Alle innlegg Sukkerforum

Hva betyr kvinnens signal....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Klaus ma. 11 nov. 2013 11:46

Datet en dame som jeg ble kjent med og vi føler begge kjemi... Hun sier sågar at hun liker meg godt, har lyst til ha et seriøst forhold og føler god kjemi... Hun sender meldinger som det første hun gjør når hun våkner om morgenen og når hun skal sove... Jeg føler vi har god kontakt, men hun sier at hun tenger litt tid... ? Jeg skjønner jo at man ikke skal hoppe inn i ting, men samtidig - hvor mye tid trenger dere.? Skal selvsagt gi henne det hun måtte trenge av tid, men jeg synes det er litt rart. Er takknemlig om det er noen som kan opplyse meg litt om dette....

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 11 nov. 2013 11:55

Det er mange gode råd i tråden fiseskap :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 11 nov. 2013 12:00

.. ellers trenger damer nøyaktig 1 uke, 2 timer, og x antall minutter - litt avhengig av når kontakten ble etablert. Så er det også vesentlig i forhold til - tid til hva .. tid til å fløtte inn, å pule for første gang, eller faktisk å møtes dersom dere aldri har møttes før i det hele tatt .. isåfall er du hennes mr x som er akkurat slik som hun ønsker - på trygg avstand, deilig og fantasi

Skjult ID med pseudonym Gultblad ma. 11 nov. 2013 12:08

Kvinner generelt er sosiale dyr, og liker mye kontakt, og oppmerksomhet, også å gi oppmerksomhet. Mye kontakt betyr ikke nødvendigvis at du er drømme mannen. Hun trenger tid fordi hun er fortsatt usikker.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 11 nov. 2013 13:39

Du holdes på gress mens hun prøver å få noen med bedre utseende til å bli like interessert i seg som du er nå. Enten vil hun klare å hekte han andre og plutselig slutte å svare deg, eller hun vil ta deg i bruk som reserveknull mens hun leter etter en ny som kan erstatte han andre. Det kan ta litt tid.

Skjult ID med pseudonym Jente24 ma. 11 nov. 2013 16:25

Som en av de jentene som faktisk "trenger tid" selv velger jeg å gå ut fra at hun er interessert i deg og ikke at hun holder deg på gress.

Spørs litt på hva temaet når det kom opp at hun hadde behov for tid?
Tid før dere går til neste nivå rent fysisk, tid før dere setter en merkelapp på relasjonen eller tid før dere tilbringer jevnlig tid sammen eller noe helt annet..?

Hva enn det er hun trenger tid til.. så gi henne den gjerne... men pass litt på at du ikke trekker deg så langt tilbake at du havner i vennefella.

Det kan være lurt å forsøke å finne måter å ha fysisk kontakt på som ikke er av den mest "vennlige" sorten, men som dere begge er komfortable med. (Det er ikke spesielt vanskelig å se om hun synes det er greit eller ikke om du er våken.)
Fra søte, små ting som å stryke henne over kinnet (bruk gjerne tommelen) og over armen/hånden med fingertuppene, til litt større ting som å røre ved håret hennes, legge armen rundt livet eller hånden over korsryggen osv.
Det er også litt greit å ha en litt flørtende tone innimellom, responsen du får kan si deg veldig mye.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 11 nov. 2013 16:39

Du holdes på gress. Bruk heller tiden din på noen som faktisk vil ha deg.

Skjult ID med pseudonym Imagine ma. 11 nov. 2013 16:44

Er faktisk i samma posisjon som @ts.. Lover og lover..Masse mlder..
Mld om morgen og kveld..skal møtes bla bla..Savner meg osv..Men kommer hu på besøk,Nope,,,Alltid en unnskyldning..triste greier og tafatter damer...zzzzzzzz

Skjult ID med pseudonym Klaus ma. 11 nov. 2013 16:51

Takk for noen råd, noen veldig gode og andre mindre gode... Det som er sikkert er at hun sier hun vil bruke tid på å gå inn i et forhold, men at hun ønsker et forhold til meg.... At vi må bli bede kjent, osv. Dette er IKKE noe som skal bli noe tull med, der er jeg og helt klar, og jeg kan være enig i at vi ikke kjenner hverandre godt en¨å, men at man må ta noen sjanser i livet for å få noe til...

Skjult ID med pseudonym Jente24 ma. 11 nov. 2013 17:06

Da står jeg ved det jeg skrev.

Gi henne tid, bli godt kjent med hverandre, bygg opp tillit og trygghet. Om hun er litt av samme type som meg så kommer du nok til å få mye igjen for tålmodigheten din.

Skjult ID med pseudonym huff ma. 11 nov. 2013 17:16

Kan hende hun trenger tid til å barbere seg, og gå i solarium, så hun blir fin nok for deg, Klaus... Men er det ei luremus, så er det bare å le av det, og jakte videre :)

Skjult ID med pseudonym Klaus ma. 11 nov. 2013 17:22

Setter virkelig pris å tilbakemeldingene og @jente24, du kommer med gode råd - virkelig.... Skal følge dem så langt det er mulig.... Jeg er forelska.......! Det skal sies at det ikke er gjennom sukker jeg har truffet jenta, da men in real life... heller ikke ute på byen......

Skjult ID med pseudonym smil79 ma. 11 nov. 2013 22:42

@TS
du er ingen tankeleser, ikke sant?
Hva om bare spørre henne om det? Ærlig fortelle henne om hvordan du opplever signalene hennes? Spørre, hva skal til at hun føler seg trygg?

Fantasien vår er grenseløs ;) lett å overtolke signalene og.

Skjult ID ma. 11 nov. 2013 22:44

Hun skal bare se hvordan det utvikler seg med han andre hun dater. . . .

(kvinne 54 år fra Rogaland) ma. 11 nov. 2013 22:45 Privat melding

Synes du skal gi dama en sjanse jeg, kan hende hun mener alvor :-)

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:21

Klaus,

er ikke problemet egentlig at du er her inne? Hva gjør du egentlig her kikkende på masse andre damer og kanskje skriver med dem, hvis du mener at du virkelig er forelsket? Har du såpass tvil? Det at du ser hennes nølende reaksjon, er det også noe som du opplever kanskje og som du kan identifisere deg med og derfor undrer du deg kanskje over hva hun egentlig føler.

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 00:28

Kiara

Ikke vær for sikker, sender alle datene mine god morgen og god natt melding med hjerter og kyssemunner og blunkefjes

(mann 33 år fra Oslo) ti. 12 nov. 2013 00:29 Privat melding

Problemet ditt er at du er for tilgjengeleg. Du er alltid der og du er ein lengtande liten gutt.

Eg ville ha :

1) Slutta å svare på meldingene hennar generelt. Dei einaste eg ville ha svart på var spørsmål om når og kor dykk skal treffast.

2) Begynn å date andre jenter.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ti. 12 nov. 2013 00:46

Litt fjernt når menn som har bevist gjennom lang tid at de ikke er i stand til å få seg en kjæreste, skal rådgi andre.

TS, anbefaler deg å ikke lytte til rådene her. Gjør som du selv føler er rett. Nå vet jeg ikke hva hun trenger tid til, men min erfaring er at hvis hun ikke hopper til sengs med deg, så kaster du bort tiden din. For da blir hun ikke våt i trusa av deg. Som igjen gjør at hun snart finner en som gjør henne våt, nettopp der.

Men igjen, drit i mine meninger også.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:56

Skrujern har et poeng faktisk, og hvis hun ikke tenner på noe slags vis er det kanskje andre ting som hindrer henne og som kan gjøre livet med henne til et sant helvete. Hvis hun mangler den berømte kjemien som skal til for at hun kjenner det kribler og varmer, så må hun kanskje rasjonalisere seg frem til deg og det er ikke sikkert er hennes sterkeste side. Skal du forsøke gå litt imøtekommenhet fra henne nå sånn i starten når det brude være litt lett å bli kjent, så er det ikke sikkert det blir noe bedre og hun eller du kanskje trenger noen runder med dere selv.

Skjult ID med pseudonym LeNom... ti. 12 nov. 2013 01:13

Hvis jeg får lov til å stryke henne over bena og ta henne på puppene mens hun tenker, kan hun få mer tid. Hvis hun derimot bare vil se kinesiske dokumentarfilmer med meg, og vi må ha hver vår boks med potetgull og hver vår cola, so - no more time. Move on...

Tar meg en øl nå, puh, slitsomt...

Skjult ID med pseudonym LeNom... ti. 12 nov. 2013 01:19

Har så lyst på potetgull til ølen, men alt jeg har er en pose Maarud som står igjen etter gamle dama... det er så sårt liksom .....

Ha!... særlig! Munch - munch - munch ...! Igrunnen godt med jarlsbergost til.....

Damer, ass...

Skjult ID med pseudonym nenette ti. 12 nov. 2013 01:21

Ingen Kims ingen kos ;)

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 12 nov. 2013 20:02

@TS, jeg hadde blitt i tvil, som du er. Fordi hennes atferd kan bety både og. Jeg ville nok ha gått henne litt mer på klingen på hvorfor hun trenger tid. Spurte henne rett ut hva som er bakgrunnen for at hun føler det slik.

Har dere bare datet noen få ganger. Så synes jeg det er rimelig at hun ber om litt tid. Men har dere datet en god stund, så må jeg si at jeg synes det hele er litt merksnodig.

Er nok litt enig med @skrujern og @blah. Er hun tent på deg eller ikke, synes jeg er et sentralt spørsmål. Er et ganske greit kompass det, synes jeg. Man kjenner det i magen om man er tiltrukket av noen. Og jeg vil tro at du fort vil merke det, om du prøver deg litt fram med litt småkos tilnærming. Det må da være lov i fasen dere er i nå, og om hun ønsker et forhold til deg;). Er det slik at hun kjenner kribling i magen og blir litt heit når dere treffes, og du synes å merke det. For det tror jeg man merker. Så er det bare å gi henne litt tid mer tid, vel:).

Synes du skal finne ut av det så fort som svint. Så slipper du eventuelt å kaste bort mer tid. Da er det rett ut på de evige jaktmarker med en gang. Bare å legge morsomme alternative planer som er klare, om det ikke går veien med henne.

Og @hamoin tror jeg har gått PUA kurs;). Vet ikke om det så veldig klokt å spille et spill. Da kan man fort møte seg selv i døra. Særlig om det er en oppegående dame. Hadde en mann jeg følte gryende interesse for, kjørt den greia der...så hadde nok blitt rask prosess.. ut av mitt liv.....

Poenget er at enten så er hun tiltrukket av deg, eller så er hun det ikke. Man bør egentlig ikke ta et avslag så veldig personlig. Selv om det selvfølgelig er en nedtur når det skjer. Fordi dette dreier seg jo om kjemi og følelser. Og det kan den enkelte rett og slett ikke styre. Handlingene dine derimot. De kan du ha stålkontroll på. Mine tanker om dette :)

He, he @Kiara det er godt vi alltids har forumet å falle tilbake på:).

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 13 nov. 2013 01:05

Jeg har vært i tilsvarende situasjon tre ganger. I to av dem var jeg et andrevalg som hun kunne falle tilbake på. I det tredje tilfellet traff jeg tilfeldigvis på forloveden hennes etter at vi hadde "vært sammen" et halvår.
Sannsynligvis holdes du på gress, men du kan ha truffet et unntak.

Skjult ID med pseudonym Blah on. 13 nov. 2013 01:10

Kjekt for damene å kjenne seg ettertraktet og populære når de driver og lurer eller bedrar gutta. Men så lenge de våkner med et smil om morgenen så har de vel det bare bra med seg selv da.

Skjult ID med pseudonym Klaus to. 14 nov. 2013 18:21

Statusrapport: Jeg traff henne i dag igjen, og fulgte noen av rådene jeg har fått herfra, med å være fysisk nær henne ved å stryke henne på kinnet, på låret....
Det gikk veldig bra !!! Jeg kysset henne på munnen når vi gikk fra hverandre, og hun gjengjeldte det med en gang.... Fikk et varmt smil og -jeg ringer i kveld... før vi dro hver til vårt.... <3 Dægern så deilig det er å være så "in love".
Tror at dette kan gå bra... vi skal treffes igjen i morgen......

Om noen er interessert, så kommer gjerne oppfølginga - det skylder jeg alle mine venner her......

Skjult ID med pseudonym Melissen to. 14 nov. 2013 18:48

Så bra Klaus, heier på deg!

Skjult ID med pseudonym Jente24 to. 14 nov. 2013 20:16

Whoop, whoop!

Keep us posted. :)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 20:53

Så bra Klaus! Dette lover veldig bra for deg og henne;) Gleder meg på dine vegne :).

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 14 nov. 2013 22:39

Hm... Om dette går veien så blir jeg gledelig, men ekstremt, overrasket. Håper jo at det går din vei da @Klaus!

Skjult ID sø. 17 nov. 2013 21:32

Noe nytt?

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 17 nov. 2013 23:03

Sjekk om ALT det andre hun sier stemmer. Hvis hun f.eks. forteller om at hun serverer mor eller sjef en hvit løgn i ny eller ne, er det mindre grunn til å tro at det er tid hun egentlig trenger. Tid til hva? Bli bedre kjent? OK. Da vil hun enten ikke ha et forhold akkurat nå, eller ikke et forhold til deg.
Hvis derimot ALT hun sier er klin sant (også upoplære ting), er sjansen større for for at det er tid hun trenger.
De eneste gangene jeg har trengt tid har vært når jeg har følt meg litt kvalt av hans interesse og iver, og jeg ikke har kunnet gjengjelde den 100%. Har håpet på bedring (ikke handlet om andre menn slik de mest kyniske foreslår), men blir usikker hvis skjevheten virker stor. Så det lureste du gjør, er å backe. Hun risikerer at du mister interessen helt hvis du må backe for mye. Finn ut om det er er greit for henne…

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 17 nov. 2013 23:21

Jeg kommer @Pow i forkjøpet og sier; Derfor rygger jeg unna før jeg tar kontakt for å være sikre på at hun ikke føler seg kvalt eller presset!

@Gørl

Hvordan i all verden skal en finne ut om hun snakker sant eller ei når en ikke får tilbringe tid sammen?

Skjult ID med pseudonym Klaus to. 28 nov. 2013 20:33

Klaus her igjen folkens med ny statusoppdatering.....!

Til dere skeptikere .....: Dere hadde nok helt rett!!!! Det var trolig en golddigger jeg fant... Eter to dager måtte hun låne 1000 kroner av meg fordi hun ikke hadde penger på seg og fikk lønning dagen etter.... Det hørte jeg ikke noe til :) Uka etter spurte hun om hun kunne låne 24000 til depositum til en leilighet... Hun hadde ikke klart å få orden på det... Jeg sa jeg kanskje kunne låne henne 10 000 men er svært skeptisk til det og tror jeg trekker meg. Jeg har ikke mye penger og absolutt ikke 24 000, men skulle vel klart å skrape sammen 10 laken med kreditt osv.... Men da ville jeg vel vært temmelig dum....? Vi har hatt sex og hatt det nogenlunde bra, men det er virkelig skurring inni meg...!

Hun "sliter" med økonomien og ....Hva tror dere....?!?!?! HJELP!!!!!

Skjult ID med pseudonym Lanill to. 28 nov. 2013 20:42

Run.

Skjult ID med pseudonym R to. 28 nov. 2013 20:53

Run for the hills. Hun er ute etter å utnytte deg og har allerede klart det. Ingen spør et nytt bekjentskap om å låne penger.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 28 nov. 2013 21:28

Ikke bra.....hun høres dessverre ut som en som forsøker å utnytte andre. Helt utrolig, tenk å spørre deg som hun akkurat har blitt kjent med, om å låne penger.....er det mulig? Er enig med @Kiara, her gjelder det å kneppe igjen buksesmekken og lommeboka så fort som svint;)

Skjult ID med pseudonym HK to. 28 nov. 2013 21:41

Snu deg, løp og aldri gå tilbake:) Du angrer om du fortsetter!

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 28 nov. 2013 22:36

Jag virkelig missliker å ha rett...

Skjult ID med pseudonym Klaus to. 28 nov. 2013 23:16

Dette er virkelig fælt.....! Snakket akkurat med henne på telefonen og sa at jeg ikke kunne låne henne penger, og hun gråt og var veldig nedfor...! Jeg sa at hun måtte gå på sosialkontoret og forklare seg og at man ikke havner på gata (hun har faktisk to barn også), men hun sa hun allerede hadde prøvd den veien.... Uff ! Jeg føler meg ikke særlig snill heller nå....! Dæven - jeg har dårlig samvittighet også, men jeg kjenner at dette er skummelt....

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 28 nov. 2013 23:42

Hvis hun ikke får hjelp hos NAV så trenger hun i alle fall ikke hjelp fra deg.

Skjult ID fr. 29 nov. 2013 00:00

Klaus

Sikkert ikke bare deg hun bruker denne historien på.
Jeg sier som flere løp, løp og se deg ikke tilbake.
Er selv alenemor, og hadde ikke verdens beste rå da ungene var små, og jeg måtte jobbe deltid for å klare studier ved siden av.
Men jeg hadde aldri spurt en mann om å få låne penger. Ikke engang om jeg hadde kjent han i 10 år. Alt handler om prioritering. Kanskje man ikke har rå til de skoene, den jakka, den leiligheten osv. Et ekstra varsko er om hun røyker. Har hun penger til å røyke har hun også penger til depositum. En røyker bruker fra 30 000 til 70 000 i året på røyk.

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 29 nov. 2013 00:05

Vi er nå noen kvinner som bor med barn. Og ja økonomien kan være trang til tider. Men ALDRI om jeg ville bedt en mann (potensiell kjæreste), venner, ikke en gang mine foreldre om å låne penger. Og skulle alt håp vært ute så går man til banken, NAV og til slutt om ikke annet er mulig, foreldre, om de kan hjelpe. Forskudd på arv eller lignende kan være en mulighet da.

Sier du ja til dette, så er du ute å kjøre. Vil uansett bli veldig feil å starte på et forhold til noen, med lån som utgangspunkt. Kan umulig komme noe som helst bra ut av dette. Hun er ansvarlig for seg og sitt liv. Det er vi alle:)