Alle innlegg Sukkerforum

Blir jeg holdt på gress?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Høvdingen ma. 4 nov. 2013 20:52

Hei

Rett før helga var jeg på en koselig date med en lovende jente her inne. Vi ble sittende og drikke noen drinker på forskjellige barer og hadde veldig god tone der vi spurte hverandre ut og fant mye "common ground" - ting vi hadde til felles og kunne enes om.

Hun nevnte å treffes på lørdag, og jeg sa vi sikkert kunne gjøre det selv om jeg opprinnelig hadde planer. Eventuelt ville hun treffes mandag/tirsdag. Vi kysset og skiltes. Men når dagen kom så var hun opptatt hele dagen. Etter lørdagen prata jeg ikke med henne før i dag mandag hvorpå hun forteller at hun er opptatt til uti uka med venninner og sånt.

Blir jeg holdt på gress eller? Hun virker ikke så interessert når hun ikke tar kontakt på så lang tid og så bare har unnskyldninger. Jeg tenker også at det er mulig at hun multidater?

Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym Gultblad ma. 4 nov. 2013 20:58

Ja det virker slik... det er forskjell mellom å være opptatt av jobb/utdannelse (noe man må komme seg igjennom) og det å være opptatt pga venninner. Hvis jeg er interessert i en kar, så setter jeg jo så klart av tid for å bli bedre kjent. Så det er nok ugler i mosen her ja....

Skjult ID med pseudonym Høvdingen ma. 4 nov. 2013 21:00

Ja og jeg ser at hun er innlogget her daglig, men det er jo jeg også - siden jeg leser en del foruminnlegg her.

Skjult ID med pseudonym Høvdingen ma. 4 nov. 2013 21:02

Jaja det får være hennes tap.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 4 nov. 2013 21:03

Jepp, du gresser.

Skjult ID med pseudonym prodigy ma. 4 nov. 2013 21:03

Litt tidlig at jenta får problemer med å treffe deg, styr unna:-)

Skjult ID med pseudonym Høvdingen ma. 4 nov. 2013 21:05

Men HVORFOR gjør folk dette egentlig? Plasserer folk på gress?

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 4 nov. 2013 21:11 Privat melding

Nu er det jo ikke en statshemmelighed, at kvinder er mere eller mindre umulige at blive kloge på :)

Men hvis hun ikke kan tage sig tid til at møde dig, så synes jeg, at du skal "move on" medmindre, at der faktisk er en relevant forklaring på det og det er "jeg har en del aftaler med mine veninder" ikke!:)

Hvis hun er oprigtig interesseret, så vil hun finde tid til dig. Der er en del piger, som "spiller" kostbar, da de har fundet ud af, at en del mænd godt kan lide, at de skal jagte lidt, men personligt for mig, så mister jeg interessen, da jeg ikke orker envejskommunikation :)

Så ud og find en, som gengælder din interesse :)

Skjult ID med pseudonym Høvdingen ma. 4 nov. 2013 21:20

Er ikke alltid så lett å finne noen. Iallefall ikke her i Stavanger. Første daten jeg har fått på lenge.

Skjult ID med pseudonym Flammer ma. 4 nov. 2013 21:24

Jeg antar det er oppmerksomheten som forer dem, men det er det jeg gjetter.

Skjult ID med pseudonym Høvdingen ma. 4 nov. 2013 21:26

Kjenner jeg blir så sykt bitter også. Fordi det virka liksom så bankers. Ikke at jeg var ute etter ett nyp, men liksom at hun var genuint interessert og så av en eller annen grunn så gikk det bare til helvete :P
Det skjer meg altfor ofte.

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 4 nov. 2013 21:28 Privat melding

@Høvdingen Det er meget muligt, men er det motivation for at vente og blive sat på vent? Jeg vil hellere have 0 dates end 1 evt. date, hvor jeg ikke får nogen respons og bliver tilsidesat, fordi det ikke lige passer ind i hendes skema eller pga. hun dater andre, som hun vil se om de er mere relevante!

Jeg bor i Haugesund, så ikke klag over Stavanger, trust me! :)

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 4 nov. 2013 21:29 Privat melding

@Høvdingen det med, at det pludselig ændre sig kan tyde på, at hun har datet eller dater flere på samme tid og har mødt en, som er mere interessant og vil se om det evt. kan blive til mere. ;(

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 4 nov. 2013 21:30

Har fått inntrykk av at enkelte jenter ønsker at du skal gjøre en innsats (les: mase og overtale) for å bevise at du virkelig har lyst å se dem. Dette har jeg stort sett aldri tålmodighet til lengre, så da blir det til at jeg ikke er pågående nok for dem. Mens andre igjen får klaus om man sender mer enn en melding om dagen. Balansen er alltid forskjellig fra person til person.

Med mindre dialogen flyter naturlig og det virker som de oppriktig har lyst til å se meg, tar jeg meg som regel ikke tid til den barnslige leken. Så får de heller sitte der og leke vanskelige eller shoppe rundt etter den perfekte forelskelsen til de blir grå i hårene.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 4 nov. 2013 21:34 Privat melding

Er nok enig med de som sier at du holdes på gress. Ikke stess med det, se om hun etterhvert kommer til deg. Har du vist interesse klart og tydelig så er det ikke mer å gjøre. Det er ikke unaturlig verken for menn eller kvinner her inne å ha flere gående på en gang. Noen har en kravliste og velger det første som kommer over kravlista, andre prøver en del, for å se hvem av de som er best. Klassisk måte å ta avgjørelser på. Noen ser på ett hus, forelsker seg i det, mens andre vil vurdere 10 hus før de kjøper det som de synes er best, mens noen ser på hus til de finner et som er bra nok og kjøper det.

Jeg tror at de som er interessert, de finner tid, de rydder kalenderen og de sørger for at det skjer noe. Og de gir lyd ifra seg, rett og slett fordi de ønsker å vite mer om deg, de ønsker å vise deg at de er interessert.

Men foreslå noe helt konkret, men vær lur, foreslå to alternative ting på to forskjellige dager. ;) Da er det vanskeligere å si nei til begge to. Om hun da velger en av de og så ombestemmer seg så er det bare å drite i det. Ikke la noen bli en prioritet i ditt liv når du bare er et valg i deres.

Du spør om hvorfor de gjør sånt? Det kan man lure på, men det er nok en frykt for å være ærlig. Det kan være 2-3 de liker, men vil ikke såre noen av de ennå, fordi de er redd for å miste det rette alternativet. (Og er man i tvil om 2-3 så er ingen av de rett... hint jenter) - Jeg tror ikke de nødvendigvis er klar over hva de gjør, og kan plutselig bli oppslukt av en og "glemme litt av" den andre. Og er man da i en situasjon med krevende jobb og mye som skjer på familiefronten osv... så går jo tiden fort når det sitter en i andre enden og er fasinert.

Men ha litt is i magen, dra frem de to konkrete alternativene. Kom med forslaget, og se hva responsen blir, og i klar fare for å gjenta meg selv: Blir du nedprioritert da, så er ikke dette ei dame du vil ha i ditt liv likevel.

Ha litt is i magen og lykke til.

Skjult ID med pseudonym Høvdingen ma. 4 nov. 2013 21:37

@Mundiffare
Takk for gode råd. Skal teste det. :)

Vurderer å sette hele forhold greia på is til etter jul uansett, er bare stress nå i høytida.

Skjult ID med pseudonym Melissen ma. 4 nov. 2013 21:54

På gress eller så ha hun fått kalde føtter og har problemer med å si det siden daten deres var fin og hun i utgangspunktet ville treffe deg igjen (har lovet noe, liksom).

Skjult ID med pseudonym OsloGuy ma. 4 nov. 2013 23:19

@ hemmelig

Jeg forstår utrolig godt frustrasjonen din!
For en liten tid tilbake opplevde jeg noe ganske lignende.
Jeg likte oppriktig dama ganske godt (det er sjelden jeg liker noen så godt), og alt var så enkelt og rett når vi var sammen. Og hun var kjempeentusiastisk. Klart man lar seg sjarmere av sånt.
Men så går dagene, og hun er stille, i dagesvis. Jeg kontakter henne, og hun sier hun er travel. Inntil vi møtes igjen, hun er på ny entusiastisk, og med et lass av unnskyldninger. Men bare for at det samme gjentar seg igjen etterpå.
Av ren selvrespekt sa jeg stopp til det hele etterhvert. Man opplever jo nesten å bli lekt med, og det fant jeg meg ikke i.

Nå i ettertid ser jeg jo lett at jeg ble ´lurt´, men når man står oppi det og faktisk liker dama er det neimen ikke så lett å se.. Men, om dama liker deg og er moden nok, så bør hun tørre å vise det. Ferdig.

Lykke til, klart gode råd fra Mundifare her ang. avklaring.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 4 nov. 2013 23:22

@OsloGuy

Takk for gode råd! Men jeg tror @Høvdingen trenger dem mer ;) :)

Skjult ID med pseudonym OsloGuy ma. 4 nov. 2013 23:25

Kremt..

Selv takk for irettesettelsen :)