Alle innlegg Sukkerforum

Komfortsonen herved testet !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jesp ma. 21 okt. 2013 21:36

Da har jeg testet det også.
Svarte på en melding fra en som ikke var helt mitt førstevalg men som jeg hadde hyggelige meldingsutvekslinger med. Traff han og falt for personligheten (ja det kan skje). Så ble jeg dumpet, av han også :-(
Stuck på sukker ser det ut til.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 21 okt. 2013 21:39

Kanskje en liten reality check?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 21 okt. 2013 21:40

tyder vel på at du må senke lista enda litt ned..:p

Skjult ID ma. 21 okt. 2013 21:48

TS, Ble du dumpet etter sex?

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 21 okt. 2013 21:51 Privat melding

@ts: Hvis du ser litt positivt på det, så fungerte noe som ikke var første valget like "bra" som førstevalget...

Skjult ID med pseudonym Jesp ma. 21 okt. 2013 21:54

@Tealc Haha god vinkling, den likte jeg.

@Skjult ID 21.51 Nei det gikk ikke så langt da.

Skjult ID med pseudonym mars ma. 21 okt. 2013 22:15

@TS: Kan det være at du ikke klarte å vise nok interesse overnfor den andre, fordi du innerst inne vet at dette ikke er førstevalget ditt?

Skjult ID med pseudonym Tallefjant ma. 21 okt. 2013 22:29

Ikke 1valg er nok ikke synonymt med ingen preferanser..... Du passet bare ikke ham ;)

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 21 okt. 2013 22:43 Privat melding

@ts: Always look on the bright side of life

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 21 okt. 2013 22:44

@Seng

Jøss så sjarmerende...

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 21 okt. 2013 22:47

TS, kanskje det var så tydelig at du hadde flere linet opp samtidig og ikke klarte konsentrere deg om å bli kjent med bare ham, så han ikke gadd bare være sånn halv-varm mens du sjekket ut andre. Eller så kan det jo være at en del her er single fordi de kanskje passer best som det i vår travle hverdag der man ikke gidder så mye. De fleste er vel ganske blaserte etter å ha vært her lenge, eller er det noe entusiasme igjen å spore nå i mørketiden før jul?

Skjult ID med pseudonym tealc ma. 21 okt. 2013 22:54

Jeg venter på at noen har tenkt til å teste siste valget... Så skal jeg bevise at det burde ha vært første valget!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 okt. 2013 23:14

Kanskje han skjønte at du ikke var helt keen på han, så han kom deg bare i forkjøpet... :P

Det høres faktisk ut som du har siktet så lavt at de merker det.
Anbefaler deg å sikte litt høyere. Kan ikke garantere suksess, men da vil i det minste ikke fyren merke at du ikke er helt keen.

Skjult ID ma. 21 okt. 2013 23:22

Opplevde det samme jeg også. Han så ikke ut, men var veldig sjarmerende på meldinger. Møttes noen ganger så ble det brått stille

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 21 okt. 2013 23:37

Ja, mannfolk er ikke så dumme som man skulle tro. Har dama flere på gang så merker man fort det. Ikke så mange menn som gidder være "en i rekka", hvis man ikke er helt sikker på at det blir noe den kvelden da!

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 22 okt. 2013 00:39

Poenget er @Jesp, gå alltid for førstevalget :) Så blir du i alle fall dumpet av en du har valgt som det beste alternativet. Liga opp og liga ned, bare tull.....Man må gå for det man er tiltrukket av både på utseende og personlighet. Hva som er riktig liga er meget subjektivt. Blir litt for beregnende om man skal gå for noen man ikke finner aktuell, for å oppnå hva??? Tja, er det sex man er ute etter, så er det vel akkurat det samme hvilken liga vedkommende tilhører? ONS krever ikke at en kvinne er "drømmedama" akkurat har, jeg forstått;).

Blir man forelsket eller ønsker å bli det, så er ikke liga et tema, overhode. Da er det nok andre faktorer som spiller inn, spør du meg;)

Skjult ID med pseudonym Jesp ti. 22 okt. 2013 07:57

@Realista
Tenkte ikke så mye liga, det var vel mer at jeg ga noen en sjanse til å vise personlighet/sjarm istedenfor å bare dømme etter profilbildet.
Forelskelse er jo ikke planlagt og jeg vet at mange av de jeg ikke kontakter her inne sikkert hadde sjarmert meg IRL.Heretter blir det nok førstevalget :-)

(mann 34 år fra Nordland) on. 23 okt. 2013 15:13 Privat melding

Buhu, noen ganger så fungerer det rett å slett ikke. Det har ingen ting med utseende å gjøre, dem "mindre" pene kan velge å vrake dem også. Man må rett å slett følge hjertet. Men viktigst av alt er å trives med seg selv, å trives i egent selvskap, av å til eller ofte er man faktisk alene, det er da man kan reflektere over ting, isteden for å sitte å synst synd i seg selv fordi man er alene. Dem som trives med seg selv tar ofte seg god tid i å finne sin make, dermed sørke for man finner en kvalitets vare om man kan si det slik. Et tips til dem aller fleste der ute, ikke vær for rask til å ta til deg noen, vær litt kresen, ikke vær redd for den "grusome" alene tiden. Desto mer vil det være vært, desto med vil du nyte din betydlige andre når du finner han/hun

Skjult ID med pseudonym Muffins to. 24 okt. 2013 03:02

TS, jeg har vært i samme situasjon som deg mange ganger. MIN erfaring, er at en jeg kanskje ikke er så tiltrukket av på sukker, alltid viser seg å være mye kjekkere i virkeligheten! Og det er fordi de kanskje er mer ydmyke og har mer personlighet enn mange andre som er "fotogene".

Jeg møtte nylig en fyr som sendte meg en melding her inne, og jeg tenkte "han ser jo OK ut, så hvorfor ikke?", og da jeg møtte han ble jeg positivt overrasket. Kanskje ikke det som skjedde i ditt tilfelle, men jeg snakker av erfaring - menn er kjekkere i virkeligheten enn på sukker! Så om du sender melding til eller får en melding av en som du kanskje ikke ser på som "en av dine førstevalgte", så ha i bakhodet at bilder ofte juger.

Skjult ID med pseudonym Jesp to. 24 okt. 2013 09:52

@Muffins
Det var omtrent det som skjedde. Så helt ok ut på bildet, legg på sjarm og resultatet ble bra :-) . Meldingsutvekslingen tydet også bra men det skal jo stemme for begge. Skal fortsatt tørre å gå på date.