Alle innlegg Sukkerforum

Damer og håndvesker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 2013 15:22

Det populærvitenskapelige magasinet Dagens Næringsliv har publisert en artikkel om dyre håndvesker og kvinners forhold til disse unødige luksusartiklene. Hva ser vi? Jo, at kvinner bruker håndvesker til å holde unna andre kvinner!

http://www.dn.no/privatokonomi/article2704812.ece

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro... Bortsett fra at menn som svir av titusener på en veske til dama han har sex med for tiden enten driter penger eller mangler ryggrad.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 26 okt. 2013 17:22

Hmm.... det må da gå an å lære seg veskemaking? Lage veske til dama til jul? Eller produsere noen til lovende dater? Nå har de funnet steinalderredskaper som ligner de redskapene som brukes den dag i dag for å tilvirke skinnvesker... steinaldermannen skjønte det... det må vel dagens handy huleboer få til og :-D

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 26 okt. 2013 17:28

Ingen kjøper meg veske, og jeg kjøper ingen veske til flere tusen... Men har flere vesker, i forskjellige farger som passer klær og humør... noen er køpt på salg i norge men de fleste er kjøpt på reiser i utlandet, .. reiser jeg selv har betalt for ....
Så ja noen kvinner kjøper dyre luksus artikler og få andre til å kjøpe det til seg, akkurat som en del menn etter min mening er bitt alt for opptatt av merke ditt og datt og status symboler.... MEN HELDIGVIS IKKE ALLE :))

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 26 okt. 2013 17:36

Vesker er oppskrytt.

Skjult ID med pseudonym Ask lø. 26 okt. 2013 18:20

Studie basert på 650 damer i usa? Like seriøst som å spørre 10 damer på gata her i norge.
Bruker selv ikke glamvesker, litt småharry syns jeg

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 26 okt. 2013 19:42

...de mest etterspurte veskene i steinalder-Norge var laget av skinnet av forhuden til håndjaget mammut. Derfor døde de store dyrene ut. Og neanderthalrasen med. Sistnevnte skjønte aldri at uttrykket "håndjaget" betydde klappjakt av mammuten mot en dyregrav. De ble forresten aldri noen kløppere med sytarmene heller :-b

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 00:03

@Kiara

Jeg støtter meg utelukkende til forskning fra så seriøse vitenskapelige tidsskrift som DN!

Jeg trenger ingen artikkel for å forklare disse damene med én veske, Det er sånne fornuftige damer som er løsningsorienterte! Gjerne blottet for oversjalu gener og drama queen tendenser.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 27 okt. 2013 00:15

Hvis du gnidde veskene ei stund kom det ut en porsjon håndkrem f.eks. Skrekkelig praktisk oppfinnelse :-b

Skjult ID med pseudonym Lipton sø. 27 okt. 2013 00:27

Dyre vesker? :-D What a waste of money! Skjønner ikke at det går an å være så ufornuftig.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 27 okt. 2013 08:38

TTT. Nei, menns formålet med menns penisforlengre er ikke å holde andre menn borte. Målet er heller å prøve å få oppmerksomhet fra andre damer. Ikke at det er bedre enn den påståtte effekten av vesker, men annerledes.

(mann 58 år fra Oslo) sø. 27 okt. 2013 08:42 Privat melding

Mummimammas veske må da være idealet? Den er svart, passe stor, og rommer alltid det som trengs i enhver situasjon.

Skjult ID med pseudonym X sø. 27 okt. 2013 09:42

Fikk tilbud om å gå på date med ei ungjente i London hvis jeg tok henne med til Harrods for å shoppe pyjamas og handveske.
Kunne fått meg ungjente der altså, men.... nei takk..

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 09:47

Øh... @Kiara og @bønna, det var håndvesker vi snakket om, ikke håndvæsker! Altså væsker som resultat av håndarbeid!

@X

Hun var da i det minste åpen og ærlig om det ;) Tviler på at hun ser på seg selv som prostituert. Som åpner en helt annen diskusjon, hvor går grensen for å sette pris på en generøs mann og det å prostituere seg? Det er jo uhorvelig mange dyrearter, utover mennesket, som har den sosiale mekanismen at mannen bringer gaver for å få seg noe ;)

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 11:53

Jeg hadde ikke tort å gå rundt med en veske som koster flere tusen kroner. Selv om jeg har råd til det, så finnes det andre fornuftige ting å bruke penger på.