Alle innlegg Sukkerforum
(mann 42 år fra Hedmark) on. 6 nov. 2013 21:00 Privat melding

Gud bedre meg, nå kjenner jeg virkelig på at jeg er drittlei av å være singel :)
Betyr det at jeg er needy da eller :P??

Skjult ID med pseudonym huder on. 6 nov. 2013 23:34

å være needy er vel heller når du MÅ være sammen med en person 24/7, aldri lar henne være i fred osv. det du beskriver er vel mer betegnelsen på DESPERAT ;) hehe neida... det er vel et ganske normalt fenomen blandt signle vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Blah on. 6 nov. 2013 23:55

Gå på bar fredag OG lørdag. Kikk deg ut en dame som ser på deg tilbake. Så får du håpe det ikke ble så sent at du hadde mistet både gangsyn og dømmekraft.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 7 nov. 2013 00:22

Nei, du er overhode ikke needy da, synes jeg. Bare en helt vanlig singel person. Ser det som fullstendig normalt å ønske seg en kjæreste når man er singel.

For meg er needy, en person som er så desperat, at vedkommende glemmer takt og tone i sin tilnærming til det andre kjønn. Og derfor fremstår som kun å være ute etter en kortsiktig opplevelse. Det er veldig lite sexy, for å si det slik;)

(mann 38 år fra Hordaland) to. 7 nov. 2013 00:32 Privat melding

Regner da med de fleste opplever fra tid til annen å være drittlei av singeltilværelsen - jeg hadde nok ikke registrert meg her i sin tid om jeg ikke var lei av det.^^

Det er opp og ned skulle jeg tro. Noen dager eller perioder er det riktig så bedritent å være singel, andre ganger er det helt topp. Å kalle noen needy fordi de er møkklei av å være alene? Meh. Det er vel å dra det litt langt.

Skjult ID med pseudonym Mystgrl to. 7 nov. 2013 00:38

Kommer vel an på hvordan du er med damen du evt møter :) om du er "normal" og ikke krever at dere skal møtes hver dag og lager en t-skjorte med bildet hennes på 2 uker etter dere har møtt hverandre, er du ikke needy. :) jeg er og lei av å være singel og håper det snart kommer en kjekk mann som kan "snap me up" :) betyr ikke jeg er needy

(mann 38 år fra Hordaland) to. 7 nov. 2013 00:42 Privat melding

......IKKE t-skjorter med navn og bilde etter to uker?

Faen.

Skjult ID med pseudonym Mystgrl to. 7 nov. 2013 00:56

Hehe

Skjult ID med pseudonym Crap to. 7 nov. 2013 00:58

Skal ikke være redd for å innrømme at man virkelig er lei av å være singel.

Er maange som egentlig er desperat, på en eller annen måte. Men det skal ikke innrømmes.