Alle innlegg Sukkerforum

Vurdering av folk...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Loffen ma. 18 nov. 2013 22:15

Kan man konkludere med at en person er f.eks. psykopat kun ved å se et bilde av vedkommende, evt. kun ved å se personen en gang ?
Jeg tror jeg har denne evnen, det har stemt ved flere tidligere anledninger. Jeg skal ikke påstå at jeg er synsk, men er nok ikke langt unna :-)

Skjult ID med pseudonym OsloGuy ma. 18 nov. 2013 22:17

Jeg tror deg!
Tror helt klart at usympatiske trekk kan fanges opp av underbevissheten.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 18 nov. 2013 22:18 Privat melding

Er jeg en psykopat?

Skjult ID ma. 18 nov. 2013 22:22

Loffen? Er du en mann?

Skjult ID med pseudonym Melissen ma. 18 nov. 2013 23:33

Applauderer @Kiaras innlegg.

Skjult ID ti. 19 nov. 2013 23:16

TS

Er jeg synsk?
Kan man av å lese et innlegg konkludere med at en person er dum.?
Mine antagelser pleier å stemme.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 19 nov. 2013 23:19

Vel, en kan jo alltids tenke sine tanker om mannfolk med bar overkroppsbilder på badet og kvinnfolk med trutemunn og puppene oppunder haka.
Spesielt når bildet ikke har et eneste snev av en ironisk undertone. :P

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 19 nov. 2013 23:28

Er veldig upraktisk med pupper oppunder haka @Pow. Det må være et forsøk på å fremstå inviterende i anledningen, tror jeg;) Tror menn i bar overkroppsbilder prøver på det samme. Men er litt usikker på om det får helt samme effekt;). Forvørig, signerer @kiaras innlegg:).

Tviler sterkt på om man kan se av et bilde, at noen er psykopat. I tilfelle så hadde date vært uaktuellt. Og jeg hadde aldri uansett funnet det ut :P.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 20 nov. 2013 00:48 Privat melding

Tror jeg smeller til med NEPPE på denne.

Det skumle med mange nedsnødde psykopater er nettopp det at de fremstår som helt normale på overflata, ofte hyggelige og tilsynelatende kompetente inntil det motsatte er bevist. Slike kan ødelegge ganske mye og ofte unngå å få noe av skylda.

Dersom det finnes mennesker som kan plukke ut disse ved hjelp av et enkelt fotografi - da tipper jeg det er en organisasjon eller tre som kan være interessert i dine egenskaper.

Når det er sagt kan det tenkes at man har hatt rett en del ganger ut fra magefølelse og synsing, uten at treffprosenten i praksis er særlig høyere enn å snurre en flaske eller kaste en terning =)

Skjult ID med pseudonym Realista on. 20 nov. 2013 00:54

Signerer den @LeoM:)

Skjult ID med pseudonym _________ on. 20 nov. 2013 01:24

Nei.

Skjult ID on. 20 nov. 2013 11:08

Nei, tror ikke vi kan kjenne igjen slikt fra et bilde. Når det er sagt er det flere menn her inne som give me the creeps selv om de er kjekke og flotte. Det er en kombinasjon av bildevalgene deres og teksten som ber meg gå videre uten å legge igjen en hilsen.

Skjult ID med pseudonym Skautroll on. 20 nov. 2013 17:40

Er det en ting psykopater og narsessister er flinke til, er det nettopp å skjule dette. I alle fall i starten. Over en lengre tidsperiode, kommer trekkene tydligere frem. De er ofte hyggelige og svært selvsikre. Men en kan merke det fortere om en sier de imot, eller de ikke får viljen sin. Da viser de som oftest sitt sanne ansikt.
Men å finne det ut ifra et bilde, hvor til og med "vanlige" mennesker, som oftest viser sine bedre sider, er heller tvilsomt.