Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Yeti sø. 20 okt. 2013 22:51

Okay, her er saken.

Jeg nærmer meg 20 år med solide skritt. Og jeg har ikke hatt sex med noen enda. Hver gang dette kommer opp i en samtale, så føler jeg skuffelsen hos de andre som evt. er med i samtalen.. Hvorfor skal det være så stort press angående dette?

Jeg er ikke en person som føler seg i sitt rette elemtent når det bare er snakk om one night stand på fest eller noe lignende. (med tanke på rykter og sånne ting i etterkant)

Hva skal jeg gjøre med dette? Føler at jeg trenger noen jeg stoler på (kjæreste) visst jeg skal ha sex med noen. Someone help :S

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 20 okt. 2013 23:26

En skal aldri ha sex uten at en selv vil. Uansett sammenheng. Så, samle litt ryggrad og fortell gnålerne at du har sex når DU gidder å ha sex. Før det så finnes det ikke interessant for deg og det er noe de har ett valg i forhold til, å respekter uten mer mas!

Skjult ID med pseudonym Herren sø. 20 okt. 2013 23:41

Ikke stress med det. Helt ærlig så er ikke presset så stort som du tror. Jeg hadde sex for første gang når jeg var 21, samt mitt første kyss. Helt greit at jeg var super nervøs, men så kommer mye naturlig fordi du er jo en mye mer moden person nå.

Fokuser heller på å være en person med en god personlighet og karakter. I seg selv kan det være veldig sexy og attraktivt om du møter den rette. Da skal du se at erfaringer ikke har så mye å si :)

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 20 okt. 2013 23:42

Helt enig med @hemmelig i dette. Det viktigste er at du gjør det du føler er riktig for deg. Hva andre mener er helt uvesentlig;) Det er uansett en vanskelig vei å gå om man skal tilfredsstille andre menneskers behov ut fra hvilke behov de har og ikke dine egne. Da blir man "spist opp". Nærhet er uansett mye bedre når man har følelser for hverandre. Så vel verdt å vente på, til du møter noen som vil ha deg for den du er som person :).

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 20 okt. 2013 23:48

Jeg venta lenge med sex selv, ikke fordi jeg ikke ville men fordi jeg ikke fant ei det føltes riktig med. Men det var aldri noe jeg flagget høyt, og alle jeg har møtt etterpå har visst fått inntrykk av at jeg er ganske erfaren. Mulig jeg bare utstråler en modenhet de plukker opp på?

Man kommer langt med å virke trygg på seg selv og den andre. Det er tross alt noe mennesket har gjort i hundretusener av år, så det bør være ganske instinktivt hvordan du går frem. Så ikke stress, finn deg en du stoler på og ikke tenk noe mer på det. 19-20 er ikke sent i det hele tatt!

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 20 okt. 2013 23:52

Ingen andre har noe med når du velger å ha sex. Å kunne stå imot forventningspress fra andre, er det du burde jobbe med. Når du har lært deg det, da kan du vurdere sex :)

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 21 okt. 2013 00:38

Jeg hadde selv et forhold med en jente som var noen eldre enn meg da jeg var 13, men jeg har senere vært sammen med jenter som ikke debuterte før sent i 20-årene og de var liksom litt mere bevisste i alt de foretok seg, men ikke noe mindre ivrige eller interesserte. Du får mye igjen av å ha det godt med den du velger deg - for det er et skikkelig godt intimt forhold man egentlig vil ha alle sammen. Derimot så ser jeg jo at at mange bare plumper uti det selv om de venter til ut i 20-årene. De er liksom ikke akkurat så mye heldigere selv om de venter, for det blir gjerne i fylla eller bare på trass likevel.

Men i teorien skal det jo være fantastisk - men da må du virkelig være innstilt på det og ikke bare deise på i fylla en gang du blir lei. Så gå for kjærligheten - så angrer du ikke noe senere.

Lykke til!

(mann 34 år fra Nordland) on. 23 okt. 2013 15:16 Privat melding

Aldri ha sex fordi du føler du må ha det, aldri tenk "han/hun" er ok til å POPPE proppen. Ta deg tiden, du finner noen som har en energi ved seg selv du liker. Heller noen du vil det med, en noen det er "ok" med.

Skjult ID med pseudonym sukkermann on. 23 okt. 2013 15:26

Jeg har personlig aldri kjønt hva som er så big deal med den første gangen. Mulig det var fordi jeg selv var 15 og ganske full da jeg debuterte, og det var en med random jente jeg hadde møtt på fest en time tidligere, men har selv aldri følt at det var feil eller dumt at det skjedde på den måten. Selv var jeg egentlig fornøyd med å få det overstått og på en måte være i gang.

Skjult ID med pseudonym Z on. 23 okt. 2013 16:27

Gledelig å se at du får mange fine svar. Lytt til dem, fremfor de flåsete!

Alt har sin tid. Du har også din tid for når du er klar. Det finnes ikke noe galt i det - heller tvert om vil jeg si. Du vet selv hva som er best for deg, så stol på deg selv. Så får andre tenke eller mene hva de vil. Det angår ikke deg. Det er DU som skal ha sex når du er klar.....enkelt nok.

Hør på Jan Eggum sin sang som sier: Moralen er faktisk sann, gutter som sent blir til mann......han har alt til gode som i ungdommen var jomfru :-)

Skjult ID med pseudonym Stark on. 23 okt. 2013 19:40

Hopp i det og drit i "den rette", nå som du er ferdigvokst nedentil er det på tide. Jeg vil anbefale deg at du gjør det i en kontrollert situasjon når du har huset for deg selv og du vet SIKKERT at det ikke kan komme noen inn og forstyrre deg og partneren din. Ta deg tid og for guds skyld ikke skryt på deg noe, men vær klar på at dette er første gang eller i det minste at du er uerfaren.

Hilsen en eldre og dummere jomfru

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 23 okt. 2013 20:30

Fin vennegjeng du har som utsetter deg for sexpress.
På tide å finne en ny og mindre dømmende vennegjeng?

Sex er noe en har når det føles riktig.
Gi faen i at de andre mener du burde ha hatt sex for lenge siden, gjør det som føles rett for DEG.
At de andre blir skuffet over å høre at du ikke puler rundt sier mer om dem enn deg.

Skjult ID med pseudonym reg on. 23 okt. 2013 20:56

Da bør han satse på venner fra forum.
Her finner han mange jevnbyrdige.

Skjult ID med pseudonym Muffins to. 24 okt. 2013 02:56

Dette er helt normalt, kjære TS. Jeg har faktisk endel venninner som enda er jomfruer og de er i midten av 20-åra! Selvsagt er det jo en ting de tenker mye på, siden de føler seg "gamle" i forhold til mange andre som har hatt sex mye tidligere. Men vær så snill ikke heng deg opp i det. Jeg vet at den "praten" om at du er jomfru er ukomfortabel med en ny person, eller gutt da, for jeg har venninner som har det på samme måte. Om en mann ikke respekterer at du er jomfru enda, så er det en mann du ikke vil gi den bort til heller! Det sier mye om en person hvordan de reagerer på å høre det. Ja, noen blir nok overrasket, men mest sannsynlig fordi de ser på deg som en attraktiv person og kanskje "antok" at du hadde hatt sex. Men det burde aldri være press, verken fra deg selv eller andre, til å ha sex!

Ta det helt rolig, du mister jomfrudommen når du selv er klar for det :-) Og da blir det fantastisk!

(mann 34 år fra Nordland) to. 24 okt. 2013 15:48 Privat melding

Hva får alle til å tro dette er en mann? :P Kan like gjerne være en dame :) Jeg var 17 når min jomfrydom fløy ut døra, tok meg tida. Det er mange ting man ikke skal bry se om. Går ikke på rødt lys fordi det er noen andre som gjør det, røyk ikke bra fordi andre gjør det osv osv osv det er ditt liv og dine valg, det er tross alt deg vil påvirke, ikke dem andre.