Alle innlegg Sukkerforum

Å selge rumpa si på nettet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym huder on. 13 nov. 08:18

Jeg begynner å bli lei av sytete tråder om at jenter ikke gidder poste bilder av seg selv forfra bakfra i fra siden og i 96 posisjon. Mange jenter går jo med på det, og ser ut som idioter, ligger der ute på den store WWW og blir dømt opp og ned,hva med oss som ikke vil selge sjela og rumpa til internett?

Og nei det har ikke noe med at jeg er stygg eller feit, det er en prinsippsak. Jeg synes det ser teit ut hvor hardt folk prøver å selge seg selv her. Hva med å bli kjent i virkeligheten i steden, under litt mer normale omstendigheter?

Skjult ID med pseudonym Kan on. 13 nov. 09:02

Kan ikke finne en tråd her hvor det tema er tatt opp, så der må du prøve igjen.........

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 nov. 13:38

Men hvis du sjekker opp noen i virkeligheten så ser en jo personen forfra, bakfra og fra siden, så det er jo ganske normalt. Just saying.. :P

Beste hadde vært om ingen kunne ha bilder. Det kunne blitt spennende og ikke minst, jeg kunne kanskje fått noen damer her inne i snakk. :P

Skjult ID med pseudonym _________ on. 13 nov. 16:20

Hva er egentlig 96-posisjonen? Er det 69 baklengs/opp-ned? I så fall, hvordan får man inntatt denne posisjonen alene?

Skjult ID med pseudonym torsketran on. 13 nov. 16:49

Vil dette være et bedre alternativ enn div rasteplasser, for enkelte her?
Eller hur? (-:

(mann 41 år fra Telemark) on. 13 nov. 18:11 Privat melding

Hmm...lei av slike tråder? HEnger du på andre forum kanskje, for jeg kan ikke huske iløpet av mitt mangeårige medlemskap her inne huske noen tråd av denne sorten i det hele tatt!

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 13 nov. 19:22

macgyver her; ville bare si at de kan omtrene male kamera på veggen; så noe privat liv har man uansett ikke og det er kanskje det mange føler på og derfor gir f…..:!