Alle innlegg Sukkerforum

Ny tråd om alder - til menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lala ma. 18 nov. 2013 22:09

Menn på 50 er dere interessert i kvinner på egen alder eller helst yngre?

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 22:14

De jeg har sett og kjenner til er mest etter damer rundt 35-40, så de liker yngre og vil ikke ha unger fordi de allerede har, så de ser seg ut alenemødre og gjerne flere om gangen, diskret.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 18 nov. 2013 23:05

@TS

Du skal lete lenge etter menn som ikke vil ha en yngre dame når vi snakker om langvarig forpliktende forhold. De finnes, men er uhyre sjeldne.

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 23:20

Mange alenemødre i tidlig 30-årene med skakkjørt økonomi synes det er forlokkende med eldre karer rundt 50 som har alt på stell og som ikke vil ha flere unger - dvs ikke noe mas for dama. Da blir det mere et økonomisk anliggende - på så mange måter.

Skjult ID ma. 18 nov. 2013 23:26

Glad jeg ikke har skakkkjørt økonomi. Dessverre mange som er sammen bare får å ha noen selv i et land som Norge hvor økonomiske faktorer ikke burde være en grunn.

<3

Skjult ID med pseudonym Blah ma. 18 nov. 2013 23:34

Boliger er så sinnsykt dyrt i Norge at det ikke betyr altfor mye hvor mye man tjener. Det man får igjen for kronene her til lands er svært lite sammenlignet med andre land, men det er jo fordi forskjellene også er så små her til lands, at alt som krever arbeidskraft blir fryktelig dyrt. Heldigvis holder de på å får ferdig også 3D-printere som lager hus i betong nå, slik kanskje noen deler av byggeprosessene kan bli normalisert. Men det vil nok ikke de som har investert i boligmassen i Norge gå med på så lett, og de er i stor grad pensjonistene her til lands som vil ha godt betalt fra ungdommen på sine gamle dager. Da blir det nok til at damer ser litt raskere opp i årene på mannfolkene, ettersom prisveksten har tiltatt. Morsomt fenomen egentlig.

(mann 58 år fra Oslo) ti. 19 nov. 2013 11:12 Privat melding

Jeg er vel av de som skal svare i denne tråden? Jeg ser etter damer i alderen 40 - 55. Som vel alle andre heterofile menn, kan jeg absolutt snu meg etter yngre damer, og gjerne flørte med dem også. (Men helst på byen, hvor ikke alderen min står skrevet med store tall. Og jeg har flørtet med sukkerdamer på byen som ikke ville svart meg her inne, :-) )
Jeg går etter både de ytre og indre verdier. Og damer rundt min egen alder har masse erfaring og klokskap å komme med. Det er sexy når hun får tid til å vise det. Samtidig så har jeg nok et tenningsmønster som tilsier at jo yngre hun ser ut, jo mer sexy oppfatter jeg henne i første omgang.

Skjult ID med pseudonym Olav ti. 19 nov. 2013 13:45

@Blah Ja, det er utrolig trist at arbeidsfolk skal ha lønninger som det går ann å leve av. Fint at teknologi kan rasjonalisere, men hva med overskuddet på arbeidskraft da? Mindre forlk i arbeid betyr mindre generell kjøpekraft. Eller mener du at alle skal jobbe i forvaltningen, eller i butikk kanskje?

Skjult ID med pseudonym Blah ti. 19 nov. 2013 19:57

Olav,

arbeidsinnvandring der de får utbetalt samme lønn som norske, men minimal arbeidsgiveravgift og skatt, samt ikke opparbeidede sosiale langtidsrettigheter. Da kan man få ned kostnadene på bygevirksomhet. Nå skal det endog gis skatteletter til oppussing, slik at formuen skal befestes i fast eiendom for eldre, og de yngre aldri klarer komme seg opp. Selv kjøpte jeg hus og bil kontant for en del år siden, men ser jo at det er helt ville tilstander nå.

Skjult ID med pseudonym 100 ti. 19 nov. 2013 22:40

Tradisjonelt ønsker nok menn seg en yngre dame og damer en litt eldre mann når det kommer til fast forhold. Hvorfor det er slik kan man sikkert diskutere, men jeg kan ikke helt se at det burde fordømmes. Såfremt begge er voksne og dermed ansvarlige for eget ve og vel så er vel egentlig alder et ikke-tema.

Skjult ID med pseudonym JensmeMens on. 20 nov. 2013 16:34

Det er overfladisk at vi menn har alder. Har ikke kvinnene det vil ikke vi ha heller.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre on. 20 nov. 2013 17:09

Helt enig med JensmeMens.

Skjult ID med pseudonym JensmeMens on. 20 nov. 2013 17:10

;;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 20 nov. 2013 17:34

@Kiara

Kvinner som menn må akseptere et avvik i alder som sikrer tenning på partneren til døden skiller en ad! Utover det så får hver enkelt gjøre og akseptere hva de vil for meg, jeg skal jo bare leve mitt eget liv, ikke andres.