Alle innlegg Sukkerforum

Aldri svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Forvirret on. 20 nov. 2013 08:36

Det som forvirrer meg er at om du virkelig tar deg til motet å skriver til ei du synes ser interessant ut og du har lyst til å finne ut mer om denne jenta. Du sender brev, men får ikke svar uansett, hun kunne jo bare skrevet at hun ikke var interessert istedenfor å bare se meldingen å glemme den!

Skjult ID med pseudonym reg on. 20 nov. 2013 08:44

Noe sier meg at Sukker under FAQ/Hjelp/Support kunne ha utvidet
"Ofte stilte spørsmål", så kunne folk ha fått bedre svar/hjelp enn på forum.

(Eller la en hjelpelink dukke opp hos de brukerne som sjelden får svar eller besøk.)

For slik som slike tråder på forum utarter seg og hvordan skribentene her er, bidrar det til å dra spørsmålsstillerne bare lenger ned og gjøre dem desillusjonerte.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 nov. 2013 13:29

Svarer hun ikke, så er det det samme som at hun ikke er interessert.
Så enkelt er det.

Gjelder ikke bare Sukker, men nettdating generelt.
Det enkleste er å ikke forvente noe når du sender melding.

Skjult ID on. 20 nov. 2013 13:39

Om du virkelig tar motet til deg, eller teppebomber alle damer du besøker profilen til, vil neppe komme frem i meldingen din. Dessuten vil det ikke gjøre forskjell dersom vedkommende ikke finner deg tiltrekkende.

Og husk; det kan likegjerne være ting du har skrevet i profilen om ting du ser etter i en kjærest, som gjør at du ikke får svar. Mange har f.eks. utelukket å date de som stemmer blått eller de som har tattoveringer. Skriver du til noen som føler at du ser ned på dem i din profiltekst, vil du neppe få svar.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 20 nov. 2013 15:58

Bare det at du tar mot til deg tyder på at du nok har en underdanig tone i alt du skriver til damene. Da har du tapt før noe som helst har startet.

(mann 37 år fra Oslo) on. 20 nov. 2013 16:24 Privat melding

Nettdating i et nøtteskall, some you win, some you lose! :S

Skjult ID on. 20 nov. 2013 18:16

Er dritt lei at dere menn maler og maler om dette
1.Å ikke få svar burde være svar greit nok.
2. Mange menn tåler dårlig å få avslag, de blir meget vemmelige
3. Andre menn, tror det er håp om de får svar, og mener at om vi bare blir bedre kjent kommer jeg til å skjønne at han er et varp
4. Personlig synes jeg det er bedre å ikke få svar, enn å få en melding om jeg ikke anses som bra nok.
5. Og til sist, jeg er ikke her inne for å være sosial

Skjult ID med pseudonym Aksepter on. 20 nov. 2013 18:55

Vi er ikke forpliktet mer på sukker enn enn hva vi er IRL. Dvs, prøver menn som jeg absolutt ikke finner interessante å få kontakt med meg på by'n, er jeg like avvisende da som jeg er her. Det har seg også slik at mange som tar kontakt her, aldri ville gjort det på by'n fordi de vet de ikke når frem IRL. Så kommer de på sukker og tror det skal bli så mye lettere. Jeg har selvsagt også opplevd å ikke få respons her, og det har jeg ingen problemer med å akseptere.
Hvorfor skal dette være så vanskelig å skjønne for noen.

Skjult ID med pseudonym oo on. 20 nov. 2013 18:59

For min del er det slik:
De som skriver noe hyggelig men jeg vet er helt uaktuelle svarer jeg kjapt - ala: "nei takk, lykke til videre"
De som skriver "hei (søta)" - gidder jeg ikke svare for de spør ikke om noe
Om jeg skriver med en og er i bli-kjent-prosess. Og jeg blir kontaktet av en hyggelig og interessant fyr avventer jeg å svare. Hvis førstnevnte ikke er den jeg søker svarer jeg og starter ny bli-kjent-prosess.
Men nå er jeg ganske lei og holder lav profil ;)

Skjult ID med pseudonym Skrujern on. 20 nov. 2013 20:00

Man skal være bra langt inn i sukkertåka for å klare å bli "dritlei av menn som maser om dette"

Har man klart å bli så lei av det, så må vel sukker være selve livet. Klarer ikke se hvordan det ellers skulle gå til.

Skjult ID med pseudonym Blah on. 20 nov. 2013 20:17

Om menn tåler dårlig å bli avvist? Mannfolk er vant til det. Prøv å forestille deg hva som skjer når en kvinne blir avvist. Det er en helt annen planet. Nå tar jo sjelden damer initiativ slik at man unngår se dette så ofte.

(mann 46 år fra Oslo) on. 20 nov. 2013 20:24 Privat melding

Menn maler ikke på dette temaet. Det er stadig nye menn om opplever det samme og det føles like ubehagelig og utrivelig for oss alle så derfor kommer denne tråden opp på nytt og på nytt.

Dersom det skal være rimelig å forvente at menn har en slags kollektiv hukommelse slik at ferske sukker-menn automatisk får erfaringene til erfarne sukker-menn, så må vi kunne forvente det samme av damene. Ingen flere tråder om gifte menn, rundbrennere eller fordekte psykopater takk!

Skjult ID med pseudonym HK on. 20 nov. 2013 20:27

Da må du skrive til noen som har litt sansynlighet til å svare da. Jeg er dame i 40 årene, det hender jeg blar gjennom profiler til noen og kan tenke meg å bli kjent med de men tør ikke å sende melding. Mann tar sjanser av og til men det er ikke alltid mann lykkes. Et par av de jeg synes kunne være interesant og jeg sendte melding til har ikke svart eller har de svart og deretter blokkert meg. Jeg tar det med et smill og tenker: "fysj av meg ... skulle aldri ha sendt den mailen, nå tror han at han er noe, håper du finner aldri noen bedre enn meg og angrer heftig at du gikk glipp av meg.. hehe" Også synes ikke jeg at det er noe vits i å blokere folk grunnet en spørsmål. Så å blokere på den måten uten at mann er pågående engang er respektløs synes jeg. Vær glad jenta har ikke blokert deg da. Ta det som et pent nei, når du ikke får svar. Det er ikke verre enn det :-)

Skjult ID med pseudonym R on. 20 nov. 2013 22:31

@Forvirret

Som dame har jeg stort sett svart høflig nei takk, dersom jeg har tenkt at denne personen ikke er noe for meg. Det jeg har opplevd gjentatte ganger, er at jeg får en uønsket melding i retur. Noen med "hvem tror du at du er"-holdning, noen med "Greit, bare vær så overfladisk, ditt tap" og atter noen med en "værsåsnillgimegensjanse"-holdning. Ingen av disse er så artig å motta, langt mindre respondere på. Jeg får stadig mail fra de tekst- og bildeløse, til tross for at jeg har presisert i profilen at jeg ikke ønsker det. Det er også stort sett disse som kommer med ubehagelige responser på mitt høflige nei takk. De som kun skriver "Hei søta" svarer jeg ikke, da jeg ikke aner hva jeg skal si til noen som (antagelig) sender ut 86 mail med samme innhold. Svarer man ikke, er man ikke interessert. Det burde du bare se som et faktum og gå videre. Du vil vel ikke bruke tid på noen som ikke vil bruke tid på deg?

Skjult ID med pseudonym Muffins on. 20 nov. 2013 23:28

Det er mange som har svart før meg, og mye av det er faktisk sant. Jeg har ofte opplevd å få slemme tilbakemeldinger om jeg har sendt en høflig avvisning. F.eks; "ja, du så jo ikke så bra ut da, men tenkte bare å sjekke ståa", eller "du kjenner meg jo ikke, så du er jævlig overfladisk" og sånne type tilbakemeldinger om jeg prøver å være høflig i en avvisning. Og det kan være mange grunner til at jeg velger å avvise noen på sukker.

1. De er eldre/yngre enn det jeg ønsker.
2. De bor for langt unna.
4. Profilteksten inneholder masse "faresignaler" for min del.
3. Jeg er rett og slett litt overfladisk, og det er ikke min type.

Jeg vet jeg er overfladisk, og jeg vet at 90 % av resten her inne er det også. Men det betyr ikke at DU ikke er interessant. For alt jeg vet, så kan det hende at jeg ville ansett deg som attraktiv, mens ei annen her inne ikke hadde gjort det.

Og dette er et tema som ofte blir tatt opp på forumet; "hvorfor får jeg ikke svar" og "sukkerjentene er overfladiske". Det er naturlig at folk (spesielt sukkerjentene som bruker forumet) blir litt lei av å høre om det gang på gang, når det kanskje kun gjelder en liten del av brukerne her inne.

Så enten kan du akseptere at det alltid vil være noen som får null respons (ikke nødvendigvis fordi de ikke blir ansett som "attraktive"), eller så kan du prøve en annen form for dating. Bli kjent med noen på et treningssenter, eller på butikken, eller den søte jenta som du ser på jobb hver dag.

(mann 46 år fra Oslo) to. 21 nov. 2013 18:15 Privat melding

For å svare litt mer nyttig for TS:
Ikke svar er egentlig et svar. Det er det samme som "Nice try, good bye!". Selv om det med rette kan oppfattes som manglende folkeskikk, så det det menns manglede folkeskikk som har provosert det fram. De som mener at et nei egentlig er et fordekt ja og de som ikke kan ta et nei uten å komme med sure oppstøt har lært kvinner at det å la være å svare er den mest effektive måten å avvise uten å invitere til videre diskusjon. Man må bare lære seg å leve med at ikke noe svar er en vanlig form for avvisning.

Tips for å få svar er verre, men det finnes noen. For det første må du ha et knakende godt bilde av deg selv. Det kan knapt overdrives hvor viktig dette er. Du kan skrive Nobelprisverdig poesi uten å få svar så lenge du mangler bilde eller har et dårlig et.

Videre må du være litt taktisk med hvem du skriver til. Velger du deg bare de flotteste damene så kan du være sikker på at de får meldinger fra ca 100 andre menn også. Et nøkternt syn på hvem man har sjanse på kan redusere antallet skuffelser betraktelig.

Det er dessuten lurt å komme med et spørsmål slik at det blir naturlig å gi et svar. "Hvordan går det?" holder ikke med mindre du har svært høy hunk-of-burning-love-faktor. Du må lese profilen, finne en felles interesse og komme med et spørsmål hun faktisk har lyst til å svare på.

Det finnes flere tips også, men nå har denne teksten blitt mer enn lang nok.