Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig kommunikasjon??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 25 aug. 2008 15:20

Har nå fått en del meldinger fra en fyr her, men hver eneste melding starter med "Hmmmmmm......" Og ingen spørsmål tilbake. Blir veldig tungt å holde kommunikasjonen gående synes jeg. Andre med lignende erfaringer? Hvor mye vekt legger dere på kommunikasjonsflyten i meldingene?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 25 aug. 2008 15:43

Hvor mye vekt legger jeg på kommunikasjonsflyt i meldingene?

Stor, stor vekt. Om ting ikke flyter, stopper ting gjerne opp av seg selv.
Jeg orker sjelden å "dra lasset" alene i en samtale. TIng må flyte uten store anstrengelser for at det skal være interessant for meg.

Skjult ID med pseudonym s ma. 25 aug. 2008 15:43

... sånt legger en vel som regel først merke til dersom det IKKE er tilstede ("hygienefaktor"). Og da er det kanskje ikke så mye å holde liv i?

Skjult ID med pseudonym tilslørt ma. 25 aug. 2008 16:18

Er ikke lett å holde samtalen gående hvis det ikke kommer noen spørsmål fra den andre siden. Da tenker jeg enten -ok han vil ikke vite så mye mer om meg enn det som står i profilen min. Eller -han prater med så mange at det jeg skriver kommer bort i mengden og informasjonen blir overflødig.

På denne måten vil kommunikasjonen fade ut i intet.....

(mann 52 år fra Østfold) ma. 25 aug. 2008 16:54 Privat melding

Jeg så en gang en kommentar om at det burde være unødvendig å stille spørsmål, det beste burde være å bygge videre på det som allerede var sagt.

Vel for meg så ville det nok stoppet opp. Det burde vel være greit å vise interresse med å stille noen spørsmål, og på den måten så kommer man jo letter inn på ett spor som kan være interresant å følge opp. (Bare det ikke blir forhørspreget :-) )

Jeg selv prøver vel å stille et eller to spørsmål i hver melding, men også fylle ut litt selv. Hva jeg har fått i meldinger til meg husker jeg ikke :-)

Skjult ID med pseudonym AmadeusM ma. 25 aug. 2008 17:22

Hmmmmm frustrert... delete han :)

(mann 46 år fra Buskerud) ma. 25 aug. 2008 17:50 Privat melding

Kommunikasjonsflyt i meldingene betyr VELDIG mye. Kommunikasjon i alle former er vel det som betyr mest i et forhold, og da er det jo viktig at man føler en god tone i kommunikasjonen fra første stund. Jeg skjønner at ikke alle er like glad i eller flinke til å uttrykke seg skriftlig, men det bør ihvertfall ikke stoppe opp. Jeg vurderer kontakten som brutt dersom jeg ikke får svar. Nå er det vel ikke nødvendigvis slik at man skal sende melding til hverandre annenhver gang i det uendelige, men i starten og de første meldingsutvekslingene fordrer i mine øyne en viss grad av slik fordeling. Hvis det tidlig uteblir svar vurderer jeg det som et indirekte avslag og jeg følger det ikke opp videre. Har man derimot utvekslet noen meldinger med en god tone, ser jeg ingen grunn til ikke å sende en ny melding uten først å ha fått svar på den forrige. Men jeg må si jeg har lurt på om noen driver et underlig spill for å sjekke hvor interessert jeg er ved å utelate å svare (selv om det kan ha vært de som tok kontakt først)?... Noen av dere som gambler med å gjøre dere kostbare for å sjekke hvor interessert den andre er?..

Skjult ID med pseudonym s ma. 25 aug. 2008 18:06

"Kommunikasjonsflyt i meldingene betyr VELDIG mye. Kommunikasjon i alle former er vel det som betyr mest i et forhold, og da er det jo viktig at man føler en god tone i kommunikasjonen fra første stund. Jeg skjønner at ikke alle er like glad i eller flinke til å uttrykke seg skriftlig, men det bør ihvertfall ikke stoppe opp."

Dersom det er en gjensidig interesse, selvfølgelig på et "lavt" nivå siden en ennå ikke har møttes, tåler en nok et par kommunikative dørstokkmil, men av og til er det slik at jeg undres meg på hvor lite, eh, feil en skal skrive i meldinger før det dør ut.

"Men jeg må si jeg har lurt på om noen driver et underlig spill for å sjekke hvor interessert jeg er ved å utelate å svare (selv om det kan ha vært de som tok kontakt først)?... Noen av dere som gambler med å gjøre dere kostbare for å sjekke hvor interessert den andre er?.."

Kanskje det. Men det må da være litt fånyttes?

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 25 aug. 2008 19:09

Til TS :
Bare for å si det ... det er lett å få en god komunikasjon på nett , men det vil ikke si at det går like lett i virkeligheten ..
har også opplevd motsatt .. en som skrev veldig korte lite intressange meld , men som viste seg å prate masse IRL.
Så derfor ville ikke jeg lagt for mye i de meld og heller treffes live. :o)

(kvinne 57 år fra Oslo) ma. 25 aug. 2008 20:04 Privat melding

Det er forunderlig mange som ikke forstår at det er nødvendig å bli nysgjerrig på noen om en skal ha lyst til å kommunisere videre. Man må gi litt av seg selv, både i profilen og i mail...... Som noen har sagt. God kommunikasjon er den beste basis for et forhold. Ikke bare de lange dype samtalene, men herlig humor og underholdende og varm small talk....

Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 25 aug. 2008 23:19

Han har jo en interessant profil og et interessant bilde ;), så det er vel en idé å treffes IRL før man gjør seg opp en endelig mening. Synes selv det er vanskeligere å uttrykke meg skriftlig, "vise hvem jeg er" på nett, enn IRL. Jeg får avtale et møte raskt :oD!

(mann 34 år fra Aust-Agder) ti. 26 aug. 2008 14:58 Privat melding

Nettdating handler ekstremt mye om kommunikasjonsflyt, og det må begge opprettholde om det er noen interesse for det. For å oppnå dette tror jeg ærlighet er nøkkelen.

Var ei jente som kun skrev noen få ord i hver mail til meg, og tross det faktum at hun var den som tok kontakt først, utdypet hun aldri noe særlig. Etter jeg spurte rett ut, var hun bare ærlig og sa at hun hadde veldig mye på planen for tiden, men skulle ta mer aktiv kontakt når hun fikk tid.

Kanskje jeg ville anbefalt deg noe av samme approach; spør ham rett ut om han ikke er interessert, og hvis ikke så takker du for samtalen og ønsker ham lykke til videre her på sukker. Det er ikke vits å kaste bort tiden på folk som ikke er interessert - da blir det bare til at en skriver mye bullshit frem og tilbake uten at det når noen vei...

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 26 aug. 2008 17:25 Privat melding

Jeg stiller meg i rekken av de som syns kommunikasjonsflyt er viktig. Merker det egentlig bare mer og mer. For meg skiller jeg mellom uaktuelle og interessante personer ved å se gjennom profilen deres, men det er først når kommunikasjonen er i gang at jeg virkelig merker forskjellen mellom folk.

Jeg har opplevd at to profiler virker som to ganske like type mennesker, men da jeg kom i kontakt med dem, så viste det seg at den ene svarte forholdsvis kort og kom gjerne bare med svar på mitt/mine spørsmål og med et "du da?" liknende motspørsmål tilbake. Der stoppet kommunikasjonen og interessen fort opp. Den andre fikk jeg skikkelig god kommunikasjon med, og fattet stor interesse etter noen få mail hver vei.

Det er her man merker stor forskjell på dating på nett og i det virkelige liv. Interessen for den andre personen, og ønsket om å finne ut mer, kommer gjennom å skrive til hverandre, og selv om det kan vise seg å være en annen virkelighet enn den man får inntrykk av i kommunikasjonen i starten, så er det bare sånn man kan finne ut om det er noe poeng i å fortsette.

Jeg mener at om man ikke er så flink til å uttrykke seg i ord i en mail, eller liker best å prate face to face når man skal bli kjent, så er kanskje ikke denne formen for dating noe godt alternativ