Alle innlegg Sukkerforum

hjertesukk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hjertesukk lø. 9 nov. 2013 22:14

Jeg har vært single i ett år og jeg har truffet på flere useriøse mannfolk enn jeg orker å tenke på som bare har lekt med følelsene mine. Jeg har slått opp en mur rundt meg nå, og det reddet meg fra han siste som bare har lekt med mine følelser. Nå tror jeg den muren har kommet for godt, skal mye til for at jeg skal klare å stole på et mannfolk nå... bare litt frustrert, men tviler på at jeg er den eneste med den erfaringen.

Hvor er de seriøse som ikke ser på livet som en lek og meg som bare et leketøy ???

Blæh måtte bare få ut frustrasjonen...

Hater å syte, men mest irriterende er at jeg betaler for noe jeg ikke tror på.

Jeg er vel nr 1000 med akkurat samme innlegg, er vel sikkert flere i uken :-) må vel bare puste dypt inn og blåse ut alt det negative og håpe at jeg en dag vil få hell i kjærlighet :-)

Tror jeg trenger et spark i ræva ;-)

Jeg har ikke lyst til å gi opp, jeg syns ikke synd på meg selv...jeg har bare lyst til treffe den rette. Men hvor finner jeg han.

Helt greit at følelser ikke går begge veier, men hvorfor ikke være direkte og si det... hvorfor flørte og si ting en IKKE mener....joda er vel før lekens skyld.. det pirrer osv osv.... men det er å leke med følelser....

Godt å få det ut... hjelper jo ikke annet enn her og nå...

Syte syte syte....

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 22:17

There is wisdom in numbers and a numbers game. Hvis du skal klare deg som menneske og person er det jo greit om du klarer finne ut hva som egentlig er deg, og hva du gjerne vil være. Så tar du litt vare på det og ikke lar andre ødelegge noe som du holder kjært uansett. Det er bare bra å si litt blæh innimellom, og gjerne med litt humor. Bare stille rumpa til så får man svar.

Skjult ID med pseudonym Sugardaddy lø. 9 nov. 2013 22:18

Kanskje være litt mer selektiv med hvem du dater da?

(mann 35 år fra Østfold) lø. 9 nov. 2013 22:20 Privat melding

Føler med deg :) du er ikke alene å sitte med sånne følelser. Men det er bare å holde ut =) En dag dukker nok drømmemannen opp :)

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 22:27

Og drømmemannen kan like så gjerne hete pule til mellomnavn, men man skal jo ikke skue hunden på hårene så det er bare å være fryktløs.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 9 nov. 2013 22:33

@sugardaddy, hun kan jo ikke bli mer selektiv når hele poenget med dating er å bli kjent med en annen person. Derimot kan hun kanskje bli mer kritisk og ikke slippe folk inn under huden så fort, men det er jo ikke like lett bestandig.

@ts - en ting er hva andre gjør med deg, en annen ting er hvordan du velger å reagere. Det første kan man aldri verne seg helt mot, men det siste er et valg. Altså om mennesker behandler deg dårlig, kan du selv velge å ikke la det trekke deg ned. Stol på din egen magefølelse og dine egne indre verdier og vær stolt over at du tør å kaste deg ut i det. For hver "feil" date du opplever er du ett steg nærmere det riktige.

Selvsagt går vi menn inn i fiksemodus, når du egentlig bare har behov for å tømme din frustrasjon og ha noen til å lytte. Her har vi menn mye å lære :)

Uansett lykke til, og joda vi seriøse finnes også, men vi er vanskeligere å fange. ;)

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 22:35

Menn i fiksert modus som har behov for å tømme sin frustrasjon trenger noen ganger en lyttende receptor. Da kan det fort bli alvorlige greier, men så lenge man har et selvbestemt valg så kan man føle seg nogenlunde trygg.

(mann 58 år fra Oslo) lø. 9 nov. 2013 23:05 Privat melding

Det er deilig å flørte, og kjenne på at man får respons. Jeg unner alle å oppleve det.
Så kan det hende man flørter med en som legger noe annet i flørtingen enn man selv gjør. Det kan vel variere fra gang til gang om det er han eller hun som vil gjøre noe mer ut av kontakten. Målet er selvsagt at begge vil gå videre med hverandre. Men når det ikke skjer, så håper jeg virkelig at begge klarer å gjøre opplevelsen til noe hyggelig. Og det er mitt inntrykk at både jeg og de jeg møter har det felles målet. Har jeg vært heldig? Kanskje.
Men jeg tror på at det hellet vil vare, og ønsker å satse alt hver gang, i en evig tro på full klaff i fremtiden. Og det vil jeg gjerne jobbe for.
Lykke til alle sammen, og særlig til @hjertesukk.

Skjult ID med pseudonym Lanill lø. 9 nov. 2013 23:10

Kva er det ein seier..? Du må kysse nokre froskar før du finn prinsen?

No har eg ikkje lese igjennom tråden, men på generelt grunnlag ville eg nok anbefalt å høyre på Mundilfare og Stevia, ser dei har kome med innspel.

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 9 nov. 2013 23:17

_/|

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 10 nov. 2013 00:09

Høres ikke ut som nettdating er noe for deg. Så spar de pengene og meld deg ut og prøv lykke der ute i stedet. :)

Du lurer på hvor alle de seriøse mennene som ikke leker med følelsene dine er? Vel, jeg er hvertfall her...

Da lurer jeg heller på hvorfor du gang på gang faller for de som leker med følelsene dine?

Jeg tror faktisk det er bra du har muren oppe. Da får du bedre med tid til å se om fyren bare vil leke med deg.

Skjult ID med pseudonym tec. sø. 10 nov. 2013 00:19

Stopp sytinga til du har vært singel i 10+ år, og ikke finner noen du matcher selv om du leter ts.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 10 nov. 2013 01:27

Hvordan er det mulig å møte så mange menn, til og med emosjonelt, på et lite år?

Skjult ID med pseudonym Valla sø. 10 nov. 2013 01:29

Er i alle fall ikke TS som er problemet. det er alle andre!

Skjult ID med pseudonym hjertesukk sø. 10 nov. 2013 01:31

Jeg har siden august vært på 2 date. Så jeg går ikke på date med hvem som helst, men hatt kontakt med flere på nett. Jeg er nå ikke typen som gnåler lenge etter noe sånt, humøret er på topp igjen etter noen timer. En erfaring jeg har er at de jeg har vært på date med har alltid vært litt bedre enn den forrige, så tror nok erfaringen jeg gjør underveis viser meg mer hva jeg ser for meg. Jeg tar med meg det positive og glemmer det negative.

Men blir oppgitt når en jeg har blitt veldig godt kjent med, plutselig syns det er greit å leke med mine følelser.

Og ja den muren er jeg glad for at jeg har, er skeptisk og lar ikke noen komme innpå meg før jeg føler det er trygt.

Hvorfor jeg gang på gang faller for de som leker med følelsene mine ???
Åååå beklager jeg så ikke skilte som stod i pannen på de ;-)

Det er nå ikke så svartmalt som enkelte her tror, jeg trengte å få ut frustrasjon. Nå er jeg ferdig med det :-)

Skjult ID med pseudonym hjertesukk sø. 10 nov. 2013 01:45

@hemmelig - det har vært flere, skrev ikke at det var en hel hær...

5 min frustrasjon og så er man liksom unormal og passer ikke til nettdating... da er det jammen mange som er i samme bås som meg :-)

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 10 nov. 2013 03:03

Greit med litt skepsis; de mest spennende mennene er ofte de som gjør deg minst godt. Slå av en prat med han du ikke synes er så verst. Riv ned muren og våg å gi noen sjansen, ellers kan du bare takke deg selv for at du ikke fant noen.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 10 nov. 2013 14:29 Privat melding

Ikke bli for involvert for fort, og lek heller litt tilbake. Bruk tiden til hjelp og da vil det lettere vise seg om det er en mann du kan stole på, osv.. :) Hvis du leter for hardt, er det lett for å bli litt desperat og dermed brenne seg. Hvis det er noe mer, kan du nå meg på drphil@gmail.com :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 10 nov. 2013 14:39

@hjertesukk

Poenget mitt er at det er utrolig at en på så kort tid klarer å treffe flere som en lar seg involvere emosjonelt med. Å være frustrert over én på den tiden, helt greit, to greit nok, men flere en det, da bør en se på seg selv og hva en faktisk holder på med. Hadde jeg hørt en slik historie over bordet på en date så hadde min reaksjon vært at denne dama her vil bare ha noen, koste hva det koste vil. Pokker heller, det er jo det jeg tenker nå!