Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange barn har du?.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym StorFam ma. 28 okt. 2013 20:01

Hvorfor skriver så mange ingenting om hvor mange barn de har i annonsen. . Ødlegger det sjansen for date?.

Er jo greit å vite om det er en liten barnehage bak personen eller ungene er 1 år, 5 år eller 15 år.

Er det et tabu?

Skjult ID ma. 28 okt. 2013 20:07

For min del ville jeg ikke datet en som har flere små barn. Mine er store og utflyttet. Men ser ikke noen grunn til at man ikke skal skrive det i profilen. Jeg spørr ganske tidlig om barna. Ingen interesse av å få en ny stokk med små krapyler. Har gjort min plikt der ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 okt. 2013 20:23

Du kan allerede velge om de bor hos deg, om de er utflyttet, etc. så det er ikke noe problem.

Men Sukker kunne godt hatt et felt ved siden av hvor du kunne velge antall barn.

Er tross alt stor forskjell på 1 barn og 3 barn for eksempel.
Spesielt om en har barn fra før selv, eller om en selv ønsker seg barn.

Skjult ID med pseudonym carmen76 ma. 28 okt. 2013 20:27

jeg har skrevet det i teksten, men enig i at det kunne vært en parantes etter der man skriver om de bor hos deg med hvor mange . Og ja, klart det er en stopper for mange. Det er problematisk å få ny kjæreste når man har barn, det er mye som skal klaffe. Så en her i dag som hadde skrevet at han hadde barna i oddetallsuker, og det er faktisk ikke så dumt. For det må nesten stemme med slike ting også. For min del har jeg de hele tiden, da er det bare å være ærlig om det fra starten.. men man finner vel ut av det og, om den rette dukker opp ;)

Skjult ID ma. 28 okt. 2013 20:32

Alder på barna, samt hvor mange det er, hvor mye man har barna er ganske vesentlig ting om man skal gå inn i et forhold, og like godt å være ærlig om dette fra begynnelsen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 28 okt. 2013 20:58

Dette er informasjon jeg ikke trenger å få i en profil. Det holder å vite om dama har barn eller ei, så får en heller komme til hvor mange, alder og hvor ofte hun har dem etter hvert.

Skjult ID med pseudonym Melissen ma. 28 okt. 2013 21:32

Jeg har tre, de er intelligente, pene, slanke, uten diagnoser og i den perfekte alderen 10-15 år. Dog er de ikke mine egenskaper, og det finnes nok av andre fora der barn, barn, barn og gjerne barnefødsler er tema, her er det jeg som er hovedpersonen i eget liv, trodde jeg.

Skjult ID ma. 28 okt. 2013 21:35

Har ingen betydning så lenge jeg får det jeg vil ha........ Skal jo ikke ha noe mer en sex allikevel!:-p

Skjult ID med pseudonym Statistisk ma. 28 okt. 2013 22:25

Helt enig med at det er relevant informasjon. Jeg har skrevet i profilen min både alder, hvor mange og hvor mye jeg har dem. Ikke så veldig mange som gjør det. Det ideelle for meg hadde vært en i omtrent samme situasjon som meg selv, uten at det da betyr at jeg vil avskrive en med utflyttede eller ingen barn... Men jeg blir kanskje ekstra entusiastisk om han har barn i noenlunde lik aldersgruppe.

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) ma. 28 okt. 2013 22:54 Privat melding

Har ingen barn selv,men onkel til ei jente. :) Ønsker muligheten til å få barn i frermtiden. Så partnere må være åpnen for flere barn. Men har en aktuell partner barn fra før,er det greit så lenge det ikke er mer enn 2. :)
De som har barn bør være ærlige å si det i profien. Ærlighet varer lengst. :)