Alle innlegg Sukkerforum

Bruk av NICK på Sukkerforumet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym NICK to. 21 nov. 2013 11:51

Hei alle sammen.
Nå tenker jeg å teste hvordan det funker, det med å bruke andres nick. Jeg skal prøve å poste et par innlegg med "hemmelig" og "Realista" falske nick. Dere @@ hemmelig og Realista unnskylder meg vel :-)

Skjult ID med pseudonym NICK to. 21 nov. 2013 11:54

Det fungerte dårlig. Har fått tilbakemelding at de pseudonymene er allerede i bruk.

Skjult ID med pseudonym TEST to. 21 nov. 2013 11:56

Hei!
Meg igjen men med et annet nick.
Fungerer det mon tro?
Hilsen
NICK

Skjult ID med pseudonym NICK to. 21 nov. 2013 12:02

Ok, så man kan bruke flere nick, så lenge de har ikke vært i bruk av andre her på forumet. Ingen perfekt løsning men håper Sukker.no jobber videre med saken.

Ha en fin dag alle sammen.

Skjult ID med pseudonym dr.dude to. 21 nov. 2013 16:23

Jaggu på tide at vi fikk stengt ute alle kvakksalverne som stjal mitt nick. Helt perfekt!

Skjult ID med pseudonym nick to. 21 nov. 2013 16:29

Hei nick!

Skjult ID med pseudonym NICK to. 21 nov. 2013 16:30

Jeg har stavet feil!

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 21 nov. 2013 16:31

Jeg lurer på om det er forskjell på å poste fra mobil og andre klienter? Er jeg som postet de to forrige "nick".

Skjult ID med pseudonym NICK to. 21 nov. 2013 17:22

Det er jeg som er TRÅDSTARTER NICK og det er ikke meg som har postet innlegget 16:30 så jeg må rapportere deg NICK 16:30, beklager:-(

Skjult ID med pseudonym Realista to. 21 nov. 2013 20:46

Det hjelper bestemt på din og andres troverdighet @Kiara:) Nå skal det sies at formuleringsevnen til den som prøver å rappe ditt nick er ganske så avslørende. Særlig for de av oss som er aktive her og leser hva du og andre skriver. Man skjønner ganske raskt at det ikke kommer fra deg, når det ikke kommer fra deg;).

Men hadde selvfølgelig vært fint om nicket ble låst til den enkeltes profil. Uansett om man velger å ha skjult ID eller nick. Og må ærlig innrømme at jeg ikke skjønner poenget med å ha skjult ID. Er det mangel på fantasi eller?

Har full forståelse for at noen ikke ønsker å poste med bilde (jeg gjør ikke det selv) av ulike årsaker. Da tenker jeg blant annet på graden av eksponering, versus positivt eller negativt resultat, som kan være for eksempel å få en kjæreste. Men et nick kan man vel alltids koste på seg? Man vil jo uansett være anonym.

Noen bugs er det nok i systemet. Men gleder meg å lese her, at nickene til meg og @hemmelig, meldes som å være i bruk. Så takk for det TS:)

Det er nok en svikt i systemet her, om det er mulig å gjøre det via mobil. Håper Sukker kan gjøre noe med dette. Det hadde gledet flere av oss som er aktive i større eller mindre grad her på forumet:)