Alle innlegg Sukkerforum

Jeg ønsker meg dame...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BobKåre ma. 11 nov. 2013 17:38

Jeg ønsker meg dame, men begynner å tvile på at sukker.no er rette plassen. Kanskje norske damer ikke er rett å satse på, kanskje bestille flybillett til Thailand eller Fillipinene i jula å søke lykken der ? Vet at mange har funnet kjærligheten der.

Skjult ID med pseudonym Thaifood ma. 11 nov. 2013 17:44

Agree,,Norske damer er sære og kjedlige..Grei og knulle nu og da.Men ikke nå framtid..

Skjult ID ma. 11 nov. 2013 17:44

Behøver ikke reise ned for å finne deg dame, kan kjøpe ho på nett. Mye mer lettvint

Skjult ID med pseudonym anne52 ma. 11 nov. 2013 17:49

Jeg ønsker meg en mann men har heller ikke funnet noe etter noen måneder her inne. Ikke lett.
Men at vi er sære og kjedelige er vel å dra alle over en kam? alle menn er vel ikke sære og kjedelige de heller?
Stiller vi for store krav til hverandre?

Skjult ID med pseudonym Thaifood ma. 11 nov. 2013 17:53

you suck I pay okey..

Skjult ID med pseudonym Thaifood ma. 11 nov. 2013 17:54

Norske damer er kravstore EEE ja... Vil ha enkel der dagan flyter.Men skal diskuteres og nages og mases om alt.. GUD

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 11 nov. 2013 18:17

Av og til har eg også tenkt at det hadde vore herleg å berre fått seg ei Thailandsk dame. Dei er snille, hendgivne og meir feminine enn norske damer.

På den andre sida er dei avhengige av deg økonomisk, og du vil kanskje ende opp med ei tvil: Elsker dei deg eller elsker dei moglegheita du gav dei om å få tilgang til Noreg ?

Sjølv om norske damer kan vere kravstore og vanskelege til tider så er det også kanskje noko meir spanande med norske damer enn med damer som er intellektuelt og økonomisk sett underlegen deg.

Viss du ser på deg sjølv som ei løve så ønskjer du deg kanskje ei løvinne og ikkje eit lam ?

På den andre sida: Jo fleire menn som får seg thailandsk dame, jo fleire norske damer er det som bli single og som difor må senke krava sine eller eventuelt bli verande single.

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 11 nov. 2013 18:19

Kanskje dette knytter an til ein større tematikk, altså om norske menn og korleis dei skal oppføre seg ?

Skal dei vere mjuke eller harde ? Skal dei vere snille og underdanige ? Eller skal dei stå opp for seg sjølv ?

Å finne seg sjølv som mann er ikkje alltid like lett. Og det er kanskje det som gjer at vi ikkje greier å tiltrekke oss så mange damer og kanskje ikkje ei einaste norsk dame ?

Skjult ID med pseudonym Thaifood ma. 11 nov. 2013 18:22

Suck you long time. ye..

Skjult ID med pseudonym BobKåre ma. 11 nov. 2013 18:33

Bodde sammen med et norsk kvinnfolk i 5 år. Ho var aldri takknemlig for noe, uansett hva man gjorde så klarte hun ikke å vise at ho satte pris på det... Når hun i tillegg begynte å få "hodepine" om kveldene, da var begeret fullt for min del. Kvinnfolk som ikke skjønner at man må yte noe i et forhold, fortjener å være singel resten av sitt liv.

Skjult ID ma. 11 nov. 2013 18:35

@Nils Selvfølgelig må menn stå opp for seg selv, og gjøre det som er best for dem. Når det gjelder Thailand eller Filippinene skal en være klar over at Filippinene er mye nærmere vær egen kultur. De var tross alt en britisk koloni, og har tatt den vestlige kulturen til seg. Mens med thai-damer må du til stadighet sende penger til halve slekta hennes der nede.

Skjult ID med pseudonym -Butterfly ma. 11 nov. 2013 18:38

You and me ding dong, now pregnant, I want money for baby..I come to visit you soon :-P

Skjult ID med pseudonym harepus ma. 11 nov. 2013 18:46

jeg var sammen med ei filipinsk jente før
hun var utro og når hun var med sin fammilie prata dem bare tagalo
slik at jeg ikke forsto hva dem prata om
var ikke lett å prate med henne da hun fort ble sur vis ting ikke ble som hun ønsket

Skjult ID med pseudonym tvilende ma. 11 nov. 2013 18:50

Mange jeg kjenner i omgangskretsen er gift med Thai damer, og virker lykkelige. De får mat, omsorg og ei pen dame. Hun får økt trygghet for seg og sin familie i hjemlandet, og en trygg snill mann. De virker oppriktig glad i hverandre.

Andre jeg kjenner ville aldri kunne trives i et slikt forhold. De ønsker en partner som vil gi dem motstand (på en positiv måte), og en sparringspartner. Hvor man utvikler forholdet og seg selv videre.

Godt vi er forskjellige og at alle ikke søker det samme.

Om du tilhører den første kategorien så er det bare å booke neste fly, eller finne seg en nettside for slikt.

Skjult ID med pseudonym nenetten ma. 11 nov. 2013 20:44

Jeg bodde sammen med en norsk mann i 6 år. Han loppa meg for flere hundretusen, og var aldrig fornøyd. Uansett hvor mye jeg vaska, klippet plen eller dolla meg opp. han fikk til og med fræddas sex!
Bør jeg søke etter en mann fra Finland?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 11 nov. 2013 21:07

trur det finnes rævhøl uansett rase eg..og viss ein går litt i seg sjølv kan det jo vere rævhullet er nærmere enn ein trur?;)

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 11 nov. 2013 21:08

Sex ein gong i veka ? Det var dårleg det.

Skjult ID med pseudonym BobKåre ma. 11 nov. 2013 21:53

Sex en dag i uka er alt for lite, kanskje du har hatt andre de andre dagene ?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 11 nov. 2013 22:03

@TS

Vil du ha deg dame, eller livsledsager? Det første får en pokker meg hvor som helst, det andre skal en være ulidelig tålmodig og kompromissløs for "få fatt på.

Skjult ID med pseudonym Kermit ma. 11 nov. 2013 22:09

Jeg digger Norske jenter, har vært mye ute å reist og bodd flere år i utlandet, har aldri tvilt et sekund på at norske jenter er noe av det bedre, ja noen er sære, andre arrogante osv osv, men er faktisk veldig mange som er hyggelige og lette å snakke med, enten på sukker, ute på byen, på jobb osv osv, om man ikke passer sammen eller de/jeg tror man ikke passer sammen, ja så tror man det og man får rusle til neste vindu og se om det er noe spennende der.

Man må behandle norske jenter med silkehansker, da får man kontakt og det blir lettere å snakke med de. Selv om jeg kanskje ikke er helt norsk, eller det vil si ikke ser norsk ut, så er det lettere å få kontakt med jenter i virkeligheten enn her inne, men det har noe med trygghet og førsteinntrykk å gjøre. Sist nevnte er det ikke alltid man kan gjøre så veldig mye med på en nettside. Jeg respekterer det :)

Skjult ID ma. 11 nov. 2013 22:50

Kjære BobKåre

Tror du har missforstått om du tror du finner kjærligheten i Thailand osv. Det du finner der er en kvinne som vil ha en forsørger for seg og sin familie. Hun hun tar hvem som helst. . . . . Det er ikke kjærlighet

Skjult ID ma. 11 nov. 2013 23:07

TS

Ikke rart du er singel, med et sånt kvinnesyn.
Norske damer vil ha kjærlighet de kan forsørge seg selv og er ikke avhengig av en mann. Men det du vil er å ha ei lita forsvarsløs dame som er 100 % avhengig av deg. Ei du kan bruke og behandle akkurat som det passer deg. Men vær klar over at det er ikke kjærlighet, Det får deg muligens til å føle deg bedre! Men thai kvinnen føleer forakt for deg! Men hun blir. Hun gjør nemlig alt forstår du skal forsørge familien hennes hjemme i Thailand. Dere kjøper hos der, som dere kan feriere i, familien hennes passer på det når dere ikke er der. Pga reglenevi Thailand står huset på henne. Og obs. så vil hun skilles, hun får halvparten av alt du eier i Norge. Huset iinThailand er bare hennes, pengene dere sendte ned til familien hennes i Thailand står på bok. Hun vender tilbake til hjemlandet som er rik kvinne, finner seg en kjekk thai mann og gifter seg av kjærlighet. Ekteskapet med deg var ikke kjærlighet, hun så på det som en jobb, en nødvendighet, og det er mange som ikke liker jobben sin. . . . . Nordmenn er så naive.

Skjult ID med pseudonym Bobbo ma. 11 nov. 2013 23:23

Lett å få seg en norsk dame da. Du trenger bare å finne en god jobb, stort hus og dyr bil så kommer damene rennende for å trygle deg om å gi dem litt trygghet.

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 00:20

Bobbbo

Ikke trygghet, men status ;-)

Skjult ID med pseudonym Bobbo ti. 12 nov. 2013 12:24

Status er vel mer riktig. På det andre siden er det de som faller lengst ved en økonomisk nedgang. :)