Alle innlegg Sukkerforum

Friends with benefits

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 27 sø. 20 okt. 2013 22:51

Basert på en annen tråd her på forumet oppretter jeg en ny tråd med et litt annerledes vinkling enn det var opprinnelig i den andre posten.

Jeg har veldig lyst på et seriøst forhold med "den rette". Men ettersom det tar så lang tid før "den rette" dukker opp, så har jeg pinadø lurt på om det ikke er på tide å skaffe seg en venn rett og slett for sexen. Har aldri hatt det før, og lurer på om det er noen som har erfaringer å dele.

Jeg ønsker å være åpen om hva jeg søker, det er ikke et alternativ for meg å spille på jenters følelser for å få det jeg vil ha. Da går jeg heller på byen og prøver meg på noen som er ute etter tilfeldig sex. Det hadde uansett vært hyggelig med noen man lærer å kjenne på det området, og ikke en ny hver gang. Kriteriene for en sexpartner er lavere for meg enn for en man ønsker et fast forhold med, og da kan dette kanskje være en god løsning.

For eksempel:
Hva er rette forumet å henvende seg til, er det akseptabelt å søke på sukker etter dette?
Er damer interessert i noe slikt i det hele tatt?
Andre erfaringer som er nyttige å vite?

Fint om denne tråden ikke sporer vesentlig av.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 20 okt. 2013 22:53

ja koffø ikkje:) er jo ein ærlig sak du legger frem..

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt sø. 20 okt. 2013 23:15

Ja, bruk sukker til dette
Ja, vi damer ønsker oss også en kose venn, mens vi venter på den rette

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 21 okt. 2013 00:24

Var sammen med en dame som har hatt en sånn venn over mange år, og gått til denne innimellom Sukker-datene som ikke har gått seg til, selv om hun også koste med dem.

Vel, én ting jeg kan si er at det er ikke akkurat så lett å måtte forholde seg til slike "kosevenner", på Facebook og i hverdagen. Det var andre grunner til at det ble slutt, men jeg vet ikke helt jeg. Tror egentlig det er bedre å heller satse skikkelig på å bli kjent og være sammen med noen, istedenfor å "spe på" med noen andre.

Nå er ikke jeg særlig moralsk eller slik av meg og blir heller ikke lett sjalu, men det er skikkelig ugreit med slike i nærheten over tid. Bare sier det.

Synes det er mye, mye enklere å forholde meg til at dama har hatt en del ONS. Det er liksom annerledes.

Skjult ID med pseudonym Liz ma. 21 okt. 2013 00:43

@Mann27

Du må ha regler.. Greit å avtale at man kun treffes for sex og ikke noe mer. Lett å bli forvirret om man ikke har klare grenser på hvordan dette skal foregå. Blir fort komplisert om man ikke kommuniserer ordenlig ang når og hvor ofte osv..

:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 21 okt. 2013 00:49

@blah

Enig med deg i det! Synes det er litt snodig og ugreit med damer som på død og liv skal holde tidligere pulevenner i nærheten. Det oset ikke akkurat av tro på at forholdet skal vare.

Skjult ID med pseudonym Mann2 ma. 21 okt. 2013 00:50

Personleg synes eg at dette er den beste måten å finne kjærester på. Du puler nokon og prater og har fortulege ærlege og opne samtaler og så finn du ut om du også liker personen på eit djupare plan.

Skjult ID ma. 21 okt. 2013 00:57

Ja, for som regel er det de du bare puler du har de mest fortrolige samtaler med:-D

Skjult ID med pseudonym bareflørt to. 24 okt. 2013 19:29

Jeg er dame, og kunne definitivt tenkt meg å hatt en sånn ordning. Dessverre er jeg altfor feig til å spørre noen om det. Har nok et sånt tilbud på bordet nå, men orker ikke at det skal bli for komplisert heller. Han det gjelder har dame, og jeg er veldig imot å være involvert i noe sånt. Både av "hygieniske" og moralske årsaker.

Skjult ID med pseudonym wut? to. 24 okt. 2013 19:38

Hvordan i all verden går man fram for å få seg en slik venn da, uten å ødelegge for fremtidige seriøse forhold her på sukker? Skal man liksom lage to profiler?

Skjult ID med pseudonym j26 to. 24 okt. 2013 19:47

Sex uten følelser er dårlig sex:/

Skjult ID med pseudonym bareflørt to. 24 okt. 2013 20:05

Godt spørsmål @wut?
Ikke enig med deg @j26. Det kan hende at det ofte er sånn, men ikke nødvendigvis. Jeg hadde en søndagskjæreste for noen mnd siden, og det var slett ikke dårlige greier. Det var en jeg møtte utenfor sukker og det var han som spurte, så da fikk jeg det servert på sølvfat. Det beste var at det var en jeg ikke hadde noen følelser for, så jeg kunne lett fortsette å date ved siden av. Men vi var gode venner da, og overnattet hos hverandre og spiste frokost sammen osv. Var riktig trivelig det:-).

Skjult ID med pseudonym Mann35 to. 24 okt. 2013 20:16

Jeg har hatt et par sånne "ekstra gode venner" tidligere, og jeg er nå fortsatt venner med dem. Skal møte hun ene i neste uke for en kaffe etter jobb faktisk. Hun dater en fyr nå, så vi har ikke sex lenger, men vi er da fortsatt venner og jeg bryr meg om hvordan det går med henne. Hun andre har jeg også jevnlig kontakt med, noen ganger flere ganger i uka, og vi er også helt klart venner fortsatt. Med henne stoppet det fordi fwb-greia ikke fungerte for henne, og det må jeg bare respektere. Jeg har en god del felles venner og kjente med begge jentene, men ingen har noen gang fått vite noe. Vel, hvis ikke jentene har fortalt det til enkelte da, det vet jeg ikke.

@j26
I de fleste tilfeller har du kanskje rett, om ikke alle (men der er jo folk forskjellige), men er dere faktisk venner (og ikke bare elskere) så er det jo faktisk noen følelser der også. Vennskapelige følelser kanskje, ikke virkelig kjærlighet, men det at en liker hverandre og bryr seg om hverandre som venner er jo absolutt ikke følelsesløst. Eller?

Skjult ID med pseudonym pippa to. 24 okt. 2013 20:17

Jeg er heller ikke enig at det må ende i noe destruktivt og negativt.

Jeg har hatt flere "friends with benefits" opp gjennom årene.

De har alltid begynt som dater men siden jeg uhyre sjelden faller for noen så er dette menn jeg har likt rent fysisk men ikke noe mer utover det.
Det skal sies dog:at menn får også følelser etter regelmessig sex og det er stort sett årsaken til at jeg har kutttet dem ut etter noen måneder.

Skjult ID med pseudonym pippa to. 24 okt. 2013 20:33

Helt greit @prektig..at du og endel menn tenker sånn:-)

Men jeg tenker ikke sånn og jeg har heller aldri hatt problemer med fordomsfulle menn som dømmer kvinner slik du gjør.
Det er vel noe med at "like barn leker best".

Jeg selv er åpen og ganske frigjordt og søker også menn som det samme.
Fordomsfulle menn skyr jeg unna som pesten.

Skjult ID med pseudonym Mann35 to. 24 okt. 2013 20:35

@ Prektig

Vel, hver sin smak og deg om det. Jeg for min del synes det er mye bedre å ha kun en jente jeg koser med og har sex med en gang i blant, framfor å jakte på byen etter ONS. Og i sølibat orker jeg ikke leve mer enn noen få måneder i slengen, da går jeg nesten på veggen. Og jeg skjønner veldig godt at mange jenter har akkurat de samme behovene for fysisk nærhet, kos og i det minste i blant sex som det jeg har. Også når de er single. Det kunne ikke falle meg inn å dømme dem for det. Men hvis du føler det annerledes så er det ditt valg og din mening. Den dirrende moralske pekefingeren kan du imidlertid godt holde for deg selv.

Skjult ID med pseudonym Multivit to. 24 okt. 2013 20:46

mmmm. venner med fordeler. :-)

Snakk om å gjøre noe så ukomplisert komplisert :-)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 24 okt. 2013 21:05

For meg er det uaktuelt å gå inn i noe seriøst med ei som er i en slik relasjon.
Det viser med tydelighet at hun har tankene sine et annet sted, og hun er da ikke noe å satse på for meg.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 24 okt. 2013 21:18

Sett bort fra det j26 og Prektig har skrevet i dag, så er resten av dagens innhold sånne ting som gjør at en foretrekker å være på forum og ikke orker å prøve å finne seg ei. Flyktig morro, det er det som er den nye gullkalven.

Skjult ID med pseudonym reg to. 24 okt. 2013 22:32

@hemmelig
Det du sier er med og bekrefter at forum ødelegger for folk her.
Dvs at de lar/tillater at forum ødelegger seg.
Hvorfor de lar forum ødelegge for seg, det er et annet spørsmål.
(Kanskje grunnene for at mange her er/forblir single.)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 24 okt. 2013 23:45

Sex uten følelser?
Er du ikke glad i vennene dine?

Sist jeg sjekket så er begjær og lyst følelser, så en har jo egentlig aldri sex uten følelser. :P

Ikke noe galt i å ha en slik venn, men jeg er redd for at det muligens vil hemme en i jakten på en kjæreste.
Rett og slett fordi en har det så bra med denne vennen og dermed egentlig ikke trenger en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Blah fr. 25 okt. 2013 20:25

Pippa,

kaldt... ikke mere å si om den saken.

j26,

helt enig med deg.

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 25 okt. 2013 21:54

@pippa

Så å ønske seg en partner som er trofast og moderat seksuelt aktiv som singel er å være dømmende? Om du ønsker å feie over halve Norges befolkning så skal jeg helhjertet støtte deg i din rett til å gjøre det, men jeg vil gjerne ha samme rett til å takke nei takk til et forhold med deg.

Skjult ID med pseudonym wut? lø. 26 okt. 2013 11:20

En FWB er jo nettopp å IKKE feie over halve Norges befolkning. ;-)

Skjult ID med pseudonym Tallefjant lø. 26 okt. 2013 11:44

Det vil ofte være problematisk for ny kjæreste å takle at du fortsatt er venn med din fwb. Du kan risikere å miste drømmekjæresten eller din gode venn.....
Sier ikke at det alltid er slik, men kan være som å pisse i buksa en kald vinterdag på fjellet. Varmer godt det og da men....
Jeg er ikke en fordomsfull kar, men vær klar over konsekvensene. Og til dere som sier at da er dette en kjæreste jeg ikke vil ha.... Man velger dessverre ikke hvem man faller for...

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 15:30

@wut?

Tallefjant sa det... Damer som er aktive dobbeldatere, har historikk med utroskap og som på død og liv skal ha kontakt med alle (eks)elskerne sine er ikke heeeeelt det menn flest vil ha.

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 26 okt. 2013 15:37

Jeg gir meg vel beng i hvem jenta har hatt seg med før hun møter meg så lenge hun passer på helsa si og ikke gjør noe dumt. Det er ikke min business hva single folk foretar seg, så lenge de ikke drar med seg noe (fysisk så vel som emosjonelt) inn i forholdet. Hvis det utvikler seg til noe mer mellom oss forventer jeg at hun er trofast og med tro på at det kan vare.