Alle innlegg Sukkerforum

Sexen Funker Ikke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 12:20

Jeg har vært i et forhold med litt eldre mann i over 1 år. Jeg har blitt veldig glad i han og det med sex fungerer ikke. Jeg synes det er veldig vanskelig situasjon. Trenger litt råd her. Please seriøst :( Hvis dere hadde fått verdens beste, snilleste kjæreste som dere var blitt veldig glad i og nesten ingen sex eller veldig lite som ikke funker. Hva hadde dere gjort da? Fortsettet eller sluttet med forholdet? I så fall hva ville dere ha sagt til han uten å såre han veldig mye?

Skjult ID med pseudonym mistress sø. 27 okt. 2013 12:24

foreslå, kan vi prøve ditt eller datt.. kom med innspill, det er vel det mest skånsomme..

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 12:26

Ingen sex er det samme som ingen eller liten interesse i et så ferskt forhold. Første to tre fire årene børe en feie over hverandre som dvergsjimpanser..

Skjult ID med pseudonym thisone sø. 27 okt. 2013 12:27

jeg har selv vært i en liknende situasjon. Og det er ikke lett. Det er vanskelig å veie sex og kjærlighet opp mot hverandre, for de burde gå hånd i hånd, for å si det slik.
Samtidig skal man ikke nekte for at sex er veldig viktig i et forhold, det skaper en egen initimitet og det er på mange måter det som skiller et kjæresteforhold fra et vennskapsforhold.
Men hva er problemet hos dere - er det ingen kjemi/tenning på det området? Har det vært bra og så dabbet av? Har det aldri vært bra og kurven går nedover? Det er mange ting å ta hensyn til.
For mitt vedkommende var det sånn at sex aldri var en del av vårt forhold, og det ble aldri bedre selv om vi snakket om det og forsøkte å gjøre noe med det. Til slutt ble alt helt feil for meg, og jeg valgte å gå ut av forholdet. Noen velger å bli, men da tror jeg man må se på hva som er viktigst for en.
Prøv å snakke om det på en grei måte, uttrykk deg klart - si hva du ønsker, men prøv å unngå anklagelser.

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 12:50

Når du utvikler kjærlighet på tross av elendig sex, er det verd å jobbe for, tenker jeg. Råd er vanskelige å gi all den tid vi ikke vet hva problemene er.

Skjult ID med pseudonym sukkermann sø. 27 okt. 2013 12:59

Det er ikke alle som er like interesserte i sex. Noen vil ha det hele tiden hvis de har muligheten, som meg, mens andre vil ha det sjeldnere fordi de ikke har så sterke drifter. Og ca 1 prosent av alle mennesker er til og med aseksuelle og ønsker ikke sex i det hele tatt, det gir dem ingenting, annet enn som en måte å få barn på hvis de vil ha det. Du må bare finne noen som ligner deg selv, eller klare å leve med forskjellene. Men hvis problemet er at han ikke får den opp så finnes det jo hjelpemidler for akkurat det da.

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 15:08

TS

Du beskriver han som en kjæreste. Hva F. . . . . Gjør du på sukker da?
Dette er dating side for single. Ikke damer eller menn som er i forhold de er misfornøyd med. Vi vil ikke ha dere her, så kom deg bort

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 17:43

Tusen takk for svarene.
Skjult ID, nei vi er ikke kjærester og har ikke vært det siden før sommeren. Jeg gjør samme F... som du her tenker jeg. Og er singel.
Hadde du klart å leve uten sex i et forhold? svar heller på det du ;)

Skjult ID med pseudonym fuckon sø. 27 okt. 2013 17:53

Been there done it,_Noen ganger funker det ikke.Kryr av fok så bare finn en ny :) Sexn må funke samma kor mye man er glad i en person

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 2013 17:58

TS, siden du er i et åpent forhold og bare koser deg med ham er det kanskje like greit å si du dater andre nå? Hvis du fortsatt vil treffe ham, og du endog ikke liker være med ham i senga - da skjønner jeg ingenting av hva du holder på med. Gjør det slutt og ikke kast bort tiden din eller hans. Si du trenger konsentrere deg om de/den du dater. Så slipper du gå til sengs med en person du slett ikke har ekte følelser for og alt det gjør med deg som person.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 27 okt. 2013 18:13

@LilleJenta

Hva er det som ikke fungerer?
(Men det er vel ikke noe du trenger å skrive.)
Det er veldig viktig å være åpen og kommunisere mye om hva dere tenner på.
(Har noen av dere litt uvanlige tenningsmønstre?)
Det kan godt hende dere tom deler noen uvanlige fantasier, som dere ikke har turt å si til noen før, men som fullt ut kan gjennomføres.

Skjult ID med pseudonym NN sø. 27 okt. 2013 18:15

Funker ikke sexen, kan jeg heller aldri få ordentlige følelser, siden det også er en del av pakken. Om sexen ikke har vært helt optimal i begynnelsen, så lærer man jo hverandre og kjenne. Ærlighet varer uansett lengst i slike tilfeller :)

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 18:18

Jeg har ikke noe forhold til denne mannen og har sagt det til han og han ser problemet. Du har rett @Blah, det er bare å glemme han og se fremover. Jeg tenker på han unødvendig og bare ødlegger for meg selv og for noe som ikke kan fungere. Jeg dater ingen verken her eller ute i realivet. Meldt meg på her ikke så lenge siden så er jeg ganske ny her. Lurte bare på om noen hadde noen gode råd på hva jeg burde gjøre. Jeg bare lurer meg selv av og til tenker kanskje mann kan leve med det. Men det tror jeg ikke at jeg klarer.

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 18:22

Han har potensproblemmer og får ikke den opp uanset hva vi prøver og kan ikk bruke hjelpemidler som @sukkermann anbefallar pga helsemessige årsaker.

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 18:36

Forstår at det ikke er lett å gi slipp på noen.. men er ikke sexen tilstede, og du som jente er den yngre, da burde du få deg en som kan tilfredstille deg. Forhold uten sex blir aldri bra om en vil og tabletter ikke hjelper.. skill lag.

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 18:47

Hvis det allerede er slutt, og du har bestemt deg for at det ikke fungerer så skjønner jeg ikke hvorfor du ber om råd.

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 19:14

Skjult ID 18:47; For å høre om jeg gjør riktig? Skjønner du ikke at jeg synes det er vanskelig å gi slipp på han.
Takk skjult ID 18:36... godt å høre sånt. Setter stor pris på litt forståelse og gode råd.

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 19:18

Håper seriøst jeg aldri blir impotent og får hjertetrøbbel eller lignende samtidig, så jeg ikke engang kan ta piller for å ordne det. Da tror jeg bare jeg går ut i skogen en vinternatt med to flasker whisky og avslutter det hele. Bedre enn å tilbringe alderdommen alene.

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 19:26

Skjult ID 19:18, det der var stygt sagt, skjønner du vanskelighetsgraden og hvor mye jeg syns synd på han.

Skjult ID med pseudonym Aphraid sø. 27 okt. 2013 19:30

Et forhold uten sex blir heller vennskap, i mine øyne. Funker ikke sexen, så er det bedre å bare være venner.

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 19:31

@ LilleJenta

Beklager, ja, den var litt slem. Men jeg mener ikke at det er ditt ansvar å gjøre han lykkelig. For det er det ikke. Hvis du blir sammen med han bare av den grunn så blir dere sikkert begge ulykkelige på sikt.

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 19:49

@iKommode1; I følge han satt det i hodet men jeg vet ikke hvor den sitter men merker at den sitter der nede i hverfall. Har nevnt det for han før det ble slutt og han lovet å gjøre noe med det men så ikke noe framgang og måtte slutte hele greia. Føler dette er en ondt sirkel, det beste er vel bare glemme han og gå videre i livet tenker jeg uansett. Og ta rådet fra @Skjult ID og prøve å tenke at det ikke er min ansvar å gjøre han lykkelig. Da tror ikke noen av oss blir lykkelige uanset som @Skjult ide sier.

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 19:57

:-)

Skjult ID med pseudonym mann36 sø. 27 okt. 2013 21:06

du får kjøpe ein strapon, så han kan bruke den istaden da :P
fantasi er viktig

Skjult ID med pseudonym mistress sø. 27 okt. 2013 21:10

Det finnes andre måter å ha sex på ja, det er jo ikke noe i veien for at han kan tilfredsstille deg om han bare er litt åpen.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 27 okt. 2013 21:21

@mann36
@mistress
Det finnes hjelpemidler for dere menn også skal jeg love dere.

Skjult ID med pseudonym mann36 sø. 27 okt. 2013 21:25

tru meg, eg veit der finst masse hjelpemidler og leiketøy for dei fleste, men ein må tørre å prøve

Skjult ID med pseudonym HK sø. 27 okt. 2013 21:28

Hvis jeg syntes det var greit med hjelpemidler hva skulle jeg med deg da? @mann36. Få deg til å holde den..?

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 2013 21:28

Wevibe er bra og fungerer godt for begge.

Skjult ID med pseudonym mann36 sø. 27 okt. 2013 21:30

opp til deg hva du vil HK?

Skjult ID med pseudonym HK sø. 27 okt. 2013 21:32

Hva skal dere menn med oss damer når dere er såå opptatt av hjelpemidler. Da må mann ta turen til kondomeriet i stedenfor sukker tenker jeg:-)

Skjult ID med pseudonym HK sø. 27 okt. 2013 21:52

Jeg vil helst at du har utstyret i orden når du søker kjæreste, hvis ikke så kan du søke deg venner og ikke kjæreste @mann36.

Skjult ID med pseudonym sukkermann sø. 27 okt. 2013 22:02

@ HK

Gjelder det også for kvinner som for eksempel får smerter i underlivet under samleie, og derfor ikke vil ha så mye sex? Som for eksempel har vestibulitt? Eller som for eksempel har vært utsatt for vold og overgrep, og derfor har problemer med sex? Som for eksempel får panikk hvis du holder hendene hennes fast, fordi alle de vonde følelsene da kommer stømmende tilbake? De har jo heller ikke "alt i orden", sort of speak, enten det er fysisk eller psykisk. Bør de også kun søke venner synes du? Bare lurer.

Skjult ID med pseudonym mann36 sø. 27 okt. 2013 22:04

HK eg har utstyret i orden, men det er viktig å kunne eksprimentere om sexen blir kjedelig. er ganske frigjort og har ein skitten fantasi også ;)

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 22:05

Det var modig gjort av deg å komme med erfaringer @sødest. Virkelig søt av deg. Han forklarte også problemmet samme som du beskriver men jeg følte at det har vært noe helt fra starten av og det ble bare verre med tiden. Det var ikke akkurat lett forhold å ungå stress, det skjønner jo jeg men hvor lenge varer det stresset og hvordan skal mann bli kvitt det. Jeg hadde troa på at han hadde sine ting som var i hodet og at noe jeg trodde at han kom til å ha resten av livet. Jeg synes at det er så rart å være så glad i en uten noen seksuelt forhold. Men ønske om det fra min side.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 27 okt. 2013 22:22

@sukkermann
Det du sier er noe helt annet og kan ikke sammenlignes synes jeg. Om du utfører dama vondt så må hun jo si fra. Når det gjelder de som har blitt utsatt for vold eller overgrep så må mann jo ha litt respekt å behandle henne forsiktig. Det finnes jo menn som er mere skånsomme enn andre tenker jeg. Alle menn er jo ikke like som alle damer. De bør jo søke menn som de takler. De damer som ikke synes noe særlig med sex burde også søke venner mener jeg.

Skjult ID med pseudonym sukkermann sø. 27 okt. 2013 22:33

@ HK

Hvorfor kan ikke det sammenlignes? Det er mange grunner til impotens hos menn. Dårlig selvtillit og prestasjonsangst kan være en av dem ja, men for eksempel ryggskader eller sykdom kan også ha den effekten. Jeg har opplevd det selv, en gang jeg ble skadet og syk, men heldigvis varte det bare i noen få måneder for min del. Men det kunne jeg jo ikke vite mens det pågikk, for alt jeg visste da kunne deg ha vært permanent. Og det var en ren fysisk greie, i det minste til å begynne med, selv om det nok ble forsterket av egen usikkerhet når jeg først hadde opplevd de fysiske problemene. Ser ikke helt hvorfor det skal være så anderledes fra kvinners sykdommer eller skader. Er du dysfuksjonell i senga så er du det, uansett om det er fysiske eller mentale grunner, eller en kombinasjon. Og etter dine egne utsagn bør menn da ikke søke kjærlighet, kun vennskap. Er mer enn en smule dobbeltmoralsk av deg å ville ha et annet sett med regler for kvinner. Synes jeg.

Skjult ID med pseudonym LilleJenta sø. 27 okt. 2013 22:34

@sødest
Takk for tipset men vi har vært sammen over et år og prøvd masse, desverre ingen framgang, hvis jeg skulle endag tilbake til han så må jeg nok godta det som det er. Og det er noe jeg synes er veldig vanskelig.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 27 okt. 2013 22:41

@sukkermann
Du må ikke misforstå meg jeg klandrer verken men eller kvinner om hva slags seksuelt liv de velger å ha. Men menn med varige potens problemmer eller presentasjons angst burde ikke finne på å finne seg yngre damer og "lure" de over lengre perioder på noe de ikke utføre. Jeg har stooor medlidenhet for de som slitter med det men mann må være ærlig om det med hverandre synes jeg.

Skjult ID med pseudonym sukkermann sø. 27 okt. 2013 22:54

HK

Menn som bare har prestasjonsangst burde ta seg sammen og gå til en lege for noen piller, og faktisk gjøre noe med problemet. Men er det en fysisk skade eller sykdom så er det ikke sikkert det er noe å gjøre noe med, akkurat som for en kvinne som ikke kan ha sex pga smerter. Forøvrig er det vel ingen her som har blitt lurt? TS vet jo om dette, og han har tydeligvis vært ærlig om problemet og at det nok ikke blir noe bedre. Hun jeg datet da jeg ble syk dumpet meg også. Kan ikke si at jeg klandret henne. Jeg ble jo heldigvis fin igjen jeg da, og fant meg en annen jente noen måneder senere (når ting funka igjen) som jeg også ble kjæreste med. Dette er noen år siden nå. Og du vil sikkert være glad for å høre at jeg holdt meg unna sjekking og dating mens jeg var dårlig, etter hun som dumpa meg siden jeg ikke dugde lenger, inntil jeg ble frisk igjen. Men hva jeg hadde gjort om det var permanent vet jeg ikke. Trist å måtte leve resten av livet i ensomhet og uten kroppskontakt og nærhet bare fordi du har blitt syk også.

Skjult ID med pseudonym LIlleJenta sø. 27 okt. 2013 23:07

Jeg viste ingenting om problemmet, fant ut det selv at noe var rart. Jeg synes ikke at han har vært ærlig med meg og fortalt hva som var galt enn at når jeg nevnte det så var det stress. Jeg ba han gå til lege og legen kan ikke gjøre mye med det siden han har hjerte problemmer i tillegg.
@sukkermann
Synes du jeg burde vært i forholdet for å ha kroppskontakt og nærhet med han som er nesten 20 år eldre enn meg og hele familien i mot det, i tilleg til problemmet hans. Og dette er mest sansynlig noe han viste før vi ble kjent. Jeg er altfor gald i han fortsatt og har masse følelser for han men føler at det det hele ble bare en ondt sirkel. Så nå er jeg på sukker for å se om det er noe håp her. Har ikke tenkt å gå tilbake til han. Vi kan bare være venner tenker jeg.