Alle innlegg Sukkerforum

Jenter, hvor viktig er sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mannemann fr. 25 okt. 2013 23:09

Det er opplest og vedtatt at menn er glad i sex, jeg er mer usikker på dere kvinner. Er det sex med den ENE som er viktigst, eller er det sexen i seg selv?

Mener du at sex en måte å vise kjærlighet, eller er det en fin fellesaktivitet?

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 25 okt. 2013 23:11 Privat melding

Noe eget med en kjæreste, men egentlig ikke topp tre for å vise kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym sjult fr. 25 okt. 2013 23:22

Meget viktig med den rette. Ikke så viktig ellers.. ikke med hvem som helst..

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 25 okt. 2013 23:45

Sex er ikke viktig i det hele tatt. Tenker ikke på det en gang når jeg er interessert i en fyr.

Skjult ID med pseudonym fuvv fr. 25 okt. 2013 23:49

Nå spør du ikke meg, for jeg er mann. Men sex er et hav bedre med en kjæreste en er trygg med og er oppriktig glad i. enn en person en ikke kjenner så godt og har et litt "meh" forhold til. Det er så stor forskjell at jeg nesten vil påstå det er to helt forskjellige ting.

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 25 okt. 2013 23:51 Privat melding

Det er lidt sjovt at tænke på egentlig. Jeg tror, at pigerne hellere vil have bekræftigelse i form af blomster, rosende ord om udseene, dybe samtaler og det, at vi mænd tar initiativ til aktiviteter, så det ikke kun er dem.

Mange mænd tror vel, at sex er utrolig vigtig for pigerne, men føler mig ret overbevist om, at det er en del vigtigere for mænd, selvom pigerne selvfølgelig også har behov.

Skjult ID med pseudonym Sphinx lø. 26 okt. 2013 00:02

Sex er like viktig for menn, enn som damer pga. intimitet/nærhet, og det er ikke sex-akten som er det viktigste eller orgasmen, men at man føler at man er verdt noe her i livet. Den natt/kvelds/morgen kosen er magisk, deilig, og ikke minst viktig for de aller fleste på denne planeten.

Skjult ID med pseudonym poffi lø. 26 okt. 2013 00:43

Så lite viktig at av de som svarer her så langt, er minst 2 av 6, kanskje 3 av 6, menn.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 01:22

Mitt inntrykk er at sex ikke er spesielt viktig for kvinner og at det fungerer mest som handelsvare og/eller pressmiddel. Erfaringer som motbeviser dette kunne vært greit å få...

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 26 okt. 2013 01:32 Privat melding

@hemmelig

På vegne av en drøss med venninner og meg selv: Sex er viktig, sex er godt. Sex er limet i forholdet. Sex utenfor forhold kan være bra, sex i et forhold er det som gjør det spesielt. Noe av det.

Skjult ID lø. 26 okt. 2013 01:36

Merkelig med menn som uttaler seg om hvordan kvinner ser på sex. Nesten like merkelig som kvinner som uttaler seg om sex på vegne av alle kvinner. For meg er sex viktig. Kunne ikke ha vært sammen med en som ikke var opptatt av det. Men jeg kan også ha deilig sex med noen jeg ikke er i forhold med.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 01:49

@Kiara

Om det ikke blir noe på deg så er nok det kun fordi du ikke vil ;)

@Melissen

Joda, jeg hører damer SIER så. Jeg lurer på hvor damene som lever opp til utsagnet befinner seg. Å få seg tilfeldig morro er ikke spesielt utfordrende. Mye fordi verden renner over av damer som ser på sex som noe, tja, ubetydelig.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 26 okt. 2013 02:09

Godt det er liv i deg @Kiara ;)!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 26 okt. 2013 03:01

Sex er viktig? Jaja.. *stryker over nok en ting som gjør han uaktuell som kjæreste* :S

Skjult ID med pseudonym Mystgrl lø. 26 okt. 2013 04:15

For meg er sex viktig, det betyr ikke at jeg må ha orgasme hver gang for å føle meg tilfredsstilt i ett forhold, eller at jeg må ha hver dag, men om man ikke er sexuellt tiltrukket av partneren så er det noe som mangler. Som en annen tråd her inne snakket om, det å være intim med en annen person og kjenne den følelsen av at den andre parten trenger og vil ha deg er utrolig viktig, og om man da ikke kan ha sex med den man er med så er dette ødeleggende for forholdet og man har lettere ved å gå/vokse fra hverandre. Som mange sier, sex er jo sex, og det er det som skjer opp i mot og etterpå er også minst like viktig, men det å kunne sende partneren din ett blikk som sier jeg vil ha deg NÅ og 5 min senere ligger dere i en haug med klær strødd overalt og små ler litt fordi man glemte seg helt og var helt oppslukt av lidenskap, det er jo verdens beste følelse mener jeg da! :) igjen ikke hver dag, men at man kan at partneren ens er sexuellt tiltrukket av en er veldig viktig for meg...

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 26 okt. 2013 08:25

Igjen tror jeg ikke dette er kjønnsavhengig men person og tid og steds avhengig .. For meg og flere av venninnene mine var sex mindre viktig når vi var yngre. Og måtte skje i et forhold for å være trygt og godt... Etterhvert som vi ble tryggere i oss selv og viste mer om hva vi syntes var godt og ikke bare hva som er godt for partner får det en helt annen betydning i livet. Det er så klart best med en som en elsker for da kommer det en ekstra dimensjon , men kan og være godt uten kjærlighet . Vet om flere menn som trenger tryggheten og nærheten i et forholdt for å syns sex er bra.. Så konkluderer at jeg tror dette er individuelt mer enn kjønnet...

Skjult ID med pseudonym Dame-71 lø. 26 okt. 2013 08:37

For meg er Sex er viktig. Sex er deilig både i og utenfor et forhold, men helt klart at sex er best i et forhold hvor man føler seg trygg, kjenner hva den andre tenner på og hvor den andre kjenner til hva du tenner på. Samtidig er sex en så viktig del av livet at som singel kan det være rimelig frustrerende uten regelmessig sex. Det er noen behov som trenger å dekkes, men det er ikke bare sexen i seg selv. Med sex følger også intimitet og nærhet som vi også har stort behov for.

Tror det er kjønnsuavhengig hvor viktig sex er. Like store variasjoner blant menn som kvinner.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 26 okt. 2013 08:38

Kos er mye viktigere enn sex. Den største kjærlighetserklæringen je kan få er når partneren kan ligge å holde rundt meg i timesvis uten å prøve seg på sex.

Skjult ID med pseudonym Dame45 lø. 26 okt. 2013 11:36

Jeg synes sex er veldig viktig, og det blir bare bedre og bedre med alderen :-) Føler virkelig at jeg lever da... ;-)

(mann 34 år fra Nordland) lø. 26 okt. 2013 12:25 Privat melding

Det er veldig forskjellig fra dame til dame har jeg skjøndt. Noen blir mer "kåt" jo mer forelsket og jo mer dem stoler på typen sin. Andre blir mer kosete isteden. Det er sånn med enkelte menn også. Men så må vi jo også huske på at damer vokser opp å ser på verdenen anerledes enn menn. Det er veldig mannsdominert verden vi lever i, det meste dreier seg rundt sex og nakne damer. Dem blir ofte forsiktige av den grunn. Menn har ikke dette, så vi vet ikke hvordan det er. Hadde det vært likt, så hadde nok sex lysten vært likt også. En teori fra min side.

Skjult ID med pseudonym Dame45 lø. 26 okt. 2013 13:59

Jeg er helt uenig med deg Megaman :-) Tror ikke det er kjønnsbasert, men individuelt. Mye sitter i hodet, selvfølelse, selvtillit, evnen til å nyte, holdninger, ønsker... osv :-)

Skjult ID med pseudonym j24 lø. 26 okt. 2013 14:02

Enig med deg @jente. Kos er superviktig, og sex med en person jeg ikke har følelser for gir meg ingen god sex..

Skjult ID med pseudonym Ask lø. 26 okt. 2013 14:10

Damer er vel like glad i sex som menn, men vi går bare ikke rundt å prater om det hele tiden.
Og vi er muligens litt mer kvalitetsbevisst - kvalitet fremfor kvantitet!

Skjult ID lø. 26 okt. 2013 14:16

Det sitter nok menn og runker til denne tråden, skal ikke så mye til;-P

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 26 okt. 2013 14:22

Det er jo like interessant (eller ikke) hver gang denne debatten om kjønnene kommer opp. Alle menn...alle kvinner...? ;-)
Ut fra hva jeg har fått med meg (og det hender seg jeg får med meg både det ene og det andre) er det nå engang slik at vi mennesker er litt variable av oss på mange måter. Så i bunn og grunn er svarene JA på spørsmålene til TS. Og de er NEI.
Så sånn sett har ALLE som har svart i denne tråden RETT.
*Og der fikk vi den saken ut av verden. :D*

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 okt. 2013 14:34 Privat melding

Jeg undres over utsagn om både menn og kvinners seksualitet her. Om dette strides fagfolk, men at syn på og forhold til sex varierer veldig, vet man. Antagelser er ikke så lurt, å videreføre at det er større forskjeller mellom kjønn enn hva det kanskje er, likeså.

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 26 okt. 2013 14:34

Jeg runker. Ble så kåt av det Tingeling sa.

Skjult ID med pseudonym flaggermus lø. 26 okt. 2013 14:40

Damer skal nytes og man lever engang.Sex så ofte man kan..
så javla mye mas og ka man liker.. Knullings e digg..done deal.Jizz ;-)

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 26 okt. 2013 15:57 Privat melding

I de siste årene har selve sexen blitt viktigere enn sex med den -ene- ...
samtidig så har man blitt mye mer kresen på partner...
Nei det skal ikke bare være enkelt, skal være litt vanskelig også.. ))

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 16:32

Her går det helt motsatt vei. om det ikke er med ei som har jobbet hardt og lenge for det kan det bare være. Hun skal virkelig ville for at en skal gidde å investere tid i sex. Om hun ikke virkelig vil våkne ved siden av meg, da er hun ikke verdt det.

Skjult ID med pseudonym flaggermus lø. 26 okt. 2013 16:39

Bend over og gjør det du er født for..Funker hver gang,_Enkle vesen damer :):):):)

Skjult ID med pseudonym StorFangst lø. 26 okt. 2013 17:13

Jeg vil anta at det er ganske så likestilt mht gutter/jenter glad i sex/ ikke glad i sex. Vi menn er veldig ofte dårlige på hvordan vi løser "gåten"... Vi tror at bare vi gir våre partnere orgasmer så er vi uimotståelige. Sånn funker det kanskje i starten, men det kommer en hverdag... Om sexen i seg selv er bra er det flott, men har erfart at om flørtingen, blikkene, kyssene, og ikke minst godheten man viser hverandre i hverdagen avtar - vil også lysten svinne med tiden. Så kanskje vi menn burde bli bedre på kurtisering, da det meste starter i topplokket, i lystsenteret ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 26 okt. 2013 17:14

Jepp! Alt sitter i hodet. ;-)

Skjult ID med pseudonym HK lø. 26 okt. 2013 17:17

@mannemann; det motsatte er også ganske vanlig tro meg.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 26 okt. 2013 17:22

Hjernen er kvinnens mest sensuelle og sexuelle organ.... Så den som vet å behandle vårt inntelekt riktig kan få mye morro:))

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 17:34

@StorFangsg

Så damene skal sitte der som prinsesser og bare kreve? Menn blir som kjent veldig kåte av damer som bare syter og klager og bitcher. Hvis damene hadde giddet å være litt mer lekne og flørtne så hadde det blitt mer kvalitet i samlivet.

Skjult ID med pseudonym Flow lø. 26 okt. 2013 18:09

@hemmelig ..Enig :) Damer sutrer og klager samme har jeg lært.Meget slitsomt over tid.! Duger du ikke ved første knull er det bye bye

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 26 okt. 2013 18:16

Sex er så utrolig oppskrytt. Fordelen med å sutre og klage er jo at man slipper så mye sexmas fra dere.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 18:18

Hjernen er alles største sexorgan, også med nytelsessenteret der.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 18:19

De som neglisjerer intimiteten i forholdet blir fort sittende alene, så om du ser på menn som slumske kåtinger bør du få noen år på baken.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 18:21

Masse damer er møkk dårlige og slappe i senga, men det holder jo ikke og gir skuffelse generelt i forholdet på sikt med furstrerte mannfolk. Liker man ikke intimitet bør man vel heller anskaffe flere batterier?

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 26 okt. 2013 18:30

Blah, det er en bråte menn som er møkk dårlige i sengen også. Når fokuset ligger på hvor kvinnen vil ha spruten... Jah. Dårlig porno.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 26 okt. 2013 18:33

Og mas om analsex er utrolig turnoff! Er så utrolig lei av menn som skal ha så spennende og "akrobatisk" sex. Foretrekker sex med kun meg selv, og føler meg utrolig heldig som er singel :)

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 26 okt. 2013 19:04

@Jente

Og et mas om hva du liker best, hvilken stilling du liker best og en forventning om å "gjøre alt" i løpet av en "hyrdestund". Det mangler bare et kamera å kikke i mens du stønner og suger, liksom..

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 19:14

Og så har vi damer som leker potetsekk og bare venter på å bli underholdt... Går begge veier dette damer! Og så har en damer som blir dritsure når han ikke vil, for menn vil jo hele tiden og alltid! (Det har en fått høre fra en håndfull damer...)

Når det gjelder det TS spurte om sex og vise kjærlighet. Tja, det er litt trist hvor mange damer som ikke forstår hvor mye intense og oppriktige følelser som ligger i tenning. Da er en bare en gris som tenker på bare én ting...

Er det rart at en blir forvirret?

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 26 okt. 2013 19:23

Melissen: Det stemmer. De maser om hva vi liker best, men å svare at enkel sex i vanlig misjonær er best er tydeligvis ikke nok. Da blir man beskyldt for å være usikker på seg selv, ikke tørre å åpne seg, bare ha hatt dårlige elskere før osv. Blir helt matt av dette jaget jeg.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 19:33

Melissen, joda norske menn har vel et rykte for å fokusere veldig teknisk på det i sengen, mens søreuropeere og en del andre er mye bedre på det tekniske. Men altså, det gjelder faktisk norske damer også som er ganske kalde fisker ift mange andre. Så når vi møter noen annerledes blir vi jo så begeistret og nyfreste, men det er jo like greit å få dette til med norske partnere bare en gidder gjøre litt innsats og prøve leve litt. Da er det å sette masse sperrer for hva en skal gjøre bare piss fordi man tilpasser seg jo det og den man opplever. De fleste jenter har jo en fantasi om flere menn på én gang akkurat som menn, og da er liksom alt lov og overalt. Ikke det at de vil utleve fantasien, men det er liksom sånn refsing med en gang man vil prøve være mer leken og det er bare bortkastet fordi man blir irritert istedenfor imøtekommende. Da mangler man litt godvilje synes jeg, og det spiller oftest over på andre områder. Om man så opplever intimitet som mas og store krav så er det jo bare heller prøve gi seg litt hen og rive med istedenfor å bli irritert og tenke negativt i det man skal nyte hverandre sammen. Sånne sure reaksjoner gjør jo menn veldig usikre og hvis man er så forbanna puritansk så får man kanskje finne seg en standard fornuftig traust kristen fyr og nyte misjonæren for alt han er god for.

Skjult ID med pseudonym xogz lø. 26 okt. 2013 19:37

Sex med DEN ENE er målet. Frem til da er det ok å ha sex med "de andre" :-)

Ikke en typisk fellesaktivitet, men sex gjør en hyggelig kveld enda bedre! Foretrekker å ha en sexpartner om gangen, og helst over lengre tid.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 19:37

@blah

Veldig bra skrevet!

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 19:49

Er man negativ til intimitet og lekenhet kan man jo godt melde det i sin egen profil eller si i fra veldig tidlig. Da slipper man møte frigide som egentlig misliker hele seansen eller de med annen type aversjon for fysisk kontakt. Disse har jo typisk mye lettere for å bare hoppe rundt uten å knytte følelser eller særlig lyst, og de vil man jo helst ikke ha noe særlig mye med å gjøre annet en en natt kanskje.

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 26 okt. 2013 19:49

@Blah

Så lekenhet og lyst til å utforske sammen - enten med en random, elsker eller den man elsker - er et godt utgangspunkt, da?

Det er lurt å tømme hodet og la sansene styre, tenker jeg. Og etter hvert lærer man hverandre å kjenne, en god ting med å ha sex over tid.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 19:53

Ooops, i innlegget over mente jeg skrive at sydeuropeere er bedre kjent for lidenskap enn oss mere tekniske nordmenn. Der har jo både menn og kvinner her til lands en jobb å gjøre. Er du en sur kald fisk i senga som helst bare vil ha det overstått eller en frustrert usikker fyr som lurer på hva i helsikke dama vil ha siden hun ikke klarer gi uttrykk for at hun liker noe som helst - vel da tar det litt jobbing og tillit til før man kommer noe videre, ellers går det bare nedover. Noen ganger er det derimot helt bortkastet å prøve, og da får man en pekepinn på hvordan personen er på andre sider i forholdet også. Klarer man ikke tilføre litt lidenskap så blir det nok ganske kjipt uansett.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 26 okt. 2013 20:24

Er man en sur kald fisk fordi man foretrekker misjonær, og ikke ønsker å ha sex som gjør vondt, er ubehagelig og som man ikke tenner på?

Skjult ID med pseudonym Tallefjant lø. 26 okt. 2013 20:25

Tror kanskje god sex er noe som blir oftere en viktig faktor når man treffer noen på nettet. Når man treffer andre over tid, og faktisk rekker å bli glad i personen før det kommer til sex, så gir man den andre parten lengere tid til å tilpasse sexen til hverandre. Nettdating, og sex etter ett par dater så er det ikke like lett å få til god sex. Hvis man da ikke treffer en som liker det samme som Exen..... :p Men dere skjønner sikkert hva jeg mener.

Vi menn er på mange måter enklere, er dere i nærheten av stellet, og ikke ligger like stille som en oppblåsbar, så er dere innafor. Dere damer er det værre med. Enkelte skal ha det så hardt at nøttene er blå etterpå, andre må man være så forsiktige med at det holder nesten å se hardt på. Så at vi menn skal kunne ha en grei sjans for å gjøre det greit, så er vi avhengig av at dere gir oss noen guidelines ;)

Skjult ID med pseudonym Tallefjant lø. 26 okt. 2013 20:27

Og når man først er i ett forhold, så tror jeg faktisk mange menn heller tar kvantitet før kvalitet. Da mener jeg at vi heller tar til takke med oftere sex som man ikke behøver å stå på hode hver gang, enn sjeldent sex hvor dama tar helt av.... Vi sliter rett og slett med å vente for lenge mellom hver gang.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 20:27

Neida, man kan jo ha sex med seg selv i sin koselige kokong og være helt fornøyd med å få det akkurat som man vil på alle plan, og slippe forholde seg til et eneste ønske fra noen andre. Bare man husker batterier eller lade opp ofte nok, for ellers kan man jo bli frustrert som sur kald fisk også.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 20:33

@Jente

Når du ligger der som en død fisk så er du en sur kald fisk. Til og med i misjonær er det mulig å engasjere seg og bidra litt. Du MÅ jo ikke bare ligge der og vente til han har dunket seg ferdig...

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 2013 20:58

Sååå viktig er det:
youtube.com/watch?v=tluc_Q06n2w

Skjult ID med pseudonym reg lø. 26 okt. 2013 21:15

@Jente
Men misjonær er et veldig begrenset reportoar.
Holder det med 3 minutter sex en gang pr mnd også? (-:

Hvis du foretrekker kun med deg selv, så er du faktisk utrolig heldig som single, på linje med de fleste her på forum (-:

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 02:10

Sex er viktig ja

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 okt. 2013 02:20 Privat melding

Sex ER viktig i et fohold. Funker ikke den,funker ikke forholdet. :) MEN det er ikke alt. :)

Skjult ID med pseudonym mistress sø. 27 okt. 2013 13:32

Jeg trenger strengt talt ikke penetrering i livet mitt, men og det ER sex i livet mitt er det best at den er bra! Jeg gidder ikke ligge der som en puledukke og aldri få orgasme, Jeg har ikke problemer med komme, og det er noe jeg forventer om jeg har sex. Sex uten orgasme=dårlig sex, og det gidder jeg ikke, at noen skal være såpass egoistiske i et forhold. Det er hva jeg mener om den saken.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 13:33

@mistress

Om du forventer å få orgasme hver eneste gang håper jeg du er ditt ansvar bevisst og gjør en innsats for å få det til!

Skjult ID med pseudonym mistress sø. 27 okt. 2013 13:36

absolutt, men det skader liksom ikke å finne ut hva klitoris er og hvoran den fungerer. Jeg føler at jenter gir mer innsats på partneren enn hva menn gidder å gjøre.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 13:41

@mistress

Mange menn er nok veldig uenige med deg ;) Strengt tatt så er det partneren sitt ansvar å legge til rette for bra sex, men det er en selv som har ansvaret for å skape bra sex. Kommunisere og lytte, være generøs og uendelig egoist samtidig er trikset.

Skjult ID med pseudonym mistress sø. 27 okt. 2013 14:12

men for å snu spørsmålet ditt, forventer du å få orgasme hver ENESTE gang? selvfølgelig gjør du det. Vi burde ikke forvente noe mindre, men mange menn ser bare seg selv og ønsker en "quicky" uten å gi noe tilbake.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 14:21

@mistress

Nei, det er faktisk det siste jeg forventer. Det eneste jeg forventer er at hun er sånn noenlunde tilstede og deltakende. Å måtte ha orgasme hver eneste bidige gang en har sex høres veldig anmassende ut. Det er faktisk mulig å ha virkelig bra sex uten å komme også. Men det forutsetter at en har et lit utvidet syn på hva som er nytelse.

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 14:34

Sex er godt uten orgasme - sex er godt med flere orgasmer. Sex er best uten oppsrift. Jeg skylder gladelig på pornoindustrien når klitoris er glemt, mannens orgasme er redusert (eller forhøyet, kanskje?) til sprut og penis er rene tryllestaven som fremkaller kvinnens klimaksnære stønning bare den slippes fri. Klitoris har fått rollen som defekte kvinners reservefallskjerm.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 14:38

@Melissen

Redusert! Mannen sin seksualitet er redusert til å handle kun om pikk og at han skal sprute. Verden renner ikke over av kvinner som orker å sette seg inn i menn sin seksualitet akkurat ;)

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 14:47

@hemmelig

Får håpe de som orker - av begge kjønn - finner hverandre, da. Så kan de leve lykkelig med alle sine lemmer aktive. Gjerne med massasjeolje på..

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 28 okt. 2013 23:02

@Melissen

Tommel opp!

Skjult ID med pseudonym minni ti. 29 okt. 2013 19:33

I et forhold nesten alt:-)

I allefall på begynnelsen -da skal det gnistre og man skal bli helt ør bare av å tenke på den andre;-)
Det fysiske kan bli så altoppslukende at det kan bli litt for mye av det gode..men for meg så skal den gnisten være tilstede fra begynnelsen.

(mann 49 år fra Oslo) to. 31 okt. 2013 17:11 Privat melding

Jeg er mann og sånn passe intressert i sex. Har møtt mange jenter som vil mer enn meg. Så den opplest og vedtatt greia er ikke jeg enig i.

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 31 okt. 2013 18:30

Viktig! Det som er viktigst for meg er at intimiteten må være der. Og forsvinner sexen forsvinner intimiteten, da er man venner.

Når det gjelder kos, som en del damer jeg kjenner sier er viktigst, så er det vel og bra det, men kos uten sex er som biff uten tilbehør. Funker av og til, men til slutt blir man bare underernært og gretten.

Skjult ID med pseudonym miniblomst to. 31 okt. 2013 21:55

Sex er fantastisk om jeg hadde en kjæreste, men tingen er at jeg har vært singel i en del år nå. Så akkurat nå så ser jeg på sex som, "avkoblings øyeblikk" akkurat som noen trener eller gjøre andre ting for å koble av. Men litt gøy i senga med en venn.....det er stress fri sone for meg. Og hjelpe meg å koble helt av etter på. SÅ svaret er, jeg vet (iallefall meg selv) at jenter liker sex på lik linje som menn. Men ikke alle jenter sier som det er......noe som jeg ikke helt forstår hvorfor.

Skjult ID med pseudonym Høna to. 31 okt. 2013 23:40

Sex er utrolig viktig. Ikke det at jeg må ha sex hele tiden, men den sexen jeg har må være bra.
Noe jeg også har fått erfart er at sex er faen ikke bare sex.... Det er noen menn som har satt seg litt inn i det han styrer med å lar en oppleve ting en ikke trodde var mulig. Ikke bare tenke på seg selv, nemlig å få tømt seg. Hva oppnår han med det? Jo ei dame som vil ha mer..

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 31 okt. 2013 23:50 Privat melding

Har ikke tid til å lese noe av det som er slrevet her nå, men vil bare si at sex er VIKTIG!
Hvis det går for langt mellom hver gang blir livet tomt, partneren blir så langt borte, jeg blir borte, og alt blir bare trist, trist, trist... Det er et møtepunkt mellom to mennesker som er så utrolig viktig. Nærhet, varme...
Moren min sa mer enn en gang; etter sex kommer de gode samtalene... Er det noe viktig å ta opp, så er det da dere må snakke sammen... Da blir dere så medgjørlige... Hehe

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 nov. 2013 00:04

Jo mer jeg leser i denne tråden, jo mer forstår jeg at jeg ikke har sjans i havet til å holde på ei dame om ei skulle være dum nok til å bli sammen med meg i utgangspunktet.

Jeg er ingen sexgud, aner stort sett ikke hva jeg driver med.
Har ikke noe problem med å kose, men så virker det som at om en først koser, ja da vil hun ha sex også og det er jeg jo ikke noe god på. :S

Min egen utløsning så jeg er fryktelig uinteressant. Egentlig skulle jeg helst ønske at jeg aldri kom når jeg hadde sex.
Komme kan en gjør på egenhånd om det er så himla viktig.

Men dessverre er det nå en gang sånn at om jeg har sex, så er sjansen der for at jeg også kan komme. :(

Poenget med sex er jo at dama skal ha det bra. Klarer jeg ikke det er det heller ikke noe poeng å drive på.