Alle innlegg Sukkerforum

Folk som ikke takler avslag

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 26 okt. 17:44

Å bli kalt dum ku og i tillegg bli blokkert bare fordi man sender et høflig avslag på første melding er det virkelig standarden her inne på Sukker?

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 26 okt. 17:50

Jeg tror ikke det. Ikke det med dum ku, i alle fall. Blokkeringen er gjerne grei om han kan krysse deg av listen, noe som er bra når du har gitt et avslag, høflig eller ei.

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 26 okt. 17:50

Kan forresten et avslag være høflig?

Skjult ID med pseudonym Frk.Fri lø. 26 okt. 17:51

Jepp, det er ganske vanlig. Derfor blokkerer jeg etter at jeg har sendt et høflig avslag.

Skjult ID med pseudonym Mann27 lø. 26 okt. 18:11

Helt normalt.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 26 okt. 18:15

Nei det er ikke standard. De fleste tåler godt en avvisning .. Er bare litt slitsom med de som ikke gjør det...

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 26 okt. 19:18

En standard som en finner hos en merkbar andel damer er pirking i rettskrivningen i førstemeldingen en sender, fulgt av en liten tirade om hvor lite interessert en er i videre kontakt fulgt opp med en blokkering. Da blir jeg ordentlig imponert og litt glad... Som regel bør en være glad for å bli blokkert.

Skjult ID med pseudonym SnillType lø. 26 okt. 20:07

Jeg sendte som regel en høflig avslagsmelding før, det har jeg kuttet ut. Enten en snurt melding tilbake, eller at de tror det er en åpning for videre kontakt.

De som besøker siden min og ikke tiltaler meg blir blokkert umiddelbart nå, så det er ikke en problemstilling lengre.

Har ved et par tilfeller begynt med sexprat i første melding tilbake, overraskende med respons jeg har fått egentlig, hadde regnet med å bli avskrevet som gal:)

Skjult ID med pseudonym SnillType lø. 26 okt. 20:09

Nå skal jeg ikke kuppe tråden din, men en ting som irriterer meg er damer som setter et gult hjerte, å lar det være med den saken. 3 dager senere tikker det inn en melding "skal du ikke sende meg en hilsen"

Nei, klarer du trykke på det gule hjertet, så klarer du trykke på noen av knastene også!

Skjult ID med pseudonym SnillType lø. 26 okt. 20:09

Nå skal jeg ikke kuppe tråden din, men en ting som irriterer meg er damer som setter et gult hjerte, å lar det være med den saken. 3 dager senere tikker det inn en melding "skal du ikke sende meg en hilsen"

Nei, klarer du trykke på det gule hjertet, så klarer du trykke på noen av knastene også!

Skjult ID med pseudonym suppehue lø. 26 okt. 20:38

Men hvordan sender mann ett svar på en melding, når man skal på date 2 eller 3 med en annen, men vil ikke miste sjansen hvis det ikke blir noe mer der . Kan jo ikke akkurat si at du er neste i køen.....Og svarer man ikke blir man også fort blokkert....Jo penere jentene er, jo raskere er de med å blokkere hvis du ikke er kjapp med å svare virker det som...

Skjult ID med pseudonym suppehue lø. 26 okt. 21:05

Når det gjelder avslag, så er nok ikke kvinner så veldig mye bedre enn menn. Kanskje er de ettertraktede kvinnene her inne ikke vant til det. Da jeg ikke maste som en idiot i etterkant sa hun: "Ja jeg lurer virkelig på hvordan hun du ender opp med ser ut!" Jo da veldig pen jente, og har nok mailboxen full, men ikke vant til at menn ikke bare går etter utseendet... Så jenter kan nok også bli furtne...

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 26 okt. 21:16

Synes ikke noe særlig om det at man skal date en rekke personer på rad og rekke for å prøve dem ut. Unngår heller å nærme meg dem som helt tydelig holder på med andre. Bryr meg heller ikke om å få et avvisende svar, for det er jo uansett helt uskyldig - å ta kontakt når man er her. Verre er det med dem som ikke klarer legge nettdatingen fra seg og søker spenningen med hele tiden bli kjent med nye mennesker. Da legger man opp til et så høyt toleransenivå for hva man skal klare kjenne seg fornøyd med. Det samme gjelder stimulans for at det alltid skal skje noe. Med all bombarderingen og alle nye inntrykkene man får presset på seg, så har man konsentrasjonsevne som en liten gullfisk. Det er jo litt lurt å ta til seg litt nettvett og skjønne hva alt sånn gjør med en som person, og heller klare holde verktøyene litt på avstand - ikke gjøre dem til essensielle deler av sin egen tilværelse der man får et avhengighetsforhold til stadig høyfrekvent stimulans. De som ikke klarer nettprate mer enn 1 minutt eller bare med en person - samme greia. De som ikke klarer bare forholde seg og fodrype i en person om gangen, de får vel samme problemet med å holde seg til denne personen i et fast forhold. Just saying.

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 26 okt. 22:43 Privat melding

det sier jo litt om personen som kalte ts en dum ku pga et avslag. Ja det er kjipt noen ganger, men det er jo bare sånn da... Har fått haugevis av avslag, men ville aldri drømt om å si noe stygt til noen for det!

Skjult ID med pseudonym Lurerpå lø. 26 okt. 23:01

Alle som avslår meg er jo noen jævla svin, men jeg holder det for meg selv. :p

Skjult ID med pseudonym gruff lø. 26 okt. 23:09

Ja, vil tro det er straffbart i India!

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 26 okt. 23:23

@ts
Aner virkelig ikke, men du får da i det minste meldinger ;p

(mann 27 år fra Sogn og Fjordane ) sø. 27 okt. 00:19 Privat melding

@Lurerpå hahaha :D

Skjult ID med pseudonym Opptur sø. 27 okt. 00:28

Jeg ble blokkert av en som ville prat men jeg svarte visstnok ikke fort nok....leste melding men kunne ikke svare før etter et par timer og da var jeg blokkert....

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 00:33

@Opptur

Sett fra en mann sine sko så er ikke det særlig rart eller oppsiktsvekkende. Det skal nemlig ekstremt mye til for at menn i det hele tatt får svar fra damer. Så når en da har opplevd å aldri få svar etter å ha sendt noen hundre meldinger, da ender en opp der.

Skjult ID med pseudonym Opptur sø. 27 okt. 00:42

Må gi folk en mulighet til å svare synes nå jeg . Synd egentlig, jeg likte fyren :-)... frem til blokkeringen ...

Skjult ID med pseudonym halleluja sø. 27 okt. 00:44

Opplevd for mange ganger snurtne menn som "takler" et avslag på en svært lite intelligent måte.... DA er jeg i alle fall glad jeg avviste vedkommende!

Skjult ID med pseudonym halleluja sø. 27 okt. 00:45

Å blokkere etter å ha sendt avslag er et godt råd!

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 27 okt. 00:47

Det er vel standarden på den jevne borgers intellekt og høflighet, antar jeg.

Skjult ID med pseudonym halleluja sø. 27 okt. 00:48

Er det rart vi er single...

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 00:58

Høflighet er så og si borte fra norsk språk. Hva skulle man kunne forvente på et upersonlig sted der man slipper se folk i øynene? Ikke ta det så seriøst da dere. Det fins større problemer å henge seg opp i.

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 okt. 02:06 Privat melding

Kommer i prat med mange hyggelig folk her jeg da, og de vet å følge folkeskikk. Har til dags dato ikke blokkert mange, kanskje så få som de man teller på én hånd (vel og merke om man har alle fingre intakt på denne hånda :P)
At folk skal blokkere, det blir litt for dumt med mindre personen har vist frem en dårlig side, eller er direkte ufin/sjikanerende. Prøv ihvertfall å la vedkommende få svare for seg, ofte det handler om en spøk satt på spissen.
Og for å komme de av dere som lurer i forkjøpet:
Har selv opplevd å bli blokkert, uten å få forklare meg, ergo denne posten på Tavla

Håper dette kan vere til ettertanke, men så er dette min mening da.

Skjult ID med pseudonym villgeita sø. 27 okt. 02:11

Trist at noen ikke takler et avslag..

(mann 55 år fra Oslo) sø. 27 okt. 08:48 Privat melding

Skjønner ikke dette med blokkeringer, jeg. Det er kanskje noe de yngre driver med. Har da etter hvert sendt en del meldinger, noen ignoreres, noen avslås, og noen ender i intet (i forhold til formålet med å være på sukker, et forhold.) Men det er knapt en blokkering å finne.

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 27 okt. 12:44 Privat melding

Jeg synes det er barnslig å kalle noen for en dum ku.

Selv har jeg fått flere meldinger som beklager vi passer nok ikke sammen og da har jeg ønsket vedkommende lykke til videre:-).

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt sø. 27 okt. 15:11

Jepp TS, derfor har jeg sluttet å svare de jeg ikke er interresert i

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 27 okt. 20:00 Privat melding

Er det berre men som bruker stygge ord i forbindelse med avslag ?
Jeg bruker i hverfal ikke stygge ord og har heller ikke opplevd att noen har brukt styggeord mot meg.

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 27 okt. 20:34 Privat melding

Sjenert invitasjon ??
Da er dem enten så desperate att de nekter og tro att dem fikk avslag eller så dumme att dem ikke skjønneratt dem fikk avslag.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 20:38

@Kiara

Og jeg som ser på deg som dronningen av avslag! Du har jo en ekstremt vennlig og inkluderende måte å fortelle hvor skapet står.

@spidermann

Jeg tipper alt sammen jeg ;)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 27 okt. 20:42 Privat melding

Skal ikke være lett, ingen skal få, alle skal få..

Skjult ID med pseudonym finnerikke sø. 27 okt. 22:32

Hva er dette maset med avslag i det hele tatt egentlig? Når man avviser noen her inne, avviser man jo et menneske man ikke vet det første om? Det finnes ikke personlig, når man ikke kjenner mennesket?? Selv ikke utseendet på bildet, kan man gi en fullment avvisning. Det ligger jo så utrolig mer i utseendet enn hva man ser på bildet! Fakter, kroppspråk og sjarm, for å nevne noe...

Men får man mange henvendelser, må man velge noen og velge bort andre. Den som avviser må bare krysse fingrene for at han/hun ikke avviser den eneste rette...

Skjult ID med pseudonym Ted sø. 27 okt. 22:40

Æh. Ignorer de bitre og frekke, gå videre til neste:)