Alle innlegg Sukkerforum

Dama er...nymfoman !!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 12 nov. 2013 20:30

Har møtt på en for så vidt trivelig jente, som er glad i sex, veeeldig mye sex. Først tenkte jeg det var fordi hun hadde vært alene altfor lenge. Hun måtte ha stempelstav både morgen, middag og kveld. I tillegg kjørte hun egne show med hjelpemidler som gikk på batteri, hun kunne ha ubegrenset med orgasmer pr døgn. Det viser seg nå at dama er NYMFOMAN !!! Hvordan takle noe slikt ? Jeg ser for meg at dette kan gå utover helsa på sikt, er selvsagt glad i sex, meen... Hva gjør jeg ???

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 20:35

Tja?er dele med venner og familie et tema?hvis ikke må du nokk manne deg opp og skride til verks

Skjult ID med pseudonym Maya ti. 12 nov. 2013 20:42

Du må ta vare på "loffen" Loffen hihi

Skjult ID med pseudonym Habla ti. 12 nov. 2013 20:51

Er vi med samme dama skal man tro?

Skjult ID ti. 12 nov. 2013 20:54

Kos deg mens du har muligheten, men blir nok slitsomt i lengden.
Må jo nesten flytte sammen for å få til morgen, middag og kveld.

Skjult ID med pseudonym skrillex ti. 12 nov. 2013 21:03

La oss si at dette var fakta.
Da måtte du være rimelig evneveik, om du skulle tro at du fikk svaret på sukkerforum. Det neste blir vel å be en blind se på et maleri og beskrive hvilke følelser han får når han ser fargene i bildet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 nov. 2013 21:19

Er vel bare en ting å gjøre her, nemlig droppe dama!
Finn ei annen ei som passer deg bedre. :)

Skjult ID med pseudonym huder ti. 12 nov. 2013 21:21

hvis hun har sine egne tryllestaver så kan hun sikkert ta ting i sine egne hender også, kanskje hun vil ha deg for noe mer enn sexen?

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 21:25

TS, hva mener du med egne show - er du helt passiv? Kan være en fare for at du blir litt akterutseilt?

Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 12 nov. 2013 21:30

Skrillex: Dette er fakta. Jeg spør kun om gode råd, kanskje har noen vært ute for det samme, og kan komme med gode forslag. Det er ikke lett å skippe dama pga. dette, da hun er kjempetrivelig ellers.
En annen ting Skrillex: Har du ikke annet enn sure oppgulp å komme med, kan du ta deg en bolle !

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 12 nov. 2013 21:38

Det er vel et luksusproblem, dvs ikke egentlig noe problem som du peker på. Du sier ingenting om hva slags problemer du har med dette - så er det noen problemer enn så lenge? Det er jo fullstendig normalt at man holder på så mye man kan i starten og det burde jo ikke komme som noen overraskelse, eller? Vet ikke om hun er nymfoman av den grunn - dvs har hun veldig aggressiv seksuell oppførsel ute og annetsteds? Virker jo helt normalt for meg, og skjønner ikke hva poenget er for noe.

Skjult ID med pseudonym Gustav ti. 12 nov. 2013 21:42

Alltid ha et par kamerater tilgjengelig.

Skjult ID med pseudonym skrillex ti. 12 nov. 2013 22:19

Kanskje jeg skal ta en bolle.
Det blir i hvert fall ikke en loff... :)

Skjult ID med pseudonym gruff ti. 12 nov. 2013 23:34

Ja, stakkars mann. Du har det sikkert helt jævlig!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 nov. 2013 23:44

Det kan jo være ganske jævlig da. Å gå rundt med en konstant følelse av at du, i dette tilfellet, ikke klarer å gi dama all den sexen hun vil ha.

For meg ville ei nymfoman dame vært et mareritt og jeg hadde droppet henne det sekundet jeg hadde fått greie på at hun var det.

Skjult ID med pseudonym Loffen on. 13 nov. 2013 11:36

Mange som ikke skjønner poenget (og alvoret) her. Selvsagt er det mye sex i starten, dvs. når man treffer hverandre, helt greit det. Men problemet her er jo at dama er umettelig på sex, etter flere runder i senga, er hun ikke i nærheten av å være sliten, og alltid klar for mer. Da kan hun finne på å ta frem et hjelpemiddel eller 2, og kjøre sitt eget show mens jeg ligger og prøver å hvile ut. Når man har holdt på langt ut på natt, så våkner man til med hennes hånd på "loffen", da vil hun ha morgenrunden. Følelsen av å ikke kunne mette henne seksuelt er ikke god. Jeg tror ikke dette ender godt...

Skjult ID med pseudonym lurifaks on. 13 nov. 2013 12:32

her er det berre å leite seg fram i bdsm verdenen, bind dama fast når du er sliten og koble på ei knullemaskin som går ut og inn.
Eller kanskje du kan få lure på ho eit kyskhetsbelte og dermed klare å kontrolere ho på den måten ;)?
bruk sexlysta henna, mot ho ;)

Skjult ID med pseudonym glimt on. 13 nov. 2013 13:34

De som ikke har opplevd en ekte nymfoman kommer nok bare til å le av dette! Og tenke at det er et virkelig luksusproblem, Men det er faktisk veldig slitsomt i lengden, spesielt etter den verste forelskelseperioden er over! Bra sex tar ofte tid og dersom det er slik flere ganger daglig så vil neppe energien eller tiden rekke til dersom du skal kombinere feks familie, barn, jobb, venner, hobbyer og dama sitt ekstreme behov samtidig

Jeg tror ikke jeg hadde klart å være sammen med en nymfoman! Det finnes en mellomting mellom sex 1-2ganger i mnden eller 1 gang i uka og nymfoman! Synes det er best i et forhold når man kan opprettholde god sex sånn 2-3 ganger i uka i lengden!

Skjult ID med pseudonym wut on. 13 nov. 2013 17:51

/ber om at jeg treffer ei slik en

Skjult ID med pseudonym wut on. 13 nov. 2013 17:52

Kan klare to tre ganger om dagen jeg, hva med å sende dama bort til meg?

Skjult ID med pseudonym Blah on. 13 nov. 2013 19:06

Jo ferskere partneren er i gamet, jo mere ivrig blir de jo i starten også. Det løser seg jo ganske greit selv, når man kommer opp i 12-15 ganger på en natt så er man litt sånn småøm neste dag, og når man fortsetter med ganske hyppige runder utover uken så er dama så sår at hun rett og slett ikke klarer mer, og det kan man selv bli også hvis man holder på lenge av gangen - og det skjer jo når man har mange ganger etter hverandre. Det går vitterlig lenger og lenger tid mellom fordi man skal stå på litt ekstra de neste gangene. Selv om en jente jeg kjente var med hele kvelden og natten, så sa hun ca kl 06 om morgenen at nå hadde hun skikkelig lyst til enda mere - da var jeg helt i svime av tretthet, men syntes nå aldri at det var noe feil med henne og bare lo. For min egen del synes jeg 2-3 ganger om dagen er bra, men klarer også holde med 1 gang. Mindre enn det er litt lite, hvis det ikke er spesielle grunner til det synes jeg. Det er nok slik at man har forskjellig nivå av lyst og må finne noen som passer en bra. Hvis jeg merker dama ikke kjenner seg helt ferdig eller liker ha flere orgasmer etter hverandre så fortsetter jeg nå likesågodt med andre ting for å hjelpe henne, men velger aldri å bare ignorere at hun fortsatt har lyst. Noen liker jo f.eks komme på flere måter sånn etter hverandre. Det blir liksom bare å terge appetitten deres å stoppe på første og beste de oppnår. Sånn er det nå med de fleste damer jeg har kjent, at de gjerne vil ha orgasme #2 eller #3. Synes det er helt normalt, og ikke så uvanlig med litt mere også. Så er det jo et spørsmål hvordan man skal fortsette og kunne få henne dit. Det er jo flere måter og hvis det er leketøy som er greia dere bruker for å få henne dit, så synes jeg det er betenkelig hvis du ikke hjelper henne med det men overlater henne til seg selv. Tror absolutt ikke hun vil synes noe om det i lengden. Hvis du derimot viser initiativ til å hjelpe henne videre, så tror jeg hun vil synes dere matcher bra, men det spørs jo hvor lysten du er på sånt. Og endog er det jo mulig dere kan finne på mere intense ting som får henne til å komme mye hardere og hun da klarer seg med 1-2 av dem. Kommer hun bak så er jo de mye mere langvarige og sterke, eller hvis hun kommer hardt på G eller A. Mange muligheter og sjanser til å få ganske rikt intimt liv sammen da. Det er litt annerledes enn kjedelig fast 2-3 ganger eller bare helger, huff.