Alle innlegg Sukkerforum

Til alle dere menn her inne som klager over at damer ikke svarer på brev

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lei sø. 27 okt. 2013 20:17

.. det er det mange av mennene på Sukker som ikke gjør heller!! Jeg er ei oppegående og ganske attraktiv dame med en helt grei og seriøs profiltekst, med alrighte bilder av meg selv osv. Mange av dere menn klager over at mannen alltid må være den som jakter - og oppfordrer kvinner til å ta mer intiativ. Sannheten er at når det kommer til stykket synes dere det virker desperat og er uattraktivt når vi gjør det. Jeg får en del førstemeldinger, og har ingen problemer med å få meg en date - men hvis jeg er den som tar initiativet, får jeg 9 av 10 ganger ingen svar. Så dere mannfolk som syter på manglende kvinnelig intiativ - shut up!

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 2013 20:26

Er det ikke det at man vil ha flest mulige alternativ åpne som er greia da? De som ikke svarer synes det greieste er det, eller bare vil bruke minst mulig energi på et avslag. Det skulle kanskje vært en statistikk på profilsiden som viser hvor mange første kontakter brukeren ikke har svart på? Da hadde man jo sluppet irritere seg. En annen mulighet hadde vært et tall som viser hvor mange prosent som får svar på henvendelser. Sier ganske mye om personen i seg selv, men det måtte kanskje akkompagneres av en indikator for hvor stor meldingsbyrde som kommer inn også. Så en slags indikator som sier "svarer alltid", "svarer ofte", "svarer nogenlunde", "svarer sjelden", "leser ofte ikke meldinger". Da kunne man skjønne tegninga fort.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 27 okt. 2013 20:27

Jeg opplever det samme. Vi er de som har litt for god selvtillit tenker jeg kanskje det kan være årsaken :-)

(mann 51 år fra Hordaland) sø. 27 okt. 2013 20:28 Privat melding

Det var bra skrevet lei
Det ligger uheldig vis til menneskets natur og klage.
Jeg må i grun si att jeg liker damer som jakter i steden for og sitte ,å vente som reveenka.
Selv så har jeg ikke profilbilde ,å jeg burde fått meg en flat smekk over øret for det :-)
det er vanskelig og finne ett bide som er ok (bude fått smekk nummer to for den dårlige unskyldningen )

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 27 okt. 2013 20:29

Klage klage klage...

Skjult ID med pseudonym lei sø. 27 okt. 2013 20:39

Poenget mitt med tråden var ikke å klage nei, men å point out at vi kvinner her inne stadig blir oppfordret til å være mer aktive og å ta mer intiativ, men når det kommer til stykket lønner det seg ikke likevel! :) Det er tydeligvis turn-off med damer som er litt frempå og som tør å ta intiativ. Det er visst bare å sitte tilbakelent og la mannfolka gjøre jobben, så de får tilfredsstilt sine ubevisste mentale behov.

Skjult ID med pseudonym lei sø. 27 okt. 2013 20:42

@ blah
Godt forslag! Videresend det til Sukker-supporten! ;))

Skjult ID med pseudonym lei sø. 27 okt. 2013 20:44

@ spiderman

Du har hvertfall selvinnsikt og selvironi på plass da, selv om profilbilde mangler :) 2 outta 3

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 20:45

@lei

Jeg tror du satser for høyt rett og slett... Som menn som ikke får svar også gjør...

Skjult ID med pseudonym lei sø. 27 okt. 2013 20:50

@ hemmelig

Godt forslag, men jeg tror faktisk ikke det er der det ligger. Har ingen problemer med å få til samtaler eller dater med menn i samme "liga" , så lenge det er de som tar initiativet til det.

Skjult ID med pseudonym Ask sø. 27 okt. 2013 20:50

Tror noen menn blir litt usikre (og redd) når damer tar initiativet...

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 27 okt. 2013 20:59

De mannfolka som er redde for damer med initiativ går virkelig glipp av litt intense lidenskapelige damer som bare hiver seg over en også. Det er litt digg, og det er virkelig bra når man er såpass sikker på seg selv at man klarer en råsterk og veltrent dame som vil styre litt. Det beste er jo etterpå å snurre henne rundt og holde henne fast, snu litt på flisa og merke hvordan hun gir seg helt hen. Da kan man få masse lekenhet utav et forhold. Så det er ikke noe skummelt med initiativrike damer, heller masse positivt vil jeg si. Har bare gode erfaringer sånn sett fra vektløftere og idrettsdamer. Så det å se det positive i en sånn dame er ikke helt borte vekk. Men skjønner at det fort kan bli vanskelig å klare kjenne seg trygg i en setting der dama vil bestemme litt, men det er ikke ille i det hele tatt. Det som er skummelt er derimot hvis man ikke klarer holde tritt og hun prøver få mannen underdanig. Da mister hun samtidig all respekt, men er også av en destruktiv type som ikke er lett å ha et fast forhold til. Så det er vel en del erfaringer og vurderinger en uansett må prøve gjøre. Det er ikke helt sort-hvitt hva en bør vektlegge heller.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 okt. 2013 21:00 Privat melding

berre send meg melding ;) eg svarer alltid, sjøl om det ikkje er noken sjangs eine eller andre veien, hehehe

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 21:04

@lei

eneste gangene jeg blir usikker når en dame tar kontakt er når jeg ut fra profilen VET at dette aldri kommer til å fungere på noe som helst nivå. En er jo ikke interessert i å tråkke på folk!

(kvinne 30 år fra Telemark) sø. 27 okt. 2013 22:10 Privat melding

Og hvorfor er alle som svarer anonyme her f.eks?

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 27 okt. 2013 22:14

@paraply

Det er vi nå ikke...

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 27 okt. 2013 22:19

TS

Du får ikke svar av samme grunn som gutta ikke får svar. Fordi du sannsynligvis stort sett sikter "oppover" (vi gjør alle det), fordi du skriver til menn som kanskje akkurat når du skriver er opptatt med en annen, eller som av andre grunner ikke er interessert i akkurat deg. At du ikke har problemer med å få dater blant de mennene som allerede har tatt kontakt med deg først og vist at de er interesserte er noe helt annet. Jeg kan også få dater med de fleste jentene som kontakter meg først, selv om det ikke er overveldende mange. Men 9 av 10 jeg prøver å ta kontakt med først lar enten være å svare eller gir ett eller to intetsigende svar som raskt dreper praten. Akkurat som for deg høres det ut som. Hvorfor tror jenter at dette har med deres selvtillit å gjøre? At menn ikke liker at dere tar initiativ? Get over it. Det er likt for begge kjønn.

(kvinne 30 år fra Telemark) sø. 27 okt. 2013 22:25 Privat melding

@oslomann

Du har nok rett der .. man svarer på det som er interessant p svare på. Finner man tonen så snakker man. Gjør man ikke så blir det ikke til noe. Er det ikke sånn det funker in reallife og da? :)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 27 okt. 2013 22:38

@ts
hæ 0.o har du skrevet hele 10 meldinger?
*dåner* ;p

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 okt. 2013 23:14 Privat melding

Først må jeg få noen meldinger som jeg kan svare på. :P Renner ikke akkurat over av de. :) svarer når det er noe interessant. :p