Alle innlegg Sukkerforum

Spennende kveld på Mona Lisa

Vis siste innlegg
(kvinne 63 år fra Oslo) sø. 24 aug. 2008 15:06 Privat melding

Hei til alle dere som var på Mona Lisa i går...utrolig hyggelig å møte så mange oppegående flotte mennesker ,og jeg fikk mange nye venner... Det var første gang for meg å være med på en sukkerfest og det blir definetivt ikke den siste:-) Jeg hadde en flott dialog ikke bare på mine match, men også på tvers av alder og kjønn. Det var så fint å se alle "in live" av de profiler en ser her på nettet.. Dette var en kveld da det ble mye latter og morro:-))

P.s Biola1 fint om du tar kontakt med oss.-)tror det var det du nikkenavnet ditt var

Skjult ID med pseudonym mann30 sø. 24 aug. 2008 15:38

Et annet syn på saken:

Godt det var noen som var fornøyd i alle fall.....

Gårsdagens sukkerfest var også min første, men for min egen del må jeg nok konkludere med at det definitivt blir den siste. Arrangementet var sikkert greit nok, men de som var under 30 år på festen kunne jeg telle på 1-2 hender. Mitt inntrykk var at hovedtyngden lå på 40+. Jeg så faktisk INGEN(!) av de jentene som ligger på min matchliste (aldersgruppe 22-32). Hvis det hadde vært photomatch-opplegg på denne happeningen, kan jeg ikke skjønne hvem som i det hele tatt ville klart å krype over matchtall 70-grensa for min del...

Sukkerfest blir nok IKKE aktuelt for meg igjen, med mindre Sukker arrangerer et opplegg med øvre aldersgrense 35, eller noe sånt - det burde jo være en tanke.

Skjult ID med pseudonym bobleplast sø. 24 aug. 2008 16:04

Nå var ikke jeg der i går, så jeg skal kanskje ikke si noe, men mitt inntrykk av denne festen har vært at det er mer en mat og vin-greie til en noe dyrere penge. Kanskje en sånn profil på arrangementet rett og slett tiltrekker flere noe eldre sukkermedlemmer enn de i 20-årene? Det var vel også vanlig sukkerfest etterpå, men det kan vel hende det er flere der ute som ikke helt har fått med seg at mat og vin-greia var bare første del av kvelden. Info har helt sikkert stått i mailer og sånt, men man får mye mail i innboksen, ikke alt man leser like nøye :)

Skjult ID med pseudonym s sø. 24 aug. 2008 16:17

@mann30

Det kan kanskje tenkes at det ikke er så mange under 30 som går på slike fester overhodet, dvs. generelt - ikke bare på Sukker sine? Det være seg med mat og vin først, eller ei. For den litt mer eldre garde, som ikke går på byen "hver helg", er dette sannsynligvis en fin anledning til å komme seg ut med mange likesinnede tilstede - i stedet for å fort forsvinne i mengden blant "oss" (dvs. den aldersgruppen, med visse utvidelser som har stort utvalg i utesteder basis) på utesteder og fester. Dette er ingen generalisering eller stigmatisering av folk som er eldre enn meg, men rett og slett en realitet.

For min del, tror jeg nesten at jeg måtte sett hvem som hadde meldt seg på før jeg eventuelt dro dit selv. Det er sannsynligvis ikke gjennomførbart, ei heller særlig konstruktivt, så det skjer nok aldri.

Ikke det at jeg er noe flokkdyr av natur, så snakker bare for meg selv, men for min del er slike fester forholdsvis lite interessant. Men det er (heldigvis?) bare en liten del av det Sukker tilbyr.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 24 aug. 2008 18:09 Privat melding

Tydelig at mange hadde forskjellig forventninger og forhåpninger.

Alt i alt så var det et bra arrangement i forhold til hva som var blitt forespeilet. Altså et vinkurs med sjansen til å bli bedre kjent med likesinnede. LES: Single ;)

Møtte selv ingen som lå på min matchliste, men de var faktisk hyggelige selvom de jeg møtte hadde en match på langt under 70 ;)

Jeg vil tro at at disse fotofestene vil passe bedre til den yngre garde, time will tell.

Konklusjon, lærte litt om vin og møtte en god del bra folk.

Ha en fortsatt fin søndag.

(mann 40 år fra Akershus) sø. 24 aug. 2008 22:46 Privat melding

Jeg hadde en kjemeflott kveld!!! God mat og godt drikke og mange hyggelige mennesker av begge kjønn. Er enig i at det var veldig få under 30 der, men jeg hadde det veldig gøy med de jeg ble kjent med. Ikke umulig at jeg blir med også ved en annen anledning.

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 24 aug. 2008 23:44

heisann,nå var ikke jeg på denne festen,men jeg var på nyttårsaften,og da var det mange på min alder,og yngre....
men om man søker de rundt 20-25 år,så kan man sikkert bli skuffet.

Skjult ID med pseudonym Luna sø. 24 aug. 2008 23:47

Så fint at du hadde det bra..jeg hadde det MEGA BRA!!!!!!Jeg tror også at .vi snakket sammen...

Luna

Skjult ID med pseudonym CONNIE ma. 25 aug. 2008 01:36

Så fint å treffe så mange kule mennesker!!! Snakket med de som var eldre og yngre enn meg...kveldet var helt topp...klart alle "vil ha en kjærste" ..og jeg drar på neste treff!!!

Ihaaaaaa