Alle innlegg Sukkerforum

Håpløse damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 09:55

For å vinkle en annen tråd litt annerledes: Hvor flinke er damer med intelligente menn?

La oss si at det er slik at intelligente menn gjerne mangler litt på sosial trening. Disse mennene er smarte, har gode og godt betalte jobber, er genuint snille og omsorgsfulle. Hvor mye er en kvinne villig å gjøre av innsats for å komme forbi denne litt keitete oppførselen disse mennene, for argumentets skyld, innehar? Vil en dame legge litt ekstra i for å lokke frem rovdyret som ligger og slumrer på innsiden? Eller setter hun seg bare ned og venter på at Mr. Hunk skal komme valsende og ta henne med storm?

Skjult ID med pseudonym Mundilfare sø. 27 okt. 2013 11:12

@Kiara - følger du ikke med på forskning? Nerder og sosialt klønete menn er ofte bedre kjærester og bedre elskere. De er ikke egoistiske og gir mye av seg selv. De er lojale og trofaste. Bonus: De er sosialt klønete så de klarer ikke sjekke opp noen om de prøvde heller :P Altså naturlig tvangstrofaste. :)

Men fra fjas til alvor... vel forskningen har kommet frem til det jeg sier over, men man tar jo ikke høyde for en tiltrekningsfaktor. Hjelper ikke med verdens beste elskere eller verdens snilleste person om man ikke er tiltrukket eller lar seg tenne av vedkommende :)

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 14:58

Jeg kunne lokket, men om det ikke var noe mer å lokke frem, hadde jeg gått videre. Jeg har prøvd å redde en av sorten allerede, men det tærte på alt av selvfølelse og endte til slutt at jeg gikk fordi pc-en og alle "hennes" sider var viktigere enn meg.