Alle innlegg Sukkerforum

Super brukere bør kunne få gå inn på andres profiler uten at de vet det

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dawg fr. 25 okt. 00:24

Av og til når man vil dobbeltsjekke en profil eller noe, men de er fortsatt pålogget, føler jeg det hadde vært greit å kunne velge av sånn at de ikke får beskjed om at du er innom profilen deres. Usynlig browsing, altså.
Eller hva? :P

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 25 okt. 00:30

Nei, liker ikke;) Sånn snik vindushopping er ikke ok. Vil vite hvem som er innom og ser på profilen min. Og jeg er superbruker. Er irriterende nok at jeg ikke kan se de som har under 70 match med meg og er innom profilen min. Ja, jeg har krysset av for at de under 70 kan se min profil. Men ved å velge det, så burde litt av gleden være at jeg kan se hvem disse er;).

Skjult ID med pseudonym Pronto fr. 25 okt. 02:05

enig med TS

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 25 okt. 05:38

Dette er og blir et skikkelig tullete forslag som kun kan være til nytte for creapy stalkere. Jeg vil gjerne se under 70 matcher også!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 fr. 25 okt. 07:54

Vil heller se de med under 70 I match...

(mann 50 år fra Oslo) fr. 25 okt. 13:51 Privat melding

Nei, jeg synes det er greit at det er synlig om noen har vært innom. Jeg synes heller ikke det er noen grunn til at de under 70 ikke vises.

(mann 35 år fra Vestfold) fr. 25 okt. 13:56 Privat melding

Jeg er mer for at suberbrukere får se alle som har vært innom i såfall. Usynlig browsing liker jeg ikke! Er du innom en profil mange ganger så er du innom en profil mange ganger. Ikke noe å skjule det!

Skjult ID med pseudonym gutt27 fr. 25 okt. 15:11

Jeg går innom samme jenter hele tiden, så husker jeg hvorfor jeg ikke sendte melding, så går det en times tid, "oi, hun var jo søt" går inn på samme profilen igjen, "åja, hun ja" så gjentar dette seg med jevne mellomrom. Har aldri tenkt over at de kan synes dette er rart, antar at mange gjør dette.

Skjult ID med pseudonym kloroform fr. 25 okt. 15:21

Hva @gutt27 sa

Skjult ID med pseudonym Trestammen fr. 25 okt. 15:23

Litt på kornet den der "gutt27"

(mann 50 år fra Oslo) fr. 25 okt. 16:11 Privat melding

gutt27, det høres kjent ut! Jeg skulle ønsket at prifilbilder på jenter jeg har vært innom blir merket, slik at jeg slipper å være innom de samme hele tiden! Det hender at jeg klikker på ett bilde, bare for å oppdage at der har jeg jo vært opptil flere ganger før.

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 25 okt. 21:57

@modus: av
-skrive melding uten at noen kan svare på det

Det kan jeg!!