Alle innlegg Sukkerforum

Om å vise hensyn til hverandre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann47 ti. 12 nov. 2013 01:35

For et par uker siden kom jeg her i kontakt med en kvinne som virket hyggelig og som ga uttrykk for at hun var ute etter et seriøst forhold. Hun syntes også det kunne være hyggelig å bli kjent med meg. Vi utvekslet en del meldinger og ble litt mer kjent med hverandre. Jeg foreslo etterhvert at vi treffes, noe hun også var positiv til, og hun selv snakket om hvor i byen vi eventuelt kunne møtes. Jeg ba henne om å foreslå et tidspunkt som passer for henne. Da jeg i dag logget meg inn for å sjekke meldingene og finne ut hvilke dager som kunne passe for henne, oppdaget jeg at hun hadde gjort seg utilgjengelig, trolig blokkert meg. Skuffende og leit å bli utsatt for noe slikt! Jeg tenker at det må være lov å ombestemme seg, selv om det skjer i siste liten. Men det må da kunne gjøres på en ordentlig måte hvor man tar hensyn til den andre. Ikke ved å bryte all kontakt og en avtale uten å si ifra noe som helst til den andre parten. Det virker feigt og kynisk. Hjelper heller ikke at en slik fremgangsmåte stemme ikke overens med det inntrykket jeg hadde fått av vedkommende person. Ønsker gjerne innspill på det ovennevnte og om dere har hatt noen tilsvarende erfaringer her på sukker.no

Skjult ID med pseudonym nenetten ti. 12 nov. 2013 01:52

Hva ønsker du innspill på? At du opplever dama som feig og kynisk? At hun tok de valgene hun gjorde?

Hvorfor henge seg opp i det? Hun gjorde det hun gjorde... Hvorfor analysere alt?
Noen mennesker gjør det på den måten, andre på en annen måte. Vi opplever det forskjellig.

Ønsker du å få medfølelse? Ok. En teit og feig måte å gjøre det på.

Jo, jeg har opplevd noe tilsvarende... Men det var der ute.. Utenfor Sukkerverden.. I RL!
Sukker.no er en internett side, ... Ikke et sted man møter mennesker.. Det skjer "der ute". På denne internett siden. Kan man komme i kontakt med masse mennesker. Så får man huske å leve et normalt liv utenfor Windows :)

(mann 31 år fra Oslo) ti. 12 nov. 2013 01:53 Privat melding

Ka har eg sagt før ? Du må date fleire folk samtidig og ha skrive med fleire damer samtidig her på sukker. Gjer du det vil du aldri lide under ein sånn jeg-trodde-det-skulle-bli-deg-og-meg-siden-vi-pratet-så-godt-på-sukker haldning.

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 01:55

Kan man leve et normalt liv utenfor IOs 7 nenetten?

Skjult ID med pseudonym nenetten ti. 12 nov. 2013 01:59

01:55
Det går... ! Hardt.. Men det går med massiv innsats og stålvilje!

(mann 31 år fra Oslo) ti. 12 nov. 2013 02:01 Privat melding

Du må iallefall prate med fleire samtidig og først byrje å utvikle kjensler for nokon ETTER at du har truffet dei. Byrjar du å bli småforelska før du har møtt dei i virkeligheita så går det deg ille.

Men då kan du jo lage ein tråd som: Kvifor alle damene berre vil ha drittsekker---tråd...

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 02:05

Bra nenetten, installerte det nettop, fikk helt panikk når jeg leste kommentaren din:)

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 02:07

@mann47, klart det virker urettferdig, men hun har deaktivert kontoen sin, ikke blokkert det. Der kan være mange grunnet til det. Du får riste det av deg, du møter nok en ny ganske så snart!

Lykke til:)