikke selv. Så opplever ikke at alle jentene her bare sitter på gjerdet. Men sjansene øker nok betraktelig hvis man er aktiv selv. Syns egentlig dette nettdatinggreiene er veldig unaturlig. Merker selv at man blir kynisk og overfladisk av å være her. Og jeg er heller ikke interresert i p treffe noen her bare for sex, så vurderer å deaktivere profilen.

Skjult ID med pseudonym Petra ma. 21 okt. 2013 20:36

@in ur face:

Det du skriver gjør jo bare at jentene ikke tar mot til seg til å skrive, siden de fleste har komplekser for ett eller annet - at de er for feite, for gamle eller for stygge.

Kanskje tenke litt over hvordan du formulerer deg?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 21 okt. 2013 20:55

@Petra

Hæ? Jeg har sendt "et lass" med meldinger til helt vanlige damer i alle de årene jeg har vert her. Svar er noe som hører til jubelårene. Om du hadde rett i det du skrev så ville ikke virkeligheten vert slik. Jeg er overbevist om at de aller fleste menn har akkurat samme erfaringene.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 okt. 2013 21:11

Ganske lei av å ikke få svar jeg også, så vurderer sterkt å sende noen meldinger.. :P

Skjult ID med pseudonym In Ur Face ma. 21 okt. 2013 21:20

@ Petra

Hvorfor? De grunnene er vel akkurat de samme som grunnene mange jenter har til ikke å svare mange menn? Har ikke tall på hvor mange ganger jenter har skrevet på forumet her om menn som er "frekke nok" til å skrive til dem selv om de er eldre enn det jentene søker, er mer lubne og utrente, bor på feil side av landet osv. For ikke snakke om de utallige dårlige vitsene og spydighetene om menns kjønnsorganer. Nei, hvis en lubben dame på 40 fra Troms skriver til meg mens jeg søker sporty, spreke jenter på maks 33-34 fra østlandet, så får hun tåle å få avslag eller ikke noe svar. Men jeg skriver selvsagt aldri noe stygt til damene da, heller ikke til de som åpenbart ikke har lest profilteksten min.

Skjult ID med pseudonym reg ma. 21 okt. 2013 21:22

PEBKAC?

Problem exists between keyboard and chair...

Skjult ID med pseudonym hannhoinn ma. 21 okt. 2013 21:32

Kan vel trygt si at min bruk av sukker har endret seg vesentlig i det siste. Ofrer tid til å skrive en melding til å enten ikke få svar eller få et negativt svar tilbake. Ja det er jo valgfritt, men å bli kalt overfladisk kun ved å være hyggelig å komme med komplimenter høres merkelig ut... Men igjen hvordan kan man i det hele tatt sjekke på nett uten å være overfladisk?? Kan man egentlig komme "under huden" på noen utifra beskrivelser og bilder?? Så nå sender jeg ingen meldinger, kun innom for å se på nye profiler. Kanskje er det ei som faller i smak jeg sender ei melding til.

De få jeg har sendt meldinger med har jeg på face som venner der, vi er ikke i nærheten av å bli noe mere enn venner, men venner er da kjekt det å, selvom det kun er på face. Bedre å prøvd å feilet enn ikke å vite i det hele tatt. Mens andre har kanskje blitt brent og skyr ilden?

(mann 56 år fra Rogaland) ti. 22 okt. 2013 02:28 Privat melding

Sukker er spild af tid så jeg har sidste månede her. Synd for dig kære kvinde men du kunne jo have svaret.

Skjult ID med pseudonym Jeisai ti. 22 okt. 2013 06:18

Sukker er en merkelig plass sånn sett..På mp f.eks drar man damer lett som det! Mye sært her inne .Men synd for dæm.Evig singel er jo en fin ting

Skjult ID med pseudonym gia ti. 22 okt. 2013 20:57

@Jeisai

Hvorfor henger du her inne da?..hvis det er så lett på MP;-)

Jeg har selv prøvd MP og ble veldig skuffet over brukerne.
Det er flere flotte mannfolk her inne iallefall.
Men muligens dere menn ikke er så selektive da...

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 22 okt. 2013 21:12

In ur Face,

I call ur bs and raise u!
Du sier du henger med de damene fortsatt fordi de er kule.
Køss mej!
Du henger med de fordi du håper få dem på glid igjen, eller liker ha dem som hangarounds for egoet ditt og småflørte. Ikke prøv å si noe annet heller til oss andre mannfolk og prøve gjøre deg så venneprektig for damene. Jooooo.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 22 okt. 2013 21:15

Hvis man er ivrig nok og ikke gir opp så får man da også pratet med de skikkelig pene damene. Da er det jo greit at man har noe å fare med og at de ikke driver med en masse karer samtidig da for da nytter det uansett ikke få til noe seriøst med dem. Sånn sett er pene damer ganske uheldige fordi det står masse luringer i kø for å få seg en beta av dem.