Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker mann uten snowboard!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stins lø. 2 nov. 2013 00:58

Jeezez

Kor e alle gamle venstrevridde raddissene!? Eg e dritlei alle som skal vise bilder av snowboarding, slalom, sykling, og turer i skog og mark! Og herregud,- jobber alle menn i IT for tiden? Kor e lærerne, humanistene, kulturarbeiderne, helsearbeiderne....osv?
Kor e han som kan sitta ein heil kveld på en brun pub og drikka øl og løysa verdensproblemer? Han som gidd å lesa ei bok, og les andre aviser enn VG?

Skjult ID med pseudonym Zolla lø. 2 nov. 2013 01:12

Jeg leser bøker men jg er stor fann av fjel og sykkel og ski.Er ikke noen fan av brun pub og VG . Vi passer nokk ikke i lag vi to. ;)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 2 nov. 2013 01:16

@ts
Bøker?
sheeez, vi lever da ikke på 1800'tallet...
*Rister oppgitt på hodet og finner frem ebokleseren*
;p

Skjult ID med pseudonym nono lø. 2 nov. 2013 01:17

Bare analfabeter her?

Skjult ID lø. 2 nov. 2013 02:34

Forum er en oppsamlings-plass for analfabeter;-D

(mann 44 år fra Rogaland) lø. 2 nov. 2013 03:04 Privat melding

Hvad er det med kvinder og kravet "læs en bog"? Er det fordi, at de mener, at man er mere oppegående og intelligent, fordi man læser?

Jeg har arbejdet over 10 år indenfor helse og omsorg, har haft min eget firma, som jeg solgte med fortjeneste, kan sagtens sidde på en brun pub en hel aften/nat og snakke om alt og intet, men jeg kan også godt lide at stå på ski og så har jeg ca læst 2 bøger i hele mit liv (udenom dem man skulle læse i skolen) er jeg så fravalgt fra størstedelen af piger? Hvis det er rigtigt, så er det godt, at jeg bare vil møde en ;)

Skjult ID med pseudonym mini lø. 2 nov. 2013 03:08

Kommer jo litt an på hvor mange år du har på skolebenken det @pinnemand. Dersom du f.eks sluttet etter videregående og kun har lest to bøker utenom det, tja.., det lover ikke bra:)

Skjult ID med pseudonym kloroform lø. 2 nov. 2013 03:18

Hesten din, TS, den er for høy.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 2 nov. 2013 08:52 Privat melding

@TS:

I hele kveld skal jeg sitte på brun pub med kompiser. Det er heller ikke umulig at jeg leser en bok på formiddagen. Når det blir snø skal jeg kjøre snowboard og til uka jobber jeg med nettopp IT :) Mange av de venstrevridde raddissene jeg kjente jobber også med it om dagen og jeg klatrer med mange kulturarbeiderne og helsearbeiderne. De du leter etter er litt her og litt der. Du kan jo starte jakten på en brun pub kanskje?

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 2 nov. 2013 09:04

Jeg kan godt sitte en hel kveld på pub og drikke øl og løse verdensproblemer, jeg har lest minst et par hundre bøker tipper jeg, foretrekker Aftenposten og DN fremfor VG, har aldri lært meg å stå på snowboard, er ikke veldig interessert i slalom og sykling heller, og selv om jeg kan like en tur i skog og mark så kan du nok telle på to hender hvor mange slike det blir i året. Ikke jobber jeg med IT heller. Men noen gammel venstrevridd raddis er jeg nok ikke, ei heller helsearbeider, kulturarbeider eller lærer. Jobber med tall i næringslivet i stedet. Sorry TS.

(mann 44 år fra Rogaland) lø. 2 nov. 2013 09:35 Privat melding

@mini Respektere din mening, selvom jeg synes, at den er overfladisk, da man, efter min mening, ikke kan definere et menneske udfra, hvor mange års uddannelse eller bøger de har læst:)

Jeg vil langt hellere gøre noget end at sidde og stikke hovedet ned i en bog og skal der endelig slappes af, så er det da noget mere givende at ligge sammen i sofaen, tage ud at spise, gå tur og en masse andre ting, end at sidde i hver sin ende af sofaen med en bog om fiktion og romantik, men dette er jo bare min mening.

Alene tid er utrolig vigtigt også, men der vil jeg også hellere træne, se film og andre aktive ting eller bare sove længe og nyde stilheden!

Der findes i dag et hav af andre muligheder at blive stimuleret på og vi er ikke i 1950 tallet, hvor man læste en bog, for at få med sig viden og indput :)

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) lø. 2 nov. 2013 09:47 Privat melding

Intelligente mennesker kaster ikke bort tiden på skjønnlitteratur.

:-)

Skjult ID med pseudonym thisone lø. 2 nov. 2013 10:43

Har tenkt det samme som ts mange ganger - men på den annen side, jeg vil jo ikke forandre en mann. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at mange er veldig glad i sport og ski og idrett, og da er det vel det de vil framheve her. Men det er som en skrev i profilen sin "jeg føler at jeg har dumpa innom profilen til Lars Monsen" -eller noe sånn. Og det sier jo litt. Det er jo nesten ingen som gjør noe annet. Eller?

Men samma for meg - så lenge han syns det er greit at jeg ikke går på ski/snowboard så er det greit :)

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 2 nov. 2013 18:12

Det har gått en høyre-/konservativ bølge over Europa de siste årene, og resten av verden er kommet seg opp på et mere anstendelig nivå økonomisk. De nye økonomien har ført til en utjevning i levestandard der de kommer seg opp og vi europeere fint må belage oss på dyrere varer og tjenester ift egen inntekt, dvs lavere kjøpekraft. Så egentlig er vel ikke problemet at det mangler vesntrevridde personer som vil dele alt, men kanskje heller verden har gått i retning av at man stiller mere likt. Utviklingslandene har hatt store muligheter gjennom teknologi til å ta igjen industrilandene på enkelte områder. Eksempel på dette er mobilbanker i Afrika og India, som ligger langt foran Europa i tjenester. Dette er jo selvfølgelig fordi det er dyrt og upraktisk å bygge opp filialer eller infrastruktur over store områder, men heller billig å sette opp mobilmaster. Et annet eksemempel er i Sør-Amerika og Asia der mange flere har mobilabonnement enn fast linje nettop pga kostnader med å bygge ut ledningsnett fremfor nye mobile nettverk. Endog med WTO så har grensene blitt åpnet, men Europa og USA stenger nå mer og mer fordi de ikke lenger ser fordelene med å kunne høvle over andre land med sine teknoprodukter, mens man skal blokkere landbruksprodukter fra andre nasjoner. Jeg er absolutt ikke på venstresiden, men klarer greit å holde meg orientert og se flere aspekter ved situasjoner. Kanskje de gamle fanesakene er nettopp det - gammel utdatert romantikk og eventyrlyst? Vanskelig sette i gang noen revolusjon nå for tiden, og du har nok PST på døren før du kommer særlig langt!

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 2 nov. 2013 18:51

Ønsker du deg en lærer fordi du ikke er så flink til å skrive norsk, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Matrosen lø. 2 nov. 2013 18:52

Eg e her! hehehe

Skjult ID med pseudonym Statistisk lø. 2 nov. 2013 22:25

@ts, er ganske enig. Ikke at det er noe galt med snowboard, men det er ikke interessant med en mann som bare jager etter ytre stimuli. Vil heller ha en som får kick av innsikt og erkjennelse. Gjør ikke noe om han liker snowboard selvfølgelig, men det må være noe mer.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 2 nov. 2013 22:45

...jeg var så sikker på at det nærmeste en kommer en brun pub i digitalt format, er Sukkerforum... hm..

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 2 nov. 2013 22:48

...og hvis trådstarter ønsker en fyr med bare middels god balanse, så tryna jeg på sykkel på veg hjem i kveld :-

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 2 nov. 2013 22:51

Det er sikkert en del flere som bruner seg på Kvinneguiden.

Skjult ID med pseudonym Lykkeliten sø. 3 nov. 2013 09:50

@TS
For det kan man ikke gjøre, selv om man f.eks står på slalåm? Du er teit.

Skjult ID med pseudonym que sø. 3 nov. 2013 11:20

haha
Snakk om å være fordumsfull.

Tok meg to sek. å finne drømmemannen din @TS

http://www.nettavisen.no/imagecache/parameter/?upsizable=true&action=resize&width=980&height=-1&url=http://pub.nettavisen.no/multimedia/na/archive/00679/sv_hallgeir_langela_679874b.jpg

Er rimelig sikker på at han aldri har stått på snowboard.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 3 nov. 2013 19:28

Reflekterte og tenkende menn er ikke like opptatte av å vise seg frem som de utadvendte bajasene, så jeg vil tippe de ikke skiller seg ut i mengden her inne.

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 3 nov. 2013 19:35

Ingeniører har litt lavere evner til empati, men det er nok en stor individuell varians der også. Konsulenter på den andre siden må være veldig gode menneskekjennere og lagspillere. Helsesektoren byr nok på dem med mest intimkontakt i jobbsammenheng og de kommer tett innpå hverandre fysisk og psykisk. Offshore har nok veldig eget fokus med lange perioder borde fra hverandre. Byråkrater og offentlige kaffedrikkere er kanskje de mest inneforståtte med gamle brune verdier og kampen mot ledelsen fra grøfta. Finans og økonomi er jo som de alltid har vært og holder seg mest til sine.

Skjult ID med pseudonym stor_bok sø. 3 nov. 2013 20:19

TS:

Vi er her.

Sitter og leser annonser fra jenter som driver med base hopping, slalom, reiser verden rundt og fallskjermhopping.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 3 nov. 2013 20:24 Privat melding

Jeg så et lite håp når jeg leste overskriften men nei ikke denne gangen heller