Alle innlegg Sukkerforum

Uærlighet!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bosejenta sø. 24 aug. 2008 22:49

Hvis en person er online fra ca. 1800 - 2300/2400 hver dag i en hel uke, er man da å anse som aktiv her på sukker? Jeg skriver med en som sier han ikke er "særlig aktiv", men jeg har lagt merke til ham i en uke nå (tiltrukket....derfor), og JEG har vært aktiv, og sett han har vært online i de timene. Siden jeg kan se at han er online, hva er da poenget med å lyve om det? Eller er 5-6 timer på sukker virkelig ikke "aktiv"?

Skjult ID med pseudonym krater sø. 24 aug. 2008 22:54

mange som bare lar pc'en stå på selv om de ikke bruker den. derfor så kan det jo se ut som at de er aktive uten at de er det....

Skjult ID med pseudonym G28 sø. 24 aug. 2008 22:56

Kan jo hende han ser på det sånn at til tross for at han er online, så betyr ikke det nødvendigvis at han er spesielt aktiv......hvis det er slik at pcen hans står på, han er innlogget, men han er likevel ikke "inne og trykker" aktivt, så er det i mine øyne ikke løgn som sådan. Oppsummert: å være pålogget er ikke ensbetydende med å være aktiv! ...er sånn selv, jeg - sukker står på "i bakgrunnen", og jeg er bare innom en gang i blant.

Skjult ID med pseudonym gutten sø. 24 aug. 2008 22:57

5-6 timer uten å sende mer enn to meldinger, er ikke særlig aktiv

Skjult ID med pseudonym Sagi sø. 24 aug. 2008 22:59

Eller han er hard to get, noe som ser ut til å fungere om så er tilfellet ;-)

Mulighetene kan være mange, prøv å ikke tenk så mye på det.

If its meant to be, it will be ;)

(mann 46 år fra Buskerud) sø. 24 aug. 2008 23:00 Privat melding

Jeg vet ikke akkurat hvor lang tid det tar før man blir logget ut automatisk, men selv logger jeg meg ihvertfall aldri ut, og da kan det nok se ut som jeg er mer aktiv enn jeg er. Hvis jeg også antar det tar et par timer før man blir logget ut, og så er han innom omtrent en gang i timen hele kvelden og trykker på F5 for å se om han har fått noe meldinger, så ser det jo kanskje ut som han er "aktiv". Men i realiteten venter han sikkert bare på meldinger fra deg! :-)

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 24 aug. 2008 23:01

hvis du ikke trykker på logg ut før en lukker browseren, så tar det rimelig lang tid før en skifter status fra online til offline.. har ikke helt troen på at de som står online hele dagen faktisk sitter på sukker hele tiden..

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 24 aug. 2008 23:03

Jeg kan være innlogget på timesvis uten å ha noen aktivitet, så pålogget = aktiv er ikke nødvendigvis sant...som flere skriver over meg her. Men jeg finner det litt merkelig å følge med om andre er pålogget, jeg da. :-) Dersom du vet han har vært pålogget disse timene gjennom hele uka...:-?
Og om du lurer, kan du jo spørre han? Hva han legger i å ikke være "særlig aktiv"?
:-))

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 25 aug. 2008 01:45

I tillegg til ovennevnte momenter KAN det hende at han er inne på forumet og leser en del, det er mao mulig å være pålogget OG aktiv uten å være i flørte-modus. Merker selv av og til, når jeg ikke er i dialog med noen spesielle men er inne på forum eller bare kikker litt. Om jeg da får melding fra en jente som virker spennende så er det ikke sikkert jeg er klar for å "plukke opp hansken" der og da.

Skjult ID med pseudonym Gutten 51 ma. 25 aug. 2008 08:25

Jeg har lagt merke til at man står "online" i hvertfall en time etter at man er logget ut, men ser også at når jeg er pålogget uten aktivitet en tid (1 - 2 timer) må jeg logge inn igjen når jeg begynner å søke eller skal skifte side?

Vet ikke om det er noe sted man kan slå av slik at man ikke automatisk logges ut jeg?

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 25 aug. 2008 10:03

@bosejenta
det kan jo og bare være at han vil roe litt ned,er ikke sikkert han er så veldig intr i deg:-)
tror nå jeg da:-)

Skjult ID med pseudonym mina ma. 25 aug. 2008 14:54

Han kan jo også være redd for å bli oppfattet som desperate på nettjakt, som "ikke har noe liv".
Men han kan være online uten å date noe særlig, men bare for å "se seg rundt" - og da altså egentlig ikke så "aktiv".

(mann 49 år fra Oslo) ma. 25 aug. 2008 17:20 Privat melding

Bosejente... kanskje han er treg med skrivingen sitt og trenger flere timer på en settning eller trenger timesvis å lese de som han få......ikke særlig aktiv så , bare ett lite spørsmål >> føler man en hint sjalusi i ditt innlegg ?... its internett vettu.. en klype salt på alt og stryrke ut 70 % hva som blir skrevet så er du nesten på sannheten..nesten bare