Alle innlegg Sukkerforum

Opp som en løve, ned som en fell

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 22:20

Sukkerverden er en kompleks verden. Skal man spille spillet eller gi opp og melde seg ut? Hva er det egentlig menn vil ha? Og er det fortsatt slik at menn og kvinner har forskjellige spilleregler? Møtte en mann. Jeg var distansert i begynnelsen. Han var veldig direkte og flørtet til jeg ble helt mo i knærne og høy på meg selv....Vi møttes og det endte med sex. Det var fantastisk. Fortsatt høy på flørt og mld og nytt møte. Igjen sex. Det samme gjentar seg noen ganger. Kjemien er upåklagelig. Så er det plutselig helt stille! Han har gått lei. Sexen var bra, men det var det. Å nei. Klarte jeg virkelig å havne i denne klassiske fellen? Det er greit. Jeg var med på leken...jeg bryr meg ikke. Jeg er jo voksen.....fortrenger følelsene som trenger seg på. Prøver å svare på noen meldinger fra noen fine menn, men klarer ikke glemme.... Et klassisk kvinneproblem eller???

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 22:23

Det var vel noe som manglet eller som han ikke sa i fra om? Selv om du ikke vet hva det var, så er det høyst sannsynligvis en grunn til at han ikke så noe fremtid med deg. Det kan ha vært så enkelt at det var en annen, selv om det der dårlig gjort. Tror det kan skje like så lett at en kvinne stopper opp kontakten.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 22:24

Det kan være du er i en livssituasjon som han ikke takler.

Skjult ID med pseudonym NoProblems lø. 16 nov. 2013 22:26

Sexen var bra?
Hvorfor ikke ta det positive?
Hva er det med mennesker som alltid skal lage drama og henge seg opp i bagateller? Bruker hele livet på bitterhet og sorg som er unødvendig. Hva er den klassiske fellen? MÅ det bli kjæresten din, om du har sex med noen?

Føler du virkelig at du har opplevet noe ille?
Alternativt får du mye bra i latex som ikke sårer stoltheten din.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 16 nov. 2013 22:26

Hva med å treffe folk FØR du er mo i knærne og gjør elendige vurderinger?

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 22:32

Nei man må ikke bli kjærester fordi man har sex...sex kan også være bra uten følelser. Men i dette tilfellet var det følelser og da vil jeg ikke kalle det en bagatell. Spørsmålet er om det fortsatt er slik at det er naturlig at menn har sex på første date og ikke kvinner?

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 22:34

Hemmelig...jeg var mo i knærne før jeg traff han og enda mer betatt etter jeg traff han. Han la inn alle aksjer...

Skjult ID med pseudonym R lø. 16 nov. 2013 22:36

De fleste som kjører på med overdoser flørt og ønsker sex på første date, er ikke ute etter noe mer enn det. Klassisk kvinneproblem? Vet ikke, men jeg tipper at det er fler kvinner enn menn som havner i denne situasjonen. Ga han uttrykk for at han var ute etter kjæreste eller er det din antagelse? Og i så fall; hvorfor antok du at han var ute etter noe mer?

Skjult ID med pseudonym JB lø. 16 nov. 2013 22:37

er vel like vilkår for ONS for menn som for kvinner vil jeg tro..siden menn som oftes ligger med kvinner og omvendt mener jeg

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 22:45

JB: vilkårene er like ja...men er det virkelig fortsatt slik at det er ok for menn og ikke for kvinner? Blir litt provosert av det kjenner jeg. Og NoProblems..dette handler ikke om å være bitter eller drama Queen. Det handler om følelser, forelskelse og lykke i livet. Det er ikke slik at man automatisk blir bitter...

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 22:48

Mange kvinner ønsker seg en såkalt kosevenn, og så vil de noe mer enn bare ha sex. Da endrer de forutsetningene som man møttes under. Det er vel ikke noe mere rettferdig for den ene eller den andre. Møtes man for å ha sex, så er det vel bare det og ikke noe mer. Han kan ha vært gift for alt du vet, og kanskje det ikke betød så mye for deg først, men du ville ha mer av ham senere. Vi aner jo ikke hva dere to hver enkelt for dere hadde av oppfatninger av møtene.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 22:51

Har hørt fra flere kvinner her på Sukker om hvordan de hadde sex regelmessig med en fyr før og det ble slutt når hun ville ha noe mer. Har fått spørsmål om jeg kunne tenke meg møte dem og kanskje regelmessig, men jeg er slettes ikke interessert i å møte sånne kvinner for det er så kaldt og kynisk at jeg blir helt satt ut. Så forteller de om hvordan de får følelser for fyrene over tid og vil mer. Da blir det bare patetisk, hvis de spiller et kynisk spill og prøver fremstille seg som ofre etterpå.

Skjult ID med pseudonym ABerg lø. 16 nov. 2013 22:51

Kjipe greier! Ønsker deg det beste videre. Det er ikke bare et klassisk kvinneproblem. Det gjelder vel alle her inne. Jeg har innsett at det er slik veldig ofte, og har derfor bare gått inn for å finne meg en elsker. Alt for mye kluss å inngå et forhold når en har passert en viss alder. Vil ikke såre noen, og vil helst ikke bli såret av noen. Kanskje finnes den rette der ute, men jeg gidder ikke å vente til jeg er 45 før jeg finner noen. Håper i alle fall du gjør det. :)

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 22:53

Tror at mange føler de må rettferdiggjøre seg slik for at det skal føles forenelig og at de skal drive med selvbedrag om at de er noe bedre enn mannfolkene de ligger med regelmessig. Man er det man er og om man prøver bygge opp selvstendig følelser som ikke besvares så er man likevel ikke noe bedre enn man var i utgangspunktet da man møttes. Hva med å forsone seg med at man er en sånn person som ligger med andre uten noe som helst føleleser? Noen menn kjøper seg damer, noen damer tilbyr kroppen sin. Sånn er det.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 16 nov. 2013 22:57

@Naiv???

Det var du som var vrang og ikke ville møte fyren før du var mo i knærene. Igjen, hva med å møte folk FØR det kommer så langt?

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 22:58

Blah: det er som regel derfor forhold basert på kun sex ikke fungerer i lengden. En av partene får som regel følelser...det gjelder både kvinner og menn. I dette tilfellet hadde vi tekstet mye på forhånd. Vi var begge ute etter et forhold. Vi hadde veldig mye tilfelles. I tillegg var det fantastisk å møtes og kjenne på kjemien og oppleve den gode sexen. Kanskje får jeg panikk fordi det kanskje var drømmemannen jeg møtte. Og starten ble så heftig...

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 23:02

Kjære vene da Hemmelig... Jeg er dessverre ikke så kalkulerende at jeg kan tidfeste når jeg blir mo i knærne. For å si det sånn...han tok meg med storm. Det gikk fort...det var overraskende...

Skjult ID med pseudonym B lø. 16 nov. 2013 23:05

Menn som ikke kan flørte kvinner til sengs må betale for sengevalsen, det skjønte du, @Blah.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 23:06

Ja, jeg har iallefall inntrykk av at det er veldig mange damer som bare vil møtes regelmessig og ha sex. De vil gjerne ikke ha resten av det kompliserende rundt det med et forhold. I Japan er det kommet lenger og de er et mere komplekst samfunn, men jeg får helt mark av at folk ikke enser i hvilken retning de går som personer og hva de gjør med seg selv. Det er helt utrolig å være vitne til det lykkelige samfunn av idioter som kun dyrker seg selv og singellivets gode sider, mens alle muligens forretningsideer popper opp for å vedlikeholde dette maset og jaget etter instant happiness og en kortvarig følelse av tilfredshet. Faens poppishuer som ikke har tid eller vett til å stoppe opp for å reflektere. Da er det like greit å melde seg ut av de delene som bare ødelegger en uten at en merker det. Her er en artikkel som viser hvor galt det kan gå.
theguardian.com/world/2013/oct/20/young-people-japan-stopped-having-sex

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 23:09

B,
kvinner trenger ikke akkurat flørtes i seng. Har pratet i max 5 minutter med en dame som dukket popp hjemme hos meg etter 10 minutter. Ble mildt sagt blown away - på alle mulige måter.

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 23:12

Blah, hva skjedde? Her ymter jeg frempå at jeg falt for en fyr før jeg traff han, før vi hadde sex, etter vi hadde sex, osv osv. Så går du helt bananas???? Til informasjon så faller jeg ikke så lett... Har ikke vært forelsket siden jeg var nyforelsket i min eksmann og det er 10 år siden...jeg har vært singel i to år

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 23:17

Vel, du prøver å fremstille det som om han var en drittsekk. Vi ser vel alle at han muligens ikke var det, men det er ikke lett å vite. Det som er kjipt er at du prøver fremstille deg selv i ettertid som om du var bedre enn ham, og attpåtil ymte om at det er et klassisk kvinneproblem. Nei, det er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 23:24

Jeg skjønner ikke hvorfor du blir så sint Blah...kanskje du er han??? Jeg prøver faktisk ikke å fremstille meg som bedre en han. Jeg sier jo ganske klart at jeg var med på leken! Jeg er bare frustrert fordi jeg har følelser for han. Dette startet ikke som et elskerforhold der jeg plutselig utviklet følelser. Jeg var betatt før sexen! Men jeg tar opp et tema som mange kvinner lurer på. Er ikke kvinnene kjærestepotensiale hvis de har sex på første date?

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 23:30

Vel, det er lett å finne en ny en som vil trøste deg og så har du jo en historie om hvor såret du ble. Ellers så er det flust med kvinner/venninner som vil istemme med deg om hvor fæle mannfolk er og hvor stor drittsekk han var. Jeg ser ikke sex på første date som noe problem for noe videre og bra forhold, men det å skal drive og måle eller teste andre på om de møter ens forventninger er noe forbanna tull. Det hele kommer ned til om man egentlig vil noe sammen eller ikke, og det er ikke sikkert den man møter engang er klar over dette selv. Det å prøve fremstille den andre part som du knapt kjenner som noe kynisk når man er det selv, det er helt bak mål. Møttes dere for sex, så var det bare det og ikke noe mere dere hadde. Dere var vel begge inneforstått med det når dere møttes tenker jeg? Dere møttes vel ikke på kino eller dro på restaurant eller opplevde noe sammen på datene dere? Da var du ganske så godt inneforstått med hva det var. Enkelt.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 23:33

Jeg har alltid unngått damer som bare vil ha regelmessige sexmøter fordi jeg ikke klarer forholde meg til slike personer. Selv om jeg har hatt godt over 100 ONS så har jeg iallefall vært tiltrukket og likt personene, og det har jo vært opplagt at vi likte hverandre der og da, om vi så var 2 eller 3 som dro sammen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 16 nov. 2013 23:35

@Kiara

Hvor fikk du den idéen fra om at menn har følelser?! Menn er granitt og lar seg aldri vippe av pinnen! B-)

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 23:37

Hva skjer a??? Jeg tror du må melde deg ut av dette Blah. Du er tydeligvis veldig opprørt nå! Mitt poeng var jo ikke at jeg ville møte han for regelmessig sex? Jeg har jo følelser for han? Det har jeg jo hatt hele tiden og ønsket noe mer.
@ Kiara. Takk for nyttige innspill, som alltid!!!

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 16 nov. 2013 23:39

@Kiara

Ordene "Spill", "distansert" og "leken" er nok de som gjør at hele førsteinnlegget får et bittert snev over seg. Hvis en så tar høyde for at det er flere menn en kvinner som føler at det er umulig å få seg noe, så får en da den bitre og innesluttede reaksjonen fra menn som oversatt er mer eller mindre "Du fikk nå pult kjerring! Slutt å syt, du kan ha deg når du vil i det miste." Jeg vil tro det er slike enkle mekanismer som slår inn.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 16 nov. 2013 23:43

@naiv???

Det du nok ikke vet er at veldig mange menn som henger på Sukker og andre nettsjekkesteder har vert i dine sko mange ganger. I sum, uendelig mange ganger. Og da snakker vi kun om de mennene som faktisk er heldige nok til å i det hele tatt møte noen! Forskjellen er vel at når menn viser at det er såret så får det ufravikelig slengt etter seg "Skjerp deg, du er da mann!" Samtidig som graden av hvordan hans manndom vektes synker kraftig. Verden er kynisk, og på tross av at vi er verdens mest "likestilte" land, så er det ennå ikke lov for menn å fremstå som tråkket på eller utnyttet. Det er noe veldig lite maskulint over det. Når du da som dame kommer og sukker og okker deg, da får du fingeren i retur. Velkommen til vår vakre varme verden :)

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 23:46

@hemmelig. Du må se innlegget som helhet og ikke ta enkelt ord ut av konteksten. Jeg skal være veldig direkte: Jeg falt for en mann, vi hadde sex, han forsvant, kan det være fordi jeg hadde sex på første date??? Eller har ikke det noe å si? Og til dere menn der ute, ikke bli så sinte...jeg er ikke bitter og jeg mener ikke st han er en drittsekk!!!

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 16 nov. 2013 23:48

@Naiv???

Jeg gjør ikke annet en å prøve å tolke og forklare hvorfor du får de reaksjonene du får.

Forøvrig så forsvant han ikke bare fordi dere hadde sex. Det er sånn vanlig urban myte damer har fått for seg det.

Skjult ID med pseudonym Naiv??? lø. 16 nov. 2013 23:53

@hemmelig. Takk for oppklaring. Dette spillet altså.. Hadde håpet at man hadde sluppet dette når man hadde nådd en viss alder....trodde det tilhørte ungdomsårene

Skjult ID med pseudonym Jente 23 lø. 16 nov. 2013 23:53

For å holde en fyr interessert så må du holde igjen med sex til han er så interressert i deg at han sier det. Menn er jegere, og selve jakten er mye av drivkraften.. Når det er så lett å få deg så går han lei da..

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 23:57

@Kiara,
sant det, følge innstinkt og se hvor ting går hen er og blir en god ting for de som stoler på seg selv. Har aldri følt meg brukt av noen damer til møter, for jeg har alltid gjort som jeg ville og ment var rett for meg. Men jeg blir irritert hvis noen prøver fremstille seg som ofre der de var godt inneforstått med det å møtes for sex og så prøve fremstille for andre som det var de som ville noe mer. Annet enn på mindre steder måtte forholde meg til slike ex-kosevenner som den andre har hatt, har jeg alltid forsøkt å unngå de som har et mere kynisk forhold til intimitet. Det er og forblir idioti for meg å ha slike kyniske forhold, men det får folk gjøre som de vil om. Men å prøve fremstille seg som noe annet er for jævlig, og respekterer heller de som er helt ærlige om seg selv uansett hvor jævlige de måtte ha vært.

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 16 nov. 2013 23:59

@jente23,

du får prøve holde igjen så lenge du mener det er en suksessoppskrift. De fleste menn vil vel oppfatte det slik som at du ikke er interessert eller har andre i kikkerten. Men det oppdager du nok etterhvert. Er du slik at du liker leke og manipulere med å holde igjen, så er det nok heller vanskelig å få et forhold til å fungere noe over litt tid.

Skjult ID med pseudonym JB sø. 17 nov. 2013 00:01

jente23??
seriøst?ingen mann vil ha ei jente som manipulerer og holder tilbake sex for å få vilja si,sex må komme når det er naturlig,fins ikke et fasitsvar på når det skal skje

Skjult ID med pseudonym Jente23 sø. 17 nov. 2013 00:07

Hvem har sagt noe om å manipulere! Seriøst, ta dere ei bolle! Det er da faen ikke noe galt i å vente med å ha sex til man kjenner hverandre. Å jeg skal love deg at det fungerer.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 17 nov. 2013 00:10

@Jente23

Hvis det fungerer, hva gjør du her da?

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 17 nov. 2013 00:10

@jente23,
fungerer det hver gang du har gjort det, og det er derfor du fortsetter å gjøre det? Møte nye karer der du holder igjen så lenge du kan, og når de så legger inn litt ekstra innsats så får de det de ville, drar sin vei og du føler at du ivaretok æren din ved å holde igjen kjempelenge?

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 17 nov. 2013 00:11

@Kiara

Helt presist!

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 17 nov. 2013 00:15

Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver TS. Det handler ikke om hvem som er best og verst, men at man tror ting går brillefint og så blir det plutselig stille. Eller bare svadasvar om vær og vind.

Dette har skjedd meg et par ganger. De ber meg opp i berg og dalbanen, jeg nøler. De står på til jeg hviner av glede… Og ikke lenge etterpå sitter jeg der alene i vogna og lurer på hvor han ble av….

Å ikke få ny tur er helt greit, men å ikke si fra hvorfor alt tilsyneslatende endres over natten, jo det kunne man med fordel ha gjort.

Skjult ID med pseudonym Blah sø. 17 nov. 2013 00:18

@gørl,

ting endres ikke over natten, men er som regel der alltid til stede - men blir bare som den hvite elefanten i rommet som ingen snakker om. Til slutt orker de sikkert ikke noe mer, om det enn er så hyggelig med selvbedrag.

Skjult ID med pseudonym Snusmumrik sø. 17 nov. 2013 00:19

Hahah blah! Du dikter jo opp noe helt annet en det som ble skrevet. Jeg ville gjerne hatt ei jente som ikke ligger rundt med gud og hvermann på første date :)

Skjult ID sø. 17 nov. 2013 00:24

TS

Har opplevd akkurat det samme jeg også. Er et år siden nå. Men har enda ikke glemt han, og tar tid å klare å slippe en ny så tett innpå igjen. . .

Skjult ID med pseudonym Naiv??? sø. 17 nov. 2013 00:36

@gørl: takk. Akkurat det jeg mente
@snusmumrik: forskjell på gud og hvermann og den eneste ene. Har ikke sex med alle jeg dater...

Skjult ID med pseudonym Snapshot sø. 17 nov. 2013 00:39

Tror selvsagt dette kan gå begge veier, og at det skjer i RL så vel som her...

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 17 nov. 2013 01:00

@naiv??, jeg synes ikke du skal tenke at han stakk fordi du hadde sex, med han. Grunnen til at vi kvinner kan tenke slik, er fordi det har vært noen forestillinger i samfunnet om at kvinner, for å betraktes ren og verdig nok til å bli kjærestemateriale, må holde på dyden så lenge som mulig. Om vi gir etter for lystene våre, så vil det straffe seg (Adam og Eva). Nemlig at man f. eks kan bli forlatt. Det kan nok være noe av grunnen til at kvinner, kan føle det du føler nå. Og grunnen til at du legger vekt på sexen med mannen du ble kjent med.

Det er helt sikkert andre grunner at det ikke ble noe mer. Kan være han fikk kontakt med en eks igjen, eller at han faktisk allerede er i et forhold, eller at han i utgangspunktet kun var ute etter sex, men ikke helt ærlig. Kanskje han fant ut at dere to rett og slett ikke passet sammen som personer selv om sexen var bra. Uansett dette blir bare spekulasjoner. Han er den som sitter med svaret. Det eneste jeg vil påpeke er at det var uryddigav han, at han ikke tok en prat med deg og forklarte årsaken til at det ble som det ble. Det synes jeg er feigt og lite imponerende. Har man omtanke og respekt for andre mennesker så er man så pass real.

Mennesker har ulik personlighet og derav ulikt følelsesregister. Sårbarheten vår inntrer på ulike tidspunkter i forskjellige situasjoner. For noen av oss er seksuell nærhet noe som er svært intimt og knyttet til følelser. Når man har erfart at man er en av de, så kan det være lurt å drøye sexen til du føler deg trygg på at den andre ønsker en mer langsiktig relasjon til deg. Men så er nå livet slik at det er så å si helt umulig å beskytte seg mot å bli såret og skuffet. Fordi vi alltid vil komme i situasjoner der vi ikke er herre eller frue, over omliggende hendelser som vi ikke kjenner til.

Dette som du forteller om, opplever nok både kvinner og menn, mange ganger i livet. Kjønnene finner forskjellige forklaringsmodeller for hvorfor det gikk som det gikk. Og forklaringsmodellen man velger, tror jeg har sammenheng med kjønnsroller og hvordan samfunnet vi lever i, er.

Jeg synes du skal be om en forklaring. Så skal du legge det hele bak deg og gå videre. Ut og nyte livet, så fort som svint;)

Skjult ID med pseudonym OsloGuy sø. 17 nov. 2013 01:56

@TS / Naiv???
Du spør innledningsvis om hva menn egentlig vil ha. Til det finnes det nok veldig mange forskjellige svar, avhengig av hvem du spør.

For å svare for min egen del, så ønsker jeg IKKE noe spill, men ganske enkelt å treffe en dame som ønsker det samme som meg, bare enkel og grei kjemi. Om man merker at de gode verdiene ligger der i bunnen, så gir det et godt grunnlag. Hun ser meg. Jeg forstår ofte henne.

De gode menn finnes - de gode kvinner finnes.

Ikke glem det. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Dingo sø. 17 nov. 2013 01:57

Det man kan få vil man ikke ha, og visa versa. Det gjelder for begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym Naiv??? sø. 17 nov. 2013 08:33

Takker for de mer seriøse svarene på slutten her. Ønsker dere en fin søndag. Skal kose meg med mine fine små og håpe at tanken om "den potensielle drømmemannen" som forsvant, får mindre og mindre plass i hodet!!! Ha det bra så lenge

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 17 nov. 2013 09:36

@Naiv???

Les de svarene du regner som useriøse (og sikkert urettferdige) også.Der er det mye å lære om hvordan verden henger sammen.

Skjult ID med pseudonym ewing sø. 17 nov. 2013 10:22

@Blah
Det er mange (også i Norge) som setter karrieren høyest, og lar karrieren avgjøre sosiale relasjoner og forhold.
Det blir litt rart, kunstig og sikkert ensomt etterhvert.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 17 nov. 2013 11:20

Skjønner ikke hvorfor noen av de andre mennene her tydeligvis mener at dette er TS sin egen feil. Hun ble sjarmert i senk og forført, tatt ned storm som hun selv beskriver det, det er da ikke mer komplisert enn som så. Hvis hun har litt game som mann så er ikke det så vanskelig å gjøre hvis du møter en jente og du ser i øynene hennes og merker på det (ubevisste?) kroppsspråket hennes at hun er fysisk tiltrukket av deg også. Dessverre for henne var nok denne fyren kun ute etter sex, og kanskje bestemte han seg for det allerede første gangen de møttes. Ikke sikkert selvsagt, men meget mulig. Han neste hun møter vil kanskje være interessert i noe mer. Og hvis han neste tar henne like mye med storm som han forrige så vil det kanskje også bli en veldig bra start på noe godt og varig. Kvinners utfordring er bare at mange menn bruker akkurat samme fremgangsmåte når de bare vil sjarmere i senk en jente for sex, som når de vil sjarmere henne i senk for å bli kjærester. Dette er jo verdens eldste problem for damene, og er vel selve hovedgrunnen til at jenter ofte holder tilbake i begynnelsen for å kjøpe seg selv tid til å prøve å finne om mannen faktisk er seriøs. Så det er bare idiotisk og litt slemt å gå til verbale angrep på TS her. Hun lot seg rive med og ble betatt, det er ikke mer komplisert enn som så.

Og TS: Nei, det er ingen deal breaker å ha sex på første date. Det tror jeg nesten ingen menn mener. Liker han deg godt nok til å ville noe mer, så liker han det godt nok til å ville noe mer. Men liker han deg egentlig ikke godt nok til det, så er det en sjanse han ikke vil fortsette å prøve seg hvis du venter noen dater. Det er imidlertid ingen garanti. Noen "jegere" er tålmodige og liker kanskje til og med jakten, og da behøver ikke tre eller fem dater å bety noe fra eller til.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 17 nov. 2013 11:22

Skulle selvsagt være "hvis DU har litt game som mann"... Ikke så lett å skrive innlegg på mobil alltid.