Alle innlegg Sukkerforum

Fremskritt eller å falle tilbake til gamle synder???

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Vestfold) ti. 12 nov. 2013 15:38 Privat melding

Så var man tilbake her inne da... :-)
Ikke det at det har vært så spennende fravær.. men det er vel kanskje heller DET som gjør at man også er tilbake... Gresset er merkelig nok ikke spesielt grønnere på noen av siden... :-)

En god laaaaaang sommerferie fra sukkers forunderlige verden 5-6 mnd har gjort godt... Nå må jeg innrømme at nygjerrighet på et hjerte jeg ikke fikk lest noe mer om eller kontaktet medførte at jeg måtte betale meg inn for å lese mer... :-)

Flere som har fall-backs og gode grunner for å komme tilbake hit...
eller kanskje bedre spurt.. de som har vært ute.. OG kommet tilbake.. har dere vært fornøyd eller kværnes stadig det samme melet her i mølla???

Skjult ID med pseudonym Merkelig ti. 12 nov. 2013 16:44

Ja jeg er tilbake etter en pause, og like lite klok nå som da. Det virker som det ikke er normalt å innlede litt lett dialog med folk her, type Hei, hvordan går det? osv., uten at (i beste fall) man får svar som "jeg er ikke interessert men ønsker deg lykke til på din søken etter livslang kjærlighet" haha.
Er mange damer brent av dårlige erfaringer eller er de nådeløst opptatt av å kun prate med de som de synes ser ut som kan bli, ja nettopp livslang kjærlighet?

Skjult ID med pseudonym xcruella ti. 12 nov. 2013 17:25

jeg er tilbake.. vært her en liten stund, men aktiv først nå. Og jeg savner de gamle jeg .. men det betyr jo bare at de har funnet kjærligheten og bra er jo det ;) er vel tilbake for å få flørta litt og oppleve spenningen igjen. Så får vi se da, om den rette er her nå;)

Skjult ID med pseudonym reg ti. 12 nov. 2013 18:23

Jeg tror aktiviteten her har sunket.
Ikke akkurat noe tap eller savn.