Alle innlegg Sukkerforum

Apropos danske i Norge og noe annet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zepyria lø. 9 nov. 2013 00:16

Jeg tror nok at mange både kvinner og menn går inn i dette med nettdating blåøyde og med Nstore forventninger. Jeg selv har vært her i to uker og har sendt ut flere meldinger. Men Norge er nå fortsatt slik at sterke damer er ennå ikke inn. Melder meg nok ut snart

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 00:26

Sterke damer både fysisk og mentalt er nå bare fint synes nå jeg. Har alltid likt dem. Kombinasjon av de to hadde vært enda bedre, for det er kjekt med en slags balanse og harmoni og at man er litt gjennomført som person. Er ikke lettskremt akkurat.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 9 nov. 2013 00:29

Damer som definerer seg som sterke er nesten uten unntak mannhaftige muskelbunter blottet for feminine egenskaper. Samtaler, dialog, kompromiss og fellesskap er fremmedord for disse. Er det rart menn styrer unna? Vi klarer oss fint her i livet uten.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 9 nov. 2013 00:32

Sterke damer er kult det! :)

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 00:34

En dame som er tøff blir ofte silkemyk i de rette hender eller armkrok har nå jeg opplevd. Man må vel utfylle hverandre litt samtidig som man ikke faller gjennom på hva den andre stiller opp med, men klarer henge med. Konkurranseinnstinkt og litt tæl hjelper bra på.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 00:35

Jeg har nå bodd mange år med vektløfterdame og syntes det var topp. Samtalemessig har jeg vel heller ikke blitt satt ut særlig av noen heller.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 9 nov. 2013 00:37

ka ska me med disse danskene da egentlig....:p

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 00:41

En sterk dame er ytterst feminin både utseendemessig og intellektuelt. Å være feminin er per definisjon å være sterk.... selvfølgelig;)

Skjult ID med pseudonym JB lø. 9 nov. 2013 00:41

Mmmm russiske kulestøter...:))bør helst hete Olga eller Svetlana da

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 9 nov. 2013 00:46

Det er forskjell på damer som er sterke og de som definerer seg selv som sterke. For meg er en sterk dame ei som ikke syter for alt mellom himmel og jord. Ei som søker løsninger og alltid er sikker på at ting vil løse seg tilslutt. Det er sterke damer.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 00:48

Realista,
ja jøss, og en del steder er det sånn at damene kler seg for å kunne sno mennene rundt lillefingeren og kan sende blikk som bare gjør menn helt gaga. Er ikke så ille det akkurat, men da må man kunne følge med i svingene da også og ikke minst akseptere at dama er utfordrende på andre vis. Klarer man derimot å vise at man setter pris på det og er stolt av dama si så får man jo masse igjen for det av henne også. Bare det å se på henne og kunne leke sammen er kult det.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 00:56

Kiara_,

hva slags ord bruker du nå da?

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 9 nov. 2013 00:57

Hva er å være sterk for deg, ts? Å være sterk er noe som kommer innenfra, syns jeg. Hvordan det kommer til uttrykk er sammensatt og varierer fra individ til individ

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 01:00

Ja, det er en sterk dame @hemmelig, synes jeg. Og kan raskt si, at samme definisjon også er avgjørende for å definere om en mann er sterk eller ikke:).

Jeg får sitere inntett mindre enn Scarlett O'Hara i Tatt av vinden på dette: I'll think about that tomorrow....

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 9 nov. 2013 01:01

@Kiara

Du traff klisjeenes spiker på hodet der! ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 9 nov. 2013 01:02

@realista

Frankly, my dear, I don't give a damn! ;)

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 01:08

youtube.com/watch?v=dwmoMaB6VWc

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 01:10

youtube.com/watch?v=QjcUMnZtCQI

Gotta have some balls too.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 01:11

Vel, nå har noen av oss hatt gleden av å se hvordan @Kiara faktisk ser ut;) Viser til tidligere tråd hvor hun var omtalt. Hun er definitivt i kategorien feminin. Du trenger å si, eller ikke si, alt du ikke er @Kiara. Feminitet lyser av deg, både utseendmessig og intelektuellt, som er = sterk dame:).

Du er verken eldre dame eller noen form for kulestøter. Bare minner deg på det;) Så det er sagt. Vi så jo bildet du postet, kjære deg:) Er helt uforståelig for meg hvorfor din innboks ikke er full til stadighet:)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 01:14

Sjarmerende @hemmelig ;)?

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 9 nov. 2013 01:20

@realista

Endelig en anledning til å bruke tidenes filmreplikk ;)

Skjult ID lø. 9 nov. 2013 01:22

Realista

Samme hva du skriver så er det fortsatt mange menn, som er redd selvstendige, mentalt sterke kvinner. Jeg finnes ikke rødstrømpe, elsker å kle meg feminint. Men menn blir skremt av å se at jeg klarer alt selv, tjener mer enn mange menn, trenger dem ikke til noe annet enn at jeg ønsker å oppleve den store kjærligheten på nytt, samt at det hadde vært godt å ha en å dele livets gleder og sorger med.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 01:29

Hvis man egentlig ikke trenger en mann, så agerer man kanskje slik ovenfor menn i noen situasjoner eller møte med dem også, eller det skinner kanskje gjennom? Ikke sikkert det gjør det så lett før man finner den det bare sier klikk med. Og da trenger du kanskje plutselig ham - hele tiden og til alt. For det er vel det du kanskje egentig vil.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) lø. 9 nov. 2013 01:41 Privat melding

Det er forskjell på "sterk" og "sterk". Det er nok mange som definerer dette forskjellig, er det da ikke bedre at man skriver opp egenskapene som gjør at du anser deg selv som sterk? Bestemt, målbevisst, gråter aldri, løfter 100 kg i benkpress, tåler motstand over mange år, har reist deg etter kraftig nederlag... tror mange, sikkert også meg inkludert har lett for å slenge ut ord med en betydning uten å tenke over hvordan mottakeren tolker ordet? For meg er en sterk kvinne ei som er ydmyk, reflektert, evner å tilpasse seg mennesker, ei som er diplomatisk og som også kan gi seg, men samtidig kan stå på kravene og kjempe mot vindmølller til det er slitasjen av tannhjulene som stopper vindmølla. Det er ei som kan stå opp mot urettferdighet, men likevel er sterk nok til å være diskret overfor andres følelser. Hun slipper andre forbi masken sin.

Jeg møtte ei for en del år siden ifm med et seminar jeg var på, hun var bunn sliten, alenemor, to barn med diagnoser, lite hjelp fra kommunen, måtte krangle om ressurser. Hun var selv barnehjemsbarn, utsatt for omsorgssvikt. Jobbet full tid, studerte på kveldene, kom seg igjennom en utdanning, når det offetnlige samfunnet mente hun burde gi opp... har klart å fått seg en god jobb. Slike personer kaller jeg løvetannbarn, de vokser igjennom asfalten og bryter ut av stereotypien om arv og miljø. De er stille, de er beskjedne, de kjemper kanskje mot angst og fordommer. Likevel så reiser de seg gang på gang uten å la seg friste til å gi opp - for meg er det styrke.Og de sterkeste personene jeg kjenner har lignende historier.

At man har vært heldig med oppveksten, fått seg en god jobb, er mentalt frisk, trener, tar vare på seg selv, etablert seg og er selvstendig kan ofte være resultat av mer flaks enn styrke, en tom koffert krever ikke styrke å bære... og personligheten til denne sterke varianten kan nok se ned på den andre...

Men for all del, verden er ikke sort/hvitt og det finnes alle mulige varianter. Men sterk er ikke nødvendigvis bare sterk.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 01:58

Er for sent på natten til at jeg kan gi deg en kommentar til ditt innlegg som du fortjener @Mundilfare:) Men du har som alltid mye rett i det du skriver. Du er en klok mann du:) Nå føler jeg meg overhode ikke i kategorien beskjeden, ikke kjemper jeg mot angst eller lignende heller, heldigvis. Men jeg er enig med deg i at hvilket utganspunkt den enkelte av oss har, kan være ganske så tilfeldig. Men intet mindre så må man se den enkeltes pågansmot som unikt i forhold til hva det enkelte mennesket faktisk står i:). Det er mange usynlige helter, både kvinner og menn, som er imponerende fightere i livet. Og slike mennesker imponerer meg:)

@hemmelig, ja endelig fikk du bruk for det filmsitatet. Artig at du kjente til det:). Fikk boken av min far en gang. Den står fortsatt i bokhyllen min. Jeg var tvunget til å lese hele;) Og jeg har sett filmen. Det handler jo om en sterk kvinne som kjemper. Og måten hun taklet det på, var å tenke på det hele en annen dag.....i morgen. Ligger litt visdom i det;)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 02:24

Tar jobben @Kiara:) Liker utfordringer! For jeg tror ikke det kommer til å bli lett å finne en verdig brudgom til deg. Siden du er en meget unik og sjelden utgave av kvinnekategorien, i positiv forstand. Finnes det noen mann som klarer å målbinde denne prinsessen egentlig?:)

Skjult ID med pseudonym rhebus lø. 9 nov. 2013 02:29

@Kiara
Jeg har også tenkt å gifte meg når jeg blir 50. Om få år er du og jeg like gamle.

Skjult ID med pseudonym rhebus lø. 9 nov. 2013 02:41

@Kiara
Tenkte ikke over at når jeg blir eldre blir du eldre. Men godt forslag med fryser!

Skjult ID med pseudonym rhebus lø. 9 nov. 2013 02:44

Faen

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 02:45

He, he, hvor tar du det egentlig fra @Kiara. Den fryservarianten var meget kreativ:) Skal vurdere sengen jeg også, sikkert ikke så dumt det. Lillelord sover bare om dagen...@Kiara. Du har litt å gå på ennå, med andre ord. Sov godt:)

Skjult ID med pseudonym rhebus lø. 9 nov. 2013 02:48

Jeg vil også være smart.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 03:30

youtube.com/watch?v=AzNb6KCok9o

Indre styrke overvinner og kommer ut. True story.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 9 nov. 2013 03:33

Skjult ID lø. 9 nov. 01:22, du henvendte deg til meg:) Jeg skal forsøke å svare deg, selv om jeg definitivt er over "tregrensa" og jeg er overtrøtt. Jeg tror kanskje det er noe i det @blah sier. Nå vet ikke jeg hvem du er som menneske. Men hadde vært fint om du hadde valgt å ha et nick her så kunne jeg kjenne deg litt igjen på :).

Nå er jeg en voksen dame da, men poenget er vel å tenke litt over hva du vil med livet ditt. Uavhengig om det er en mann til stede eller ikke. Viktig å ikke måle sin verdi som menneske ut fra om du har en kjæreste eller ikke. Det er noe med at vi er mennesker, på en måte, lukter at noen har en agenda med sin tilnærming. Og da er det mange av oss som trekker seg raskt fra situasjonen.

Jeg anbefaler deg å gi litt beng i hele sjekkegreia. Nyte livet og se hva som skjer. Tror det er først da du møter en som virkelig er verdt å satse på. Men pass på at du hele tiden gjør det du virkelig har lyst til å gjøre. Det er helt avgjørende. Fordi vi som mennesker sender ut små litt diffuse signaler til andre, som kan oppfattes, i den ene eller andre retningen. Man må være seg bevist det. Eller så blir man raskt en selvoppfyllende profeti.

Jeg har som voksen kvinne valgt å gjøre som jeg selv synes passer best for meg. Og jeg er særdeles uavhengig, både økonomiske og mentalt. Fordi jeg trives med det. Og det merkes nok.Tror det er et poeng. Og jeg har får ofte tilbakemelding på fra menn at jeg fremstår både selvstendig og mentalt sterk. For å være å være presis: Det er akkurat det ved med meg som de tiltrekkes av;)

Om du fokuserer for mye på noe du ønsker, så kan det merkes mellom linjene, særlig om det er for synlig målrettet. Og da kan resultatet bli tilbaketrekning fra den du ønsker kontakt med.

Gjelder å være trygg på at du har det helt utmerket. Og at et forhold til en mann ikke er avgjørende for at du skal føle deg tilfreds i ditt liv:) Mine subjektive synspunkter på det du sa:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 9 nov. 2013 12:30

@realista

Som 11 eller 12-åring hadde jeg en sommer der jeg så Dr. Zhivago, De ti bud, Ben Hur og Tatt av vinden. Eneste replikken jeg huser er Rhett Butler sin. Jeg heiet veldig på Rhett der ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 9 nov. 2013 12:42

Nå er det jeg skriver her generelt, men det er litt relatert til @realsita sitt siste innlegg.

Igjen, vi må skille mellom damer som uten blygsel sier at de er sterke (mao mannsfiendtlige mastadonter) og kvinner som er sterke. Mange damer forveksler ordet dominerende med ordet sterk. Dominerende er ordet disse selverklærte sterke kvinnene burde ha brukt om seg selv.

Når det kommer til å innlede et forhold til noen, hvorfor skal en ha et forhold til noen hvis en ikke sitter med en følelse av å være en reell berikelse for motparten? Hvorfor er det så uglesett blant uavhengige norske kvinner å trenge en mann for å føle seg hel? Hvorfor er det galt å erkjenne at ens eget liv og en selv som person er betraktelig bedre med denne ene personen i sitt liv en uten?

Personlig føler jeg at kvinner i Norge er så "fri" og "uavhengige" at de skjemmes ved tanken på å bli gjennomført lykkelige av å ha en mann å støtte seg til. Samtidig som menn som undertegnede, vi som gladelig innrømmer at vi ikke vil ha et forhold uten at forholdet løfter en selv på alle mulige møter, blir sett på som litt veike? Bare fordi vi ikke skjemmes av å innrømme at livet vil være betraktelig bedre å leve med én spesiell dame å dele livet med en å leve som sigel resten av livet.