Alle innlegg Sukkerforum

Liker han meg, liker han meg ikke?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym KK to. 24 okt. 2013 03:12

Jah... møtte en fyr for ikke så lenge siden, og jeg er virkelig dum noen ganger. Vi hadde sex, endel ganger, noe jeg angrer på. Ikke misforstå, jeg likte det... veldig... men de jeg har hatt sex med på første date, ender også ofte opp som "et fjernt minne". Men, det som overrasket meg, var at han sendte meg melding dagen etter! Med oppfølgingsspørsmål på det jeg svarte i meldingen (og meldingene fortsatte utover dagen og i går). Jeg likte han skikkelig godt, overraskende godt, og jeg har såå lyst å møte han igjen. Han bor et lite stykke unna, men ikke så langt at jeg ikke kan ta buss dit en hverdag og få endel ut av kvelden med han. Om det ga mening... men jeg har hørt at sex på første date ofte ender med at det ikke blir noe mer, for da kan han tenke at jeg er billig og lett på tråden. Noe jeg er til en viss grad, egentlig, fordi jeg blir ALLTID revet med og elsker sex. Så jeg er ikke akkurat vanskelig å be.

Har ikke hørt noe i dag, men jeg får panikk om jeg merker at jeg liker noen. Som mer enn bare en jeg har hatt sex med. Og nå har jeg panikk, fordi jeg liker han, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram. Skal han ta initativ til å møtes? Jeg spurte om han ville møtes igjen, og da sa han at det kan vi. Men jeg aaner ikke hvordan dette funker!! Faen.

Skjult ID med pseudonym KK to. 24 okt. 2013 03:18

Og det med at jeg kanskje er litt lett på tråden, skjønner at folk kan reagere på det. At jeg "ba om det". Men om jeg hadde vært i et forhold så hadde jeg aldri gjort noe med noen, for jeg har et veldig strengt syn på akkurat det. Men så er jeg singel, og tenker ikke så langt at jeg kunne spurt om jeg kunne sove på sofaen ellernoe. Jeg tenkte "ah, hyggelig å sove i samme seng da!" også ender det opp med at han tar på meg, jeg tar på han, jeg blir kåt, han blir kåt og ja - resten er jo åpenbart.

Skjult ID med pseudonym KK to. 24 okt. 2013 03:32

Jeg vet om en interesse han har, men det er en individuell interesse. Jeg kjenner han jo ikke så godt, så jeg vet ikke helt hva han liker å gjøre. Han liker jo det normale, altså kino, middag, film, sex. Vi pratet endel sammen og det var ikke rart overhode. JEG følte i det minste at vi hadde god kjemi, som jeg veldig gjerne vil utforske. Men jeg kan jo ikke si det, for da får sikkert HAN panikk.

Hmm...

Skjult ID med pseudonym flaggermus to. 24 okt. 2013 06:37

Ja livet er tøft,go sex og kjemi.uff uff

(mann 32 år fra Akershus) to. 24 okt. 2013 06:51 Privat melding

Du ba på ingen måte om det. Du liker sex, han liker antageligvis sex og dere hadde sex sammen, supert det da?

Vær ærlig med deg selv og mot han; Du vil gjerne at dere skal treffes mer så da sier du det til han. Ikke akkurat ordrett "jeg vil treffes mer!!!!", men formuler det på en fin måte som viser at du er interessert i han, og da sikkert også mer sex.

Enten vil han da treffe deg og så får dere se hva som skjer, eller så vil han ikke treffe deg og da må du bare tenke at dere hadde ikke passet sammen uansett! Ikke fordi dere hadde sex på første date, men fordi han rett og slett ikke likte deg på DEN måten.

Uansett, lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym sukkermann to. 24 okt. 2013 07:34

Hvis han liker deg godt spiller det ingen rolle om dere hadde sex på første date, for han vil forsatt like deg. Hvis han ikke egentlig er så interessert spiller det heller ingen rolle om dere hadde sex på første date, for da er han uansett egentlig ikke så interessert. Det å avskrive et forhold med en fyr de har hatt sex med første gangen de møttes fordi de tror da ikke kan bli noe mer, det er noe teite greier enkelte jenter driver med.

(mann 51 år fra Rogaland) to. 24 okt. 2013 09:20 Privat melding

Jeg har aldri tenkt tanken om at en piker er billig om hun har sex første daten. Det er noe som skjer naturlig om kjemien er tilstede og har ikke noe med om det blir noe mer eller ikke.

Liker han deg så hører ha nok fra seg men ikke stress deg opp :)

Skjult ID med pseudonym Stevia61 to. 24 okt. 2013 10:01

Forrige gang jeg hadde sex første gang vi møttes, endte i et 25 år langt forhold og mine 3 skjønne barn. Jeg gjentar gjerne opplevelsen, minus barna.
Men om du vil mer, så ikke vent på ham. Hvis begge er usikre på om de har tuklet til noe, og venter på den andre, så risikerer begge å miste noe fint.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 24 okt. 2013 17:02

@KK

Du diger fyren og har lyst på mer. Da er det bare å kjøre på! Det vil si, du skal ikke gnåle fyren i filler, men det er ingeting i veien for å vise at du liker ham. Er han halvveis oppegående så forstår han at du er småforelsket.

At du har sex på første date er det siste her i verden som betyr noe i praksis. Ikke hør på eventuelle dømmende misunnelige og overanalytiske personer.

Skjult ID med pseudonym Ikke tenk to. 24 okt. 2013 17:52

@TS
Helt ærlig, om du har lyst å treffe han igjen, så si det til han. Verste som skjer, er at du får et nei.. Bedre å få vite det enn at du skal lure på om han vil ta kontakt med deg.. Sex på første date trenger absolutt ikke være ille, faktisk tvert i mot. Det er såpass viktig i et forhold at det er dumt å tro at man skal vente så lenge.. Hva så om du får nei?? Du fikk jo ihvertfall en god natt ut av daten ;)

Skjult ID med pseudonym KK to. 24 okt. 2013 19:14

Tusen takk for alle de bra svarene! Det setter jeg stor pris på. Jeg avventer å spørre om et eventuelt nytt møte, da jeg på en måte har spurt om det og han har sagt "det kan vi". Ser etter helga, siden han var opptatt denne helga, for å eventuelt se om han spør om og finne på noe, eller så spør jeg. Om han ikke vil, så er det greit. Men det er en ting jeg ikke liker, og det er hvis noen unnskylder seg. F.eks at man sier "ja", men hver gang er personen opptatt med noe annet den og den dagen, hele tida, og får aldri møttes igjen.

Men igjen, takk for svarene :-) vi har sendt et par meldinger i dag. Men jeg vet ikke hva det er, noe bare sier meg at han er veldig usikker. Før vi møttes, så var flyten i meldingene helt annerledes og han var litt mer tullete. Jeg vet ikke om det er fordi han ønsker noe mer seriøst ut av det og vil ha seriøse samtaler, eller om han rett og slett ikke er interessert. Det får vi jo se da...

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 24 okt. 2013 21:07

Bare hold din gode gamle tone du @KK, så ser du fort hvor på landet han befinner seg.