Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge kan en kjøre dobbelt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Habla ti. 29 okt. 2013 18:19

Hei

Jeg er blitt kjent med to damer som jeg trives godt sammen med. Det er blitt både første, andre, og femte date med begge. Praten går fint og alt er på plass. Jeg må nå bestemme hvem jeg skal fortsette med å utvikle forholdet til neste nivå! Men må innrømme at jeg har problemer med å velge hvem!!!
Hva sier dere gutter og jenter om problemstillingen? Jeg er ikke stolt over dette, prøver virkelig å finne ut av det og vil ikke såre noe av de to.

Skjult ID med pseudonym Melissen ti. 29 okt. 2013 18:25

Fortell dem om opplegget, om en av dem har troen på at du er Han, gir hun deg en sjanse til.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt ti. 29 okt. 2013 18:32

Habla

Om du ikke vet hvem av dem, er ingen av dem den rette.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 29 okt. 2013 18:33

Tja... Hadde det vært meg som var dame der, og du fulgte Melissen sitt råd, så hadde jeg takket for meg. Om du ikke VET at jeg er den du vil ha, tja, da er du ikke verdt meg.

(mann 58 år fra Oslo) ti. 29 okt. 2013 18:43 Privat melding

Noen ganger får jeg virkelig bekreftet skikkelig grundig hvorfor det er riktig å bare date en av gangen, og gi seg god tid.
Hvis målet er noe varig, så er svaret fra Sukkersøt det rette. Siden vi i norge ikke (heldigvis) har aksept for å ha flere forhold i gang samtidig.

Skjult ID med pseudonym ina ti. 29 okt. 2013 18:45

Bare ikke bli overrasket hvis de to damene gjør det samme med deg;-)

Vi kvinner har en god magefølelse om en type ..ikke er helt med og antagelig
holder på med flere..
Sannsynligvis så er heller ikke de helt dedikert de heller men har flere på gress..

Skjult ID med pseudonym bos ti. 29 okt. 2013 19:16

Du kan jo håpe på at den nye regjeringen går for å tillate bigami :-)

(mann 52 år fra Oslo) ti. 29 okt. 2013 19:22 Privat melding

Jeg er enig med sukkersøt. Det virker som du synes begge to er greie nok, men ingen av de er spesielle. Spørsmålet er da om du vil nøye deg med godt nok og alltid lure på om du valgte riktig...

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 29 okt. 2013 20:57

Det kan gå dager... uker.. måneder.. uten an noen viser noe særlig interesse. Hvis det så skulle være at du får god kontakt med et menneske.. så kan du banne på at det dukker opp noen fler på samme tid, for å forpurre dine tanker og ditt følelsesliv! Det er tingenes iboende f*******. Hvorfor det skjer... tror det er mer enn bare statistikk :-)

Skjult ID ti. 29 okt. 2013 21:14

21.05

Håper aldri jeg møter noen som deg på min vei

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 29 okt. 2013 21:25

Enig med @bønna....Det er tingenes iboende........ Er det fullmånen som virker inn, mon tro? Uansett, en håpløs situasjon som har store muligheter for å ende med at du får ingen av de. Ville vel forhørt meg litt forsiktig frempå om hva disse to tenker om å ha et forhold med deg. Da kan det kanskje åpenbare seg en løsning...sånn helt av seg selv. Situasjoner er ikke alltid slik som de ser ut til, ved første øyekast :).

Skjult ID med pseudonym Dropspose ti. 29 okt. 2013 21:40

Tror de fleste jenter liker å føle seg spesiell, så selv om du ikke har noen forpliktelser til noen av de tror jeg ikke de vil like om de finner ut av dette. Du bør finne ut hva du vil før det blir enda verre å bryte med en av de.

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 29 okt. 2013 22:13

Kvitt eller dobbelt: Kvitt deg med ene, fortsett med andre. Så ser du fort hvor hardt eller ikke hardt du savner den som er borte. Eller kvitt deg med begge, da ingen av de er enestående for deg

Skjult ID med pseudonym Shady Dog ti. 29 okt. 2013 23:04

Hun du fortsatt liker etter 10 eller 15 møter, med sex 5+ ganger, hun er den du bør satse på. Forøvrig enig med 21:05 over. Kjipt å dumpe hun ene, for bare å oppleve selv å bli dumpet av hun andre to uker senere.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 29 okt. 2013 23:08

Synes det er merksnodig med dere som mener at en må teste ut begge skikkelig. Det er såp fjernt fra hvordan jeg selv fungerer. enten vil jeg, eller så vil jeg ikke! Noe jeg forventer andre veien også. så da går en for den en vil ha, og om den ikke vil ha deg, så nei vel, da får en rykke tilbake til start.

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 okt. 2013 23:40 Privat melding

Syns det er respektløst overfor de man dater jeg å kjøre på med to samtidig. Muligheten er der for at en av de bli såret hvis de finner ut det. Og du ender med ingen av de. Syns man bør holde sg til en av gangen og ikke drive å lure med flere samtidig. Syns ikke det blir rett overfor de det gjelder.

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 29 okt. 2013 23:41

Ja, det er noe i det @hemmelig sier. Enten så vil man eller så vil man ikke. Så om du liker begge to like godt, så spørs det om du ikke er interessert nok, i noen av de. Så da TS.... blir det videre på de evige jaktmarker....;) Men det er et poeng at det tar tid å bli godt kjent med et menneske, så ikke lett dette.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 30 okt. 2013 19:04 Privat melding

Noen har utfordringer med å finne ei andre andre har funnet to samtidig. Alle disse utfordringene livet byr på

Skjult ID on. 30 okt. 2013 19:14

Ts er muligens tvillingbror til berta nede i plankebyen !!

Hun var villig hun en stund, helt til hun brått måtte "besøke noen venner" på 2 timers varsel en fredagskveld for et par uker siden. Et meget smart " valg" om hun virkelig var betatt. Særlig !!

Litt skadefro svarte jeg henne uka senere da hun fant "ledig tid" i sin timeplan...hun fikk klar beskjed om å slutte å klarte opp i 7 etasje på jakt etter grønnere gress om hun ikke skulle miste andre fyrer i fremtiden, eller søk opp gutter på blindeforbundet !!

Litt bekymret over at slike som ts hans likesinnede lider av slikt sentrert sneversyn eller var det "grå stær" Ts??

Skjult ID med pseudonym padde on. 30 okt. 2013 21:14

Paddine er veldig langt borte, og sitter fast på ubestemt tid.
Så blir kanskje "nødt"...

Skjult ID med pseudonym Habla on. 30 okt. 2013 23:24

Meningen er ikke å såre noen! Skylder på sukker, at det er så mange valg og at jeg klarer ikke å bestemme meg.
Er ganske monogam av meg, eller som @Sukkersøt sier "ingen av de er den rette" og kan tillate meg å prøve trekant for en gangs skyld!!!

(mann 38 år fra Vestfold) on. 30 okt. 2013 23:48 Privat melding

Kjør hardt kjør stil...

Skjult ID to. 31 okt. 2013 18:11

Folk får gjøre som de vil. Selv håper jeg at jeg ikke kommer til å oppleve dette.

Jeg tenker at du kan få et forklaringsproblem, dersom det kommer frem overfor den ene og/eller den andre hva du driver med. Sannsynligheten for at du da blir dumpet av dem begge er da stor, da de finner ut at du ikke er noe å satse på.

Skjult ID med pseudonym miniblomst to. 31 okt. 2013 21:47

@TS
Akkurat sånn gutter som deg håper jeg ikke at jeg treffer på. Tanken på å måtte "konkurrere" mot ei annen jente (selv om de tro begge at de er den eneste personen for deg) for en gutt....får meg til å trekke meg. Om du ikke klare å bestemmer deg etter 1-2 date mellom begge 2, så kommer du nok sannsynligvis ikke klare å bestemmer deg ever.
Det at hun som du har "valg" finner ut i etter tid at du date noen samtidig som henne......da kan du tenke deg hvordan hun hadde reagert. Vi jenter like å være "Can you make me feel,like Im is the only one girl in your world".

Jeg håper at du finner ut hvem det enn måtte bli, men tenk en dag om du roper feil navn.....hehe ^^,

Skjult ID med pseudonym rhebus to. 31 okt. 2013 21:52

Tåpelig, hehe. (?)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 31 okt. 2013 22:08 Privat melding

Ekkel problemstilling, og samtidig et luksusproblem (som jeg aldri har hatt selv).

Man kan jo som et tankeeksperiment reversere situasjonen (du oppdager at den fantastiske dama også dater andre samtidig med deg), da kan det hende man ikke liker det som foregår noe særlig - selv om man ikke har noen forpliktelser osv så føles det galt.

Ser at Kiara underforstått stiller spørsmålet 'det kan hende begge damene ikke er interessert i noe seriøst med deg'. Jeg trodde at man etter 4-5-6 dater hadde visse intensjoner, selv om man kanskje ikke riktig har kommet dithen at man har satt dato for bryllup? Man dater da ikke en ubrukelig fyr/dame ørten ganger bare for moro skyld, gjør man vel? Eller er det noen som har SÅ mye tid til overs? (Jeg har bare hatt to nettdating-dater i hele mitt liv, så null erfaring her i gården.)

Det virker jo faktisk som trådstarter har reflektert litt rundt saken og prøver å finne en fornuftig løsning (som kanskje ikke finnes). Håper det løser seg, jeg kan ikke bidra med en pøkk i dag annet enn å stille diverse spørsmål, men jeg fikk i alle fall hakket litt på tastaturet.

(mann 44 år fra Rogaland) to. 31 okt. 2013 22:12 Privat melding

Jeg synes, at du er på helt forkert vej til at begynde med :) Jeg skal ikke diktere hvad der er rigtigt eller forkert, men at date 2 er i min verden næsten det samme som utroskab.

Jeg ved, at der er flere herinde, som synes, at det er ok, at man aftaler flere dates i en uge, selv synes jeg, at det er og ikke være klar til noget seriøst. Det at tør satse og have tålmodighed til at undersøge, om en person er den rette, det er for mig at være seriøs.

Hvis man møder 2 forskellige på første date ret kort tid efter hinanden, så bør det være der, at du tager beslutningen om, hvem du vil have en anden date med og ikke date begge 2 på samme tid.

Jeg er enig i meget af det, som bliver skrevet over og hvis du vender den om, så kan du jo svare på, om du ville være interesseret i en pige, som fortæller dig, at hun dater en anden på samme tid, som hun dater dig, men hun ved ikke, hvem af jer hun vil fortsætte at date, hvad ville du så gøre? :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 31 okt. 2013 23:57

@miniblomst

Men det er jo sånn det er å være gutt. En må alltid kjempe mot en haug med andre gutter. :P
Derfor gir jeg bare opp og trekke meg tilbake fordi jeg vet jeg ikke kan vinne en slik kamp.

Greit nok at jeg kanskje kan holde på interessen hennes en dag eller to om jeg er skikkelig heldig, men over tid vil jeg uansett tape.
Så hvorfor kaste bort en masse tid når jeg til syvende og sist uansett taper?

Uansett, dårlig gjort av TS å holde mer enn 1 dame opptatt om gangen. :P

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 1 nov. 2013 08:30 Privat melding

Hvis jenta fortsetter å date andre etter å ha datet meg 1 gang så er hun overhodet ikke intressert .

Ferdig snakka ..