Alle innlegg Sukkerforum

Tanker etter noen måneder på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym svimmel ti. 5 nov. 2013 00:33

Jeg har en teit mus på pc'en min, som gjør at jeg lett kan komme borti og blåse opp skjermbildet. Dette skjedde i dag, da jeg tittet gjennom onlinelisten. Da fikk jeg se færre profiler i mye større størrelsesskala enn jeg er vant til. Ble sittende å stirre på kanskje seks profiler, og det gikk opp for meg hvor mye av et kjøttmarked dette er. Alle de seks menneskene jeg så på, har en fortid, ønsker, drømmer, særegenheter, tusenvis av nyanser. Masse, som jeg ikke kan klare å plukke opp og få med meg i løpet av noen meldinger og en kaffe. Hvilket er det jeg dømmer et menneske ut ifra før jeg bestemmer meg for at dette ikke var noe for meg.

Kan internettdating fungere om man ikke da har SKIKKELIG flaks?

Skjult ID med pseudonym Flammer ti. 5 nov. 2013 00:39

Ikke så lenge man ikke gjør et forsøk på å bli kjent med de man ser her IRL litt mer enn en kaffekopp.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 5 nov. 2013 00:43

Ja, så lenge du gir litt i F og ikke bryr deg for mye om hva de enkelte gjør før du faktisk blir mere kjent med dem en noen få meldinger. Et fåtall gidder engasjere seg nok til å ta den innsatsen det er å prøve bli bedre kjent. De som har vært her årevis eller mange måneder er det selvsagt bare å glemme fordi de er så blaserte, desillusjonerte eller proffe kyniske nettlakeier.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 5 nov. 2013 00:48 Privat melding

@ blah.....ganske enig at man må gi litt F i hva andre gjør,bare å hoppe til neste på lista dersom man merker at en blir å gresse litt :)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 5 nov. 2013 00:54 Privat melding

Kommer på et enkelt ordtak av Dalai Lama
Choose to be optimistic, it feels better.

Gjør dette med et åpent sinn. Du har jo nå en fantastisk mulighet til og bli kjent med disse personene:)

Skjult ID med pseudonym dame32 ti. 5 nov. 2013 14:48

@TS
Jeg tror nok man har litt flaks om det går.
De mennene jeg blir betatt av i virkeligheten, på jobb eller lignende, vet jeg jo faktisk lite om. Men jeg liker smilet deres, blikket, måten de beveger seg på etc. Det får jeg jo ikke se her inne desverre...så derfor tror jeg det er litt flaks om jeg skulle møte en her inne. Nå har jeg jo også vært her inne i over ett halvt år, så jeg er vel ikke like optimistisk som jeg var i begynnelsen ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 5 nov. 2013 17:54

Nettdating, spesielt for menn, handler utelukkende om flaks.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt ti. 5 nov. 2013 18:16

Jeg tror det er vanskelig.

Tror de fleste vil date de samme, nettop pga at øynene våre liker å se på noe pent. Så vi tar bare kontakt med 'de pene' , og svarer bare 'de pene'. Selv om vi selv kanskje ikke er så 'pene'.
Så mange for ikke kontakt med noen her inne, mens andre får kontakt med langt flere enn ønsket.
Og så er det det at utvalget er så stort her inne... Så vi vil bare vente litt til, og litt til, for å se om det kanskje dukker opp noe enda bedre. Derfor føler nok mange at de blir holdt på gress.
Tror (har ikke noe bevis for det) at det er lettere å finne noen med en gang man kommer hit. Før man har falt inn i denne vanedannende tralte, med at det snart dukker opp noe enda bedre.

Skjult ID med pseudonym thisone ti. 5 nov. 2013 20:28

det er et vannvittig kjøttmarked her inne.. Det er helt rett. Og hva går vi etter? Akkurat som @sukkersøt sier, folk velger "de pene".

Men vi går glipp av såå mange bra folk. Selv har jeg vært på et par dates i det siste med noen som jeg ved første øyekast tenkte, nei. Ikke min type. Men så ble jeg med ut og hadde en aldeles strålende kveld. Nå blir det ikke noe mellom oss allikevel - men det kunne fort ha blitt det. Og jeg tenker at jeg er litt rikere på opplevelse og erfaring, og for en herlig mann!

Så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal treffe folk som spør selv om jeg først antar at de ikke er noe for meg. Som en venninne sa - man vet aldri hvem som er de ekte perlene... :)