Alle innlegg Sukkerforum

Det er jo nesten umulig å få møtt noen!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Grøft sø. 27 okt. 2013 19:11

Er det bare jeg som sliter med at samtalene stopper opp her? Eller at de dør ut i det kjedelige? Uansett om det er hun som begynner å skrive eller jeg, så kommer man jo ingen vei. Om jeg etter 15 brev spør om tlf, blir hun skeptisk og om jeg spør etter 3 brev, slutter hun å skrive.

Er dette vanlig?

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 19:13

...

Skjult ID sø. 27 okt. 2013 19:13

....

(mann 37 år fra Oslo) sø. 27 okt. 2013 19:14 Privat melding

Du er ikke alene om det, nei, men opplever at det kan gå begge veier..

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 19:14

Det er ikke uvanlig i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Aphraid sø. 27 okt. 2013 19:21

Jeg er også skeptisk til å gi fra meg tlfnr for fort. Syntes det er greit å bli litt kjent først.

Skjult ID med pseudonym Grøft sø. 27 okt. 2013 19:23

@aphraid: Ikke noe galt i det. Men synes det er så rart at man heller vil bli kjent her og stille 300spm fremfor å møte folk:p Blir aldri kjent med å skrive liksom.

Skjult ID med pseudonym Jøjjemeg sø. 27 okt. 2013 19:52

Tror det meste handler om frykt. Og da helst frykt som omhandler ordet "desperat"

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 2013 19:55

Det er nok en del som har vært her lenge og er ganske blaserte. Da skal det mye til for å holde interessen deres ved like. Slik er det vel med nettdatingen at de som er her lenge har sett og hørt det meste, er desilusjonerte og egentlig ikke så lette å få kontakt med. Selv er jeg ganske ny og uredd, men har vært innom her som betalende en gang før for mange år siden. Merker jeg det hele dabber av og ikke hører noe på en lang stund så blokkerer jeg heller dem og slipper lure noe mer på det. Men nå er jeg ganske så kontant av meg og ikke noe usikker på hva jeg skal eller ikke. Er det interesse så holder jeg den ved like, og er det ikke det eller jeg merker at jeg holdes på gress så er jeg raskt på vei videre og det er helt greit for meg.

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 2013 20:00

Nå er jeg vel nokså over snittet glad i å skrive, så for meg er det greiere å kunne bli littegrann kjent ved å skrive og prate over telefon før jeg tar noe skritt videre. Andre vil helst møtes med én gang, og det gjør jeg også hvis jeg ikke er i tvil om at jeg kunne like gå videre med dama. Hvis jeg er usikker på om det ville være noe mellom oss så går jeg ikke med på et møte uansett. Da er det ganske greit å kunne skrive eller prate sammen over nett eller telefon før man tar det videre. Nå skriver jeg litt mere krasst her enn jeg gjør til vanlig, men jeg tror nå jeg klarer bli godt kjent med damer også gjennom hva de faktisk opplyser. Kommer kanskje litt av at man bygger seg opp erfaring over tid. Uansett prøver jeg holde meg uhildet og åpen ovenfor alle og enhver. Har jeg lyst så møter jeg noen innen en time av at jeg har hatt første kontakt. Det er nå litt villere og man skal jo ikke ha store forventninger om videre forhold da, men virker det greit så hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym mistress sø. 27 okt. 2013 20:09

Jeg synes det er veldig rart å gå fra å prate på nett til å møtes. spesielt om man har prata lenge. Da er det fint å ta noen tlf samtaler først så vet man litt mer om hvordan tonen er. Men jeg ville ikke gitt tlf nummeret mitt altfor lett bort her man kan ikke vite hvem som ender opp som crazy stalkers. skype er jo et alternativ, eventuelt add personen på facebook eller noe, ta det skittvis.

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 27 okt. 2013 20:10

At det dør ut er en human måte å bryte kontakten på. Nei, jeg er ikke særlig god på å drepe fisk heller..

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 28 okt. 2013 16:04 Privat melding

Tja. Enkelte er det null stress å skrive uendelig lenge med, er feks ei jeg nesten daglig skriver både korte og lange meldinger med her inne (er stor geografisk avstand), og dette med kontaktinfo utenom Sukker kommer naturlig uten at jeg egentlig har tenkt nøyere over timinga.
Andre går det i rykk og napp med, kan gå ei uke mellom hver melding, av og til lurer jeg på om dama har gravd seg ned i tide, men plutselig kommer det svar.

Skrev en del med ei tilsynelatende oppegående dame inntil nylig, men da hun begynte å ringe meg kl 03 på natta ruset på et eller annet, og heller ikke ville si noe om hva som foregår, da blir jeg skeptisk, setter pris på ærlighet, og takler sannheten - men jeg ønsker åpenhet og vil vite hva jeg går til, noe jeg regner med er et krav i retur. Samtalene døde selvfølgelig ut.

Fellesnevneren nå for tiden for min del er at jeg ikke skriver med noen i samme by, og da er dette med å møtes mindre aktuelt. Men så har jeg vært svært opptatt en periode også, fra og med i dag er det normale tilstander og da kan sesongen starte :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 okt. 2013 16:47

Hvorfor skal du på død og liv treffe noen da?

Bare ro ned og nyt forumet og vindueshoppingen.. :P

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 28 okt. 2013 18:29

@Powpowgutt ma. 28 okt. 16:47
Jepp Jepp
Hva er det med alt maset om meldinger og treff a...
makan til mas ;p

Skjult ID med pseudonym Me too ma. 28 okt. 2013 18:31

Droppe å be om telefonnummeret? Det trenger du ikke. Har dere smarttelefon kan dere avtale treff og gi beskjed via sukker om det er forsinkelser (som det helst ikke skal bli).

Skjult ID med pseudonym wut? ma. 28 okt. 2013 19:30

Gi han/henne nummeret ditt fremfor å be om hennes/hans.

Skjult ID ma. 28 okt. 2013 19:30

@ Me too

Går aldri på date uten å ha snakket med vedkommende på tlf. Profilen kan være fake. Er mobilnr ikke registrert, ber jeg også om fullt navn. Og googler så klart vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 29 okt. 2013 01:47

Smaken er jo forskjellig, og jeg har f.eks ikke noe problem med å utlevere meg med dem jeg får kontakt med, ei heller prate med dem først. For meg er den en grei forsikring å se an hvem jeg evt skal møte, og jeg tror aldri jeg ville møtt noen litt uten noen forkunnskaper - hvis det ikke hadde vært rimelig opplagt hva vi syntes om hverandre og ville da. Har jo skjedd det også - men ikke usett heller da, for så mye lotto har jeg til gode å satse. Raskeste møtet jeg har hatt var vel bestemt etter ca 3 minutter fra første kontakt, og tok ca 15 minutter før hun ringte på hjemme hos meg. Det er jo ganske effektivt. Unødvendig å si at hun hadde vært alene en god stund da, men det var ikke noe negativt i og for seg den kvelden.