Alle innlegg Sukkerforum

Uken uten barn..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 16:51

Nå er uken uten barn over. Puh. En klem og interesse fra ungene, og aleneukens overflod av tid, sjelden brukt til noe fornuftig, er glemt.

De er virkelig mye kjekkere å være singel mor enn singel kvinne. Men hvordan gjøre uken uten barn bedre? Den er definitivt mer grå, og det hjelper ikke å drukne seg i arbeid eller ta noen ekstra spaserturer.

Regner med det er mange som meg er, av begge kjønn. Hvordan er det med dere? Hva gjør dere for å sikre livskvaliteten i dagene uten barna?

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 okt. 2013 17:04 Privat melding

Jeg har det likens.men jobber,trener,ringer datteren 2 dager den uka.er også sjåfør 1 dag den uka på turn.
Er med venner,rydde extra i leiligheten og ser filmer jeg ikke kan se når hu e her;-)

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 17:06

Har bare barnefri annenhver helg, da tilbringer jeg meste parten av tiden med venner :-)

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 2013 17:07

Det er kanskje ikke så særlig behov for noen andre hvis man har nok med barna i hverdagen? Synes ikke man skal utsette barn for unødig usikkerhet eller stress ved å presentere nye partnere tidlig, men hvis man heller ikke ser for seg noen som man også deler gledene om barna med så er man kanskje ikke akkurat på utkikk etter noe kjærlighetsforhold? Kjærlighetsløs moro er sikkert greit for noen, men det virker så utrolig kaldt. Dager uten barn er ikke lette, men det blir veldig mye jobbing som er helt greit. Heldigvis har jeg et yrke der jeg har store faglige utfordringer og som jeg er veldig fornøyd med. Egentlig passer jeg vel best som selvstendig næringsdrivende, men det går fort over i arbeidsnarkomani når man ikke er sammen med noen.

Skjult ID med pseudonym Dora* sø. 27 okt. 2013 17:11

Jeg har ikke barn, men jeg har lært meg en viktig ting. Nemmelig å trives i eget selskap og kose meg... selv om jeg er alene. Det har tatt tid og masse selvutvikling, men gud så godt det er å ha kommet hit. Den dagen jeg får barn vil det bli en glede i mitt liv, og ikke en flukt fra meg selv slik jeg føler mange har det.

(kvinne 42 år fra Buskerud) sø. 27 okt. 2013 17:34 Privat melding

Nyt tiden! Vær sosial med venner, gå og ta en kaffe etter jobb, gå deg en tur, tren, se en film på kino.. jobb overtid, gjør akkurat det du føler for:) Du har et hav av muligheter. Jeg elsket alenetiden min annenhver uke. Nå har jeg barnefri annenhver helg. Nyter det men savner friheten ellers. Synes det er slitsomt å trenge barnevakt for møter her og der, så blir sjelden noe annet.. og det savner jeg, Men det er ikke helt lov å si;)

Skjult ID med pseudonym carmen76 sø. 27 okt. 2013 18:04

jeg lærte hvertfall veldig fort at det er viktig å sette pris på den tiden, i starten savner man jo mye og får dårlig samvittighet, kom deg ut av det. Gjør den barnefri tiden til noe positivt, samle krefter til å være en enda bedre mamma :) Begynn på et kurs.. gå på foredrag..

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 18:09

@Dora*

He he. Alltid morsomt å lese barnløse sine tanker om hvordan de vil være som foreldre :D

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 18:26

@Blah

Har ikke vært singel lenger enn fra i sommer, så jeg har ikke det brennende behovet for at drømmemannen dukker opp sånn helt enda, men når han finner meg skal jeg være klar. Og når det skjer, er det klart at uken uten barn vil være en uke å bli kjent med ny kjæreste, og det er gjerne en uken som vil kjennes kortest.. Enda lenger frem, at kjæreste og og barn skal bli kjent ... så langt har jeg ikke kommet i refleksjonsrekken, gitt.