Alle innlegg Sukkerforum

Logikk i matchen

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 18 nov. 2013 01:00

Jeg undrer meg stadig over disse matchtallene. Som høy dame finner jeg menn som er lavere enn meg med veldig høy match, selv om jeg ønsker en mann på min høyde/høyere.

Samtidig har jeg veldig lav match med de mennene som er noen år yngre enn meg, men som likevel søker kvinner på min alder og som faller inn under den alderen jeg søker. Her er blomsten vissen eller halvdau, mens resten av bladene kan være grønne.

Mener sukker at jeg passer bedre sammen med menn som er mye lavere enn meg selv om ingen av oss ønsker den høydeforskjellen, enn med menn som er 3-4 år yngre hvor vi begger synes det er greit med den aldersforskjellen?

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 18 nov. 2013 01:05

Har du satt partners høyde som "ikke viktig" i relasjonsprofilen? Hvis en mann som er lavere enn deg har gjort det samme, vil det ikke påvirke matchtallet. Har begge satt det som "lite viktig" vil det kun påvirke matchen i en liten grad.

Når det gjelder alder har ikke den alderen du har oppgitt som ønsket noe som helst å si for matchtallet. Sukker har tidligere nevnt at forskning viser at forhold hvor mannen er eldst varer lengst, så derfor tvinges en "mannen skal være eldst"-bias på matchtallet i en match hvor kvinnen er eldre, selv om både du og matchen er innenfor hverandres ønskede aldersintervall.

Skjult ID ma. 18 nov. 2013 01:07

Nei, jeg har satt høyden på det "viktigste" alternativet.

(mann 58 år fra Oslo) ma. 18 nov. 2013 10:00 Privat melding

Jeg skjønner at du vil ha en høy mann. Problemet ditt er nok at det vil de aller fleste kvinnene, når de får mulighet til å si noe om det. Så hvis sukker skulle tatt hensyn til dette, ville det bli feil for de mennene som er lave. Og sukker vil ikke gjøre det for vanskelig for dem.

Høye menn kan nok ikke sette høyde som viktig. For da måtte søkesystemet bli mer finsorterende. Jeg får ikke vissen blomst før det er mer enn 40 cm høydeforskjell nedover. Og om jeg skulle valgt selv, var hun nok maks 10 cm lavere enn meg. Da blir mitt utvalg snevert her. For det er sørgelig få damer på minst 1,81.

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 nov. 2013 10:14

"Så hvis sukker skulle tatt hensyn til dette, ville det bli feil for de mennene som er lave. Og sukker vil ikke gjøre det for vanskelig for dem. "

Meningsløs snillisme. En kan sortere og søke på alt mulig, så hvorfor ikke mer detaljert også på høyde? Jeg eksluderer de som faller utenfor uansett, så det hadde vært greit å av og til kunne bruke et slikt begrenset søk.

Det snodige er jo at høyde faktisk er med i kriteriene, men hvem i alle dager har bestemt de tre alternativene en har?

(mann 58 år fra Oslo) ma. 18 nov. 2013 10:24 Privat melding

Dette har sukker blitt spurt om før, og jeg mener de svarte omtrent med det innholdet jeg har gjengitt over. For min del kunne de godt sortert annerledes. Men dette er nok egentlig et spørsmål om å sortere etter indre eller ytre verdier. Konkurrentene deres sorterer vel i større grad bare på utseende og alder, så da blir jeg på sukker likevel.

Skjult ID ma. 18 nov. 2013 12:10

Jeg ser den, Stevia, men jeg krever ikke en mann som er 20 cm høyere enn meg, jeg ønsker en på min høyde. Snillismen til Sukker tar ikke hensyn til at damer kan være over 1.80 høy, og ønske en mann på samme høyde. På listen min finner jeg altså mange menn som er lavere enn meg som scorer 15 høyere enn de på min høyde/høyere hvor atpåtil nesten alle bladene er grønne, bare fordi de er et par år yngre enn meg....

Skjult ID ma. 18 nov. 2013 12:23

Jeg er også en relativt høy kvinne og har hatt denne diskusjonen med Sukker tidligere. De finner det visst mest naturlig og selvfølgelig at vi ønsker oss mindre og eldre menn, helt idiotisk. M.a.o., jeg kan få opp vissen blomst og match under 80 på en mann som er innenfor mitt høydesøk, men han er yngre enn det Sukker synes er passende, selv om vi begge søker innenfor gitt alder. Her kan det være snakk om bare 4, 5 år ned fra min alder. Når det går andre veien virker det som om han må være minst 20 år eldre enn meg( og 15 år eldre enn jeg søker) for at blomster skal visne.

(mann 58 år fra Oslo) ma. 18 nov. 2013 12:47 Privat melding

Jeg kan jo gjøre et match-søk. Da kan jeg velge høyere, omtrent lik eller minst 5 cm lavere.
Høyere = en profil, 2,16 høy, ellers ingen opplysninger, åpenbart falsk.
Omtrent lik, en profil, 1,88 høy, Match 90 ellers ingen opplysninger, antakelig falsk.
Resten av damene på sukker er altså minst 5 cm lavere enn meg. Og høydesøk har ingen verdi.

Skjult ID ma. 18 nov. 2013 14:37

Enkelt, jeg tenner ikke på menn som knapt når meg til skuldrene, og jeg er her for å finne meg en kjærest, ikke en venn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 18 nov. 2013 14:42

Sukker har vel nevnt noe av dette før at de i bunn og grunn ignorerer f.eks dine alderspreferanser i matching og snarere implementerer en slags standard hvor mannen skal være eldre enn kvinnen.

Det er godt mulig det rett og slett ville blitt for komplisert om de skulle latt matching være mer fleksibel og inkludere mer input fra brukeren.

Ja, jeg har opplevd litt visne blomster på blant annet alder selv om jeg er innenfor hennes aldersgrense og hun er innenfor min.
Generelt sett støter jeg sjeldent på problemer i forhold til matchingen, men det er mulig det er fordi jeg er hannkjønn.
Har større problemer med at jeg ikke matcher profilteksten de har fylt inn. :P

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 nov. 2013 15:50

iKommode1:

"Om en er så 'redd' for at det ser teit ut å være dame som er noe høyere enn fyren, og evt så opptatt av hva omgivelsene tenker om at hun er høyere enn ham, i alle fall med høyhælte sko; hva med å være lojal mot den som faktisk har lyst til å være kjæresten sin, og gi fullstendig beng i noe som egentlig er trivielt?"

I alleste dager for noe tøys. Lojal?! Hadde det vært så lett å være sammen med noen, hadde dette gamet ikke eksistert . Dagens stråmann: Enten er du lav og/ eller så tar du det du får.

"Jeg vil ha høyden din!" er for meg like overfladisk som "Jeg vil bli sett i bilen bilen din, og helst låne den også, og selger du den så slår jeg opp."

Det driter da vel vi i? Da er det jo bare for deg å IKKE bruke dette valget når du søker.

At noen vil bruke høyde som et kriterie er jo helt og holdent opp til den enkelte, uten at dette på noe som helst vis trenger å bety at vedkommende er en iskald kyniker som lar det ytre teller mer enn det indre. Flere søkevalg medfører naturligvis snevrere matchende profiler, men dette bør i så fall være opp til alle og enhver. For å si det sånn: At jeg får færre antall treff om jeg legger inn et og annet søkekriterie i ny og ne sjokkerer meg ikke akkurat.

Høydesøket slik det er i dag er faktisk nyttig for noen: Lave menn og kvinner som ønsker seg en høyere partner. Dvs. at enkelte av Sukkers brukere faktisk kan ha nytte av det. Men hva med resten, da?

Det er ikke slik at jeg vil ha, men takker nei til, ei som ikke er høy nok ene og alene pga. høyden. Kommer rett og slett aldri så langt at jeg faktisk blir interessert der ute i den virkelige verden på den rette måten. Kan bli nysgjerrig på en profil uavhengig av høyden, men dette forsvinner umiddelbart når vi treffes. Vi har alle våre dealbreakere, dette er en av mine få.

Kan ikke si at det og det er den perfekte høyde, det varierer fra person til person. Men for å gjøre det ekstra vanskelig, skal hun ikke være for høy, heller :)

Så: Hvorfor skal ikke jeg da få kunne begrense søket her inne pga. dette, som jeg i det store og hele ikke kan så veldig mye for selv?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 18 nov. 2013 18:33

Det er ingen logikk i matchen. Det er fantastisk å se ildrøde blader på ting som virkelig betyr noe for meg, og som jeg har satt som superviktig, og fremdeles så har jeg vanvittig høy match med damen(e). Mens andre har jeg så grønt så grønt tre sammen med, mens matchtallet så vidt orker å begynne med tallet 8. Go figure...