Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så mange med tomme profiler?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stewie ma. 21 okt. 2013 19:52

En ting som jeg har lurt på er hvorfor så mange damer velger å ikke skrive noe om seg selv i sine profiler?
Gjerne er det kun et profilbilde, kanskje noen bilder i et album, men ingen tekst. Tok en enkel test nå og besøkte 10 tilfeldige profiler. Kom til at 7 av 10 manglet profiltekst. Noe som ut fra mitt inntrykk stemmer godt med normalen her inne.

Er dere damer med tomme profiler kun ute etter de mennene som lar seg lokke av utseende deres, eller har dere virkelig ingenting å si om dere selv? Personlig skriver jeg aldri til en slik tom profil da det for meg skriker at dere får mer enn nok henvendelser kun på bildet alene, og at menn som faktisk er opptatt av personen mer enn utseende ikke er det dere ønsker dere.

Det må da være mye bedre tenker jeg med en dårlig profiltekst, enn ingen forklaring på hvem en er som person, og hva som er viktige ting i sitt liv. Eller eer jeg helt på jordet her?

(mann 45 år fra Aust-Agder) ma. 21 okt. 2013 19:53 Privat melding

"Personlig skriver jeg aldri til en slik tom profil da det for meg skriker at dere får mer enn nok henvendelser kun på bildet alene, og at menn som faktisk er opptatt av personen mer enn utseende ikke er det dere ønsker dere."

-tror du har svaret ditt der.

Skjult ID med pseudonym sukkermann ma. 21 okt. 2013 19:56

Ja, de spiller kun på utseendet. Samtidig synes de samme damene ofte at standardmeldinger og enkle "hei, hvordan går det?" er teite, de vil ha noe spesielt og unikt som treffer dem mitt i hjertet ;-)

Skjult ID med pseudonym Jente 22 ma. 21 okt. 2013 19:59

Akkurat dette gjelder ganske mange menn her inne også, som har helt tom profil. Så det går begge veier :) Hvorfor forstår jeg ikke!

Skjult ID med pseudonym littlei ma. 21 okt. 2013 20:00

@sukkermann
Hvordan i all verden vet du at de to kategoriene sammenfaller?
@TS
Går jeg inn på en profil uten tekst, hender det jeg sier "hei:)" Stort mer enn det klarer jeg ikke å trylle frem når det er null beskrivelse. Men jeg har ikke tenkt på at mennene skriver så lite fordi de synes de er så innmari fine....

Skjult ID med pseudonym Petra ma. 21 okt. 2013 20:01

Det er en god del tomme surfeprofiler blant menn også - til og med en hel del uten bilde.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 okt. 2013 20:02

Hva skal de med profiltekst når de får nok av henvendelser uten?
Du får skylde på de andre dumme mennene på dating sider som dette. :P

Skjult ID med pseudonym stewie ma. 21 okt. 2013 20:03

Jeg tror så gjerne det også gjelder menn.

Men klarer ikke å forstå hva disse ønsker å oppnå ved å ha tomme profiler. For da må en jo også fort tiltrekke seg de som kanskje ikke er så opptatt av den personen du er, men ønsker et trofee eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym littlei ma. 21 okt. 2013 20:06

Det er jo godt mulig at de synes det er vanskelig å beskrive seg selv og kvier seg for å "blottlegge" seg selv.
Jeg synes det var het forferdelig til å begynne med å skaffe en profil på sukker! Tanken på alle som kunne seg meg og det jeg skrev....huff!

Skjult ID med pseudonym Mann 27 ma. 21 okt. 2013 20:10

Det er nok mange som gir opp å beskrive seg selv.

Enten er man for høy på seg selv om man skriver noe positivt, eller så har man dårlig selvtillit om man skriver noe negativt, eller så er man kjedelig om mann skriver noe nøytralt.

Når de fleste damer bare kan la bildene tale for seg, hvorfor skal de da skrive inn noe når det er så vanskelig? :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 21 okt. 2013 20:12

Nesten alle damer uten profiltekst er veldig pene damer. I alle fall på bildene... Så hvorfor skal de ha profiltekst? Verden renner jo over av menn uten kritisk sans.

Skjult ID med pseudonym stewie ma. 21 okt. 2013 20:17

@Mann27 Kanskje fordi det gir den damen bedre sjanse på å finne noen som faktisk liker henne som personen hun er, og ikke bare de som fikk et kick av kløften på profilbildet hennes og gjerne vil se resten?

Profiler er vanskelige å skrive, og alle hater nok dette like mye tror jeg. Men positivt eller negativt forteller den jo noe om hva slags person det er man besøker profilen til, og om denne personen er det en leter etter.
Noen liker de som har god selvtillit og utstråler dette. Noen liker de mer forsiktige og negative. Poenget med profilen må vel være å luke ut de som ikke finner deg spennende, og få de "få" som faktisk likte det du skrev til å kontakte deg.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 21 okt. 2013 20:47

Mange er private og ønsker kun å dele av seg selv på melding. Og har de ikke noe tekst er det jo mer å spørre om, så de tenker kanskje at praten går lettere da?

Skjult ID med pseudonym gutt27 ma. 21 okt. 2013 20:52

Jeg har tom profil og ser ikke hvorfor det er noe negativt, vi har jo alle en "tom profil" utenfor sukker? Er jo somregel utseenede som gjør at man kontakter hverandre da, så hvorfor skal nettdating være annerledes?
Og så har man jo egentlig mer å skrive om når det står lite i profilen, da kan man jo spørre om hva som helst og få samtalen igang. Og man får jo en viss idè om man matcher basert på matchtallene.

Skjult ID med pseudonym gruff ma. 21 okt. 2013 20:54

Himmel og hav, er det her alle de velutdannede menneskene her, er viden kjent at det er prostituttas her! De går frem på det viset! Er ofte litt å se på i tillegg!

Skjult ID ma. 21 okt. 2013 21:01

Jeg har ingen tekst i profilen. Det handler ikke om at jeg blir bombardert av meldinger på grunn av utseendet mitt. Jeg vil tro jeg ser noenlunde ordinær ut. Har tidligere hatt tekst, og har opplevd at det ikke nødvendigvis har vært en fordel. Det skrives jo opp og ned hvor utrolig kjedelige profiler folk har her inne. Jeg er ikke unik og veldig spesiell, som det ser ut at det forventes at man er. Jeg er ganske vanlig, lever et ganske typisk A4-liv, og trives med det. Mitt valg er ikke å ha tekst, men heller "utlevere" meg selv til de som jeg snakker med. Jeg bryr meg heller ikke om hvordan andre velger å fremstille seg selv, tenker at det er en grunn for hvorfor man velger som man gjør. Og den grunnen kjenner bare den det gjelder.

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 21 okt. 2013 21:19 Privat melding

Der kan jo være mange grunde til, at folk vælger ikke at have profiltekst eller billede på profilen. Nogle mænd fravælger det pga. de enten er i et forhold eller gift og går udfra, at det samme gælder for pigerne. Men det kan være arbejdsrelateret også mht til billederne og måske endda dårlig selvværd.

Jeg ser lidt pigernes profiler uden tekst, som meget useriøst og som egentlig bare er her for at få opmærksomhed, selvom det jo ikke skal genneraliseres og så det faktum, at de faktisk ikke behøver at have det for at opnå kontakt :)

Skjult ID ma. 21 okt. 2013 21:19

Nei, det skader ikke, men det er vel fortsatt et valg man tar. Om noen velger å ikke ta kontakt på grunn av det så respekterer jeg det fullt ut. Men at man ikke er seriøs på grunn av manglende tekst, det har jeg litt vanskeligheter med å forstå. Og det burde jo heller ikke være noe problem, man tar kontakt med de man ønsker. Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym sukkermann ma. 21 okt. 2013 21:45

@ littlei
Jeg vet det fordi jeg er så innmari supersmart :)

(kvinne 48 år fra Buskerud) ma. 21 okt. 2013 22:58 Privat melding

Jeg har prøvd begge deler! Hadde en lang og beskrivende tekst om meg selv tidligere. Nå har jeg ingenting. Kunne jo hende det pirrret nysgjerrigheten på noen tenkte jeg ;) Jeg skal nok skrive noe igjen, men inntil videre lar jeg det stå tomt. Uansett så er det veldig stille for tiden!? Skremmer sikkert bort noen med et svett bilde fra toppen av verdens største skiflyvningsbakke :)
Koser meg med forumet inntil drømmemannen tar kontakt :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 22 okt. 2013 09:40

Så de av oss som har lang utfyllende tekst må ha dårlig utseende, siden alle uten er vakre og derfor ikke trenger tekst??:)) morsomt hvordan enkle forklaringsmodeller får grobunn.. Motivasjon for å å være på sukker er forskjellig, hvor lett en har det med å beskrive seg selv og hva en ønsker er forskjellig, hvor lett en får tatt greie bilder er forskjellig, om en er introvert/ ekstrovert er forskjellig.. Tror mye heller ligger her i begrunnelse for om en har mye, lite eller ingen tekst på sukker.. Både på dameprofilene og mansprofilene... :))

Skjult ID med pseudonym Theon ti. 22 okt. 2013 10:04

Herregud så mange fordommer det er ute og går. Send en melding om du lurer på noe eller kom deg videre!

Skjult ID med pseudonym Megabit ti. 22 okt. 2013 16:26

De dette gjelder er stort sett ikke betalende medlemmer, og kan desverre ikke uttale seg om dette. Så det blir et tomt svar fra de med tomme profiler.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 22 okt. 2013 16:41

@Gilia73

Du trekker konklusjoner ingen har lagt opp til. Det som er sagt er at de damene som er veldig attraktive rent utseendemessig ikke trenger tekst i profilen. Det betyr ikke at en skikkelig attraktiv dame aldri har tekst i profilen.

(mann 34 år fra Nordland) on. 23 okt. 2013 15:09 Privat melding

Har snublet over en del av dem selv, ofte er det dem "pene" damene som gjør dette. Dem har ofte svært lite personlighet, føler på meg dem vil at jeg skal holde samtalen gående å ikke dem.