Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ti. 22 okt. 2013 20:35

Møtte en type her inne. Vi date en stund og gjorde vel det meste som kjærester gjør. Men noe som irriterte meg var at han fremdeles hang mye på sukker (ifølge gode venninner). Så jeg følte på en måte at han bare brukte meg til han fant den rette, mens når vi var sammen følte jeg det som at han var oppriktig interresert. Etterhvert hadde han stadig unnskyldninger for å ikke møtes. Så jeg kuttet han ut. Men da ble han veldig på, og var ikke måte på hva han lovet. Vi begynte å møtes igjen på betingelsen av at han slettet profilen på sukker, og ikke datet andre. Noe han gikk med på. Så fikk jeg vite at han da hadde opprettet profil på en annen dating side. Ble mildt sagt forbannet og ba han holde seg langt unna meg. Så aktivere jeg profilen min på sukker igjen, og da var han igang igjen med å sende meldinger. Ville vi skulle møtes igjen, og mente vi hadde hatt det så fint. . . . Hvorfor denne oppførselen?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 22 okt. 2013 20:43

Fordi han er svak. Derfor. Samt ikke tilstrekkelig interessert i deg. Mao, han må ordne noen problemer i sitt eget sjelsliv, og så finne en dame som er rett for han.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 22 okt. 2013 20:46

eg veit ikkje...:p

Skjult ID med pseudonym gia ti. 22 okt. 2013 20:48

Klassisk tilfelle av "vil holde deg på gress"..til han finner noe annet.

Kutt han helt ut eller bare lek samme spillet selv.
Treff han nå og da mens du selv leter etter den rette:-)

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 22 okt. 2013 20:53 Privat melding

Ja ... Har selv erfart den greia der.. Med jenter altså ... Nettdating er tydeligvis blitt et sjansespill....

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 22 okt. 2013 21:19

Hahaha, det var et godt råd å prøve bli lik de man misliker. Da blir man sikkert veldig lykkelig!

Skjult ID med pseudonym dame32 ti. 22 okt. 2013 22:46

@TS
Kjenner jeg blir helt matt av å få vite at sånne folk finnes. ÆSJ.
Bra han er ute av livet ditt.
Håper du slipper å møte en sånn type igjen.

Skjult ID med pseudonym Dropspose ti. 22 okt. 2013 22:50

Æsj, vært borti noe lignende. Slike gutter (evt jenter) skal man bare kutte ut, selv om det kan være vanskelig fordi de vet akkurat hva de skal si. Men ender sjeldet med noe annet enn frustrasjon og sinne.

(mann 31 år fra Vest-Agder) ti. 22 okt. 2013 22:50 Privat melding

Virker som om alle tenker at det finnes noe bedre der ute, derfor er det ingen som gidder å satse lengre..

Skjult ID ti. 22 okt. 2013 22:52

@ gitarist87
Tror du har litt rett . . . . .

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 22 okt. 2013 22:53

@gitarist87

Eller at det ikke finnes noen som helst som er gode nok ;)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 22 okt. 2013 22:53 Privat melding

Kva med å vise sårbarheit ?

Sei til han at du er glad og betatt av han. Og at du difor blir såra viss han skal halde på å date andre damer.

Sei at du respekterer at han har lyst å berre date rundt, men at du då ikkje ønskjer å treffe han meir sidan du har fått følelser for han.

(mann 31 år fra Vest-Agder) ti. 22 okt. 2013 22:59 Privat melding

Tror det dessverre er blitt litt sånn, særlig på dating sider som denne. De som er her virker kanskje litt i utgangspunktet bitre for å ikke ha funnet noen enda (særlig de som er over 23), uten å fornærme noen - men jeg kjenner det litt igjen i meg selv.

Man skriver med en haug mer eller mindre attraktive folk med awesome personligheter, men man tenker at det blir for mye å binde seg til noen man har truffet her, når man liksom kan bla litt lengre uti katalogen og kanskje finne noen enda greiere? Jeg føler av og til at dette er synspunktet til jentene jeg har skrevet med og blitt avvist av :P

Skjult ID med pseudonym Tallefjant ti. 22 okt. 2013 23:26

Istemmer svaret over. Men mannen du nevner er nok greit å styre unna, sannsynligheten for at du vil bli mye mer såret senere er stor....

Skjult ID med pseudonym vilikke on. 23 okt. 2013 10:42

han vil vel holde muligheter åpne, pluss ha sex her og der.

(mann 39 år fra Hordaland) on. 23 okt. 2013 12:50 Privat melding

I min verden handler relasjoner mellom mennesker om tillit og respekt. Jeg har selv vært så heldig å treffe en super jente her inne, og regner meg selv som utflyttet. Likevel er jeg aktiv her, fordi jeg også har fått venner her inne som jeg holder kontakt med på meldinger, leser litt i diskusjonene, og svarer på poster jeg får selv. Sukker er jo primært for dating, men det er også et nettsamfunn rundt som er interessant å følge med på.

Jeg er helt åpen med hun jeg dater om mine online aktiviteter, både her og på FetLife, og hun har innsyn i hva jeg gjør og skriver om hun ønsker det. Jeg ønsker at hun skal stole på meg, og jeg har ikke noe ønske om å måtte skjule noe for henne - og dette forstår hun, og syns er greit.

Likevel; Match, Sukker m.fl. har gjort dating til en lek. Det er så enkelt å skape mer eller mindre overfladiske relasjoner, og det å finne partner - enten det er for sex eller mer dyptgående relasjoner - er blitt like enkelt som å surfe etter sko på Ebay. Mennesker og menneskelige relasjoner er ikke lenger noe man streber etter, fordi det er så lettvint å "vindushoppe" etter partnere.

Personlig syns jeg ikke det er noe værre å ha en aktiv konto på Facebook eller tilsvarende nettsted, enn på sukker. Hvis en person vil jakte etter damer, til tross for allerede etablerte forhold, så kommer han eller hun til å gjøre det uansett. Det er et moralistisk- og holdningsrelatert problem - ikke et nettsamfunnproblem.

Skjult ID med pseudonym Hokjønn on. 23 okt. 2013 17:09

Ts: jeg har også opplevd å bli holdt på gress, sånt spill gidder jeg ikke. Jeg har lært at om en kar liker deg, så gjør han alt for å få deg til å smile. At det har vært problemer rundt spm om å fjerne seg fra nettverden forteller egentlig ganske mye for dere har hverandre. Gjør en slutt på det og kom deg videre...

Skjult ID med pseudonym Hokjønn on. 23 okt. 2013 17:14

@haimon
Hva er vitsen med å vise enda mer ydmykhet og sårbarhet når hun allerede har bedt ham om å fjerne seg fra sukker og han da oppretter en annen profil et annet nettsted? Sier jo hvor lite han egentlig bryr seg om henne.

Skjult ID med pseudonym littlei on. 23 okt. 2013 17:24

@Haimon
Respektere at han holder på med flere på en gang????
For et elendig råd.
@ts Gi han et ultimatum.
Han velger deg eller ei.
Men personlig ville jeg kommet meg unna han.
Tviler på at han kommer til å holde seg til bare deg.

Skjult ID on. 23 okt. 2013 18:58

Takk for mange bra svar, fikk vel bare bekreftet det jeg allerede visste. Har ikke svart på de siste meldingene hans og kommer ikke til å gjøre det. :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 23 okt. 2013 18:59 Privat melding

Jenter og gutter er gjerne slik at når du gir folk ein kommando så gjer dei det motsatte. Så kort sagt: Ikkje gi folk kommandoar. Ikkje gi mannfolk kommandoar.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt on. 23 okt. 2013 19:01

@ strep2k

Husk at du må være singel for å ha lov til å bruke sukker.

Skjult ID med pseudonym Hokjønn on. 23 okt. 2013 19:05

@Haimon
de to har datet en stund slik jeg har fått inntrykk av, om han ikke føler for noe mer nå, så blir det sannsynligvis ikke noe mer i fremtiden, kommando skjer når man finner ut at man ikke gidder mer, ikke alltid man har allverdens tålmodighet heller, så fint at det skjer det motsatte, det gjør det hele lettere å gå videre.

(mann 39 år fra Hordaland) on. 23 okt. 2013 20:57 Privat melding

@Sukkersøt; Det er ikke riktig. Det eneste du trenger for å bruke sukker, er en konto her.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 23 okt. 2013 21:00

TS, jeg må si som @blindebukk: Jeg vet ikke :). Mennesker kan "deale" med så mangt. Og så lenge man ikke kjenner noen andre mennesker rundt denne personen, blir det bare antagelser og spekuleringer rundt hva som er årsaken til at denne mannen har slik atferd.

Uansett, poenget er: Hva du føler deg komfortabel med? :) Slikt går jo mye på magefølelse. Og den bør man alltid stole på. Sier den deg; at her er det "ugler i mosen", så er det nok det ;). Om du blir ulykkelig og utilfreds av det, så vil en slik relasjon virke stadig mer energitappende. Man må kjenne på sine egne grenser.

Jeg ville spurt han hva han egentlig driver på med, om du skulle finne på å ha noe mer kontakt med han. Og jeg ville fortalt hvordan du opplever dette. Bryr han seg om deg (og ikke bare seg selv) så ville han nok forsøkt å unngå å foreta seg noe som sårer deg veldig. Dernest så hadde jeg nok kuttet kontakten. Om han da ikke kom med en meget akseptabel og troverdig grunn ;) Men det er vel høyst usannsynlig at han kan, tenker jeg.

Uansett er det er alltid godt å få sagt i fra hva man ikke kan akseptere på en ryddig og saklig måte. Da har du det bedre i ettertid og selvrespekten i behold. Det vil gjøre det lettere å gå videre på de "evige jaktmarker" :). Og hyggelige og flotte menn er det så mange av på Sukker, så du trenger ikke å kjede deg så fryktelig lenge, om du ikke vil det;).

Skjult ID med pseudonym sandy on. 23 okt. 2013 21:06

Er dette virkelig noe å problematisere og diskutere?

Det er vel ganske innlysende at han bare vil ha det litt "gøy" og det er eneste grunnen til at han oppsøker TS når det passer han.

Slett nummeret hans og ikke skjenk fyren en tanke mer!

Det er nok av andre menn der ute og her inne:-)

Skjult ID med pseudonym littlei on. 23 okt. 2013 21:30

@Haimon
Jeg har hørt det stikk motsatte.
Vil du sikre deg at partneren din er tro mot deg så vær tydelig på at du ikke aksepterer noe annet fra begynnelsen av. Da går de begge inn i forholdet med en felles kontrakt.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 23 okt. 2013 21:34 Privat melding

Løp så langt unna du kan..

Dette er en type som lider av "gresset er grønnere på den andre siden".
Hver gang du forsvinner litt ..og ikke er så tilgjengelig dukker han opp
men med engang du vil noe mer..da forsvinner han.

Kan ikke få noe happy ending dette her...

(mann 33 år fra Oslo) on. 23 okt. 2013 21:36 Privat melding

Tja. Å sette hardt mot hardt. Har sjeldan fungert for meg. Korkje overfor jenter eller gutter. Krav, ultimatum. Dette er ikkje vegen til ein manns hjarte.

Skjult ID med pseudonym littlei on. 23 okt. 2013 21:39

@Haimon
I beg to differ ;)
Tror en mann kan synes det er herlig at dama er så tydlig på at hun kun vil ha han og at han må ta det skrittet det er å forplikte seg til å være tro. Takler man ikke å høre det, så tyder ikke det godt.

(mann 39 år fra Hordaland) on. 23 okt. 2013 21:39 Privat melding

@Haimon; Kunne ikke vært mer enig.

Skjult ID on. 23 okt. 2013 22:12

@ strep2k

Det du skriver er ikke riktig. Om du ser under vilkår for bruk av sidene punkt 3 står det klart og tydelig at du nå være singel.
Så la nå oss single få ha denne siden ifred for spioner.

Skjult ID med pseudonym on. 23 okt. 2013 22:14

Hvem er spion? TS?

(kvinne 49 år fra Akershus) on. 23 okt. 2013 22:29 Privat melding

Tror det finnes mange gutter og menn av denne typen. Sikkert noen kvinner også.
Som liker jakten, motstanden og spenningen.
Og forventer at det hele tiden skal dukke opp noe bedre. . . .
Men til slutt blir de gamle og grå, med potensproblemer.
Og da vil ingen ha dem :-)
Og da TS sitter du hjemme i stuen med en kjekk, snill mann.

Skjult ID on. 23 okt. 2013 22:42

@hæ

Strep2k er spion. Han er ikke her for å date, men for å spionere på de single som er her.

Skjult ID med pseudonym on. 23 okt. 2013 22:45

Uff, hørtes boring ut:)