Alle innlegg Sukkerforum

Er det virkelig så vanskelig å treffe noen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undateable sø. 27 okt. 2013 18:43

Jeg er singel på tredje året. De første to årene var jeg ikke så intr i å treffe noen ny, hadde egentlig nok med meg selv og ungene og det å etablere oss på nytt. Nå er ting på stell og jeg er på nytt åpen for kjærlighet. Hey, det trenger ikke være "den eneste ene" sånn med en gang. Kan gjerne begynne litt sånn i det små med mr. Right-now, mens man venter på mr. Right ;)

Men det blir jo ikke noe av noe! Ingen aktuelle på jobb (jobber nesten utelukkende med kvinner så det er ikke så mange menn der), på byen treffer man jo IKKE noen. Det har vært litt tilløp til noe med venners -venner, men det fisler alltid ut i ingenting. Her inne har jeg en bildeløs profil (det er en god grunn) og får derfor selvsagt lite respons både på profilen min og på meldinger jeg sender til aktuelle menn.

Jeg er i 40 årene, smart, tjener godt, har mange gode venner (også menn), god humor, ser helt gjennomsnittlig ut, har et bra selvbilde og vet jeg kan være sexy i de rette klærne når jeg er i det rette humøret ;)

Er det virkelig så vanskelig? Hvor treffer dere folk?

Nå har jeg inngått en deal med en venn, også singel, om at vi begge skal ha vært på date innen året er omme. Jeg er rimelig kompetitiv og har ingen intensjoner om å bryte den avtalen! Men jeg trenger inspirasjon og litt drahjelp. Noen som har noen gode metoder for å treffe andre som de kan dele med meg?

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 18:45

Hva er en god grunn?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 27 okt. 2013 18:49

Du får date noen andre billedløse profiler da... hvis disse kan være aktuelle?

Skjult ID med pseudonym Undatable sø. 27 okt. 2013 18:49

Hehehehe.... Du hev deg rett på den parantesen ja. Tro meg, jeg har en god grunn. Og det handler ikke om at jeg ikke har bra bilder av meg ;)

Skjult ID med pseudonym Skalle sø. 27 okt. 2013 18:52

Tror ikke du kan forvente så mye her inne når du er "bildeløs". Er jo ganske håpløst for oss normale med bilder, så det blir i hvert fall ikke lettere ;-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 18:52

Aha, Frp sin formann er på mannfolkjakt!

Skjult ID med pseudonym Undatable sø. 27 okt. 2013 18:54

Jeg har hatt meldingsutvekslinger med flere som har bildeløse profiler. Jeg vet at det kan finnes gull bak bildeløse profiler. Men har ennå ikke truffet på noen der jeg eller han har blitt "fenget" nok til å møtes. Sender bilde til de som ønsker det.

Men altså, det dere sier er at det er her, og kun her, dere møter det andre kjønn?

Skjult ID med pseudonym Undatable sø. 27 okt. 2013 18:56

Haha. @hemmelig. Ja kanskje det ;) men jeg trodde hun var lesbisk?

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 19:02

Møter ikke damer noensteds ;-) Henger her av ren kjedsomhet.

Skjult ID med pseudonym sirlolalot ti. 29 okt. 2013 04:11

Det er drøyt mye konkurranse her inne. Tenk bare på alle de flotte damene som har bilde, og er i den aktuelle aldersgruppen. Det å være bildeløs er noe som gir indikasjoner til manglende selvtillitt og et labert utseende. Det er hvor lett som helst for en mann å foretrekke hun med bilder, fremfor hun uten.

(mann 58 år fra Oslo) ti. 29 okt. 2013 09:02 Privat melding

Det er jo klart, i hvert fall for meg, at de billedløse er de som må ta initiativ her inne. I hvert fall så lenge matchtallet ikke er tett på 100. Men så lenge vi alle har noe som er unikt ved oss, så er det bare å fortsette, både her og ute.

Men som du sier, å treffe noen IRL krever flaks. Jeg har tro på at det helst blir venner av venner.

Skjult ID med pseudonym fuckon ti. 29 okt. 2013 10:18

litt sånn i det små med mr. Right-now, mens man venter på mr. Right ;)

Seriøst... Blir for dumt

Skjult ID med pseudonym carmen76 ti. 29 okt. 2013 10:45

det er faktisk noe i det at man treffer gjerne noen når man ikke leter.. vips, så finner du han. Håper jeg! Men kjenner følelsen, absolutt... Jeg vet jeg kan.. så er ikke helt der at jeg gir opp enda. Men noen dager føles det jo mer håpløst enn andre ;)

Du får inngå en deal her.. neste du ser på kiwi el som kan være mr right, han sjekker du opp! ... det nytter hvertfall ikke å gå å bare vente, for det første er det kjedelig for det andre umotiverende. Har du venner i andre byer, så kan du jo være med ut der og se.. også får du bare fortsette å ta kontakt med de du liker her inne da, de får vel et bilde av deg om du svarer dem. Skjønner jo folk vil de hvem som tar kontakt.

Lykke til i hvertfall, vips vet du... ;)

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 okt. 2013 12:21 Privat melding

Hva er hensikten med å være på en datingside hvis man ikke har bilde av seg selv?? Litt av greia er vel å vise seg?

Kanskje ikke så rart man ikke får kontakt med noen heller da...

Skjult ID med pseudonym Godbiten ti. 29 okt. 2013 12:41

Hans80
Jeg har til tider måtte fjerne profilbildet fordi jeg fikk så mange mailer. Bedre å vise meg til de jeg ønsker å vise meg til, så slipper jeg også å få mailer fra folk jeg syntes er totalt uinteressant

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 29 okt. 2013 12:52

Ts. Ta kontakt med de profilene du finner spennende. Og informer om at de kan få sendt bilde de ønsker det. Da er du ihvertfall proaktiv. Om dialogen går greit går det også at vi damer spør om vi skal ta et treff. Vi trenger ikke sitte pent å vente på å bli spurt:)
Lykke til med datingjakten....

Skjult ID med pseudonym Undateable ti. 29 okt. 2013 13:12

Hmmm.... Dette utviklet seg etterhvert til en tråd om bildeløse profiler. Jeg ser at jeg kanskje formulerte meg litt vagt i første innlegg.

Jeg har som sagt mine grunner til bildeløs profil, uten at jeg ønsker å si noe om det her. Jeg forventet og erfarer at det er et vanskelig utgangspunkt på et sted som dette og selvsagt (!) er det enklere å ta kontakt med en person som viser seg frem. Utseendet teller. Og da tenker jeg ikke nødvendigvis på hvor pen/vakker man er, men et bilde sier mye om livsvalg og personlighet i hvordan man fremstår, kler seg, hårstil etc etc etc etc. Og jeg har sendt bilde avgårde til profiler jeg har hatt litt kontakt med. Det er helt problemfritt for meg. Men det er tungvint da, og det er veldig mange som ikke gir respons når man altså da ikke har bilde.

Så spørsmålet mitt var mer: når dette ikke er noe som funker for meg, hvilke andre arenaer fins. Hvor treffer dere menn (eller kvinner)?

Skjult ID med pseudonym SnillType ti. 29 okt. 2013 13:16

Har flere dater i uken, det er ikke vanskelig.
Der første du må gjøre er å legge til bilde av deg selv. Om du ikke ønsker det, så gjør du der svært vanskelig for deg selv.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 okt. 2013 13:17

Når nettdating ikke er noe for deg så sitter du igjen med de gode gamle arenaene.
Disse er enten ute på byen, jobbsammenheng eller via venner/bekjente.

Lykke til videre utenfor Sukker. :)

Skjult ID med pseudonym Undateable ti. 29 okt. 2013 13:18

@carmen76. Du er inne på noe ;) jeg må bare begynne å ta noen sjanser. Investere litt, risikere. Djeez.... Skummelt da :) men neste på Kiwi? Hmm... Ja, kanskje det? Jeg har en følelse av at ettermiddagens tur på butikken kommer til å bli en litt annerledes opplevelse ;)

Skjult ID med pseudonym SnillType ti. 29 okt. 2013 13:18

Andre arenaer:
Hobby (dansekurs, idrett osv.) byen, gjennom venner, ved og ta innativ på f.eks butikken, et smil har aldri skadet noen.
Kun fantasien din som stopper deg!

Skjult ID med pseudonym ina ti. 29 okt. 2013 19:30

Man treffer de vel overalt..

Men det er nok lettest å treffe potensielle dater ute på byen.
Jeg har iallefall truffet nesten alle mine dater og kjærester ute på byen.

Nettdating er kun et supplement.

Skjult ID med pseudonym Helene31 ti. 29 okt. 2013 23:09

Hvis man ikke støter på noen her inne, ute på byen eller har møtt noen gjennom vennekretsen.. Hvor bør man begynne å lete da?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 29 okt. 2013 23:18

@Helene31

Diskusjonsforum.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 okt. 2013 23:58

@Helene31

Da tror jeg ærlig talt du er akkurat som meg, shit out of luck.. :P

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 30 okt. 2013 00:20

ganske trist med alle disse billedløse profiliene.Jeg synes har noen noe å skjule,så ikke forvent at noen svarer til en skygge som man ikke aner er.
Jeg har totredjedeler av besøkende uten bildet,alltid,og tenker,det er ikke så hyggelig disse ser meg,jeg ikke de,nei,å klage på toppen,sært,jeg er såå lei
disse ansiktløse profilene.Ikke forvent svar.Syvende og sist er det oss med profiler som lurer hvilken verden dette e,og hvem dere er,som kikker,,.

Skjult ID med pseudonym Me too on. 30 okt. 2013 00:21

Du har sikkert en god grunn. Men mange gir ikke ut mailadressen sin til fremmede. Jeg gjør ikke det. Dermed vraker jeg alle som vil sende bilde per e-post. Sukker har ikke noe system for å vise bilde til enkelte. Så har du ikke et lite bildet i albumet er du ute. Sorry.

Om du så er statsminister må du legge ut bilde eller finne andre arenaer. Jeg har hatt folk som har sagt de ikke kan fordi de er så kjente. Når bildet kommer, er de fullstendig ukjente, evt. e-kjendis. Alle sier om seg selv at de er kjekke. Det er de aldri med noen veldig få unntak. Så hvorfor skal man ta ditt ord for det på at du ser bra ut?

Sliter veldig med andre arenaer jeg og. Men tror man bare må bli freidigere og modigere. Lykke til på Kiwi! :-)

(kvinne 42 år fra Buskerud) on. 30 okt. 2013 00:25 Privat melding

Fortell oss hvordan det går da! På kiwi mener jeg. Lykke til;)

(kvinne 25 år fra Østfold) on. 30 okt. 2013 03:00 Privat melding

Synes at du bare skal fortsette å prøve!

(kvinne 33 år fra Vestfold) on. 30 okt. 2013 17:19 Privat melding

Kan jo melde deg på et kurs eller i en forening, turistforeninga i nærmiljøet kan være en idé, kanskje er det noen spennende folk der?
Venners venner er jo og nevnt ;)

Så er det kanskje når man minst venter det, at man kan falle pladask..? :)

(kvinne 36 år fra Oslo) on. 30 okt. 2013 19:49 Privat melding

DNT hadde en gang fjellturer for dem som var single. Vet ikke om de har det nå, men det hadde vært spennende å prøvd det en gang.

Også temareiser til utlandet virker spennende hvor man reiser sammen med en gruppe og så er det opplegg hele turen.