Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner vil ut å reise

Vis siste innlegg
(mann 66 år fra Oslo) ma. 11 nov. 2013 19:05 Privat melding

Jeg ser ikke hva menn skriver og det er kanskje like greit, men kvinnenes personprofiler tyder på at veldig mange kvinner gjerne vil ut å reise til alle verdenshjørner, etter at de bare har fått på plass et problemløst og godt parforhold før avreisen. Det er mye rart å lese om egen fortreffelighet (”Om seg selv”) og hva kvinner skriver at de ønsker/forventer av den ønskede mann (”Drømmepartner”). Er det taktisk eller bare totalt urealistisk?

Hvis idealmannen som etterlyses faktisk finnes, er han mest sannsynlig opptatt for lenge siden, eller de vil kunne velge og vrake på aller høyeste hylle og ganske ofte finne grunn til velge en annen.

Jeg håper kvinner som er ute etter noe mer enn kortsiktig glede har erfart eller bare vet at det å reise rundt i verden med en person uten at det grunnleggende er på plass, ikke er noe å trakte etter. Også det seksuelle blir da ganske fort noe platt og dumt som tapper energi og opphører før turen er slutt. Når det er for lite som stemmer, er det egentlig mye bedre å være ”hjemme”. På langtur er det ikke like lett å skifte følge, som her hjemme på Sukker.no.

Kanskje lurt å holde fokus på det som er viktigere. Når det det meste fungerer som det skal blir dette med reising ikke så viktig? Da har vi det bra uansett hvor vi er eller reiser for å være tilstede for hverandre på en god måte. Å ta risken på et nytt parforhold for å få bedre mulighet til å reise og få det bedre materielt, kan lett bli en dårlig og kostbar idé. Spesielt i godt voksen alder hvor det å finne ”en som passer” uten mentale sår fra levet liv sies å være risikosport.

Moral: Velg i så fall kun korte turer. Har dere ikke fått til et hyggelig og godt parforhold her hjemme, så er det ikke noe lettere i Syd-Amerika eller Australia.

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 11 nov. 2013 20:37 Privat melding

Jeg tror det er ytterst få som vil reise til "Verdens ende" med noen man ikke kjenner særlig godt.

Virker som du har erfart noen som ønsker dette? Jeg tror i såfall at de er i mindretall.

At kvinner drømmer om å reise litt rundt i verden, er nok ikke noe eget ved oss. Jeg leser i mange mannlige profiler, at det vil gjerne menn også. Det er kanskje en drøm mange sitter med.
Og for de fleste blir det akkurat det, en drøm. Men jeg vet at når sistemann har flyttet hjemmefra, kommer jeg til å reise mer, uansett forhold eller ikke. :)

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 11 nov. 2013 21:03 Privat melding

Jeg synes «alle» vil reise jeg, mest mulig.
Og ikke minst er «alle» ekstremt godt trent og aktiv her inne føler jeg… Det er ikke måte på friluftsbilder - eller ut-på-tur-bilder (reise).

Jeg ønsker å reise jeg, men det er ikke det jeg ønsker først. Jeg vil jo helt klart ha på plass forholdet før vi begynner å planlegge lange reiser.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 11 nov. 2013 22:09

At damer skriver "liker å reise" i profilen sin er like teit som om en mann skulle skrive "liker sex" i sin profil.

Skjult ID med pseudonym .. ma. 11 nov. 2013 22:09

For meg er det helt klart viktig med en som vil reise. Mange her inne klager på at "alle" ser etter folk som vil reise å er eventyrlystne, men da er kanskje ikke de noen match i utgangspunktet? For meg er det viktig å oppleve hva verden har å by by å se mest mulig.
Sitte i sofaen å se på tv blir det alltids tid til senere....

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 11 nov. 2013 22:20 Privat melding

Tenker at det å reise er hyggelig men når det står i en profil at personen skal reise og oppleve hele verden så .. Drar tankegangen min seg over på at jenta ikke har ro i rævva og hele tiden må farte rundt hit og dit... Med andre ord.. Ikke helt klar for å slå seg til ro..

Skjult ID ma. 11 nov. 2013 22:38

Veldig enig med ..ma kl 22.09
For meg er det en fordel at en fremtidig partner er glad i å reise. Men er ikke et most, jeg har venninner å reise med, har også flere ganger dratt alene, man blir fort kjent med andre når man er på fremmede steder. Jeg har vært i alle verdensdelene. Jo mere jeg reiser jo mere vil jeg reise, se og oppleve. Og legger ikke skjul på at jeg har et veldig høyt ønske om at min fremtidig partner vil dele disse opplevelsene med meg. Det er på reisene jeg føler at jeg lever. Jobber mye ellers. Så jeg har mye avspasering i jobb, så tar en lang tur hvert år, og et par kortere turer til utlandet. Samt om vinteren blir det flere langhelger på fjellet.

Skjult ID med pseudonym .. ma. 11 nov. 2013 22:45

Så bra du er enig. Som deg så reiser jeg både med venner og alene.
Man lærer mye når man er på tur, men det virker det ikke som alle forstår. Noen synes toppen av lykke er å sitte hjemme hele tiden å det klarer ikke jeg. Jeg har absolutt som krav at jenta skal ha reist endel eller være veldig åpen for å gjøre det fremover.
Når det gjelder det å slå seg til ro som noen skriver, så ser jeg ikke helt sammenhengen her? Betyr det at man ikke kan reise?

Skjult ID med pseudonym Bull ma. 11 nov. 2013 23:49

Reising er blitt en sosial markør for at man er vellykket. Patetiske greier. Uinteressante mennesker sanker tomler på facebook for å skaffe seg et sosialt alibi.

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 12 nov. 2013 00:01

kansje trådstarteren ikke liker å reise.Kansje du burde tenke at dette faktisk er en reel interesse,oppleve nye land,kunst ,kultur,etc.og at den personen søker en som har de samme iterresser.

Skjult ID med pseudonym Bull ti. 12 nov. 2013 00:08

Fascinerende årsakssammenheng....

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:09

Det å reise rundt, oppleve, nyte og leve eventyr er det ultimate man kan finne på som singel. Da får man fest, sex, nye steder og nye mennesker i et høyt tempo. I dagens intense hverdager skal det mye til for å tilfredsstille suget etter at det skjer noe. Er som andre ganske i tvil om en sånn person er noe lettere å se for seg hjemmekos med. Er man vant til og nesten krever et hesblesende singelliv uten særlig komprommisser med en man skal ha som partner, fordi man har alltids venner som man kan oppleve kule ting med, så er det vel liten vits i å prøve skape noe varige minner med vedkommende globetrotter. De får heller rase fra seg.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:14

Når man reiser ut, legger man hemningene hjemme på hylla som vi har sett så mye de siste tiårene. Det er nok veldig forlokkende, bort fra moraliserende Norge og what happens in Vegas, stays in Vegas for oss fra dette lille landet.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 12 nov. 2013 00:16 Privat melding

Hehe..)

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 12 nov. 2013 00:18 Privat melding

Er reise ensbetydende med sex, fyll og uten evne til å roe ned og kose seg i sofaen med en kjæreste???

Skjult ID med pseudonym .. ti. 12 nov. 2013 00:19

Det er milevis fra hverandre det å være glad i å reise i forhold til en to ukers på agia napa. Det virker det som endel ikke forstår.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 12 nov. 2013 00:20 Privat melding

Nei.. Jo .. Altså .. ...

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 12 nov. 2013 00:24 Privat melding

Ingen vits i å spørre om sånt for ingen svarer ærlig på det allikevel ...

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:27

Noen trenger hyppige og sterke stimuli fra opplevelser og det å treffe nye mennesker. Det er vel ganske overførbart til andre områder i livet. Planlegger man derimot en spesiell reise, eller poenget er å oppleve noe sammen der man planlegger for å ha noe spesielt sammen er det helt annerledes enn et jag etter nye stimulerende impulser og mennesker.

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 12 nov. 2013 00:27 Privat melding

@ Prektig
Jeg vil anta 2 ting.
1. Du har møtt for det meste reiseglade som kun ønsker fest, sex og fyll
2. Du har ikke møtt særlig mange av de som opplever reising som noe helt annet enn fest, sex og fyll
:)

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:44

Menn fra alle verdens hjørner er vel godt kjent for å gjøre nye bekjentskaper når de reiser rundt, og det er vel nordiske og engelske damer ikke mindre kjent for de siste 40-50 årene.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:51

Vendela Kirsebom ble vel til i et møte mellom den svenske moren og en tyrkisk vinkelner på 60-tallet, så det har nå pågått en god stund. De greske damefiskerne er jo sagnomsuste som også italienerne er.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 00:59

Mere kvinnelig - vel snakk for deg selv. Har aldri gått på den kjønnsnøytraliseringen, selv om man jo er et produkt av oppvekst og miljø her til lands. Best å tenke mest mulig selv og holde rede på egne meninger og kunnskap, så slipper man få meninger man ikke forstår eller kan stå inne for.

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 01:01

Men tror som du sier at kvinner holder ganske så tett om sine eskapader utenlands, og det er vel ikke langt borte fra så vanskelig som å innrømme utroskap for en kvinne.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 12 nov. 2013 03:09

"Liker å reise" er lite spesifikt, og folk legger veldig mye forskjellig i de tre ordene. Noen liker å nyte sol og varme, noen liker billig alkohol, noen liker fremmede kulturer, noen ønsker å se historiske steder, noen liker å føle seg litt bortkommet, noen liker å kunne leve ut seksuelle drømmer/fantasier uten å bli observert av kjentfolk, noen liker å bli oppvartet, osv osv. Noen få liker kanskje selve reisen. Eller tusen andre ting. Folk som sier at de liker å reise formidler svært lite med å kun si det.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 12 nov. 2013 03:12

Hmmm... mitt medlemskap her gikk ut i går, men jeg kan fortsatt skrive her? hmmm...

(mann 58 år fra Oslo) ti. 12 nov. 2013 07:31 Privat melding

Reiser kan være flott. Med hyggelig selskap, og til et mål man virkelig ser frem til å oppleve. Men jeg lever ikke for å reise. Jeg lever for å være sammen med de jeg er glad i.
Og jeg har ikke samvittighet til å være med å legge igjen stadig mer eksos i atmosfæren. Så jeg velger helst kortreiste opplevelser. Det er ikke noe offer i vårt nydelige land.

Skjult ID med pseudonym mac ti. 12 nov. 2013 09:02

@TS skrev:

Moral: Velg i så fall kun korte turer. Har dere ikke fått til et hyggelig og godt parforhold her hjemme, så er det ikke noe lettere i Syd-Amerika eller Australia.

Øh...
Tror du har missforstått fullstendig hvorfor mennesker reiser.
Det er ikke for å få et bedre forhold, men å utvide sin horisont og få nye opplevelser.
Men du får kose deg hjemme på tunet og i sofaen.

(kvinne 61 år fra Sør-Trøndelag) ti. 12 nov. 2013 16:56 Privat melding

Jeg synes disse meningsytringene har sporet fullstendig av i forhold til utgangspunktet i innlegget "kvinner vil ut å reise." Etter å ha sett på en del mannlige profiler her inne så kan jeg forsikre innleder om at dette med reising ikke bare er gjeldende for kvinner, og jeg må innrømme at jeg også har opplysninger om dette i profilen min.

Jeg tenker at de fleste som er her inne, og kanskje spesielt oss godt voksne mennesker, først og fremst er her fordi de er på søken etter noen å dele forskjellige opplevelser med. Da er reiser en type opplevelse som det kan være fint å gjøre sammen, og derfor synes jeg også dette er relevant informasjon. Opplysningen har ingen sammenheng med at man er på jakt etter å få det bedre materielt eller har et behov for å uttrykke status.

For øvrig interessant dette med hvor mange som gir inntrykk av å være godt trent, - vi kan da umulig ha noen overvektige i dette landet.

Til tross for at mange nok har brukt "kosmetikk" på profilen sin slik at innholdet ikke nødvendigvis stemmer helt med innpakningen, så tror jeg at det sikkert finnes mange hyggelige og attraktive mennesker her.

Lykke til alle sammen med oppriktige hensikter!

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 12 nov. 2013 17:47

Åååååhhh jeg har EN LISTE med steder jeg kunne tenkt meg å se og besøke but you know what my circumstances forcedly forced me to be able to TRAVEL WITH MY MIND CHEW ON THAT ONE BACKSTAbbing hoes

Skjult ID med pseudonym .. ti. 12 nov. 2013 18:20

Fantstistk skrevet over her.

Skjult ID med pseudonym ond_Potter ti. 12 nov. 2013 18:54

Etter å ha vært i en stund på sukker, har damene lyst til å reise lengst mulig fra dere, gutter.

Og jeg kan ikke si at jeg ikke har forståelse for det.

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 19:48

Det jeg siktet til med det første innlegget var ikke men som kritikk av noen, men en kommentar til at overaskende mange seriøse kvinner på Sukker.no skriver at de ønsker langsiktig forhold med god mental og fysisk kontakt. For de fleste med fullt følelsesregister intakt ligger det tydeligvis mye savn, begjær og kanskje også noe frykt for ensomhet under overflaten. Da er dette ikke bare en lek for mange. Hva er det da smartest å gjøre for å lykkes med å finne den partner som er best egnet til å bøte på dette og bringe mest mulig glede inn i den ønskede endring i tilværelsen? Det var bare noen betraktninger.

Til tross for at mange har brent seg på parforhold og samliv tidligere, er det heldigvis optimisme og fremtidstro igjen og vi setter i gang på nytt etter passerte 50 og 60 år. Det er jo flott, men da bør vi kanskje sørge for å kjenne oss selv enda bedre, forstå hva som egentlig gikk galt tidligere og kanskje også innse at en feriereise ikke gir eller løser noe som ikke er i orden på forhånd.

Det er veldig mange flotte og dyktige kvinner her og jeg er både imponert og litt skremt. De fleste har det tydeligvis veldig bra ellers, og livet som singel har mange fordeler og kan være mye bedre enn alternativet. Når et gjelder tosomhet, isolert sett, er realiteten at vi alle må begynne fra der vi befinner oss - på bonn. Ydmykhet kan være et bra tiltak hvis vi vil bort fra denne posisjonen?

Det er ikke noe galt med å reise, Jeg liker å reise jeg også og er enig i at det gir mer enn dobbel glede å kunne dele reiseopplevelsene, men oppfatningen er at alle de oppegående, harmoniske og positive idealkvinnene som skriver at de ønsker seg et ”livslangt parforhold” med en ”velkommuniserende idealmann” og så skriver dobbelt så mye om hva de ønsker å gjøre og hvor de vil reise, gir feil signal og begynner litt i feil ende. Det er selvfølgelig lov å skryte og overdrive litt, men tar jeg helt feil?

Fortsetter ………..

(mann 66 år fra Oslo) ti. 12 nov. 2013 19:49 Privat melding

Mange av oss på Sukker.no er vel de første til å erkjenne at det å etablere, utvikle og opprettholde et godt parforhold, ikke er det enkleste å få til. Hele vårt mentale liv vårt fra barneår, oppvekst og tidligere voksenliv – en mengde negative og positive erindringer og følelser - blir blandet inn og gjør det hele komplisert. Da tror jeg det er fornuftig å signaliseres at målet er å få det viktigste på plass først, så ikke de beste kandidatene skremmes bort på grunn av manglende selverkjennelse og feil fokus.

Noen kvinner gjør dette på en fin måte i sine profiler ved å ha et mer nøkternt syn på seg selv og sin situasjon som singel, tar med hva de kan og er villig til å yte (dersom det meste fungerer brukbart), la det skinne gjennom at de erkjenner sin situasjon og utfordringen det er å få til et nytt parforhold med gjensidig respekt, medfølelse (empati) og godhet for hverandre, og ikke tar med så mange trivielle forventninger og krav. Det tror jeg har større appell til oss av det annet kjønn og får flere av kontaktsidens menn, som egentlig passer best, til å vise interesse.?

Menn som tidligere har vist at de er flinke til å kommunisere med andre kvinner, kan likevel bli helt stumme når de møter en overivrig kvinne med feil fokus og ”dårlig tid før avreise” (les; komme i gang med andre ting enn det som er viktigst for å lykkes). Evnen til å lytte og kommunisere, ”den gode samtalen” som dere kaller det, tror jeg må læres nesten helt på nytt hver gang ny kvinne og mann møtes. To parforhold er jo ikke like. Uten gjensidig respekt og godhet for hverandre blir det som kjent ”så som så” med lyttingen, som sies å være det viktigste for at begge skal ha det bra. Å være sikker på at den vi snakker med lytter og ikke sitter å tenker på noe annet, ikke har sovnet eller ikke bare forbereder sin neste ytring, gir i hvert fall en god følelse i hele kroppen. Er det det som kalles kjemi?

(kvinne 36 år fra Oslo) on. 13 nov. 2013 11:59 Privat melding

Jeg er oppvokst med å reise på ferie hvert år. Familien min reiste hver sommer rundt omkring i Norge, Sverige eller Danmark. Etterhvert ble det utenlandsreiser også.

For meg er det ingen sammenheng mellom folk som liker å reise og deres evne til å finne noen de vil slå seg til ro med.

Jeg kan bare snakke for meg selv at jeg har flere nære venner som bor rundt omkring i Norges land. Når jeg reiser, så besøker jeg også dem og opprettholder dermed vennskapet. Det går også andre veien hvor de kommer og besøker meg.