Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan komme opp på beina igjen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS ma. 18 nov. 2013 13:54

Hei, vært vekke en stund herfra nå. Forelska meg i nabojenta og hadde noe på gang der før jeg plutselig ikkje hadde noe på gang der igjen.

Føler meg veldig knust, og er definitivt ikkje over henne ennå, absolutt alt minner meg på henne dessverre..

Så det jeg lurer på, hva er den beste måten å komme meg på bena igjen? Har vært inne å sett på sukker idag igjen for å se hva som er der ute, men tar meg selv i å ikkje vise så voldsomt interresse og vær overforsiktig me hvem jeg sender hjerter til osv...(antageligvis i frykt for å bli såra igjen).

Skjult ID med pseudonym TS ma. 18 nov. 2013 16:47

Takk, nei er vel kanskje så smart. Tenker lite klart for tiden, og ja jeg føler meg som ett lite barn akkurat nå. :l Hun kjenner meg dessverre godt, da jeg har kjent henne lenge dog. Har på mange måter mista ein venn og nå.

Skjult ID med pseudonym Skrujern ma. 18 nov. 2013 17:41

Ha sex med en femten/tyve forskjellige notorisk single sukkerjenter og du tenker ikke så mye på naboen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 18 nov. 2013 18:31

Her har du bare ett valg, å kutte ALLE former for kontakt fullt og hetl! Deretter så må du ut i verden og flørte. Men, ha i bakhodet at du ikke skal føre damer inn i samme fella som du ble ført inn i. Hold deg for god til å ta ut eventuell frustrasjon på uskyldige damer.

Skjult ID med pseudonym Melissen ma. 18 nov. 2013 19:02

Angående Skrujern sitt forslag: Det er helt fantastisk, sukkerjenter er så utilgjengelige, at fra du har fått en på kroken, har du anstrengt deg så sinnsykt - og det har antageligvis gått så lang tid - at naboen er glemt.

Eventuelt hør på Kiara.

Jeg holder en knapp på at det er ironi, dog.

Skjult ID med pseudonym padde ma. 18 nov. 2013 19:16

Ta sats og hopp opp?

Skjult ID med pseudonym Odd Frode ma. 18 nov. 2013 20:14

Treff så mange damer som mulig, og fyll dem opp med godsakene dine. Det hjelper deg å glemme sklia som sviktet deg så brutalt og hjerteløst.

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 20:32

Mannfolk glemmer ei dame med å gå gjennom masse andre damer, mens kvinner søker støtte hos venninner som er samstemte hvor dårlig fyren var og støtter opp om henne med trøst. Drikke, feste og damer er en god gammeldags oppskrift som har fungert i mange generasjoner. Ut på fest.

Skjult ID med pseudonym TS ma. 18 nov. 2013 21:10

ja, får vel prøve å ta meg ein fest og satse på at den går greit. Få tankene over på andre ting og kanskje litt selvtillit. Synd d er mandag idag dog ;)

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt ma. 18 nov. 2013 21:18

Passe på å ha så mye å gjøre at du ikke får tenk på henne.
. Være masse med venner
. Jobbe masse
. Trene hver dag
. Pusse opp
. Har du barn, vær mye ned dem
. Og obs så er plutselig 6 mnd gått, og du har nesten ikke tenk på henne.
. Ikke let etter ny kjæreste før du er ferdig med den gamle.

Skjult ID med pseudonym OsloGuy ma. 18 nov. 2013 21:20

@TS
Det der er kjipe greier, føler med deg.
Uansett finnes det vel ikke noen rask løsning, dette vil ta tid.
I mellomtiden kan det vel være fint å prøve å fylle tiden med aktiviteter, ting DU liker å gjøre. Dating er vel ikke det beste å gjøre akkurat nå. Men en fest eller tre tror jeg ikke nødvendigvis er dumt.

Synes iKommode1 over her skriver mye bra. Se positivt på det at du er typen som får sterke følelser, selv om hun ikke var rett, og gled deg til neste gang :)

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 21:22

Kamerater blir alltid med ut på fest med en som har damesorger. Det er liksom litt sånn uskreven regel. Mandager kan være tøffe avhengig av hvor man befinner seg ja. Du kan jo også sykemelde deg en uke, prate med fastlegen e.l. Tror da kjærlighetssorg passerer greit hos dem og arbeidsgiver egentlig. Ta deg en heisatur kanskje - Riga, Praha, København, Amsterdam.

Skjult ID med pseudonym TS ma. 18 nov. 2013 22:27

ja, får vel prøve å ta meg ein fest og satse på at den går greit. Få tankene over på andre ting og kanskje litt selvtillit. Synd d er mandag idag dog ;)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 18 nov. 2013 22:28 Privat melding

@TS: Du er ikke alene..

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 22:46

Mannfolk drikker, fester, ser på damer og prøver seg - med varierende hell ettersom man blir fullere. Men kan ha det ukomplisertmoro på festen. Enkelt. Samtidig bryter man ned de problematiske fysiske koblingene i hjernen gjennom selektiv selvdestruksjon med alkohol og aktiviteter. Kvinnfolk bryter ned koblingene til ekser med negativitet, støtte fra venninner og noen ganger tårer - men effekten er den samme, til man treffer bunn noen ganger og bestemmer seg for ny kurs. Selvdestruksjon gjennom drikking er akkurat så effektivt som det å prate stygt eller negativt om ekser som kvinner gjør. Det aksellerer prosessen og frigir etterhvert området for nye bekjentskaper eller plass til kunnskaper. Depresjon er annerledes og er slik at man hele tiden knytter nye områder og hendelser til en voksende fordums altetende anmassende tankesvulst. Litt interessante greier med det positive i sånne små selvdestruktive prosesser. Kvinners rettferdiggjøring for å ta igjen er f.eks noe likt, som undergravende destruktive prosesser i et forhold de egentlig ikke vil ha, eller ikke klarer ha.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 18 nov. 2013 22:48

las eg riktigt oppi her??? sjukemelde seg???? skjerp deg..

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 22:57

@kiara,

jeg skriver litt krassere og litt mere tullete bastant her, men det er ikke tull f.eks det med selvdestruktive prosesser i seg selv og hvordan man bruker dem til å f til raskere endringer ved en selv. Bare man ikke ødelegger seg selv i samme slengen da. Skrevet mye på filosofiforum tidligere på ulike språk, og det er vel derfor jeg slenger ut litt sånne litt sære greier her fordi jeg bare er litt lei alt overfladisk pjatt. Men orker ikke begynne på de tunge foraene igjen. Svært få som klarer sånne tyngre samtaler, iallefall om man skal ispe økonomi, samfunn og alt annet interessant. Må liksom over i de politiske foraene, men der er det så mange hjernevaska kulttilhengere og lite fritenkere eller få som klarer tenke selvstendig uten å måtte slå opp i en bok for å finne ut hva de mener om ting.

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 23:17

Logikk kan forsåvidt være hva som helst, de finnes så mange typer logikker at det er ikke helt brukbart å tro alt skal være logisk til slutt. F.eks predikatlogikk, modal logikk, parakonsistent logikk, fuzzy logic, dialetheism osv. Det som blir viktig til slutt er vel egentlig bare det at det er konsistent, og slik er jo folk uansett om de sverger til religion eller logikk så trenger de noe de kan forstå og forsone seg med slik at den kunnskap de tilegner seg blir sittende og ikke bare kritiseres eller mistros. De som er fullstendig tilhenger av logikk, vil sikkert like objektivismen, men den bygger jo på et aksiom i sin epistemologi som er en reifikasjon - "existence exists". Ergo er jo alt bare tull hvis man ser det aksiomet for det tullet det er. Men, filosofi er sikkert like bra som det å jobbe ekstra for å glemme noen. Poenget er å utnytte den begrensede plassen man har der oppe og forandre litt på strukturen, når man ikke lenger trenger de gamle delene dedikert til en person og minnene rundt denne.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 18 nov. 2013 23:39

Wait.. What!?

Skjerpings! Gutter har da ikke følelser og kjærlighetssorg! Er en jentegreie det.. :P

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 23:50

Det er alltids damer som er ute etter ONS har jeg erfart. Da har man sammefallende interesser. Det å jobbe eller fordype seg i andre ting er jo litt lignende, men det er mere effektivt med raskere destruksjon av minner. Selvsagt gjør tiden sitt, akkurat som et hvilket som hilst forhold blir utslitt hvis det tas for gitt og ikke vedlikeholdes. Derfor det er litt teit med å la intimitet bare gli over i 1-2 ganger i uken for noen og tro seg fornøyd med det. Ting visner helt naturlig av seg selv, og da hjelper det fint lite hvor flott det matchtreet var i starten.

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 18 nov. 2013 23:51 Privat melding

Du kan jo begynde med ikke at sende hjerter eller kontakte nogen, da du ikke er klar og derfor holder dem du kontakter for nar :)

Svaret er ganske enkelt, men også det svar, som ingen har lyst til at få, nemlig tid!:)

Tillad dig at være ked af det, gå tur, træning er godt og vær social med venner og familie, når du virkelig har det dårligt med at sidde alene, så går det over med lidt tid :)