Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilde ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrer ti. 12 nov. 2013 11:34

Hei hva skjer med alle dere som sniker rundt her uten hverken profilbilde eller ett eneste lite bilde i albumet ditt ? Hva er poenget med det. Er dere så jæ... mye finere enn oss andre her inne eller skjemmes du for hvordan du ser ut !? Uansett til deg! GI F@EN å legge igjen en liten hilsen eller et gult lite hjerte hos meg. Det her er nok blind date som det er, så et lite bilde av deg selv kan du vel by på? Takk for det..

Skjult ID med pseudonym Valla ti. 12 nov. 2013 11:53

Hva med å være skjult på forum? Er du så jæ...finere enn oss andre? Gi f@en i sure oppstøt her om du ikke kan by på bilde av deg selv...

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) ti. 12 nov. 2013 12:01 Privat melding

@undrer
er litt enig,ikke mye å gjør på sukker uten profilbilde...
er sikkert mange som bare er her for å sjekke "pulsen"

Skjult ID med pseudonym reg ti. 12 nov. 2013 12:17

Eller har prøvd å legge inn et nytt profilbilde, som ikke ble godkjent av Sukker.
Eller nettopp har laget seg en profil, og ikke rukket å legge inn noe særlig.
Eller...

Men det nok de er veldig surmagete, veldig pirkete, som legger seg borti unødvendige detaljer etc, som skriver her inne, og som kommer til å forbli single og fremdeles skrive her inne, men enda mer surmaget...

Skjult ID med pseudonym Valla ti. 12 nov. 2013 12:22

Åhhhh, du tok den ikke.....
Orker ikke forklare:)

Skjult ID med pseudonym F ti. 12 nov. 2013 12:41

HAHAHAHA! De kommer aldri til å slutte å sende melding selv om man sutrer. Hva med å gi f...i det og bare bare blokkere dem og gå videre? HÆ?

Makan. Lykke til videre :-D

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 12 nov. 2013 15:39 Privat melding

Ja huff.... Det er så synd på de som ikke kan legge ut profilbilde fordi de er redde for å bli gjenkjent.. Ikke kan ha det Pga jobben eller familie... Eller at de er i et forhold .. Gift osv.... Huff igjen... Det er svært synd på dem...

Skjult ID med pseudonym hjerteress ti. 12 nov. 2013 17:30

Så enig med TS!!

Skjult ID med pseudonym Maya ti. 12 nov. 2013 18:08

Er sååå enig med TS..Er nok mange gifte her inne, ..og @valla...det med og komme med sure oppstøt greier du veldig bra, gratulere :-)

Skjult ID med pseudonym Mango. ti. 12 nov. 2013 18:08

Tenker at de uten profilbilde er små pysete,arrogante som tror de er "bedre" enn oss andre som viser oss frem ja. At de ikke ønsker at noen skal vite at de er her inne fordi de er bedre enn som så.
Eller så er det falske profiler dvs naboen som er nysgjerrig, menn som har dameprofiler eller motsatt som vil titte på "den andre siden", folk som er i forhold, men som er nysgjerrrige, tennåringer etc etc..

Altså ikke noe poeng i å ha kontakt med for min del heller.

Skjult ID med pseudonym Mango. ti. 12 nov. 2013 18:12

Enig med deg Maya, ser bare ett surt innlegg og det er fra Valla.

Skjult ID med pseudonym Undrer ti. 12 nov. 2013 18:52

Bra svar Mango, og det er mange av de her inne også. Burde jo ikke vært mulig og opprette en profil uten bilde. Hele poenget med dette nettstedet blir jo da borte ! Kan like så gjerne henge opp en lapp på Rema da jo ! ... Og til deg @valla , in ya face ! ;)

Skjult ID med pseudonym Mango. ti. 12 nov. 2013 21:21

Hva med å slå oss sammen, blokkere alle profiler som ikke har bilder?
( ok, de som er helt nye burde få noen dager på seg)
Det burde kanskje gi signal om at skal du ha sjans her inne, så,- VIS DEG! Ser du meg, så synes jeg det er rett og rimelig at jeg skal kunne se deg.
Sukker har laget et system som gjør at vi kan være relativt anonyme ved å kun vise oss til andre betalende, synes det burde holde.
Florerer av profiler uten bilder her inne. Hele "sukker" virker som et sted hvor de useriøse er majoriteten. Det vipper jo nesten over i at det er grunn til å tenke " jeg er bedre enn som så, som viser meg på det stedet der".

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 21:29

Jeg har ikke vært her inne så lenge, men jeg har funnet ut at jeg ikke helt liker de bildeløse :-p Og noen har gjerne lite eller ingen tekst, hva skal man gå ut i fra da??

Og det hjelper ikke hvor mange hjerter og flørtemeldinger de sender, for jeg er visst ikke interessert;-)

Skjult ID med pseudonym Theon ti. 12 nov. 2013 23:17

Har snakket en del med flere uten bilder her, funker helt greit det. Selvsagt er bilde å foretrekke, men det er ikke verdens undergang.

Heller tekst uten bilde, enn bilde uten tekst.

Skjult ID med pseudonym Valla ti. 12 nov. 2013 23:31

Tenker det funker greit at dere skal diktere her inne.... Folk må få lov til å velge selv om de skal ha bilde eller ikke, uten at dere skal finne opp historier for hvorfor de ikke har bilde! Om det plager dere så overse dem, sparer dere for mye irritasjon:)

Kiara, da synes jeg man kan heller skrive hva men egentlig veier, så er all tvil av bordet

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 12 nov. 2013 23:43

Hadde vært helt fantastisk med et valg under Synlighet & preferanser på fanen Synlighet, hvor man hadde kunnet krysset av for: Ikke vis min profil til personer uten profilbilde. Yes! Hadde gjort seg gitt;).

Og dessuten enig med @Kiara. Enten burde Sukker laget litt flere alternativer for kroppsfasong, som for eksempel.

For menn:
- Bamsestor
- Kraftig
- Korpulent
- Rund
- Litt rund
- Ølmage eller lignende
- Sofasliter
- Veldig mye testosteron
- Muskuløs
- Normalt trent
- Normalt utrent
- Liten og tett
- Mager og veldig bleik
- Beinrangel, men brun

For kvinner:
- Mye former
- Ekstremt barmfager
- Barmfager
- Former
- Typisk timeglass figur
- Sexy
- Veltrent
- Tidligere trent
- Naturlig utrent
- Akkurat passe
- Passe med muskler
- Skinnmager med muskler
- Snerten
- Nett
- Tynn

Med mer..........Da hadde det vært mye morsommere å lese profiler og lettere å danne seg et bilde av personens utseende ;).Eller så får vi bokoitte og ikke skrive noe på kroppsfasong. Så får bildene tale for seg;)

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 23:45

Hadde det ikke vært greit med høyde og antall kilo? Vet at damer er veldig hårsåre på å angi kilo og underdriver lett der, som noen menn prøver snike til seg et par cm både her og der. Men skal sant sies så hadde antall kilo kunne være et greit søkefilter for både menn og kvinner.

Skjult ID med pseudonym Valla ti. 12 nov. 2013 23:49

Itilegg synes jeg man kunne huket av på flere profiler av gangen på matchlista, fryktelig tungvint å måtte inne på hver enkelt profil for evt. Blokkere.

Skjult ID med pseudonym Valla on. 13 nov. 2013 00:00

Ser jeg skrev litt rart!
Jeg ønsker at man kan blokkere/skjule flere personer på onlinelista/matchlista, nå blar jeg gjennom de samme profilene hver dag. Fryktelig tungvint å inn på hver enkelt for å blokkere. Jeg har i tilegg iPad, så ikke alltid den vil la meg blokkere av en eller annen grunn.

Høyde/vekt i samsvar med bilde vil gi en veldig god indikasjon på personen. Ofte når jeg har vært på date, så har jenta hatt bilder, men har hatt en mistanke om at hun er mer enn gjennomsnittlig, som hun selv har skrevet. Mistanken har som regel blitt bekreftet når vi møttes.
Den løsningen har er iallefall bedret enn den idag. Kaster bort mye tid på dater, som man angrer på.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 13 nov. 2013 00:20

@blah...En dame røper aldri kiloene sine. Bare glem det…..Dessuten, det kommer ann på hvordan kiloene er fordelt;) Noen kvinner har mest på baken og lår. Dette liker noen menn. Noen damer har kiloene sine fordelt både på bak og bryst. Andre har veldig mye på bryst. Det kommer ann på om disse kiloene sitter på riktig plass, i forhold til hva du tiltrekkes av som mann. Og der er nok smaken ulik. Er man full av muskler så veier jo dette som kjent mye mer enn fett.

Dette gjelder jo også menn i høyeste grad. Er du en meget trent mann, med musklene tiltalende fordelt, så kan du veie mye mer enn en mann som har lite muskler, men som har desto mer fett. Så det blir en veldig upresis beskrivelse av en person, synes jeg. Da må man i tilfelle ha bryst, midje og hoftemål for å gi en noenlunde pekepinne på hvordan vedkommende ser ut.

Dessuten tror jeg dere menn ikke har den fjerneste anelse om hva en kvinne som f. eks Kate Upton veier;) Sannsynligvis noen flere kiloer enn hva dere tror, mistenker jeg. Men så er nå dama hot, uansett da;)
Har jeg lest her på forum.

Kvinnekropper og mannskropper er ulike. Vi har ulike biologiske funksjoner. Så da bør det nesten være slik at vi ser ulike ut. Noen må jo føde barn. Om vi skal forplante oss. Og noen må bidra til dette, for at det skal være mulig. Greit med litt muskler til det. Røflig oppsummert.

Dette er jo det som er grunnen til at vi fasineres av det motsatt kjønn. Kvinner bør se ut som en kvinne, menn bør se ut som en mann. Hva vi mener ligger i dette. Må være den enkeltes oppfatning og smak, synes jeg. Annerledsheten er det som er tiltrekkende;)

@Kiara...funskjonell er også et relevant alternativ, absolutt...:)

Skjult ID med pseudonym Valla on. 13 nov. 2013 00:42

En dame som er fornøyd med egen kropp har ingen vansker med å oppgi vekten sin. Men uansett måleverktøy man bruker, det forhindrer ikke folk i å juge. Det er en del av gamet her inne uheldigvis, så alltid et sjansespill.

Realista, nå prater jeg for meg selv, men klart høyde/vekt + bilde gir er mye klarere bilde, enn verktøyene som brukes nå.
Delvis fordi kvinner produserer langt mindre muskelmasse enn menn, samt selv om man får fordelingen til bryst/rompe osv. så er det begrenset hvor mange kilo man egentlig kan fordele før det går fra slanket til lubben.

Skjult ID med pseudonym Valla on. 13 nov. 2013 00:46

Forresten! Om alle måtte måle fettprosent som måtte sendes til sukker for å får tilgang. Da er vi kvitt problemet en gang for alle!

Ja, til måling av fettprosent, høyde, siste mnds. lønnsslipp, siste års selvangivelsen og kredittsjekk!
Burde være absolutte krav!

Skjult ID med pseudonym Valla on. 13 nov. 2013 00:53

Hahaha!! Med all kompetanse det er på forumet, så er jeg sikker på at vi lett hadde klart innhente alle disse opplysningene i løper av kort tid!
Vi får alliere oss her inne:)

(mann 38 år fra Vestfold) on. 13 nov. 2013 00:55 Privat melding

NB!!! Husk vandels attest

Skjult ID on. 13 nov. 2013 01:02

Hehe

Skjult ID med pseudonym Realista on. 13 nov. 2013 01:08

Jada, det er ikke måte på hva vi vil vite om aktuelle, skal vi si kjærester @Valla? Eller? Det er nok ubegrenset å ta av i så måte, det vi lurer på:). Positivt er det at vi er nysgjerrige. Det gjør det hele litt spennende. Og jeg har lest her at du er en av de som er særdeles nysgjerrig @Valla.

Det er registrert og notert. Måtte bare;) Om det ikke er slik at noen har lignende nick som deg eller har rappa det da. Det skjer jo også inni mellom her på forum. Herlig at du har litt selvironi da. Det kommer på sjarmlisten:)