Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym hm.. ti. 26 aug. 2008 21:17

er det flere enn meg som syns det er litt flaut å "møte" på kjentfolk inne på sukker?
jeg la merke til at 2 kollegaer av meg har vært inne på profilen min og kikket, og syns egentlig at det var litt flaut. syns nesten at det var litt frekt av de å lese det jeg hadde skrevet om meg selv når de visste hvem jeg var...

er det bare meg som føler det slik? setter pris på tilbakemeldinger :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 26 aug. 2008 21:21

Men de er jo her av samme grunn som deg. Og du kan jo lese deres profil også, (med et lite hevn motiv i ermet).

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 26 aug. 2008 21:26 Privat melding

Sett et svart hjerta på dom, fort som fan!

Skjult ID med pseudonym hm.. ti. 26 aug. 2008 21:28

men kan ikke de se profilen mer da?

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 26 aug. 2008 21:34

Unngå bilde, eller ta en pille mot paranoia. ;-) Du er ikke anonym på nettet dersom du legger ut bilder...da kan naboer, venner, kolleger og stort sett resten av verden se det. Så om du synes det er flaut, burde du kanskje tenke igjennom det litt? :-)
Svarte hjerter var jo også en idè...hehe. Nice Jezzy.
;ø)

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 26 aug. 2008 21:37 Privat melding

Nei det er ikke flaut for meg .. har blitt gjenkjent på gaten også ... mye for mitt (noe tullete til tider) bidrag her inne .. :oP

Skjult ID med pseudonym gear ti. 26 aug. 2008 22:55

Jeez, hva er det å være flau over? At du har det gøy på ei nettside, eller tar ansvar selv for å møte folk? lol

Skjult ID med pseudonym Mr.A-cup ti. 26 aug. 2008 23:32

Om det føles litt hardt å ty til svart hjerte, er det jo like enkelt å slutte i jobben, og eventuelt flytte til et annet land...

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 26 aug. 2008 23:44 Privat melding

Det var åxå en god ide A-cup! Men det blir ju lite slitsomt å dra tillbax till norge varje gång man ska på date da.....

Skjult ID med pseudonym Mr.A-cup ti. 26 aug. 2008 23:53

Neida Jezzy, de fleste tilbud om dater kommer alikevel fra Nigeria eller Russland...

Skjult ID med pseudonym stockings on. 27 aug. 2008 00:03

Hev deg over det...alle må få lov til å prøve å sørge for egen lykke

(mann 37 år fra Oslo) on. 27 aug. 2008 01:24 Privat melding

Jeg ser ikke problemet, men det kan muligens være fordi jeg ikke føler at jeg har noe å være flau over.

Jeg ser heller ikke problemet med å se på profilen til en kollega. Hvem vet, kanskje jeg kjenner noen som passer bra til hva personen har skrevet om drømmepersonen sin.

Skjult ID med pseudonym /b/ on. 27 aug. 2008 01:47

Jeg var borti en annen variant. Ble separert for tre mnd siden, en dag fikk jeg en telefon fra eksen.
Jeg hadde vært inne på hennes profil men siden hun ikke hadde bilde visste jeg det ikke... Jeg lo, hun fikk litt sjokk.
Ekstra morsomt for meg var det for hun sa hun syntes nettdating var patetisk bare noen uker i forveien. :)

Skjult ID med pseudonym nimbex on. 27 aug. 2008 08:23

Jeg synes det er hyggelig, forresten har også jeg vært innom profilen til en x... men vi er gode venner den dag i dag, så det var mest bare morsomt.

Skjult ID med pseudonym mikro on. 27 aug. 2008 18:51

Muligens litt flaut, men som Tingeling sier; de er jo her av samme grunn som deg og du kan også se deres profil så da er dere jo likestilt :)

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 27 aug. 2008 19:04

Få dager etter at jeg begynte i ny jobb, så jeg at en kollega av meg hadde veldig god match, men jeg lot det være med det, har funnet ut i rl at vi ikke har så veldig sammenfallende interesser... Har ikke vært innom profilen heller, og har ikke sett henne på min.

Skjult ID med pseudonym frekt? on. 27 aug. 2008 23:39

Frekt og frekt... Klart man må regne med at det kan skje. Men jeg hadde ikke selv gått inn på kollgers profiler, og hadde satt pris på om lot være.... Noe jeg har opplevd at er tilfelle her. Vi er på hverandres matchlister, men gidder ikke snoke. Blir feil for meg når vi alltid skal gi etter for nysgjerrigheten.

Skjult ID med pseudonym Leonis to. 28 aug. 2008 07:52

@ Amourine
Et godt poeng - bare vær bevisst på at det du legger ut på nettet kan leses av flere enn du ønsker, og heller fortelle mer etterhvert som noen innleder dialog, samt utleverer telefonnummer og stiller opp på date (for de som ikke er ferdige med tidligere forhold vil nøle med alt som kan avsløre dem).

En mulighet til å filtrere litt er å kutte profilbildet og legge bilder i fotoalbumet, samt justere synligheten til folk med match over 70. Da vil de bare bli sett av aktuelle kandidater som har brukt matchingen slik den er ment, evt mottatt en mail fra deg. Nyttig for den som f.eks har en jobb hvor sikkerhetsklarering pålegger litt forsiktighet, eller bare ikke har lyst til å bli selektert ut bare fordi profilbildet ikke matcher et blinkskudd av en Hollywood-stjerne

Forøvrig kommenterte jeg for ei jente med høy match og albumet fullt av modellbilder at hun burde vurdere å retusjere bort signeringen med fullt navn... og ellers liker jeg best at bilder som er fikset på av proffene kombineres med situasjonsbilder fra felles interesser (og de eneste proffe bildene i albumet mitt er fra vrakdykking i Grisebukta på Cuba, men det må hun studere profilen min for å se)

Skjult ID med pseudonym Gutten 51 to. 28 aug. 2008 09:20

Skjønner ikke at dette kan oppfattes som flaut jeg?

Selv forteller jeg åpent til både venner og kolleger at jeg er på nettet og leter etter min "drømmekvinne", og de som synes det er rart, må jo bare få lov til det:-)

Nett-dating har kommet for å bli, og de aller fleste single leter vel og ønsker seg en partner å dele livet sammen med, så hva er galt med å legge ut en profil?

Sikkert likevel smart å ikke legge ut alt i profilen, men samtidig være seriøs og "selge seg" så riktig som mulig, men samtidig spare noe til de man mailer med også?

Skjult ID med pseudonym ff ti. 2 sep. 2008 06:28

Må innrømme at jeg også synes det er ekstremt pinlig å møte på "ekte" kjente ja!
Men det handler nok bare om at vi ikke er helt komfortable med å nettsjekking/-dating - hehe

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 sep. 2008 17:17 Privat melding

hmm... jeg synes det blir frekt å kalle det frekt når andre titter på profilen din jeg men...

Du har tross alt lagt ut en offentlig profil på et nettsted som lik Facebook kan bruke bildene dine til hva som helst. Hva de leser om deg i profilen er det også du selv som har lagt ut og her burde du jo ha svart ærlig håper du på grei match, men dette gjør da bare det at de kanskje lærer deg bedre å kjenne. Om du synes dette er frekt og flaut synes jeg ikke du har mye på verken sukker, facebook, myspace eller nettet i det hele tatt å gjøre. Noe mer offentlig "show off" av eget ansikt og personlighet skal man lete lenge etter... Men som sagt.. svart hjerte er jo en løsning

*gir meg over*

Skjult ID med pseudonym s ti. 2 sep. 2008 18:45

@yggjung

Du skjønner kanskje ikke at det for noen er en _viss_ forskjell på Facebook, Myspace og en sjekkeside som dette?

Jeg antar at det føles veldig mye mer intimt å legge ut bilder og informasjon på Sukker enn på Facebook eller Myspace, i alle fall om en er såkalt "normal" bruker av disse tjenestene. Selv om en kan reagere på at noen synes det er flaut å bli sett av kjentfolk når en først faktisk har lagt ut en profil på Sukker, så er det nå en gang fortsatt slik her som med Se & Hør: Ingen kjøper, men alle leser (for å mate med teskje: ingen bruker nettdatetjenster offisielt, men realiteten er at "alle" single har en eller annen gang forsøkt). På Facebook og evt. Mypace er jo så og si hele intensjonen å faktisk bli sett, ikke minst av bekjente.

Å sammenlikne Facebooks potensielle bruk av bilder og at en bekjent ser på bildene på en nettsjekkeside er vel passe drøy, uansett hvordan en snur og vender på det. Hvor er sammenhengen?

Skjult ID med pseudonym sweetchili ti. 2 sep. 2008 19:10

Støtter nei-siden, det er ikke frekt å lese profiler. Jeg synes selv ikke at det er helt behagelig at kjentfolk leser profilen min, men det er da ikke deres problem. Ansvaret ligger på meg som har gjort bilde og opplysninger tilgjengelig.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 sep. 2008 19:39 Privat melding

@s Trodde poenget med disse profilene var å bli sett men, og at bildet ditt skal vises slik at en kan få respons ;)

Leser jo også at "jeg svarer ikke på profiler uten bilde" så bilde vil jeg si er nødvendig på slike sider, kanskje Facebook og Myspace ikke passer best som eksempel men de brukes da også til å skape et __nettverk__ med folk som en kanskje kan møte, feste med og *grøss og gru* til og med flørte med. Men uansett er sukker fortsatt online og enhver dott med iq nok til å kunne logge seg på en nettdatetjeneste med profil kan, kommer til og vil se på noen sin profil.... Og her trenger man heller ikke oppgi verken kjønn, navn eller bilde på verken sukker, møteplassen eller match.

(for å mate med spiseskje: offentlig adj. ['ɔfəntlɪ]: som alle har adgang til) *merk: ALLE

Det å drive og belære meg om hvem som sier de bruker/ikke bruker nettdatetjenester i det store inkluderende norske samfunn som vi lever i var ikke poenget mitt heller, om folk vil være innadvendte skal de få lov til det. Men ikke kom å syt over at: "nei, æææsj, slemme mannen i nabokontoret tittet på profilen min, nå vet han jo at jeg liker shopping og neglelakk også har han sett det sinnsykt dårlige bilde av meg på stranda!"

Skjult ID med pseudonym s ti. 2 sep. 2008 19:44

@yggjung

Om det er noen tvil - jeg er helt enig i at en må tåle å bli sett av kjentfolk, for det er jo en gang slik at en er åpent, tilgjengelig fritt villt her inne. Men viser samtidlig litt forståelse for de som synes dette kanskje blir litt intimt og klamt :)

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 sep. 2008 19:51 Privat melding

@s Jeg har også forståelse for klamheten og følelsen av brudd på privatlivet... til en viss grad! Da man gir fullstendig avkall på alt som skal ha vært privat med en gang det offentligjøres i en online profil som fortsatt er tilgjengelig for alle og enhver fra bestemor som er kos som få til grisemannen som sitter i parken! Om dette gir avsmak og man ikke vil dele slike intime detaljer må man vurdere andre alternativ.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 23:07 Privat melding

Fra mitt ståsted er det mindre flaut å møte kollegaer etc dersom jeg faktisk tilkjennegir at jeg har sett/ vært inne på profilen til vedkommende..... enn at både han og jeg vet om hverandre uten å å si hei eller etc.... Åpenhet er undervurdert av nordmenn....