Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye sier profilbildet av deg, om hvem du er som menneske?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 22:05

Jeg ser stadig tråder her på forum hvor man bedømmer et menneske sin personlighet ut fra ett profilbilde. Er det slik at alle menn som ser veltrente og maskuline ut, kun er ute etter en kortsiktig opplevelse = ONS? Er det slik at alle menn som har noen kilo for mye er late, drikker mye øl og ser bare på TV? Hvordan er en mann som har krøller? Og hvordan er en blond mann? Er han dum? Hvordan er tynne menn? Er de kjipe? Er alle høye mørke menn, rike?

Og er det slik at alle rødhårede damer er hissige? Er alle blondiner dumme? Er brystfagre kvinner kun ute etter uforpliktende moro? Og er alle mørke damer smarte? Er tynne damer vrange? Hvordan er egentlig dette? Hvor mye kan vi konkludere om en persons personlighet ut fra utseende?

Skjult ID med pseudonym JB to. 14 nov. 2013 22:09

Tja inne her virker det som profilbilde betyr alt,hver gang jeg har fått avslag på en melding eller ikke fått svar i det hele tatt har jenta aldri brydd seg om å titte på profilen,mange som bare vil ha et glansbilde,om det er en hjerne eller et godt menneske bak bildet virker ikke som er så viktig :)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) to. 14 nov. 2013 22:11 Privat melding

Det skal vel godt til å klare å dømme det relativt presist. Men kan jo være at man relativt ubevisst lar seg påvirke av sine egne stereotypiske tanker. Legg ut ett bilde av at man er på fjellet så er man "for glad i naturen på nivå med Lars Monsen" - legg ut et bilde fra en fest så er det hæla i taket til enhver tid... Det er nok ikke mulig å få til noe helt balansert bare basert på det, eller inkludert teksten også. For uansett hvordan man vrenger og vrir på det her inne, så klarer man jo aldri å vise frem noe annet enn en liten bit av den vi er. Så det er nok mange supre par som har avvist hverandre på smårusk kan jeg tenke meg. :)

Skjult ID med pseudonym JB to. 14 nov. 2013 22:15

@kiara
det skulle vært en "liker" knapp her :)

(kvinne 39 år fra Vestfold) to. 14 nov. 2013 22:26 Privat melding

Det er lett å få slik inntrykk. Forum, noen meldinger eller avslag kan fort skape det...

Men jeg tror at det er ikke så enkelt. Ja, bilder betyr ganske mye. Kommer til å lyve, hvis sier at det er ikke sant.

Men det er mer snakk om glimt fra den berømte kjemien for min del. Noe jeg kan finne som attraktivt hos en mann, energien i bildet, blikk og andre små detaljer fra kroppspråk....
Deretter kommer det som er like viktig for meg - profil tekst. En flott utseende betyr svært lite hvis vedkommende satser bare på det. Jeg ønsker å få litt innblikk i hvem han er, har vi noe til felles som interesser eller hobbyer osv, kan han reflektere, er han bevist på hvem han er og hva han vil?...

En andre ting, som kan spille roll for bildets betydning, er alder hos den som søker/ser på bilder og hensikt for forhold - flørt, langvarig...
Vi (eller mange av oss) endrer vår oppfatning om hva er attraktivt med alder og erfaringer.

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 14 nov. 2013 22:31

bilde på sukker seier..ta kontakt eller ikkje ta kontakt..:)

(mann 58 år fra Oslo) to. 14 nov. 2013 22:33 Privat melding

Det er enda bra det ikke er nevnt at vi sorteres etter alder også. :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 14 nov. 2013 22:37

@Realista

Brystfagre kvinner som gruppe er nok ikke ute etter enkel morro nei. Men, når en finner profilbilder, og album som er voerstrødd med DøttePupeprOppItrynetPåDeg da er det ikke fritt for at en tenker sitt. Samme når en utelukkende har duck-face bilder, KomOgTaMeg-blikk bilder o.l. Da tenker en også sitt. strengt tatt, det er vel ikke så rart, er det vel?

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 22:39

Så fint det du skriver @Solna:) Men nå lurer jeg egentlig mer på, hva skjer når du faktisk møter personen du har sett ett bilde av her på Sukker. Stemmer da dine oppfatninger du har ut fra profilbildet, med personens virkelige personlighet? Er han akkurat slik du tenkte han skulle være?:)

Skjult ID med pseudonym arneand to. 14 nov. 2013 22:41

@ts
Alt selvfølgelig... doh ;p
I det minste om jeg fikk lurt gjennom ett profilbilde som ikke var like fantastisk som førerkortbildet for en gangs skyld -.-
Meh

Skjult ID med pseudonym Mundilfare to. 14 nov. 2013 22:46

Innen mitt fag så handler det mye om skapt forventning. Altså som firma kan man enten legge lista høyt og lettere få skuffede kunder, eller legge lista lavt og overraske positivt. F.eks har jeg alltid kranglet med ivrige selgere som bruker leveringstid som salgsargument og lover mer enn man kan holde. Sier man at det en leveranse er om fem dager og man får den på tre så blir de fleste positivt overrasket, om man sier at du skal få leveransen i morgen og den kommer etter tre dager blir de fleste skuffet selv om det i begge scenarioene leveres samtidig.

Kanskje man må tenke sånn med profilbildene også? Ta groggy bilder med dårlig kamera, kjip vinkel, gjerne trøtt og uflidd, dra forventningene skikkelig ned i kjelleren. Da er det lettere for at det slår positivt ut når man møtes...

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 22:49

Shit, glemte alder som en greie på forutbestemte egenskaper som man kan tillegge en person @Stevia61;) Er nok litt å ta av der også, definitivt :D. Vel, det sier kanskje noe om meg:)

Skjult ID med pseudonym Melissen to. 14 nov. 2013 22:50

Siden jeg ikke er bedre enn noen andre (bortsett fra Pow, da) til å generalisere og anta, skal jeg ikke løfte en moraliserende pekefinger (dessuten er de begge opptatt med å skrive). Det ER teit å analysere et menneske på grunnlag av attributter. Vel kan det stemme sånn "greit nok" i endel tilfeller, men er likevel til liten hjelp i lengden. For tette øyebryn betyr at h*n driter i det (sannsynligvis), ikke at fetteren bor i dyreparken.

Nå har ikke jeg gjort den store innsatsen for å finne "flotte" bilder av meg selv, men heller bilder som kan avdekke sider ved meg (neida, det er ikke noen som henrykt har sendt meldinger om at humoren, varmen har smittet gjennom bildene og gjort stort inntrykk).

Når jeg ser på profilbilder (og andre bilder), er det personligheten jeg ser etter. Jeg liker at folk ikke skal gjøre seg så flott på alle bilder. Lag noen grimaser som sier meg noe, og du havner på (den ikke-eksisterende) listen min. Siden du ikke vil ha flere barn og ellers ligner ganske mye på meg, er du gjerne en av de som faktisk fritt kan beskue profilen min. En av tre daglige, sånn ca.. :-p

Jeg mistet tråden. Jeg har drukket et par glass vin. Melkeglass. Legg merke til at jeg likevel skriver feilfritt (eventuelt leser feilfritt..). I morgen skal jeg skrive det jeg egentlig mener, dette får være en sånn huskelapp..

Forresten var det Jim Belushi jeg valgte som Hollywood-ligg en gang for 15+ år siden når en gjeng venninner diskuterte hvilken skuespiller vi ville ha valgt oss - om vi kunne velge fritt.. Høy og mørk? Næsj..

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 22:51

He, he @Mundilfare, reflektert du;) Du har ett poeng. Men noen besøkende må man vel ha på profilen?:)

(kvinne 39 år fra Vestfold) to. 14 nov. 2013 22:54 Privat melding

Takk @Realista,

kan ikke si at jeg har stor erfaring med å treffe menn fra sukker. Det har sine naturlige årsaker og kan diskuteres under andre tråd som handler om aleneforeldre, krav, avstander osv....

Men de få gangene det har skjedd, så hadde jeg tatt riktig inntrykk. Ja, med kun en unntak - da var det brukt bildet av en andre mann ;) og tekst laget ved hjelp fra ei venninne (dette fikk jeg vite på date). Måtte bare le da og det er bra for helsa ;)

Skjult ID med pseudonym Blåbær to. 14 nov. 2013 22:57

@blindebukk
For en gangs skyld er jeg begeistret for innlegget ditt...

@Stevia, du har kanskje glemt at du ikke er 46 lenger?

Skjult ID med pseudonym JB to. 14 nov. 2013 23:01

@realista
ingen jeg har skrevet til har besøkt:)
blir tilbake til det gamle og sikre,ut på byen for meg,
har ikke problem å få ei jente på snakk hvertfall,her inne har jo jenter akutt skrekk for å slå av en prat utenom forumet

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 23:15

@blindebukk er som alltid treffsikker. Kort og konsis, men sant er det som regel. @hemmelig takk for første setning, den likte jeg, av en eller annen grunn som jeg ikke vil avsløre her;). Men før jeg blir overbevist om at det du sier er sant, så må du vise til litt selvforskning. Hvor mange slike damer har du møtt, og stemte inntrykket med bildet? :)

@Melissen nyt melkeglasset! :)Ja, du skriver feilfritt. Jeg har forøvrig aldri vært tiltrukket av en sånn kjendisperson.... foruten en. Og det er filmskuespilleren Joaquin Phoenix. Han er styggpen på en tiltrekkende måte;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 14 nov. 2013 23:21

@Realista

De orker jeg ikke å kontakte for å si det slik ;) Mye på grunn av minner fra livet utenfor Sukker... I den sammenheng er det veldig synd at en tråd som var her tidligere i dag nå er slettet. Den handlet nesten direkte om dette ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 14 nov. 2013 23:21

@Realista

Aha! Du er av den brystfagre typen! Tror jeg må søke medlemskap i Mensa... B-)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 23:25

Hmm, kanskje derfor jeg ble litt inspirert til å lage denne tråden @hemmelig. Men trist om du har erfart at det er slik. Er mye morsommere om det man trodde om noen på en negativt måte, viser seg ikke å stemme på en positiv måte. Det gleder meg alltid:) For vi er nok alle og enhver inkludert meg selv, en smule forutinntatt. Og det hender at man tar feil;)

(mann 46 år fra Oslo) to. 14 nov. 2013 23:26 Privat melding

Ett bilde sier like mye som tusen ord...
Men ett ord sier også like mye rart som tusen bilder.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 23:27

Du er en skikkelig smarting @hemmelig;) Trenger du Mensa for å bekrefte det???:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 14 nov. 2013 23:34

Nei @Realista, ikke start meg med mine meninger om Mensa ;)

Skjult ID to. 14 nov. 2013 23:36

En mann som poserer og viser fem kroppen sin, virker for meg veldig fokusert på seg selv og kroppen. Han har på klær på bildet stiller deg seg annerledes. Samme med damer i bikini bilder. Og damer med mye utrigning virker litt træsi med mindre det er tatt på Strand, båt, 30 varme grader på ferie. Er bildet tatt hjemme, sier det litt om hvordan personen liker å ha det rundt seg. Osv

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 23:38

Det så sant @tresnitt:) Ligger mye i ordene vi velger å dele:) Det vanskelige er, hva vi velger å støtte oss til og tro på, av det som blir sagt og skrevet. Ord kan vise seg å være bare ord, men ikke mer. Slik er livet. Men ofte så er ikke ord tilstrekkelige for å beskrive oss som mennesker. Handlinger derimot forteller nok mest om hvem vi er som personer:)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 14 nov. 2013 23:55

Det er godt om du velger å tenke selv og ser bort fra Mensa @hemmelig. Det i seg selv tyder på intelligens:)

Og @JB, det er det som gjør det så fint med forumet. Her tilnærmer vi, oss hverandre ut fra hva vi mener om saker og ting. Det er noe herlig og stimulerende med det. Det å dele tanker og meninger uten at det kreves kjæresterier av den grunn. Da blir det hele så mye enklere og ukomplisert:).

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 14 nov. 2013 23:57

mensa ja...er damene meir smarte når dei har mens..?:)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 nov. 2013 00:12

He he @blindebukk, da sier vi bare virkelig.... hva vi egentlig mener. Og det er som regel oftest helt på sin plass.... om du tenker deg om;) Ikke alltid, men nesten alltid:)

Skjult ID med pseudonym JensmeMens fr. 15 nov. 2013 00:13

Jeg kan bekrefte blindebukks påstand.

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 nov. 2013 00:16

Ja, for du heter jo @JensmeMens. Det kan kun tolkes i en retning. Det er betryggende at det er noen med lang erfaring, som uttaler seg her;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 15 nov. 2013 00:17

jens..det va eit spørsmål..:) påstanden min er meir at dei blir sure og upulbare..så ka fanken skal me med dei da det står på som værst...

Skjult ID med pseudonym Theon fr. 15 nov. 2013 00:19

Noen kilo ekstra? Jepp
Lat? Nope, prøv meg.
Drikker mye øl? Hver gang sjansen byr seg!
Ser mye på TV? Nei, foretrekker naturen.

Profilbildet mitt avslører ingenting av dette, hva byr du meg?

Skjult ID med pseudonym JensmeMens fr. 15 nov. 2013 00:20

Spørsmålet har en mere oppegående energi i seg enn vi kan forvente i et eventuelt svar.

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 nov. 2013 00:24

Hmm, aner jeg en viss dybde her @JensmeMens;)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 nov. 2013 00:33

@Thon, sånne svar liker jeg. Er nok veldig enig med deg. Et bilde gir oss kun ett overfladisk og meget kort førsteinntrykk av hvem vi virkelig er som mennesker. Noe å tenke på det, for noen og enhver av oss;) Inkludert meg selv, er ikke noe bedre jeg en andre er når det gjelder å være forutinntatt. Vi må bare skjerpe oss. Det er greia;)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 nov. 2013 00:36

Gleder meg veldig til å lese hva du synser og mener @kiara:) Du har alltids en vinkel som kanskje vi andre ikke har tenkt på. Og det er spennende, synes jeg:)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 15 nov. 2013 00:52

Og @blindebukk, det gjelder å holde ut....En uke en gang i måneden. Det er jeg sikker på at du fikser. Se på det som en ny start, hver gang;) Du kan glede deg til at uken er over...og hva som kommer da;). Er glasset halvfullt eller halvtomt? Det er det store spørsmålet:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 15 nov. 2013 01:08

Samme hvilket bilde jeg bruker så skriker bildet desperat! :P

Skjult ID med pseudonym Theon fr. 15 nov. 2013 01:22

Ja, det oser desperasjon til det vanvittige av deg Powpow :p

Skjult ID med pseudonym _________ fr. 15 nov. 2013 03:34

Mer enn du tror, siden jeg ikke har noe bilde for øyeblikket.

(mann 58 år fra Oslo) fr. 15 nov. 2013 10:03 Privat melding

@blåbær
Tror du bommer der. Er rimelig fornøyd med den alderen jeg har. Og trives med andre mennesker uansett om de er yngre eller eldre enn meg selv, fordi alder sier mer om kroppen enn om personen, (Selv om kropp er topp.)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:02

tok si tid ja..:p

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:09

har du grunn til..:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:13

treng eg virklig sei det????:) driv ikkje med sjølvskryt..:p

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 17 nov. 2013 23:17

Har du fått nye profilbilder, Blindebukk? :D

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:23

natta kiara
ellen..ja,likte du det? ,p

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 17 nov. 2013 23:26

Jeg har ikke sett det/de he he

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:28

hehe rævhål..:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:39

dette kler meir mi mørke sjel brura..:)

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 17 nov. 2013 23:43

he he...
"mer sjel" - betyr det type bildeløs? Fant deg ikke igjen nå, Bukk :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:46

jepp..:)

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 17 nov. 2013 23:51

ok. Sikkert godt å føle seg litt mørk og mystisk... :P

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 17 nov. 2013 23:59

hysj..la ho derre skogshuldra sove no da..:)

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 18 nov. 2013 00:00

Ja, Kiara :))

Tror jeg fant deg, ungfolen. Hadde glemt din unge alder, den forklarer jo en hel del...

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 18 nov. 2013 00:02

nei, du var eldre enn det!! Forvirra her. Regner med du er happy over å være senteret av nattens store mysterium :D

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 18 nov. 2013 00:04

eg er no eldre enn deg:) sjølv om eg oppfører meg som ein 15 åring her hehe

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 18 nov. 2013 00:11

jeg også er eldre enn meg. I hvert fall ett år eldre. Sukker har stranda et år tilbake i tid. Kanskje det er for å minne meg på at tida har gått,, og at det for fankern er på tide å gi seg :))

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 19 nov. 2013 20:34

Er enig med deg @Kiara, at vi nok innbiller oss at profilbildet forteller oss mye om en person. Noe forteller bildet oss. Det kan vi slå fast. Og dette noe, kan være ut fra hvordan vi leser et smil, positur, hud, klær og omgivelser med mer. Men jeg tror ikke man med stor sikkerhet kan tillegge en person en bestemt personlighet og egenskaper ut fra kjennetegn som hårfarge, ansiktstrekk og kroppslige attributter.

Man kan kanskje være heldig å treffe blink noen ganger, men så kan man være like uheldig og bomme på sine antagelser andre ganger, tror jeg. Det er fort gjort å gjøre seg opp en mening ut fra et bilde om en person, som ikke viser seg å stemme i virkeligheten. Fordi bilder er bare bilder. Og noen ganger gjør det at vi blir skuffet, andre ganger blir vi gledelig overrasket. Om vi blir skuffet eller glade er avhengig av hvilke forventninger vi har.

Når vi møter ett menneske i virkeligheten så blir flere av sansene våre påvirket. Bevegelser, stemme, formuleringsevne, blikk, smil og lukt og sikkert mye mer som vi kanskje ikke er i stand til å sette ord på, får betydning for vår oppfatning. Det sies at 65 prosent av det vi oppfatter i en kommunikasjon IRL, er nonverbale tegn.

Uansett har man ikke noen annen mulighet på et nettsted som dette, enn å danne seg et inntrykk ut fra det man får tilgang til, som bilder, profiltekst og eventuell kommunikasjon. Og da er inntrykket ut fra dette, vårt eneste mulige kompass. Det koker ned til det @blindebukk sier; bildet er enten inviterende eller ikke inviterende. Hva den enkelte av oss finner inviterende ved et profilbilde, er et annet spørsmål…..

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 19 nov. 2013 21:03 Privat melding

Jeg tror i hvert fall på det med at alle mørke jenter er smarte, he he

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 nov. 2013 21:07

Et bilde sier litt om en person. Flere bilder kan si det meste om en person. :P

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 19 nov. 2013 22:05

Ja, med alle de damene du har datet fra Sukker, så vet du hva du snakker om @Pow. Jeg mener... du har nok et stort statistisk materiale å ta av der. Jeg skjønner nå, at du bare driver med sånn late som devaluering av deg selv. Og jeg som trodde du var ekte....;)

Ja, klart det @Vime78 alle mørker jenter er smarte :). Det vet jo alle.....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 nov. 2013 22:39

@Realista

Nei, jeg har faktisk ikke datet noen som helst fra Sukker.
Men det betyr ikke at bildene ikke sier meg noe om hvordan de er for det.

Skal jo ikke mye til for å se hva slags interesser de har, hva slags stil, osv. de har gjennom bilder.
Jeg kan lese veldig mye ut i fra bilder.

Det betyr ikke at jeg kan si at hun liker sånne og sånne menn eller noe sånt, men det sier meg noe om sjansen for at hun kan være interessert i meg.

Kunne selvsagt fulgt opp antagelsene mine med å sende en melding jeg ikke vil få svar på bare for å bevise poenget mitt. :P

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 19 nov. 2013 22:44

@Kiara, du har det med å si det som det er:)

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 19 nov. 2013 22:49

He, he @Pow, send en melding. Og får du svar, så tja hvem vet hvor det kan lede hen;).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 nov. 2013 22:56

@Realista

Er jo litt av det som er problemet. Hva om hun faktisk svarer? Hva gjør jeg da?
Eller enda verre, tenk om hun er interessert i å treffe meg!? :S

Jeg aner jo ikke hvordan jeg skal gå frem. Hvordan jeg skal flørte, hvordan jeg skal vise at jeg er interessert, hvordan jeg skal vite om daten er bra, osv. :S

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 19 nov. 2013 23:03

Alt det der høres.... skummelt ut @Pow. Men ja, det kan hende at hun vil treffe deg, og kanskje hun til og med, kan komme til å like deg. Du får følge magefølelsen og trå til. Kanskje hun vet noe du ikke vet?;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 nov. 2013 23:06

@Realista

Har egentlig ingen magefølelse, så følger fornuften for den vet alltid best.
Og den sier at hun ikke er interessert og det er like greit å spare sin egen tid og ikke minst hennes tid ved å la være å kontakte henne. :P

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 19 nov. 2013 23:43

Du er av den svært omtenksomme typen @Pow, skjønner jeg. Kanskje litt for?:)

Skjult ID med pseudonym Theon on. 20 nov. 2013 05:07

Det er farlig og gå ut, folk kan faktisk se deg.

Skjult ID on. 20 nov. 2013 08:13

hehe

(kvinne 29 år fra Møre og Romsdal) on. 20 nov. 2013 21:05 Privat melding

Vel å skrive med bilete i denne tråden sidan det er snakk om profilbilete. :)

For å svare på overskrifta først; Ja, eg trur mitt profilbilete seier noko om meg. Eg smiler mykje, bruker sjeldan pengar hos frisøren og har interesse for teikneseriar og andre litt nerdete ting. (Du kan skimte "Superman" på t-skjorta.)

Elles er det vel snakk om stereotypiske eigenskapar knytt til utsjånad. Der vil eg nok seie at det er oftare det ikkje stemmer enn motsett, i alle fall når det gjeld den sorten trekk TS tek opp, t.d. hårfarge, høgd osv.

Likevel er det nokre trekk ved utsjånaden eller eit bilete som kan avsløre litt om personen bak. Såg at det var omtalt tidlegare i tråden også.
Blikket, uttrykket i andletet, kroppsspråket, lite/mykje sminke, kleda, frisyra, settingen og ein del anna. Gjerne kvalitetar vi utstrålar ubevisst og reint overfladiske ting som personen kan manipulere sjølv - som utgjer "stilen" til han eller ho.