Alle innlegg Sukkerforum

50 pluss egentlig... ;-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 60 sø. 27 okt. 2013 15:10

Ja, jeg har rundet det 60 og havnet på Sukker. Har jeg noe her å gjøre (?) eller er det andre nett-steder jeg har bedre odds og sjanse?
Dere som er belest, bereist / på nettsjekking altså / ... finnes det noe bedre enn sukker for oss gamle som ser bra ut og ikke vil ha en satt gubbe til kjæreste?

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 15:13

Det vet jeg ikke, får ikke så gamle mennesker opp på min liste . . . . Kun de i min søkegruppe

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 15:16

Jeg har mest tro på livet - det utenfor Internett. Det gjelder for alle som ikke er så introverte at de ikke klarer å treffe folk de møter.

(mann 58 år fra Oslo) sø. 27 okt. 2013 15:24 Privat melding

Det er ikke mulig å svare på spørsmålet ditt uten å ha oversikt over hva slags matcher du får. Hvor mange menn er det på din egen alder her inne?
For min del søker jeg kvinner på egen alder og litt yngre, og det gjør vel de fleste menn. Jeg tok en titt på matchtreff jeg får i alder 58 - 60. Der er det absolutt en del kvinner som etter bildene å dømme er flotte nok. Men bildet er bare innpakningen, og jeg er neppe på samme sted som disse damene på andre måter.
Det interessante for deg er likevel bare en ting, er de menn du kan falle for, her inne? Det eneste du vet er at de har meldt seg inn her for å finne kvinner. Om det er deg de vil finne må du spørre dem om.

Skjult ID med pseudonym 60 sø. 27 okt. 2013 15:42

@Melissen
Jeg er uheldig nok å jobbe med mennesker som ikke er i min målgruppe, dessverre.. Men jeg skal på Ikea til helgen, så kanskje der???????????