Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan ta kontakt....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nordboers lø. 2 nov. 2013 22:30

Lurte litt på hvordan man tar kontakt med folket her? Hva liker mennesker å få som første melding fra en person? Høres sikker meget dumt ut, men sliter litt med det.
Kan være så ærlig å si at jeg har datet lite i mitt liv, da jeg stort sett har vært i forhold de siste 10 årene.
Men nå merker jeg virkelig hvor dårlig jeg egentlig er på å ta kontakt med mennesker. Hjelper lite med litt dårlig selvtilitt. Lever i den tro at jeg ikke er attraktiv for andre før de faktisk lærer å kjenne meg som person, så er redd for å skrive for mye til å begynne med.

Noen råd?

Skjult ID lø. 2 nov. 2013 23:53

Det er alltid hyggelig med en mld der det kommer frem at avsender faktisk har lest profilen, og gjerne kommenterer noe man likte der (for det er vel gjerne grunnen til at man ønsker å bli bedre kjent med personen bak profilen....)

Skjult ID med pseudonym snufs sø. 3 nov. 2013 00:11

Er vel snarere bilde enn profilteksten som appellerer til kontakt da..............

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 3 nov. 2013 00:28 Privat melding

Jeg tror ikke det er dårlig selvtillit du har, men dårlig selvfølelse. Knytter man sin selvfølelse bare til utseendet, vil man før eller senere få problemer. Du må tørre å "utsette" deg for andre mennesker og ta kontakt, og vite og tro at selvfølgelig er du attraktiv for noen og mer enn bra nok :-) Foreslår at du skriver det som er naturlig for deg og som kommer fra hjertet, ikke det som du tror andre forventer at du skriver :-)

Skjult ID med pseudonym Nordboers sø. 3 nov. 2013 01:10

Takk for godt svar, WildRose :-)
Er nok som du sier at det er selvfølelsen det går på. Men får hoppe i det og prøve mitt beste! Skriver somregel rett fra hjertet og det som måtte falle meg inn. Får bare fortsette i de baner jeg har startet, så får jeg håpe jeg noen svarer meg snart :-)

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 3 nov. 2013 08:10 Privat melding

Lykke til da ;-)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 3 nov. 2013 09:31

@TS
Du spør "Hva liker mennesker å få som første melding fra en person?"
Ikke tenk på det. Hvis profilen hennes ikke inneholder noe som får DEG til å ville si noe til henne eller spørre henne mer om, så la det være.